Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Se mere
En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet. Sød og meget venlig kundeservice! Vil glæde mig til at besøge jeres butik en dag og bruge flere af mine disn... Se mere
Da mine venner og jeg først kom ind i butikken var det som at træde ind i en helt ny verden, udvalget af gammelt pop culture fra shows, spil, film, det var noget helt nyt og jeg fandt et af de bedste... Se mere
Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.
Borggade 11, st. mf, 8000, Aarhus C, Danmark
- hello@popcultgang.dk
- popcultgang.dk
Altid en fornøjelse
Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig taler til dit indre barn. Det er altid en fornøjelse at besøge butikken, og se hvilke sjove ting de nu har fået hjem. Kæmpe anbefaling herfra!
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service! Jeg havde en god oplevelse! Fed webshop som minder mig om min barndom.
Butik og hjemmeside der skaber nostalgi
Jeg købte øreringe og en bamse på jeres webshop. Leveringen gik hurtigt og varerne var som beskrevet.
Jeg elsker jeres koncept 😊
Jeg har også besøgt jeres butik. Det er meget nostalgisk at træde indenfor. 😊 Sikke mange dejlige minder man får, når man går rundt i butikken.
Super hyggelig!
Super hyggelig nostalgibutik med de rareste ejere! Har efterhånden besøgt butikken en god del, hvor jeg fik fat i nogle fede spil fra barndommen (blandt andet Lego Racers og Croc) og andre søde ting til en super fin pris. Det er så dejligt at se butikken udvikle sig, og ser frem til fortsat at besøge den i fremtiden 😊
Nærværende, hurtig og personlig service
Nærværende, hurtig og personlig service. Meget hurtig svartid. Varen matcher beskrivelsen på hjemmesiden
Min søns yndlingsbutik
Min søns yndlingsbutik. Og jeg elsker også at komme hos jer. Det er ét langt trip down childhood memory lane. Virkelig søde og passionerede mennesker
Hurtigt og effektiv service
Hurtigt og effektiv service, og enormt søde mennesker!
De har en masse viden, og man kan mærke de virkelig brænder for deres forretning :D
En virkelig skøn perle af en butik at…
En virkelig skøn perle af en butik at komme ind i! 🫧 Det er et mekka for os, der elsker legetøj fra 90’erne og 00’erne - man kan vække mange gode minder blandt deres varer.
Ejerne er så søde og nogle virkelig nørdede hoveder, som har forstand på deres kram ☺️
Fantastisk butik
God service og altid klar på en nørdet snak om alt pop culture mellem himmel og jord.
Kultnørdernes paradis
En af Århus’ hyggeligste butikker. Den lille butik bugner med merchandise og lir fra en masse kendinge indenfor film, spil og musik. Der er farverigt og spraglet, hvilket nærmest ikke kan undgå at give et lille smil på læben, og apropos farverigt og spraglet, så beskriver det også de søde indehavere ganske godt. Virkelig et besøg værd. Jeg har både haft fornøjelsen af at besøge butikken, samt benytte deres webshop. Begge var gode oplevelser.
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Fantastisk service og udvalg.
Kan virkelig anbefale både fysisk butik og hjemmeside. Amalie og Mathias er de mest venlige nørder, ved alt og kan hjælpe med alt indenfor deres felt!
Jeg købte et Nintendo64 spil i boks og…
Jeg købte et Nintendo64 spil i boks og alt var fuldstændig som beskrevet på hjemmesiden og alt kørte bare efter bogen. Kan kun anbefale dem
Har solgt noget til jer 2 gange,og alt…
Har solgt noget til jer 2 gange,og alt er gået yderst hurtigt og perfekt👌🏻👌🏻🎅🏻🎅🏻
Ser frem til flere handler med jer
Bedste vintage legetøjs butik ✨
Fantastisk butik og enormt god service ✨
Hvis du står og mangler en spidermand eller en mussemand eller noget lignende, anbefaler jeg at tage et smut i biksen eller på deres webshop 👍
Fandt nogle jungledyret Hugo figurer på deres Instagram og fik lov til at reservere dem og hente dem et par dage efter. De er i god stand og pynter så fint på min hylde ((-:
Hvis du står og mangler noget bestemt er de altid glade for at hjælpe✨
Hyggelig retro butik i Århus midtby
Hyggelig lille butik i Århus midtby som sælger retrolejetøj og -videospil, samt merchandise. Mange spændende ting og venlig betjening. Købte selv lidt Nintendo Gamecube spil og et par plys Bomberman og Kirby bamser. Meget tilfreds med oplevelsen - kan kun anbefale et besøg i butikken. :-)
En dejlig butik i har i Århus
En dejlig butik i har i Århus. Masser af spændende varer.
God oplevelse
God oplevelse! Gode til at hjælpe og rigtig mange seje ting
Rigtig god oplevelse
Blev taget rigtig godt imod! meget sød og venlig vejledning :-)
Tog et deepdive tilbage til ungdommen…
Tog et deepdive tilbage til ungdommen og købte nogle GameBoy-spil jeg havde glemt jeg spillede i de glade 90’ere. Spillene sad stadig i fingrene. Ret skør oplevelse.
Super fed butik med masser af nostalgi som jeg selv kan huske en del af fra min barndom.
Jeg kommer tilbage!