Forfærdelig håndtering af defekt vaskemaskine. Næsten 2 måneder skal der gå før der sker noget og så er den nye ikke engang leveret som aftalt uden kontakt eller noget som helst. I burde skamme jer ov... Se mere
God Ai chat Venlig betjening. Vi var nød til at aflyse et køb da det købte ikke passede til den plads hvor det skulle stå. Annullering af køb og tilbagebetaling af penge gik hurtigt og uden probleme... Se mere
Super god service Havde bestilt en computer til click and collect og der stod den ville komme den 18. (Lidt træls da jeg startede i skole den 10. men selvfølgelig ikke deres skyld når den skulle b... Se mere
fik en super god vejledning om mit køb og hvordan jeg nemt slettede en gammel enhed så meget tilfreds som første gang køber og ny kunde i Power i frederikshavn
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God rådgivning-fantastisk pris og flot indbydende butik

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Vi får altid en mere end god oplevelse når vi handler med Mikkel i Frederikshavn. Han går det ekstra skridt for at sikre vores tilfredsstillelse. Vi har efterhånden handlet meget med Mikkel og det er altid en meget positiv oplevelse med de bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Altid fin service i Frederikshavn butikken. Meget behjælpelige med at lytte til ens ønsker og budget og derefter finde de gode tilbud som matcher de ønskede kriterier bedst.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Rigtig god service. Personalet er vældig flinke og serviceminded. Fik lige det produkt, jeg ønskede mig.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Fik besked på at de havde Prismatch på deres telefoner, da jeg kom 2 dage senere med bevis på at den kunne fåes 500 kr. billigere, ville de ikke godkende det. (Det var ikke kø-tilbud, begrænset antal eller lign.) Butikken henviser til kundeservice- Kundeservice henviser til butikken🤨

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Rigtig god behandling og god vejledning til min fordel

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Venligt, imødekommende og smilende ansatte. De tog hurtigt Venligt kontakt, og man følte sig set og behandlet ordentligt som kunde.

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Oplevelsen var under det forventede. Ved min telefonsamtale fik jeg at vide at de ikke kunne hjælpe mig når jeg afhentede komfuret. Jeg har leddegigt og ældre. Jeg spurgte så om handicappede og ældre ikke kunne handle hos jer, og fik svaret at det måtte I ikke ! Dårlig start, men det gik ok ved afhentning

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Synes det var besværligt at betale det jeg bestilte på click og hent. Det var fint hvis man kunne betale og bestille en afhente dag. Det var så besværligt at bestille

Besvarelse fra POWER.dk - Frederikshavn
Venlig og imødekommende betjening - opmærksomt personale fra man kommer ind i butikken.