Popcultgang Anmeldelser

4,9

Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Se mere

En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet. Sød og meget venlig kundeservice! Vil glæde mig til at besøge jeres butik en dag og bruge flere af mine disn... Se mere

Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig ta... Se mere

Da mine venner og jeg først kom ind i butikken var det som at træde ind i en helt ny verden, udvalget af gammelt pop culture fra shows, spil, film, det var noget helt nyt og jeg fandt et af de bedste... Se mere

1. Butik med samlerobjekter
  2. Legetøjsbutik
  3. Butik med brugte spil
  4. Videospilbutik

Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.

5/5 oplevelse

5/5 oplevelse!

Jeg bestilte en masse forskellige figurer, og de er i den stand der fremgik på billederne og de blev leveret super hurtigt!
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos dem!

4. november 2024

Jeg købt et ps3 spil og for det først…

Jeg købt et ps3 spil og for det først så den bosk den er i den er lidt i stykker ved side og for det andet så virker spilet ikke min ps3 vil kan ikke finde det og så finde man ud af at det er en korpi det vil sige den er brænd og det er ulovligt og sælger noget som er brænd så jeg vil ikke anbefalde at man køber noget ind ved dem for man bliver ikke oplys om det så jeg vil have alle mine penge tilbage

5. januar 2025
Popcultgang-logo

Besvarelse fra Popcultgang

Hej Julietta,

Først og fremmest, beklager vi den lille revne på æsken. Det havde vi simpelthen misset.

Når vi kigger på de billeder vi har taget af spillet til hjemmesiden, ser det dog ikke ud som om fejlen er der, og det kan derfor også være sket under fragt.
Som undskyldning, overførte vi pengene for fragten tilbage til dig, uden spørgsmål, med det samme da du bedte om det.
Du valgte desuden at skrive til os på en lørdag, og vi valgte trods vi havde lukket, at svare og overføre pengene tilbage, men som vi også skrev, kan der godt gå nogle dage inden du kan se dem på din bank-konto. Dette er ikke noget vi beslutter, men den måde bankerne arbejder.

Ifh til anklagen om brændte spil; Som vi har skrevet til dig og bevist med billed-dokumentation, er spillet ikke et brændt eksemplar.
Eftersom du anklagede os for at sælge brændte spil, blev vi nødt til at have spillet retur for at tjekke om vi havde lavet en fejl, men kan konkludere det havde vi ikke.
Da spillet kom retur, overførte vi de 50 kr tilbage til dig for spillet.

Vi beklager at spillet ikke virkede på din Playstation, men nogle gange kan man være uheldig med gamle spil. Playstation 3 er kendt for at være en konsol, men en mindre pålidelig laser.
Spillet blev testet inden det blev afsendt, hvor det virkede.

Mvh PopCultGang

5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg bestilte to ting hos dem, men der var desværre sket en fejl i deres system, så den ene vare var udsolgt. 🙂 Sådan noget kan jo ske. 😄 Men her viser deres fantastiske kundeservice sig virkelig! 🤩 De kontaktede mig straks og tilbød enten en anden vare eller pengene tilbage med det samme. 🫶 Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her! 🌟🌟🌟🌟🌟 Plus, leveringen var lynhurtig.

28. november 2024

Elsker at komme på besøg i butikken

Elsker at komme på besøg i butikken, også bare for lige at få en snak om Disney, fox kids, Cartoon network osv. man føler sig altid velkommen, og de hjælper gerne hvis der er noget specielt man er på udkig efter.

5. december 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (171 anmeldelser)