Er wordt gebeld met het verhaal dat ze een dochteronderneming zijn van budgetenergie. Alles zal hetzelfde blijven. En het is alleen een offerte. Handtekening is alleen om te bevestigen dat ze gebeld... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een dame belde me met een voorstel om een energiecontract af te sluiten, achteraf klopte het verhaal helemaal niet en werd door een andere leverancier ook weer zelfstandig overgezet Van HEM naar Energ... Se mere
100% onbetrouwbaar en instabiel . Melissa Dijkstra wat een rotte wijf zielig meisje Word vaker gebeld door ze levenloos mensen die niks hebben bereikt in Nederland en naar Turkije zijn gevl... Se mere
Asociale benadering. 2x vriendelijk aangegeven geen interesse te hebben en verzocht mij uit hun systeem te halen. Medewerker praat gewoon door. 3e x iets duidelijker mijn verzoek aangegeven, toen ging... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Uitermate agressieve stalking!
Uitermate agressieve stalking manier van benaderen. Omgekeerd werken ze sturen je zogenaamd een aanbod waar je 14 dagen over mag nadenken, nee nee, ze sturen je een overeenkomst waarop je die 14 dagen hebt om over na te denken ! Een stelletje brutale bitches die toen ik zei dat ik gerechtelijke stappen zal ondernemen antwoordde met: oh maar ik ben van jou niet bang! Het lef van die bitch is groter dan haar IQ dat is duidelijk! Nou laat ze maar komen, mijn advocaat heeft wel zin om een stukje jurisprudentie te creëren!
Laat je niet strikken mensen! Let op!
Energie eikels met dure aanbieding
Belt me op als "Ah ik spreek met de baas uit *mijnwoonplaats*", ik mag weer een goedkoper aan het gas.
Van mij mag hij aan het gas. Mijn levering staat gewoon 3 jaar vast.
Ik werd maandag gebeld met een voorstel…
Ik werd maandag gebeld met een voorstel waarmee ik veel geld kon besparen.Het ging op een irritante agressieve wijze.Ik moest snel op accoord klikken.Bij doornemen van het voorgestelde contract hadden ze sterk afwijkende verbruikscijfers opgenomen om het maand bedrag te beïnvloed in de hoop dat je het niet zou lezen.Oplichters zijn het.
Brutaal mokkel
Ze bellen nogsteeds op met reclame, wat helemaal niet meer mag. Brutaal mokkel aan de lijn dat ik uitleg dat ik nooit toestemming heb gegeven om mij te bellen en dat ik hier niet van gediend ben. Zegt ze: wij hebben certificaten dus wij mogen bellen. Nee Gerda, dat mag niet.
Werd van 16/09/21 voor klanttevredenheid onderzoek gebeld door medewerkster van particuliergarant, toen ik mijn ontevredenheid uitte begin deze dame gapen. Heb gelijk opgehangen
Werd van 16/09/21
ParticulierGarant = Irritant
Ik heb meerdere malen tegen Timo Vos gezegd dat ik geen interesse heb. Hij blijft bellen, Het is zelfs zo erg dat wanneer ik ophang hij tot 3 keer toe binnen 2 minuten terug belde. Hij doet net alsof wij eerder klant zijn geweest. Hij probeert je in te palmen met zijn praatjes door meerdere malen te zeggen hoe jong je wel niet klinkt en hoe mooi je stem wel niet is. Verschrikkelijk irritant. Voor ons nooit ParticulierGarant!
Onbeschoft en leugens
Zojuist gebeld, raar verhaal dat ik een tijdje geleden bij hun een contract zou hebben opgesteld? . Dit terwijl mijn man altijd dat soort zaken regelt.
Kent u me nog? Zei hij? Ik zei nee en het verhaal klopt ook niet daardoor geen interresse en de lijn werdt direct verbroken...
Asociaal en vreselijk irritant hoe vaak ik deze telefoontjes krijg!
Irritante oplichters
Hoewel ik al meer dan 10 jaar overal aangeef dat ik niet gebeld wil worden, blijken er toch oplichtertjes als Particuliergarant gewoon door te gaan met bellen.
Mijn antwoord is direct: "Je bent in overtreding en ik zal aangifte doen tegen je bedrijf".
Dan wordt de verbinding meteen verbroken.
Uitzondering is een "makelaarsadviesbureau" in Aalsmeer die de discussie aangaan dat ze dit mogen doen. Die heb ik in wachtstand gezet met de melding "Er is iemand aan de deur". Na een half uur hebben ze zelf opgehangen :-)
Blijven maar bellen ..
Blijven maar bellen ... zelfs na 1 juli dan zeggen ze gewoon BMR bestaat niet meer. Nooit via hen iets geregeld en nog blijven ze bellen. Simon de Boer, stop met stalken!
Agressieve verkoop en stalkgedrag als je nee zegt
Ik werd vandaag gebeld door Timo van Particuliergarant, uiteraard met een anoniem nummer. Nadat mij bij de naam Particuliergarant al duidelijk werd dat het om een verkooptelefoontje ging, heb ik opgehangen (ben niet gediend van deze vorm van verkoop). Timo voelde zich hier schijnbaar door beledigd, want hij belde al snel terug om te zeggen dat het onbeleefd was om zomaar op te hangen. Ik heb hem gezegd dat het onbeleefd was om mij lastig te vallen met verkooptelefoontjes, en hing weer op. Timo bleef vervolgens herhaaldelijk achter elkaar bellen, bijzonder vervelend en kinderachtig gedrag.
Ga niet in zee met dit bedrijf, voor zover ik lees zijn het oplichters met zeer agressieve verkoop! Ongelooflijk dat zoiets nog mag in deze tijd.
Zojuist gebeld met afgeschermd nummer
Zojuist gebeld met afgeschermd nummer, beller identificeert zich als particulier garant en vraagt of ze met een naam spreekt die lijkt op mijn naam maar genoeg afwijkt dat je geneigd raakt te corrigeren, ik had echter gezegd dat de naam klopt waarop meteen werd opgehangen, in het verleden al eens eerder mee te maken gehad, dit bedrijf doet zich voor als onderzoek bureau zodat ze niet aan de bel me niet register hoeven te voldoen en proberen een afspraak te maken voor thuis bezoek, daar bieden ze een zakelijk contract aan die je niet kunt annuleren om die reden.
1 ster is te veel
1 ster is te veel. Zo juist telefonisch contact gehad met de mededeling dat het contract al klaar staat! Ik doe NOOIT maar dan OOK NOOIT telefonisch een contact opstellen dan wel afsluiten. Huichelaars, achterbaks. Als je je geld kwijt moet kan je hier zeker terecht!!
Iritante organisatie
Word hier niet goed van!!
Ze bellen je op met als eerste zin hallo ik ben ,,,,, ken je me nog?? 😳. NEE DUS. Dit moet eens gestopt worden. Het iritante ervan is je kan ze ook niet blokkeren, omdat ze privé bellen.
Al een aantal dagen een anoniem nummer…
Al een aantal dagen een anoniem nummer in mijn telefoon. Vandaag maar eens opgenomen; bleek iemand van Particuliergarant te zijn. Inderdaad, net als bij andere reacties: net doen of ze anderhalf jaar geleden kortingen hebben geregeld bij je energie-leverancier. Ik zeg tegen die dame "lijkt mij sterk dat een derde partij dit zomaar kan doen". Krijg ik als reactie "natuurlijke wel, wij hebben contracten met alle leveranciers". Ja hoor, het zal wel: ik heb meteen de telefoon neergegooid. En het blijft bijzonder dat het blijkbaar nog steeds mag, deze ongewenste telefoonterreur
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Zoals ik al lees in vorige revieuws ging het bij mij net zo. Een gladjakker aan de telefoon en dat hij mij een half jaar geleden had gesproken en hoe gaat het met u... Wilde dus mij een energie contract aansmeren. Ik zei dat ik geen contract wilde maar dat hij altijd info mocht sturen... Maar dan moest ik iets aanvinken op de mail die hij stuurde... dan krijg je die mail via de telefoon en ik moest iets aanvinken. Hoe dom kon ik zijn. Toch aangevinkt en ja hoor een energiecontract bij Eneco.. Ook geprobeerd te bellen. Hele lange wachttijd bij particulier garant en gemaild. Pas vandaag een reactie. Ik heb op een nette manier gezegd dat ik het een zeer slechte actie vind om mensen zo te bedonderen... Ook wordt ik nu meerder keren per dag gebeld door een anoniem nummer... Als je opneemt dan hoor je niets. een computer blijkbaar. Zij zeggen dat ze dit niet doen maar heb mijn twijfels. Vandaag contact gezocht met eneco en het contract is geannuleerd. Een boel ergenis zo! Voortaan hoop ik niet meer zo stom te zijn om er in te trappen!
niet ok!
Zelfde verhaal, ze doen alsof ze je kennen en er een contract is.
Ik ben alert maar het komt redelijk betrouwbaar over. Gelukkig zei mijn intuïtie: NEE!
Oplichters
Houden zich niet aan de wet ook al zeggen ze van wel. Bellen zonder toestemming. Zogenaamd van kent u me nog? Tijdje geleden gesproken. Gewoon klink klare onzin!!!!
Vuile oplichters
Vuile oplichters.
Ik werd van morgen gebeld en je raad het al “Anoniem”. Werd gevraagd bij mijn naam als ze de juiste persoon te pakken hadden waarop ik zei ja. Vervolgens werd mij verteld dat ik een energie korting bij hun had lopen en dat deze zou verlopen en zij dus een scherpere aanbieding hadden….als ik daarmee akkoord ging. Ik heb deze gasten dus nooit gesproken en dus ook nooit een contract bij hun gehad. Dat gaf ik dus aan en daar werd heel snel en onbeleefd in mijn oor opgehangen. Laat je niet ompraten of op vragen constant ja antwoorden voor dat je dat door heb zit je aan een contract vast. Heel erg misleidend moet aangepakt worden.
Wat een verschrikkelijk k.
Wat een verschrikkelijk k.. bedrijf, bellen me dagelijks met een privé nummer en ik zeg elke keer dat ik hier geen interesse in heb. Ze hebben gewoon het lef om je accuut terug te bellen als ik de verbinding verbreek. Asociale hufters, bel me niet register is zeker niet voor jullie geldig. Nog 1 telefoontje van jullie en ik doe aangifte tegen jullie.
Ongevraagd gebeld
Ongevraagd gebeld, hingen op toen ik over verwijderen gegevens begon.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.