Tripadvisor PlAnmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pobyt w hotelu Platinum Mountain Hotel & SPA i Platinum Apartments w Szklarskiej Porębie zaliczamy do udanych. Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą. Czystość w pokojach bez zarzutu, śniadania na wyso... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mieliśmy bardzo udane wakacje w hotelu Lord Nelson na Minorce. To bardzo czysty hotel z bardzo dobrym jedzeniem, piękną plażą i miłą obsługą . Kto szuka spokoju i cieszy go widok ludzi czytających ksi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pobyt udany . Jestem zadowolona ze swoich wakacji w hotelu Coral Hills Resort w Egipcie. Obsługa kelnerska wspaniała na medal z wyróżnieniem kapitana restauracji Yahya Shazly Abu Al. Wyzywienie swie... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Byliśmy w hotelu Staya . Wszystko było okej oprócz incydentu z taksiarzem Sherif , który okazał się niemiły i niesympatyczny. Poza tym nie można się było z nim w żaden sposób porozumieć gdyż mówił tyl... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Pobyt w hotelu Sunis Elita Beach Resort 17.07.2021-27.07.2021r

Pobyt w hotelu 17.07.2021-27.07.2021r. 3 osobowej rodziny 2+1
Dojechaliśmy do hotelu około godziny 21. Pani w recepcji nie była w stanie odpowiedzieć nam na pytanie, czy będziemy mogli coś zjeść. Więcej wiedział Pan od transportu bagaży do pokoju. Po zameldowaniu się w hotelu (trzeba było wypisywać dokumenty Covidowe) zawieziono nas do pokoju, gdyż zostaliśmy zakwaterowani w Villi Daphne. Na miejscu niespodzianka, nie ma dostawki dla dziecka, znowu zdziwienie personelu i pytanie czy na pewno będzie nam potrzebna. Zaznaczam, że angielski większości personelu jest tragiczny, jedynie menagerowie coś tam potrafią powiedzieć.
Zacznę od plusów.
Największym plusem jest basen główny z ciepłą, słodką wodą zlokalizowany zaraz obok pool bar oraz basen mniejszy również z małym barkiem. Głębokość basenu jest wszędzie jednakowa 1,40m.
Minusy.
Obsługa hotelowa to największa zmora hotelu. Nie dość, że kompletnie nie można się z nimi porozumieć to są leniwi i w wielu przypadkach wręcz odchodzą od kogoś kto za wiele od nich wymaga. Ze względu na epidemię, wszystkie posiłki wydawane są przez ręce obsługi, której albo nie ma, podaje jedzenie z wielką łaską, grzebie w tym czasie w telefonie lub rozmawia. Są oczywiście wyjątki pozdrawiam menagera Marka. Obsługa pozostawiona sama sobie - robią co chcą. Druga sprawa, że jest ich o wiele za mało.
Jedzenie codziennie jednakowe, słabo doprawione, bardzo mały wybór. Byłem w 2019r w Sunis Evren, jednym z sieci tych hoteli i widziałem jak to ma wyglądać. Jedzenia było mnóstwo, obsługi 2 razy więcej i przede wszystkim była komunikatywna.

Ultra all inclusive tylko z nazwy. Tylko napoje regionalne (alkohole), obsługa kelnerska - słaba, room service - czyli uzupełnianie lodóweczki - tylko przy sprzątaniu, jeśli nie zamówisz sprzątania nic nie uzupełnią. Sprzątanie obejmuje właściwie tylko wymianę ręczników i dołożenie papieru toaletowego.
Aqua park to 4 zjeżdżalnie w tym jedna przez cały pobyt nieczynna. Najwyższa zjeżdżalnia pozostawiona bez nadzoru ratownika, wyrwana sygnalizacja dopuszczająca do zjeżdżania.
Osobiście uważam , że hotel w dobie Covid znacznie obniżył swój standard. Mało personelu (głównie młodzież bez doświadczenia, brak znajomości języka), mały wybór jedzenia (brak urozmaicenia), czystość i sprzątanie w pokojach na poziomie podstawowym na zasadzie o co chodzi przecież wymieniłem ręczniki.

1. august 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Asia Beach Resort Jesteśmy w Turcji w hotelu Asia Beach…

Jesteśmy w Turcji w hotelu Asia Beach Resort w Oba obok Alani.Dramat!!!Hotel niby 5 gwiazdkowy,należy mu się co najwyżej 3 gwiazdki.Jedzenie okropne,codziennie to samo.Nie widziałam czegoś takiego ryby są wręcz gorzkie.Obiadokolacje to brukselka w sosie,suchy makaron,rozgotowany kurczak.Jak można podawać codziennie te same dania.Brak owoców tylko arbuz i melon i to wszystko.Przy barze napastują Cię i podają kartę płatnych alkoholi.Obsługa niemiła,pracuje jakby za karę.W Snack barze przez 10 dni to samo hamburgery i frytki i jedna surówka,której ciągle brakuje.Lody podają tylko przez dwie godziny dziennie,drinki bezpłatne to sam cukier z kolorowym obrzydliwym niebieskim sokiem.Animacji żadnych ,nic tylko dla dzieci prze pół godziny i codziennie takie same. Na plaży stare żółte że starości leżaki i obdrapane parasole.Obok w hotelach są ładne, więc to chyba nie skutki pandemii Jesteśmy bardzo rozczarowani i bezwzględnie po powrocie składamy w Reinbow reklamacje.Jak takie biuro może oferować taki hotel za 13 tys dla 3 osób na 9 dni. Nie polecam i przestrzegam!!!

30. juli 2021

WAKACJE NA DJERBIE

W dniach 8.07 - 22.07 spędzałam z rodziną wakacje na Djerbie. Polecono nam hotel Sidi Mansour Resort & Spa. Nie były to moje pierwsze wakacje w Afryce, ale to tu spędziłam najlepsze chwile. Ładny, duży hotel, codziennie sprzątane pokoje, miła obsługa, ogromny basen. Jedzenie różnorodne, bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Największą zaletą hotelu jest cudowna ekipa animatorów, pełna energii, przy której nie można się nudzić. Młodzi, wspaniali ludzie, którzy zabawiają turystów przez cały dzień. Z całego serca polecam ten hotel!!! Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę.

26. juli 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

własnie wrócilismy z chorwacji hotelu…

własnie wrócilismy z chorwacji hotelu adria beach korcula,nikomu nie polecam tego hotelu,jedno wielkie nieporozumienie,obsługa nie miła tyczy się barmanek oraz kuchni,Pani przy barze stwierdziła że hotel nie był przygotowany na tak wielu gości,po trzech dniach brakło alkoholu zresztą nie było dużego wyboru,przekąski na basenie to pop corn i ciastka,nikt nie zrobił nic w tym kierunku,jedyna zaleta to piękne miejsce,szkoda że się marnuje,napewno nie wrócimy do tego hotelu,pozdrawiam

24. juli 2021

#platynowePOWROTY

Polecam bardzo hotel
Platinum Mountain Hotel & SPA - Szklarska Poręba.piekne miejsce,pyszne jedzenie,miła obsługa, pokoje czyste i codziennie sprzatane, polecam także wycieczki w góry z przewodnikiem Krzysztofem ,warto i do tego szlaki nie wymagające czyli dla wszystkich:)

Polecam .ten nowoczesny hotel, napewno wrócimy tam jeszcze #platynowePOWROTY

12. juli 2021

PLATINUM MOUNTAIN HOTEL&SPA.

PLATINUM MOUNTAIN HOTEL&SPA.. ***** POLECAM !!
Pobyt nasz był weekendowy, kolejny na pewno będzie dłuższy ;) hotel czysty, pachnie świeżością, pyszne szeroko urozmaicone śniadania, atrakcje dla dzieci, (animacje, gry, bajkoland) basen wew i zew - woda ogrzewana duży plus ! sauny w szerokim zakresie. na powitanie szampan ;) czerwony dywan ze ścianką ;) BARDZOOO miła obsługa . dbają o porządek . wieczorne atrakcje . windy które ułatwiają z dziećmi szybki dostęp do pokoi. czerwony dywan ;) parking przy hotelu. do zobaczenia :) #platynowePOWROTY

6. juli 2021

Mega Hotel La Blanche

Pobyt w hotelu La Blanche to wyjątkowa przygoda i to nie dlatego że kompleks jest świetny, ale dlatego że obsługują go ludzie którzy robią to z pasją. Po raz pierwszy spotkaliśmy się z tak zoorganizowanym zespołem Każdego dnia obserwowaliśmy zaangażowanie pracowników, którzy dbali o nas jak najlepiej. Wyjątkowa ekipa w lobby bar która sprawiła że czuliśmy się niemal jak w domu. Pan kelner obsługujący śniadania, obiady w części na powietrzu nie powtarzalnie uprzejmy i pomocny - jak on to robi? rewelacja. Bardzo dziękujemy całej ekipie za Super wakacje. Polecamy z całego serca ten hotel i ten wyjątkowy personel. Pozdrawiamy wszystkich. Wszystko w najlepszym porządku.

4. juli 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

„Smaki widoki i uroki Orientu I…

„Smaki widoki i uroki Orientu I love💓Stambuł”🇹🇷🇵🇱
Dzień dobry właśnie wczoraj 02.07 2021 r wróciliśmy z dwu dniowej wycieczki po urokliwym Stambule te dni zostaną w naszej na pamięci na zawsze jesteśmy pod wrażeniem i tak jak nam mówili jest to prawda miasto klimatycznie wręcz bajkowe ma w sobie urok i smaki Orientu taka perełka
Nie chciało się wracać
Wycieczka spełniała nasze oczekiwania
Pani przewodniczka Joanna stanęła na wysokości zadania profesjonalna posiadająca ogromna wiedzę i umiejąca się nią podzielić z nami zaangażowana z poczuciem humoru pomocna uśmiechnięta opowiadała i pokazywała swoją wiedzę rzetelnie i cierpliwi zmusiła nasze pytania 😁zwiedziliśmy ciekawe miejsca Hagia Sofia powala rozmachem Meczety pokazują potęgę osmańską pałac Topkapi przeniósł mnie do tamtejszych czasów poczułam się jak Sułtanka Hurrem co chcieliśmy zobaczyć zobaczyliśmy jest pewien niedosyt lecz trudno w dwa dni zaspokoić ciekawość i nacieszyć wzrok krótko mówiąc pełen profesjonalizm
Hotelik w którym spędziliśmy jedną noc był położony rewelacyjnie blisko wybrzeża i miejsc ważnych dla Stambułu co pozwoliło nam na wieczorny spacer a drugiego dnia po smakowitym śniadanku ruszyliśmy sami na zwiedzanie sam na sam ze Stambułem udaliśmy się do pałacu Dolmabahçe
I wieży Galata oraz zobaczyliśmy czerwony zabytkowy tramwaj jeden z symboli Stambułu opisywany w przewodnikach robiliśmy krótkie przerwy na pyszną turecką kawę herbatkę i zajadaliśmy się słodką chałwą i baklva Zrobiliśmy tez sobie przystanek na obiad na moście Galata nie popłynęliśmy po Bosforze ale za to mój kapelusz został uniesiony przez wiatr i wylądował na wodach Bosforu ☺️😁
Jestem bardzo kontenta z wycieczki
Będę gorąco polecać moim znajomym którzy będą odwiedzać ten Kraj aby skorzystali z Państwa ofert i spędzili miło czas jak my to uczyniliśmy
a jak już pisałam wcześniej przewodniczka rewelacyjna oraz Pan który jej towarzyszył nie zapamiętałam Imienia również dzielił się z nami swoją wiedzą jak jeszcze się nadarzy okazja bycia w Turcji to zapewniam że ponownie skorzystamy z Waszego biura Alanya online
Pozdrawiamy serdecznie i sądzę że do zobaczenia
To był udany spacerek po pięknym mieście bramy między Europą a Azją 🥰🇹🇷🇵🇱🤗👍🏻😁
Pozdrawiamy serdecznie Agnieszka i Szymon z Warszawy

3. juli 2021

Tripadvisor przeinacza

Od pewnego czasu mam dostęp tylko do anglojęzycznej wersji strony. Zmieniono mi narodowość na amerykańską i nie mogę zmienić ponownie na polską. Tripadvisor pozostaje głuchy na skargi prośby o pomoc. Tandeta!

3. juli 2021

Leonardo Cypria Bay z TUI

Wyjazd z TUI jak zwykle "udany", zarezerwowany pokój z widokiem na morze... dobry żart bo mieliśmy widok na zaplecze hotelu, który był przed nami. Okolica ogólnie zadbana z wyjątkiem plaży, małe wąskie zejście z wielkimi kamieniami i ruinami jakiegoś pomostu nie robiła dobrego wrażenia. Hotel faktycznie czysty, obsługa miła i uczynna. Przed rezerwacją terminu należy zwrócić szczególną uwagę na weekendowe obłożenie przez rodziny cypryjskie, ponieważ w naszym terminie przyjechało około 150 rodzin z dziećmi, które zdominowały resztę gości hotelowych. Totalna okupacja barów, basenu oraz leżaków.
Nie mogę zaliczyć tego wyjazdu do udanych.

28. juni 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Witajcie w Maju byliśmy w hotelu Arabia…

Witajcie w Maju byliśmy w hotelu Arabia Azul w Hurgadzie . Powiem tak może luksusów tam nie ma , ale tereny jakie maja te hotele to jest kosmos :) Jedzenie obsługa i pokój najlepszy bo 116 na parterze przy samej płazy , rozbił moje wątpliwości i to Nam starczyło żeby wakacje były piękne . A do tego animatorzy Sica , I Panda z żona to fantastyczni ludzie i ze względu na Nich i niektórych kelnerów napewno tam wrócimy . Zabawiali zaprzyjaźnili się niemal ze od pierwszego dnia . A cały obiekt naprawdę w dobrym i miłym klimacie choć stołówki powinni już wyremontować .

27. juni 2021

Wczasy

Byliśmy w tym roku/my już trzeci raz w tym hotelu/ z przyjaciółmi w Turcji w hotelu Aska Bayview w Incekum .Serdecznie polecamy 🇹🇷👌Super hotel, pięknie położony ,życzliwy i miły personel,czysto i bardzo dobre jedzenie!Na szczególną uwagę zasługuje Aska Animation Team, który każdego dnia od rana do wieczora zabawia gości organizując super zabawę ,pełny profesjonalizm!Menager Taylan doskonały showman👌,kultura osobista!Nasi przyjaciele byli zadowoleni z wakacji w tym hotelu i to nas bardzo ucieszyło,bo poleciliśmy Im ten hotel!Jeżeli chcesz spędzić miłe wakacje to Aska Bayview Resort .jest idealnym miejscem🇹🇷⛱️🌴☀️💞Marlena

8. september 2020

kawa w ogrodzie z dusza

dlugo zastanawiałem sie czy opisać to miejsce ... żeby nie zdradzić naszego sekretu :)) bo chociaż w absolutnym centrum turystycznym warszawy to jednak malo znane i trochę na uboczu .
Flora Cafe -kawiarenki- restauracyjka przy ogrodzie botanicznym w alejach ujazdowskich . Miejsce kultowe !! zieleń i kwiaty dookoła ! stoliki pod baldachimami pnączy - przebijające sie promienie slonca - i male sikorki ładujące na krawędzi stolu w oczekiwaniu na okruszki :)
Cudowna ciepla mila obslugi , nastrój , mili ludzie - goscie pewnie z tych o wrażliwej naturze
naszym ulubionym deserem jest pyszna beza ! tylko taka jedna w warszawie ! ale są i inne słodkości i dania obiadowe do przekąszenia - ale przede wszystkim tu jest nastrój !!!!
polecamy z pelna odpowiedzialnością ale tez i z niepokojem żeby nie zwaliły sie tu tłumy !!:)

6. september 2020

Nie Polecam !!!!!! Nigdy nie zamawiajcie przez Tripadvisor

Nie Polecam !!!!!!!
Zamówilismy Wille dla 10 osób za którą zapłacilismy kupe kasy - Przez Covid-19 przestal odzywać się do nas właściel, a Tripadvisor zaczął mega nieładne zagranie mówiąc, że nie mają z tym nic wspólnego ( pomimo ,że mam maile , nr rezerwacji itd. Tripadvisor zamias pomóc to pisze ,że oni nie mają takich nr rezerwacji i zeby zgłosic sobie sprawę we własnym zakresie na POlicje itd. itd.) - generalnie nie Polecam . Słabe systemy zabezpieczeń, słaba pomoc w czasie, gdy chcecie odwołac rezerwacje i zostawiają Cię "na lodzie".
Kasy nikt nam nie oddał oczywiście.

Już NIGDY NIC tam nie zarezerwuje i Wam również nie Polecam. Chyba , że macie zbyt dużo gotówki do wydania :)
Człowiek czuł się bezpiecznie ,ale takiej sytuacji w życiu się nie spodziewaliśmy.

Na bookingu, nigdy taka sytuacja nam się nie zdarzyła nawet na Airbnb. A wyjeżdzamy duzo i duzo rezerwacji już robiliśmy i róże sytuacje się zadzarzają (wiadomo) ,ale takiego olania sprawy przez firmę Tripadvisor sie nie spodziewaliśmy.

19. maj 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.