Tripadvisor PlAnmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pobyt w hotelu Platinum Mountain Hotel & SPA i Platinum Apartments w Szklarskiej Porębie zaliczamy do udanych. Bardzo dobry hotel z przemiłą obsługą. Czystość w pokojach bez zarzutu, śniadania na wyso... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mieliśmy bardzo udane wakacje w hotelu Lord Nelson na Minorce. To bardzo czysty hotel z bardzo dobrym jedzeniem, piękną plażą i miłą obsługą . Kto szuka spokoju i cieszy go widok ludzi czytających ksi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pobyt udany . Jestem zadowolona ze swoich wakacji w hotelu Coral Hills Resort w Egipcie. Obsługa kelnerska wspaniała na medal z wyróżnieniem kapitana restauracji Yahya Shazly Abu Al. Wyzywienie swie... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Monart City Hotel

Obsługa w hotelu miła i pomocma w każdej chwili. Kelnerzy to młode chłopaki , podchodzą i pytają jakie wino podsč do obiadu.Jedzenie ,każdy znajdzie coś dla własnego podniebienia.Cista i cisteczka do wyboru.Polecam Spa ,sauna ,piling,masaż są rewelacyjne,zaruwno zdrowotny jak i relaksacyjny.Szczegulnie u Pana EMRE.

25. maj 2024

Skorzystałam z oferty Spa

Skorzystałam z oferty Spa . Masaż leczniczy u Pani Maryny był cudowny i naprawdę mi pomógł. Otrzymałam wiele rad jak radzić sobie z bolesnymi ledźwiami. Atmosfera była bardzo przyjazna i miła. Napewno tu wrócę i polecę każdemu

22. maj 2024

Taksówkarz Sherif

Byliśmy w hotelu Staya . Wszystko było okej oprócz incydentu z taksiarzem Sherif , który okazał się niemiły i niesympatyczny. Poza tym nie można się było z nim w żaden sposób porozumieć gdyż mówił tylko po arabsku. Mimo ustalonej wcześniej kwoty za transport na wyjściu musiliśmy zapłacić więcej. Myślę że brak znajomości języka angielskiego u taksówkarza to trochę slabe

4. april 2024

RESTAURACJA POD WIĄZEM GLIWICE.PORAŻKA

Jedzenie poniżej kunsztu jakiegokolwiek . Goleń wołowe kawał kości podany na miazdze ziemniaczanej. Mięso giczy straszne ciemne z sznurkami. Sandacz na miazdze ziemniaczanej. Szarlotka to już szczyt twardej kruchości i nic dalej. Absolutnie nie polecam i omijać z daleka omijać kuchnię . Tylko tatar OK. Obsługa bardzo miła ale to nie to . Jeszcze raz to nie jest kuchnia tylko ściema . Omijajcie kuchnie POD WIĄZEM. Dzisiaj po powrocie do domu spotkałem się nie bezpośrednio ale poprzez kanalizację z Kłodnicą. Jeszcze raz powiem spożywać tłuczone ziemniaki po 60 zł z nie jest radością. Ubolewam że miła obsługa nie nic wspólnego co poda kuchnia, a to jest niejadalne. Jeszcze raz podkreślam nie talerz pełen miazgi ziemniaczanej aby było wrażenie że jest pełny. To samo ze schabowym, który w panierce , rozbity na „ćapkapuście” sprawia pełny talerz twardego mięsa. Z poważaniem smakosz Krzysztof

9. marts 2024

Smutne pożegnanie z Trpadvisor

Po kilkuletniej przerwie, dysponując obecnie większą ilością wolnego czasu, usiłując wrócić do pisania recenzji, ze zdziwieniem zorientowałem się, że twórcy serwisu zdecydowali się na usunięcie polskiej wersji strony Tripadvisor. Wobec zakończeniu wsparcia dla języka polskiego na stronie wszystkie napisane przeze mnie opinie, liczbie ponad 200(!), dotyczące głównie atrakcji turystycznych, a ponadto też hoteli, w moim przekonaniu bardzo przydatne, stały się trudniej dostępne dla rodaków. Nie spodziewałem się takiego lekceważenia ze strony wydawało się solidnego serwisu - Polaków i polskich recenzentów, którzy w dobrej wierze, będąc też przekonani, że robią coś dobrego dla innych, bezinteresownie dzielili się swoim doświadczeniem, poświęcając swój czas. W zaistniałej sytuacji zmuszony jestem zakończyć swoje uczestnictwo w serwisie.

5. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kiedy Tripadvisor zacznie szanować Polaków ?

Kiedy wreszcie Tripadvisor zacznie szanować Polskę i Polaków, wprowadzając język polski , wrócę do pisania recenzji.
Jest język rosyjski, mimo że rosjanie wywołali wojnę i zabijają Ukraińców. A języka polskiego nie ma ?!
Kiedyś pisałem recenzje z przyjemnością , teraz nie

16. februar 2024

Lądek Zdrój - bardzo zaniedbane miasto

Lądek Zdrój
Miasto w rozpadzie. SAME ruiny. W okresie świąteczni-noworocznym nawet nie ma dyżurnego lekarza ani w mieście ani w żadnym sanatorium. Apteki też nieczynne. Najbliższy szpital to w Kłodzku 40km od Ladka.
W razie nagłego wypadku prędzej przyjedzie zakład pogrzebowy bo na karetkę będzie za późno.
Prezydent miasta jest winny. Jak można dopuścić to takiego stanu. Przyjeżdżają ludzie z problemami zdrowotnymi więc opieka lekarska to podstawowy obowiązek.
Najwyższy czas aby zmienić prezydenta tak aby doprowadzić miasto do porządku i zadbać o przyjeżdżających gości.

26. december 2023

Gloria Palace Royal Hotel &Spa Playa de Amadores

Bardzo udany pobyt w pięknie położonym hotelu Już pierwszego dnia miła niespodzianka w pokoju czekała na nas butelka wina z koszem owocow. Obsługa hotelowa bardzo życzliwa uśmiechnięta od pierwszego dnia . Restauracja pięknie położona z widokiem na plaże i zatokę, obsługa kelnerska bez zarzutu. Wieczorami podczas kolacji fantastyczni muzycy. W trakcie dnia świetna atmosferę tworzył zawsze uśmiechnięty Patryk . Wieczorami w lobby każdego dnia muzyka na żywo i przedstawienia a występ flamenco -4 panów perfekcyjny. Obsługa barmańska w lobby i kelnerska świetna . Irena i Tadeusz

28. november 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hotel Sural Resort Turcja

Hotel Sural Resort w pobliżu Side to obiekt w rozległym zadbanym ogrodzie. Mnóstwo leżaków na plaży i terenie zielonym przyległym do plaży.Obsługa w recepcji, barze bez zarzutów. Dziwne zachowanie kelnerów w restauracji głównej, żaden nie podejdzie do gościa po zamówienie. Stoją, plotkują i udają, że gości nie widzą.W przypadku poproszenia o obsługę to zwalają na kolegów, a koledzy na następnych.Pokój hotelowy i łazienka bez zarzutów.Do restauracji z pokoju 500m, do plaży ponad 1000m.Piękna plaża ciągnąca się kilometrami, doskonała na spacery.Jedzenie w restauracji tylko dwie gwiazdki, ale świeże i każdy coś znajdzie.Powinni zainstalować nalewaki z napojami jak im się nie chce obsługiwać gości.Wakacje udane, pogoda piękna,wycieczka do Pamukkale z przewodnikiem Alim z Tui wyjątkowo udana.

4. november 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hotel Atlantica caldera…

Hotel Atlantica caldera beach,Kreta,Gerani .Wróciłem razem z rodziną z Krety 25.10.23. Lokalizacja hotelu przy plaży bardzo dobra .pogoda rewelacja ok.30 stopni każdego dnia,1-Pokoje (studio,) bardzo czyste,sypialnia duże wygodne łóżko i osobno pokój z dwoma sofami dużymi które można złoczyć połączony z aneksem kuchennym. Nowoczesna klimatyzacja,darmowy internet
I sejf. przestronna łazienka.,brak zastrzeżeń. 2-Jedzenie bardzo dobre,duży wybór, rewelacja, restauracja czysta,obsługa super.3- Baseny duże ,dwa do wyboru ,dużo miejsca i leżaków plaża bardzo fajna,troszkę kamieni,ale większość piasek.zero atrakcji wodnych dla dzieci,żadnych zjeżdżalni i.t.p, dwa brodziki cały dzień w cieniu.4-alkochole bardzo słabej jakości jak na 4 gwiazdki (piwo bez gazu 3vol.)po innych miejscowych trunkach ból głowy gwarantowany. 5-Rozrywka bardzo słaba,kilka automatów do gry ,bilard,słabo wyposażona mała siłownia,Spa płatne,przez cały dzień nic się nie dzieje,wieczorne występy porażka,nuda i jeszcze raz nuda.dzieciaki 5 i 11 lat kompletnie zawiedzione dlatego odradzam ten hotel dla rodzin z dziećmi.

25. oktober 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ostrzegam -Hotel Senza Garden Holiday

Hotel Senza Garden Holiday nie zasługuje absolutnie na 5 gwiazdek, pokoje a szczególnie domki to porażka , obie z koleżanką opłaciłyśmy za pokój 2 osobowy a dostaliśmy domek z dwoma pokojami po 3 osoby w każdym, jeden z popsutą klimatyzacja, wilgoć i stęchlizna , meble z lat 80tych, brudno bez środków higienicznych. Po wielu rozmowach Pan bardzo nie uprzejmy rzucił nam klucz do pokoju a kiedy chcieliśmy go obejrzeć , Pan który rozwoził po domkach bez zastanowienia kazał pakować rzeczy i jechać z bagażem do pokoju , którego nawet nie widzieliśmy. W pokoju zamienionym lodówka nie działała ale dałyśmy sobie z tym spokój . Basen nie ma zjeżdżalni wiec nie wiem skąd ta informacja. Obiekt bardzo rozrzucony i trzeba się nachodzić ale pięknie położony i to jego duży plus, choć do najbliższego miasta kawałek . Jedzenie jak dla mnie monotonne , ryba dwa razy była stara , w restauracji często panował chaos i bałagan Za te pieniądze było zbyt drogo i ubogo.

9. oktober 2023

Hotel Elba Sara

Przestrzegam wszystkich przed wyborem Hotelu Elba Sara na FUE. Czeka tam na Was brud i nic więcej.
To że hotel jest stary nie uspawiedliwia w nim brak dbałośći o czystość i zachowanie minimum standardu dla 4 gwiazdek. Wyżywienie bez polotu, monotonne, mieszanina składników na talerzach, które odbijały się w lustrach dla sztucznego zwiększenia ilości potraw. Zastanawia mnie fakt pozytywnych opinii, ale po głębszej analizie dostrzegłam, że są one weryfiowane przez TUI. :( Przykre, ale to biuro przestaje być wiarygodne. Takie zaniedbanie nie powinno mieć miejsca.

16. oktober 2023

Refleksja z wakacji

Pobyt udany .
Jestem zadowolona ze swoich wakacji w hotelu Coral Hills Resort w Egipcie. Obsługa kelnerska wspaniała na medal z wyróżnieniem kapitana restauracji Yahya Shazly Abu Al. Wyzywienie swieże, pokoje czyste , solidnie sprzątane .Ogólnie przyjazny nastrój w hotelu , Pani Gina Schulz bardzo pomocna i sympatyczna .Można czuć sie bezpiecznie w tym hotelu i miejscu- polecam .
Marzena B.

3. oktober 2023

Bardzo pomocna

Bardzo pomocna, rzetelna platforma. Bez znaczenia, czy szukam hotel, czy restauracje, wszystko można znaleźć. A co najważniejsze można się sugerować propozycjami, opinie są bardzo pomocne.Do tej pory nie zawiodłam się.

3. oktober 2023

Hotel Paloma Marina Suites Roman i Maria

Roman i Maria. Korzystaliśmy z dobrodziejstw oferowanych przez pracowników hotelu Paloma Marina Suites w Kusadasi w okresie 29.IX do 6.X 2023r
Musimy przyznać że tak wspaniałej obsługi dawno nie zaznaliśmy. Kultura obsługi nie nachalność kelnerów, konkretna i miła pomoc w recepcji, oraz czystość utrzymywana w pokojach i basenie ( a było co sprzątać, nasze pomieszczenie to całe 45m kw. z balkonem). Posiłki jakie można było spożyć były naprawdę pyszne. Może komuś brakowało by różnorodności wędlin, ale jesteśmy w Turcji i smakujmy ich potrawy, sery sałatki owoce morza i ryby, które gościły w menu każdego dnia były bardzo dobre. Kawa i HERBATA wyśmienite. Spożywanie tych wspaniałości odbywało się na odkrytym tarasie z pięknym widokiem na wpływające do portu statki. Sam budynek choć nie najnowszy to utrzymany w kameralnym klimacie z potęgowanym ślicznym otoczeniem palm i śródziemnomorskiej roślinności. Oceniając całość czyli cenę usługę i jakość musimy przyznać 9,5 punktów na 10

29. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hotel sendido phenicia w hammamet…

Hotel sendido phenicia w hammamet Tunezja .....parę dni temu) ....super hotel ,jedzenie ,plaża i obsługa ....jedynym mankamentem jest brak wody w pokojach , kawy herbaty (trzeba chodzić do jakiegoś baru) oraz napoi na plaży i w restauracji (tylko coca cola i spreit) poza tym czysto i przyjemnie . Duży plus....

23. september 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.