Pobyt w hotelu Platinum Mountain Hotel & SPA i Platinum Apartments w Szklarskiej Porębie zaliczamy do udanych. Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą. Czystość w pokojach bez zarzutu, śniadania na wyso... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mieliśmy bardzo udane wakacje w hotelu Lord Nelson na Minorce. To bardzo czysty hotel z bardzo dobrym jedzeniem, piękną plażą i miłą obsługą . Kto szuka spokoju i cieszy go widok ludzi czytających ksi... Se mere
Pobyt udany . Jestem zadowolona ze swoich wakacji w hotelu Coral Hills Resort w Egipcie. Obsługa kelnerska wspaniała na medal z wyróżnieniem kapitana restauracji Yahya Shazly Abu Al. Wyzywienie swie... Se mere
Byliśmy w hotelu Staya . Wszystko było okej oprócz incydentu z taksiarzem Sherif , który okazał się niemiły i niesympatyczny. Poza tym nie można się było z nim w żaden sposób porozumieć gdyż mówił tyl... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Strona manipuluje cenami
Strona manipuluje cenami - jeśli wchodzi się z różnych urządzeń, pokazują się różne ceny. To wygląda nieuczciwie i wprowadza klientów w błąd.
Queen Sharm Resort (ex
Queen Sharm Resort (ex. Vera Club Queen Sharm Beach)
EgiptSharm El SheikhSharm el-Sheikh
Uważajcie na tę ofertę !
Same kłamstwa właśnie kończę urlop w tym hotelu, traktują tutaj Polaków jako kategorię klasy 3 ponieważ jak sie okazuje all inclusive to nie jest all inclusive tylko wybrane pozycje z listy, np. Nie ma kawy z ekspresu nie ma piwa , nie ma wody w butelce, nie ma wina... to wszystko jest ale tylko dla Włochów, my należymy do gorszej kasty i nam się nie należy to w all inclusive, gdzie jak sama nazwa mówi : wszystko w cenie. Czysto w pokojach i jedzenie dobre choć wybór w jedzeniu to na poziomie hotelu 3 gwuazdki, pokoje to samo wszystko stare i brudne. Ręczniki kąpielowe na basenie maja chyba zc10 lat, stare az szare i z dziurami, wstyd jak na hotel 4 gwiazdkowy. Obsługa kłania sie w pas ale tylko Italiano, oczywiście sa wyjątki ale bardzo mało. Przyjechaliśmy do hotelu nad ranem i pierwszy raz sie spotkałam z sytuacją ze nie dostaliśmy opasek tylko kazali nam do 14 stej czekać na meldunek i opaski. Nawet w 3 gwiazdkowych hotelach lepiej traktują klientów. Rezydent tragedia kupcie wycieczki i płacicie od razu, nie można sie zastanowić bo to ostatni kontakt i jedyny jaki z nim był. Rezydent Join Up tragedia do zwolnienia . Cała prezentowana oferta w Join Up, jest zakłamana. Uważajcie i omijajcie ten hotel.
Hotel Novotel w Marsa Alam w Egipcie
Z Coral Travel spędziliśmy 2 tygodnie w Hotelu Novotel Marsa Alam w Egipcie. Jesteśmy bardzo zadowoleni, ponieważ hotel jest piękny, pokoje czyste, codziennie sprzątane, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, obsługa miła, uprzejma i pomocna. Piękne rafy koralowe,ale snurkować można tylko z długiego pomostu.Bezpośrednio z plaży nie można wejść do wody. Są tylko specjalnie wydzielone miejsca. Hotel otacza pustynia, ale jeździliśmy na wycieczki z pracownikiem hotelu Ahmedem, który super wszystko organizował. Busik punktualnie podstawiony pod hotel. Wszystko punktualnie i bezpiecznie. Ahmed pokazał nam wiele ciekawych miejsc i dużo opowiadał o historii. Godny zaufania profesjonalista w swojej branży, pomocny także w innych sprawach. Dziękujemy wszystkim pracownikom hotelu za ich ciężką pracę.
Korzystanie z tej strony to udręka
Hotel Q Bielany Wrocławskie
Hotel Q Bielany Wrocławskie
Hotel ma cienkie ściany przez co słychać wszystko zarówno z korytarza gdy przechodzą i rozmawiają goście jak i z sąsiadujących pokoi plus za każdym razem trzaskanie drzwi nie tylko sąsiednich.
Higiena szczególnie w łazience pozostawia zbyt wiele do życzenia.
Personel po przyjęciu zgłoszenia o godzinie o hałasach 1:30 w nocy zapytał tylko w jakim pokoju mieszkamy.
Nie polecam nikomu kto po długiej podróży chce spokojnie spędzić noc.
Wybraliśmy hotel z 4 gwiazdkami są one nieadekwatne .
Buggy Tour on Boa Vista
July 29, 2025 We took (me and my husband) a 2-hour buggy tour while on the island of Boa Vista (Cape Verde). We had already taken a buggy twice during our vacation on Sal Island in 2019 and 2021 with „No Limits” and were very happy with our experience, so we went straight to „No Limits” on Boa Vista.
We were right: as always, the tour was professionally prepared, with full clothing and a bottle of water provided. Above all, the guides ensured the safety of the tourists at all times. Additionally, photojournalistic photos were taken during the tour, a service that wasn't available a few years ago. You have to pay for them, but it's truly worth it. A fantastic adventure and an unforgettable experience. We highly recomended „No Limits”.
Magda&Andrzej from Poland
Super hotel
Właśnie wróciliśmy z wakacji w Egipcie, a dokładniej z hotelu Albatros Royal Grand. Hotel położony w super miejscu, czysty, smaczne jedzenie. Obsługa bardzo miła, ale niestety nie mówiąca po angielsku co jest mało przyjemne dla Polaków. Niestety Polaków bardzo mało w samym hotelu. Jedyne osoby z którymi można było porozmawiać to animatorzy. Im należy się najwyższa ocena. Zaopiekowali się nimi w każdy możliwy sposób. Prowadzili super animacje, fajnie organizowali imprezy w hotelu czy zajęcia, powiedzieli gdzie wyjść, co zobaczyć. Codziennie przychodzili się przywitać, zapytać jak się czujemy. Na kolejne wakacje chętnie zapakowała bym ich do walizki i wzięła ze soba :).
Serwis ok..
WCZASY W TUNEZJI
Wróciłam z wczasów w Tunezji, hotel Monarue ci Fatimi w Mahdi było świetnie, wszyscy mili, jedzenie dobre, polecam serdecznie
Stali bywalcy Hotelu SPA Dr Irena Eris w Krynicy Zdrój
Jesteśmy stałymi bywalcami w Hotelu SPA Dr Irena Eris w Krynicy Zdrój. Jest to hotel bardzo przyjazny, cichy i dyskretny, a przede wszystkim przyciągający wspaniałą kuchnią oraz obsługą.Recepcja wita serdecznie i z uśmiechem każdego gościa,który myśli
jestem w "domu". Życzenia nasze są spełniane niezwłocznie.Jest bardzo czysto, a jednocześnie nie słychać i nie widać pracy którą trzeba wykonać codziennie aby tak było.Restauracja to szczególne miejsce.Pod okiem jej kierownictwa niezmiernie profesjonalnie działą jej obsługa wraz z wdrażającym się do zawodu młodym narybkiem.A jej serce to kuchnia .
Szef kuchni serwuje wykwintne jedzenie.
Między innymi polecamy doradę,ktora jest wybitna,smacznie i ciekawie przyrządzona.Sprawna Strefa SPA, Instytut Kosmetyczny zapewnia nie tylko odnowę ciała ale i duszy.Położenie hotelu jest przepiękne, otoczone jest górami i niczym nie skażoną zielenią.Polecamy . Największym sukcesem tego miejsca jest uważność dzięki której goście czują się najważniejsi, bezpieczni i zaopiekowani.
Long betch resort ten hotel bardzo miło…
Long betch resort ten hotel bardzo miło mnie zaskoczył pyszne jedzenie super animacje oraz idealna czystość pokoju sprawiła że urlop upłynął mi bardzo miło i niestety za szybko.
Ocena Hotelu
Dobra organizacja i sprawna praca personelu, oraz usługo dodatkowe. W maju 2025 przebywałam w Turcji w Hotelu Miarosa Garden Konakli. Hotel w sam w sobie , jak wiele podobnych . Jednak polecam hotel z uwagi na SPA hotelowe. Masażysta Ferit, zasługuje na uznanie i mogę polecić jego usługi, każdemu kto ma jakiekolwiek problemy zdrowotne układu kostnego.
Dobra lokalizacja, oraz miła obsługa to w sumie daje udane wakacje
HOTEL Caves Beach resort
Cały pobyt uważamy za udany, do momentu opuszczenia pokoju. Czekaliśmy na autokar, na transfer na lotnisko około godziny w lobby . Wszystko działo się późną nocą około godziny 03:00. W czasie gdy podjechał autokar podchodzi do nas jakiś pan w koszuli i mówi do nas po angielsku, że w pokoju który opuściliśmy brakuje ręcznika. I muszę zapłacić 15USD za brak. A, że nie poczuwałam się do zapłaty bo nie mieliśmy ich ręcznika po dłuższej dyskusji do której dołączył również pracownik, który podjechał po nas autokarem, zostaliśmy zmuszeni do otworzenia naszych walizek i tak przy pełnym autokarze człowiek w koszuli szperał w naszych rzeczach- no i niestety nie znalazł rzekomego ręcznika. Na pytanie, że może chociaż jakieś "sorry" odpowiedział "maybe sorry".
Dwa dni później znajomi też wylatywali późną nocą i też jakiś pan w koszuli chciał pieniądze za rzekome wieszaki- uważajcie
Please help I paid for sofas from happy…
Please help I paid for sofas from happy sofas not had del also can't get through to speak to them so what's happening disgusting
Polecam, pysznie !
Smaczne jedzenie. Miła obsługa. Duży wybór. Polecam kaczkę!
Nasz pobyt w Kołobrzegu w hotelu Olimp…
Nasz pobyt w Kołobrzegu w hotelu Olimp 4 . Nie dobre jedzenie, słabej jakości niektóre produkty np. wędliny. Nie starczało dla wszystkich potraw. Np. jednego dnia zabrakło schabowych .
Brak przebieralni na basenie
brak ręczników na basenie (po basenie wychodzisz z mokrym na maksa ręcznikiem i to jest twój ręcznik do wieczornej kompieli w pokoju
woda w basenie niby zgodna z jakąś uchwałą ale naprawdę zimna
Słaba sala zabaw dla maluszków.
W porównaniu z innymi hotelami **** ten wypada mniej niż średnio
Radochówka
Malownicza Kotlina Kłodzka i cała Ziemia Kłodzka, choć zajmuje niewielką część Sudetów, to moim zdaniem jest idealnym miejscem na Dolnym Śląsku do wypoczynku rodzin z dziećmi z całego serca polecam,, Radochówkę,, prowadzoną przez cudowne małżeństwo Agnieszkę i Mariusza.Komfortowo urządzone domki zadowolą najbardziej wymagających klientów.Radochów usytuowany pośród Gór Złotych to magiczne miejsce,które zaprasza o każdej porze roku.Zimą można skorzystać z atrakcji przygotowanych przez resort Czarna Góra dla miłośników białego szaleństwa, a wiosną ,latem i jesienią na atrakcyjne wyprawy szlakami górskimi, rowerowymi czy skupić na odkrywaniu podziemnych tajemnic, z których słynie Dolny Śląsk.,,Radochówka ,,to idealna baza wypadowa,by czerpać piękno Dolnego Śląska.
Pobyt w hotelu Biały Kamień w Świeradowie
Byliśmy gośćmi w hotelu Biały Kamień w Świeradowie przez 3 doby.Nasze wrażenia są bardzo pozytywne.W tym hotelu nie można się nudzić.Oferty przygotowane przez obiekt mogą zaskoczyć bardzo pozytywnie wszystkich gości.W saunie i grocie solnej wspaniałe rytuały z doskonałymi instruktorami.Na basenie zajęcia dla dorosłych i dla dzieci .Świetnie prowadzony aquaaerobik.Cały obiekt to wysoka klasa.Wszędzie czyściutko i pachnąco.Korzystałam z zabiegów tajskich w tamtejszym SPA.Były wzorowo przeprowadzone. Personel to odpowiednie osoby na swoich stanowiskach -miłe pomocne i bardzo uprzejme.Korzystaliśmy również ze śniadań ,które były bardzo bogate w propozycje zarówno dla dorosłych jak i dzieci.Szczerze polecam HOTEL BIAŁY KAMIEŃ W ŚWIERADOWIE ZDROJU.Na pewno jeszcze do niego wrócimy.
Chemar 2 łeba Uczestniczyłem w zorganizowanym grupowym
W pokoju mieszkaliśmy w 3 osoby a wyposażony w 2 łóżka i rozkładaną wersalkę. Po rozłożeniu wersalki przejście do łazienki było niemożliwe. Ciasnota. Na 3 osoby otrzymaliśmy 1 klucz. Obsługa ośrodka niezbyt uprzejma. Jedzenie smaczne i różnorodne w formie szwedzkiego stołu i klasycznego obiadu.
Restauracja winnegrono polecam
Restauracja winnegrono polecam, zwłaszcza gęsinę
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.