Se, hvad kunderne siger
Mieliśmy bardzo udane wakacje w hotelu Lord Nelson na Minorce. To bardzo czysty hotel z bardzo dobrym jedzeniem, piękną plażą i miłą obsługą . Kto szuka spokoju i cieszy go widok ludzi czytających ksi... Se mere
Pobyt udany . Jestem zadowolona ze swoich wakacji w hotelu Coral Hills Resort w Egipcie. Obsługa kelnerska wspaniała na medal z wyróżnieniem kapitana restauracji Yahya Shazly Abu Al. Wyzywienie swie... Se mere
Byliśmy w hotelu Staya . Wszystko było okej oprócz incydentu z taksiarzem Sherif , który okazał się niemiły i niesympatyczny. Poza tym nie można się było z nim w żaden sposób porozumieć gdyż mówił tyl... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Firma nie jest obiektywna
Firma nie jest obiektywna. Jest prowadzona przez algorytmy. Zero człowieczeństwa!! Sporo fałszywych opinii nie weryfikowanych przez nikogo. Kontakt mailowy - jakby się pisało z lodówką, kopiuj wklej i gotowe teksty.
Byłam w hotelu Concorde kolejny raz
Byłam w hotelu Concorde kolejny raz. Hotel znakomity. Bardzo miła obsługa. Szczególnie Pan Rabe, Pan sprzątający Hamdy Sabrey, obsługa blu bar Oceniam hotel jako całość na 5+ Z powazaniem Anna Cieszkowska
Hotel Złoty Groń w Istebnej jest godny…
Hotel Złoty Groń w Istebnej jest godny polecenia. Nowoczesny obiekt z przemiłą obsługą i wyśmienitą kuchnią. Bufet śniadaniowy tak obfity i pyszny że nigdzie takiego nie widziałam. Ale na pewno nie spotkaliście takiego miłego Pana przy obsłudze śniadania jaki tu pracuje. Nie zapytałam o imię🙂
Restauracja MOTLAVA.
Byliśmy całą rodziną na obiedzie w restauracji Motlava w Gdańsku, w pięknej nowoczesnj zabudowie, obok Muzeum Drugiej Wojny Światowej. Sama restauracja robi już bardzo duże wrażenie estetyczne. Pani która nas obsługiwała była bardzo kompetentna i sympatyczna. Jedzenie palce lizać, pierś z czaczki, policzki wołowe oraz danie weganskie było obłędne, każdemu wszystko smakowało. Przed daniem głównym byly przystawki, który tez były wyśmienite. Na koniec deser szarlotka i ciasto czekoladowe- pychota. Pięknie spedzony czas, polecam.
Hotel Jaz Aquamarine
Hotel spełnił moje oczekiwania w 99 %. Jedzenie ok, słaby internet. Szczególne podziękowania dla Pana Abd Alrehim, bardzo się starał przy tym był miły i pomocny. Pokój był zawsze dobrze posprzątany.
Wynajęłam apartament na miesiąc w…
Wynajęłam apartament na miesiąc w Randers w Danii. W dniu przyjazdu, czyli 01.11.2021 właściciel mieszkania, Damir, się nie pojawił, nie odbiera telefonu, nie odpowiada na maile, nie odpisuje na wiadomości. Zapłaciliśmy ponad 15tys. koron duńskich. Niestety call center obsługiwane jest jedynie w języku angielskim.
Ulusoy Kemer Holiday Club
Hotel spełnił moje oczekiwania w 99 %. Przede wszystkim położenie /niedaleko do Geniuk, do Kemer, do Phaselis, do kanionu/ -wszystkie te miejsca zaliczyłam. Następnie - cudowna zieleń w samym hotelu i niska zabudowa w formie małych osiedli, wszystko pięknie skomponowane i pasujące do siebie. Mieliśmy z mężem pokój w różowej strefie na parterze, więc z tarasem-co dla nas było cudowne. Sam pokój OK, bardzo funkcjonalny, choć troszkę ciemny. , Ci co spodziewali się luxusu byli zawiedzeni. My w pokoju tylko spaliśmy, więc żadnych zastrzeżeń. Jedzenie super, nie spróbowałam wszystkiego, mimo że byliśmy 15 dni. Drinki i piwo też OK, jak się "zaprzyjaźniło" z kelnerami to jeszcze lepsze. 2 bary i kafejka z pysznymi ciastkami i kawą. Kapitalne miejsce koło basenu, przy barze, gdzie głównie spędzaliśmy czas na leżakach pod drzewami. Morze w odległości kilku kroków, czyściutkie i ciepłe. Byliśmy w pażdzierniku i temperatura morza mnie zaskoczyła na plus. Zejście troszkę kamieniste, ale nie potrzebowałam butów do wody , bo kładłam się przy brzegu i przepływałam te kamyczki. Piękne, duże molo z barem, z którego schodki są w różnych miejscach, co oznaczało brak kamyków pod nogami. Animacje takie sobie, ale nie będę się rozpisywała, bo nigdy nie przepadałam za tego rodzaju rozrywką. Dużo kotów i koteczków, ja je dokarmiałam i w niczym mi nie przeszkadzały. I teraz to-dlaczego więcej tam nie chciałbym jechać to - Rosjanie i ich dzieci. Nie, nie mam uprzedzeń do żadnej narodowości, ale oni tam dają popis braku kultury. Są głośni, wpychają się bez kolejki , nie zwracają w w ogóle uwagi na swoje dzieci, które się wydzierają, przeszkadzają i nagminnie gubią . Sama zanosiłam płaczącego malucha do managera hotelu, bo się zgubił ruskiemu tatusiowi. I całe sedno to właśnie te 90% ruskojęzycznych- którzy przez to uważają że są u siebie i mają te 10 % innych za obcych.
Rynek Wrocław
Super knajpa. Jedzenie fenomenalne, bardzo miła i profesjonalna obsługa zwłaszcza Przemek i genialne drinki!! Wrocław polecam.
Piątek w Sopocie
Piątek w Sopocie.
Super knajpka! Fenomenalne jedzenie, bardzo miła i profesjonalna obsługa i genialne wino!!! Sopot - pozycja na liście miejsc do odwiedzenia - obowiązkowa!!
Panorama Morska w Jarosławcu
Panorama Morska w Jarosławcu
Wspaniały hotel
Xanadu, Belek Turcja
Zacznę od tego, że hotel Xanadu jest położony w przepięknym piniowym lesie. Park jest bardzo zadbany, bardzo rozległy teren. Urokliwe jest to,
że aby przejść dna plażę nad morze przechodzi się przez mostek na rzece, który jest zwodzony. Na czas przepływu większych jednostek jest podnoszony, co wcale nie jest uciążliwe.
Pokoje w głównym budynku nie są za wielkie, ale jest bardzo czysto. Codziennie sprzątane, pościel zmieniana o drugi dzień, ręczniki codziennie. Na bieżąco są uzupełniane braki w środkach myjących.\
Mini barek codziennie uzupełniany. Obsługa bardzo przyjazna.
W recepcji można się porozumieć w języku angielskim, rosyjskim, a jak jest potrzeba w polskim, to można skorzystać z pomocy Pani Joanny (Polki), która pracuje w obsłudze klienta (naprzeciwko).
I tu parę słów o Pani Joannie. Jest to osoba niezwykle kompetentna, sympatyczna, pomocna, życzliwa, empatyczna. Zawsze stara się pomóc w jakimkolwiek dla gości problemie. Zawsze ma czas na rozmowę i rozwiązanie sprawy. Nie patrzy na zegarek, że kończy się jej zmiana, ale do końca sprawy oferuje swoją pomoc. Jest to właściwa osoba na właściwym stanowisku. Wspaniale, że jest zatrudniona w tym hotelu.
Jeśli chodzi o jedzenie, to jest przepyszne, różnorodne i bardzo smaczne. Każdy coś dla siebie wybierze. Owoce świeże, desery znakomite. Trunki gatunkowe, a i te lokalne są dobre. W Lobby barze bardzo przemiła obsługa, świetna kawa, napoje gazowane w szklanych butelkach. Bardzo duży wybór herbat parzonych.
Bardzo fajne baseny, zjeżdalnie, ale plaża nad morzem wprost ekstra. Dużo leżaków. Barek na pomoście. Jedzenie w snack barze barze tak fajne i smacznie, że można nie chodzić do restauracji głównej na obiad. Szybka i sprawna obsługa.
Bardzo duża oferta dla dzieci, nie nudzą się wcale. Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych.
Byliśmy po raz szósty w Turcji i mamy skalę porównawczą. Poprzednie hotele też były na podobnym poziomie. I dlatego polecam ten hotel w 100% dla wszystkich: dla rodzin z dziećmi, singli, par.
Witam jestem obecnie na wypoczynku w…
Witam jestem obecnie na wypoczynku w ośrodku Panorama Morska w Jastarni jestem b. b. Zadowolona z pobytu w tym pięknie zagospodarowanym kompleksie baseny fantastyczne, jedzenie wyśmienite, dużo animacji i rozrywki dla dorosłych i dzieci dobre i sprawne zabiegi. Miła i sympatyczna obsługa lewandowska barbara
Wczoraj wrocilsmy z Marena Wellnes& Spa…
Wczoraj wrocilsmy z Marena Wellnes& Spa w Miedzywodziu ,był to nasz kolejny pobyt w tym ośrodku. Można powiedzieć że po raz kolejny nie ma się do czego przyczepić. Od wjazdu Panowie przemili,recepcja usmiech i profesjonalizm,restauracja jedzenie zróżnicowane i pyszne nie wspomnę o obsludze przemiła Pani Ela i Pan wysoki niestety nie znam imienia. Strefa basenowa to jest hit oczywiście mówię o Panu Zbyszku no i perełka Robert masażysta .Wszyscy Ci ludzie tworzą atmosferę że za kazdym razem nie chce się wyjeżdżać. Już tęsknię. Do zobaczenia.
DUJA Bodrum
Wróciłam z Tureckiego Bodrum i hotelu Duja. 5 gw. i ultra all. Super mega wszystko zapięte na ostatni guzik. Hotel wspaniale położony, czysty, komfortowy, jedzenie wyborne, rozrywki dla dzieci i dorosłych, również miejsca ze strefą ciszy na plaży, a to bardzo ważne. Nie należy zapomnieć o strefie SPA. Wg mnie najlepsze ręce należą do GINAR. Polecam.
Chcę się podzielić swoim ostatnim…
Chcę się podzielić swoim ostatnim doświadczeniem związanym z wykorzystaniem niewykorzystanych wakacji w Czechach.
Zimą 2020 r. opłaciłam, z opcją bezzwrotną tydzień w Hotelu Start w Szpindlerowym Młynie.
Niestety na krótko przed wyjazdem trafiłam do szpitala i przeszłam poważną operację.
Powiadomiliśmy hotel, prosząc o jakieś rozwiązanie, bo koszty, które ponieśliśmy były niemałe.
Ku naszemu zaskoczeniu zarządca hotelu nie wymagając żadnych papierów potwierdzających moją chorobę, zaproponował możliwość wykorzystania opłaconego apartamentu do listopada!
Wkrótce ogłoszono pandemię i nie było możliwości wyjazdu do Czech.
I znów, bez żadnego problemu przedłużono nam termin do listopada 2021r!
Należy dodać , że w sprawie pośredniczyła właścicielka Biura Podróży AS ze Szczecina, ponieważ wczasy wykupione były właśnie tam.
Gdy poprosiliśmy w czerwcu o wskazanie dogodnego dla hotelu terminu wykorzystania wczasów w pierwszej połowie września, natychmiast zaproponowano nam termin, mimo, że jak się okazało hotel miał pełne obłożenie!
I co najważniejsze, przyjęto nas bardzo sympatycznie!
Dziękujemy bardzo całej obsłudze hotelu, właścicielowi oraz pani Monice z Biura AS!
Panorama Morska Jarosławiec Super hotel
Super hotel, wspaniała atmosfera, wszystko zgodnie z ofertą, bogate animacje, miła obsługa. Jesteśmy tu pierwszy, ale nie ostatni raz. POLECAM 😄❤️
Naprawdę super miejsce i jest wiele…
Naprawdę super miejsce i jest wiele zabawy!!
Polecamy!
Byliśmy tutaj ostatnio, pyszne jedzenie, cudowna atmosfera, dobry wybor! Lemoniada kiwi 10/10 z tego co słyszałam camebert również przepyszny. Obsługiwał nas pan Borys cieszymy się ze na niego trafiliśmy, przemiły mężczyzna😄
nie moge sie zalogowac mimo ze mam juz…
nie moge sie zalogowac mimo ze mam juz dawno konto i wiele recenzji
Pobyt w hotelu Platinum Mountain Hotel…
Pobyt w hotelu Platinum Mountain Hotel & SPA i Platinum Apartments w Szklarskiej Porębie zaliczamy do udanych. Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą. Czystość w pokojach bez zarzutu, śniadania na wysokim poziomie chyba każdy znajdzie coś dla siebie przez ich różnorodność. Masa atrakcji dla dzieci i gości hotelowych, czyste baseny z cieplutką wodą w basenie zewnętrznym. Zdecydowanie polecamy ten hotel!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.