Popcultgang Anmeldelser

4,9

En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet. Sød og meget venlig kundeservice! Vil glæde mig til at besøge jeres butik en dag og bruge flere af mine disn... Se mere

Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig ta... Se mere

Da mine venner og jeg først kom ind i butikken var det som at træde ind i en helt ny verden, udvalget af gammelt pop culture fra shows, spil, film, det var noget helt nyt og jeg fandt et af de bedste... Se mere

1. Butik med samlerobjekter
  2. Legetøjsbutik
  3. Butik med brugte spil
  4. Videospilbutik

Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg elsker simpelthen den butik

Jeg elsker simpelthen den butik, jeg har haft mine børn med derinde og de elsker også at være der, at gå på jagt efter retrospil, nye spil, legetøj fra dengang far og mor var børn, det er en sand fornøjelse, og personalet er altid venligt og imødekommende, og hjælper gerne med løsninger på f.eks. Hvordan man får mulighed for at skaffe nye kabler til en brugt maskine osv.. jeg nyder altid at træde ind i denne fede butik 🤩

6. januar 2025

Som at træde ind i 90´-00´erne (og min…

Som at træde ind i 90´-00´erne (og min barndom/ungdom) 🤩
Hvis jeg kunne havde jeg købt hele butikken, men i denne omgang blev det "kun" til et par gameboy spil til min gamle gameboy advance 🎮
Ta´et smut forbi hvis du er i Aarhus, du vil ikke fortryde det! - om det så er for at komme 20-30 år tilbage i tiden 🙌🏻

29. august 2024

Altid glade og modtagelige!

Altid glade og modtagelige, klar til at dele viden og nørde med en hvis man kommer forbi.

Hyggeligt setup hvor man kan få lov til at spille retro spil også, og få så en tår at drikke. Der er også events i ny og næ.
En af mine yndlings butikker at besøge!

13. december 2024

Skøøøn butik med skønne mennesker

Skøøøn butik med skønne mennesker. Det er næsten som at besøge “Den Gamle By”, her er du bare HELT SIKKER på at se noget legetøj som bringer stor nostalgi. 🤩 Ejerne er super profesionelle og har ofte en historie til deres vare, og så laver de også god kaffe. 😁

17. oktober 2024

Passionen for spil og retrolir er ikke til at tage fejl af

Jeg synes virkelig, at Popcultgang er en af de dejligste butikker i Aarhus at besøge.
Jeg har kendt Mathias og Amalie og deres butik i et godt stykke tid nu, og det er virkelig sjældent, at man møder så god og personlig betjening. Man kan tydeligt mærke deres passion for computer- og konsolspil, når man taler med dem. De har selv en lang historie med at samle på spil og retrolir, så hvis du er til en god snak om gamle klassikere eller jagten på sjældne titler, så er Popcultgang det helt rette sted. Det er vigtigt at huske at støtte de få fysiske spilbutikker, vi har tilbage i Danmark. Der er en helt særlig atmosfære i en butik som Popcultgang, hvor man virkelig kan mærke kærligheden til spillene fra ejerne.

9. juni 2024

Popcultgang kan klart anbefales

Jeg har handlet i butikken og på webshoppen flere gange. Jeg har kun haft gode oplevelser med dem. Man kan tydeligt mærke, at det er kompetente mennesker, som virkeligt brænder for det de laver.

Hvis man er ude efter vintageprodukter, så er det butikker som denne man skal støtte.

28. november 2024

Nostalgisk paradis

Fantastisk at der nu også er en webshop, men hvis du er i Aarhus, er et besøg i den fysiske butik næsten et must. Emmer af nostalgi og har et unikt udvalg, hvor det er næsten umuligt ikke at finde noget hjertet begære. Søde mennesker 🙌🙌

12. november 2024

Bitchslap af nostalgi

Jeg havde en pænt god oplevelse i deres butik. Jeg var på I-love-you-tur i Århus med min kone med fint hotel og hele pisset. Imens min kone får sig en lur efter en heftig omgang pedicure, besluttede jeg mig at strolle lidt rundt i Århus gader og finder tilfældigvis frem til butikken.

Jeg er en ret stor nørd. Ikke nørd i den klassiske forstand da jeg har ret massive muskler og ligner en græsk gud - men nok om det.

Jeg træder ind i butikken og bliver øjeblikkelig klasket lige i ansigtet med nostalgiens tilfredsstillende flade hånd. Det var som en tidsboble, en rejse tilbage i tiden uden lige.

Jeg går som fortryllet rundt og beundre deres udvalg. Én efter én trækker jeg det ene legetøj efter det andet ned fra hylderne, og bliver gang på gang mindet om hvor top svedigt det var at være barn i 90erne. Jeg var ikke langt fra at knibe en tåre og starte en fontæne af glædens gråd, da jeg får øje på en figur af Ripster fra Street sharks. Jeg fuckede big time med Street sharks som barn - de var mine hjemmedrenge.

Og så får jeg øje på det! I periferiens snævre udsyn aner jeg det som ligner en glemt skat: Star Wars Episode I Racer til Nintendo64. Jeg blev straks ramt af en bølge af lige dele fantastiske minder og PTSD. Fantastiske minder fra mit drenge værelse hvor jeg brugte utallige timer på at spille og øve mig så jeg kunne slå min nabo Kevin...
Men Jeg slog aldrig Kevin.
Kevin gang på gang fuldstændig forulemper mig i multiplayer og hoverende i sejrens rus fortæller mig, at han kysser med min storesøster - oh the memories.

Jeg samler forsigtigt spillet op og bliver atter slået tilbage - 125 kr!! Jeg kan næsten ikke tro det. Jeg har fundet et af mine yndlings spil til kun 125 kr. Og så oveni købet i ret god stand. KØBT!

Service får 10 stjerner
Pigen bag disken havde noget sjovt hår, så frisuren får også 10 stjerner

14. november 2024

Fantastisk hyggelig butik

Fantastisk hyggelig butik! Amalie og Mathias gjorde mit første besøg til en helt særlig oplevelse, og jeg kommer helt sikkert igen en anden gang ☺️

9. januar 2025

Den bedste retro legetøjsbutik i Aarhus!

Uden overdrivelse er dette den bedste butik i Aarhus! Jeg synes, det skal tilføjes turistguiden som et must-see, for her kan man føle sig som et barn igen og købe det sjældneste legetøj, spil og magasiner fra barndommen i vor tid. Sælgerne er altid meget søde og hjælpsomme, og butikken er altid fyldt med nye varer.

4. januar 2025

Fandt den perfekte retro-gave i…

Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden skrev, at bestillinger først blev håndteret fra 6. januar og kunder derfor gerne måtte være tålmodige ift. benhandlingstiden, var ordren pakket, afsendt og modtaget under en uge efter bestillingen. Køber glædeligt fra PopCultGang en anden gang.

8. januar 2025

Elsker PopCultGang

Elsker PopCultGang! Har været der utallige gange, og glædeligt købt ting både til mig selv, min mand og mit barn. Butikkens ejere er mega søde, og man er altid velkommen. Anbefaler 100%!

9. januar 2025

De er så super søde altid

De er så super søde altid, enormt imødekommende og man kan altid få en hyggelig snak. Og så er der jo bare de mest fantastiske ting i deres lille hyggelige butik❤️
Vil klart anbefale at tage forbi butikken.

Altid en fornøjelse

Det er først og fremmest altid en fornøjelse at kigge i vinduet, og se nye ting udstillet. Derefter er ejerne utroligt hyggelige og butikken ligeså. Et rigtigt nostalgitrip hvis man har været barn i 90'erne.

5. januar 2025