Fandt den perfekte retro-gave i butikkens webshop. Me-to-You bamsen viste sig at være i endnu bedre stand end billedet viste og var et fund til prisen. Bestilte lige efter nytår og selvom hjemmesiden... Se mere
En webshop, der går lige i sjælen for en, der elsker fortidens magi. Alt leveret som lovet. Sød og meget venlig kundeservice! Vil glæde mig til at besøge jeres butik en dag og bruge flere af mine disn... Se mere
Hvis du elsker gamle spil, legetøj eller andet vintage, så er Popcultgang lige stedet. Når man træder ind i butikken er det som at træde ind i et farverigt og super nostalgisk univers, som virkelig ta... Se mere
Da mine venner og jeg først kom ind i butikken var det som at træde ind i en helt ny verden, udvalget af gammelt pop culture fra shows, spil, film, det var noget helt nyt og jeg fandt et af de bedste... Se mere
Fysisk butik og webshop, der sælger vintage legetøj, retro spil og merchandise fra 80erne, 90erne og 00'erne. Vi har også et udvalg af håndplukkede nye ting, heriblandt merchandise fra Fangamer, med fokus på diverse indie-spil.
Borggade 11, st. mf, 8000, Aarhus C, Danmark
- hello@popcultgang.dk
- popcultgang.dk
Stort udvalg af spil og retro ting
Stort udvalg af spil og retro ting. Altid super service.
Fantastisk kundeservice og gode…
Fantastisk kundeservice og gode produkter! 8000 skal være stolte af denne butik
Pop Cult Gang er et must for nørder
Pop Cult Gang er et af de steder jeg er nødt til at besøge når jeg er i Århus.
Propfyldt med nostalgisk legetøj fra 80'erne og 90'erne, nøje udvalgte retrospil og nørderier og så er der bare en hyggelig atmosfære som gør at man nemt kan falde i snak med de passionerede ejere eller andre entusiastiske kunder. Helt klart et besøg værd, hvis du er i byen!
Nørdede og velvalgte sager
Nørdede og velvalgte sager - sejt univers drevet af dedikerede, gode typer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🚀
Købte Pokemon Gold til gameboy colour…
Købte Pokemon Gold til gameboy colour CIB i den bedste stand jeg har set i længe ❤️ spillet var i box protector gemt for sollys så ingen bleget kasse. Selve cartridged var super hamrende god stand. Spillet er nu kommet i en uv beskyttet akryl kasse, og jeg ser det hver evig eneste dag jeg står op😊 12/10 til popcultgang. Kæmpe anbefaling herfra ❤️
Chris Heart
Jeg ser altid frem til nye opslag hos Popcultgang. De har fabelagtig humor, som lysner min dag hver gang. Deres videoer fik mig til at opdage dem blandt alt affaldet på “knowme”.
Tak fordi I er anderledes med stil :)
Legetøjs heaven for alle 80s kids
Jeg har altid fået fantastisk service, både når jeg har købt varer i butikken og fra webshoppen. Indehaverne er de sødeste mennesker og har en imponerende viden ifht butikkens niche-område. At besøge butikken føles som at besøge den seje ven fra folkeskolen der har alt det fede legetøj på værelset 😅 Kæmpe anbefaling herfra!
Popcultgang er den butik
Popcultgang er den butik, der har manglet i Aarhus. Top-dedikation og top-nostalgi 👌 Og at de havde taget sig tid til at scanne hele BRs julekatalog fra 1997 ind og gøre det tilgængeligt online for alle os (halv)voksne 80’er børn, siger ikke så lidt om deres tilgang til deres fag og deres niche.
Top sælger 🎮
5 stjernet service, butik m.m.
Super fed butik, hvor man går ind i en verden af nostalgi!
Samtidig helt fair priser, og flere eksklusive varer du ikke finder andre steder.
Kanon service, kommer bestemt igen!
Søde mennesker, der ved hvad de snakker om.
Jeg kommer ofte i PopCultGang da der stort set altid er kommet noget nyt og sjovt i butikken. De fleste gange går jeg derfra med et køb, som i de fleste tilfælde er et minde fra min barndom. Jeg har brugt alt imellem 30 kr og 200 kr derinde, så selvom meget af det er fede/sjove/sjældne ting fra 80-90'erne så er priserne helt fair.
De to ejere af butikken er desuden rigtig glade for hunde, så hvis du har styr på din hund, så må den også godt komme med ind i butikken. Kæmpe plus!
Fed side, butik og søde mennesker
Jeg følger siden på Facebook. De er så søde og har en masse sjove ting der sender en på en nostalgisk rejse. Skulle jeg falde over noget jeg bare ikke kan leve uden ville jeg ikke tøve med at handle her. Søde, skønne hyggelige mennesker der brænder for det de laver. Kan kun anbefale dem.
God, hurtig service :)
Inden de fik webshop var de søde at tage billeder af alle deres barbier til mig - dem jeg valgte at købe, sendte de afsted med det samme så jeg havde dem næste dag. Pakket flot ind og velholdt i æsker (jeg samler på barbier i uåbnede æsker). Jeg har så for nyligt været på besøg i deres skønne butik som er så nostalgisk for ens 90’er hjerte <3 Der var Amalie sød at hente alle deres barbier op fra kælderen, så jeg kunne kigge dem igennem. Ser frem til forhåbentligt at støtte og købe mange flere barbier fra dem :)
Hyggeligste butik i Århus!
Er kommet her et par gange med min datter for at vise hende legetøj fra min egen barndom og ungdom - der er alt, hvad hjertet begærer af ting og sager, og man bliver mødt med smil og venlighed. Kan sagtens anbefales!
Vi er meget glade for de handler vi har…
Vi er meget glade for de handler vi har lavet med popcultgang.
Mega søde rare mennesker som vi helt sikker vil handle igen hos i fremtiden! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er absolut de sødeste mennesker der…
Det er absolut de sødeste mennesker der står bag denne forretning, og kan mange gange anbefale at svinge forbi deres forretning for en nostalgisk og sjov oplevelse! Jeg har altid været mere end tilfredse med mine køb 🩷
Fremragende service :)
Jeg havde fornøjelsen af at besøge deres fysiske butik i Aarhus😊 Ejerne er super rare at snakke med, og de var meget hurtige til at finde det jeg ledte efter. Jeg glæder mig til at komme forbi en anden gang❤️
Virkelig fed concept med alle minder…
Virkelig fed concept med alle minder fra ens ungdom i en butik og med deres nye webside er det nu endnu lettere at shoppe.
Hyggelig butik fuld af barndomsminder
Hyggelig butik fuld af barndomsminder. Høfligt og sødt personale der ved en masse om retro-legetøj.