Particuliergarant Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er wordt gebeld met het verhaal dat ze een dochteronderneming zijn van budgetenergie. Alles zal hetzelfde blijven. En het is alleen een offerte. Handtekening is alleen om te bevestigen dat ze gebeld... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een dame belde me met een voorstel om een energiecontract af te sluiten, achteraf klopte het verhaal helemaal niet en werd door een andere leverancier ook weer zelfstandig overgezet Van HEM naar Energ... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

100% onbetrouwbaar en instabiel . Melissa Dijkstra wat een rotte wijf zielig meisje Word vaker gebeld door ze levenloos mensen die niks hebben bereikt in Nederland en naar Turkije zijn gevl... Se mere

Dårlig

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Onbeschaamde praktijken

Ene Wendy de Wit, waarschijnlijk een alias, belde met aanbod.
Wist ook mijn achternaam.
Ik had geen interesse.
Er werd vervolgens gevraagd naar mijn energietarieven.
Na het uitspreken van mijn twijfel of ik daar nou wel antwoord op wilde geven, was het tuut tuut tuut tuut tuut............
Mogelijkheid belmenietregister was er niet.
Zo onbeschoft dat je er om kunt lachen, maar het idee dat die lui gewoon zo de ene na de andere burger kunnen behandelen, zie ik als een zekere maatschappelijke terreur die ik onacceptabel vind en die verboden en strafbaar zou moeten zijn.

23. december 2021

Meteeen ophangen!

Ze hebben me wel vaker benaderd, 1x op een moment van slaapgebrek iets zonder helder na te denken afgesloten en dan kan je ze inderdaad niet meer bereiken in hun zogenaamde bedenk tijd. Heb t opgelost door de leverancier te bellen die het contract meteen weer had gecancelled.
Net weer door ze gebeld, nu hang ik gewoon meteen op zodra ik die walgelijke naam particuliergarant hoor.

Misschien moet ik ze volgende keer even de huid vol schelden om op een blacklist te komen zodat ze eens ophouden met bellen.

Energiebelasting wordt verhoogd!?!

Gebeld en er wordt verteld dat de energiebelasting stijgt, terwijl het algemeen bekend is dat de belasting per 2022 juist zakt ivm de hoge energiekosten.
Ik heb per augustus 2021 vastgezet voor 3 jaar, als ik in Januarie over zou stappen zou ik goedkoper uit zijn. Even terug gerekend zou ik meer gaan betalen, hun leugens zouden mij na 2.5 jaar ongeveer € 5000 (!) kosten. Dat dit soort praktijken nog steeds kunnen in NL is onvoorstelbaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trap niet in hun gelikte praatjes

Trap niet in hun gelikte praatjes want ze belazeren de boel en het resultaat is dat je uiteindelijk honderden euro's meer betaalt dan bij je eigen leverancier.
En je kan bellen tot je een ons weegt maar het door hun zelf opgegeven telefoonnummer 050-2003033 wordt gewoon niet opgenomen. Zonde van je tijd.

Asociale benadering

Asociale benadering. 2x vriendelijk aangegeven geen interesse te hebben en verzocht mij uit hun systeem te halen. Medewerker praat gewoon door. 3e x iets duidelijker mijn verzoek aangegeven, toen ging ie los en wenste me vervolgens succes met mijn hoge tarief vanaf januari. Wat een laag niveau heeft dit bedrijf.

13. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eens een oplichter, altijd een oplichter

Vandaag werd schoonvader (flink op leeftijd) opnw gebeld, anoniem, door een mw van deze organisatie, over een energie aanbieding. Aantal jaren terug deden ze dat ook en hebben toen met een eigen (!) mobielnummer een zgn goedkeurings-sms “namens hem” opgesteld (pure oplichting) (mijn schoonvader gebruikt nl.geen email meer); om hem daarna een schandalig duur contract aan te kunnen/mogen bieden. Dat hebben we ik met veel moeite kunnen terugdraaien. Vandaag is hij dus opnieuw door hen benaderd, zonder toestemming vooraf. En bovendien dus anoniem gebeld. Tweemaal wettelijk verboden. Organisatie maakt verder haar contactgegevens niet openbaar op hun website (geen adres, telefoonnummer, mailadres). Pure oplichters, hoogst irritante verkoopster en ook nog in overtreding dus. Ik overweeg aangifte te doen.

22. november 2021

Ik ben er ingetrapt

Ik ben er ingetrapt. Probeer van alles om ze te berheiken, Lukt mij niet. Na een herseninfarct paar maanden geleden, blijkt dat ik het nog niet op een rijtje heb. Ook dat nog. Vuile vieze ratten. Heb wel contact gehad met leverancier die mij aangaf dat wanneer gegevena bij hun binnenzijn ik bericht krijg. Ik hoop het.

22. november 2021

Oplichters onsaanbod.direct / Particuliergarant

Net gebeld door 'een energiebedrijf'. Beweren dat zij een betere energie-contract hebben. Vragen daarna gelijk om je gegevens, rekening en e-mail. Willen terugbellen wanneer je zeker van bent om te overstappen.

Daarna een e-mail gekregen onder de naam onsaanbod.direct. Echter is het bedrijf ParticulierGarant?
Ik ben even op hun website gegaan. Wat merk je op: de website van ParticulierGarant is niet beveiligd met certificaten.
Weer iets onbetrouwbaar om te zien.

Gewoon ophangen dit.

17. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

helaas kan ik geen 0 neerzetten!

helaas kan ik geen 0 neerzetten!
Maar ik ben met hetzelfde verhaal overgehaald door Particuliere Desk Nederland ( Particulieredesknederland ).
Volgens mij is dit hetzelfde bedrijf maar onder een net iets andere naam.

In het verleden ben ik inderdaad wel bij een bureau aangesloten die mij eens in de 2 a 3 jaar bellen voor een nieuw aanbod, dus meende dat ik met hun aan de telefoon zat... en zo deden ze zich ook voor!

Ik was heel erg druk dus ben er na wat kleine checks wel ingetrapt.
Het gata zo snel en je moet snel handelen dat het je overvalt.
Maar inderdaad 2 weken bedenktijd en ze belden mij ook een week later om te vragen of het naar wens was.
Toen heb ik aangegeven dat ik er toch vanaf zag.
Dit zou daarmee afgehandeld zijn en ik zou bij mijn leverancier blijven.

Tot ik een eindafrekening kreeg!
Nu ben ik te laat!... en kan Particuliere Desk Nederland ook niet bereiken!

Oplichters zijn het!!
Ik zit nu vast aan hogere maandlasten!
En helaas te laat om dit nog terug te draaien!

10. november 2021

Gewoon ophangen hoor!

Ik ben in het verleden vaker gebeld door dit bedrijf. Heb zowat alle nummers waarmee ze gebeld hebben geblokkeerd en vandaag werd ik gebeld met een anoniem nummer.
Goeie truc! Ik trap er niet in.
Meteen ophangen die opdringerige mensen.

1. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg opdringerig en vasthoudende verkooptechniek.

Deze partij heeft me vanmorgen gebeld, op zoek naar een andere naam blijkbaar. Toen ik aangaf dat ik toch echt iemand anders was, maakte dat niet uit want ze 'behartigen de belangen van alle mensen in Nederland met een energiecontract'. Vanwege de verhalen in de media over stijgende energiekosten was ik benieuwd wat ze te vertellen had.

Een heel verhaal met cijfertjes en tarieven in kwh en m3 gas en uiteindelijk een aanbod wat verreweg het beste voor mij zou zijn bij Innova energie. Ze kon de tarieven NU voor me reserveren en zou me daarna de info toesturen. Ik zou nergens aan vast zitten, want heb natuurlijk nog 14 dagen bedenktijd.

Dat zou dus betekenen dat ik wél ergens aan vast zit, alleen dat ik zelf binnen 14 dagen het contract nog kon annuleren.
Het kostte nog best wat moeite om op een nette manier het gesprek te beëindigen, want ze kon me geen enkele informatie vrijblijvend toesturen en het was voor mij als consument toch echt het beste om deze tarieven bij Innova te laten reserveren.

Right...

Al met al een vervelend gevoel overgehouden aan het telefoongesprek vanwege de agressieve en vasthoudende werkwijze van Particulier Garant. Mensen die iets sneller geneigd zijn om 'ok' zeggen in zo'n gesprek om er maar vanaf te zijn of omdat ze denken dat ze nog nergens aan vast zitten worden zo heel snel in de val gelokt. Niet netjes.

21. oktober 2021

Erg opdringerig!

Heel vriendelijke, leugenachtig en opdringerig!
Herken je me nog, ik heb u eerder gesproken en zou u terugbellen. Klopt helemaal niets van!
Ik heb nooit eerder contact gehad met deze Melissa.
Halfweg het gesprek wil ik stoppen, maar het lukt mij niet om op een gepaste manier haar duidelijk te maken dat ik niet met ze in zee wil gaan en nooit telefonisch een contract zal afsluiten! Uiteindelijk heb ik heb het gesprek afgekapt en de verbinding verbroken.

15. oktober 2021

Net gebeld door particulier Garant

Net gebeld door particulier Garant, omdat ik al niet wist wat dat was, vroeg ik hiernaar.. maar mevrouw we hebben elkaar paar maanden geleden nog gesproken..Dat is niet waar en dus voor mij reden om direct op te hangen, al probeerde ze nog door te praten over verlaagde energie aanbod/voordeel.. gesprek dus beëindigd.

13. oktober 2021

Valse info

Gisteren benaderd, aardige mevrouw maar het verhaal dat ze ophoudt, stinkt aan alle kanten. Ze heeft mijn gasverbruik opgehaald uit eerdere jaren (?) en dat als basis gebruikt voor de berekening. Dat verbruik klopte al bij lange na niet. Zo kom je idd op een lager maandbedrag uit. De prijs per kuub op de algemene berekening was lager dan bedrag verder op in de overeenkomst en ga zo maar door. Gelukkig heb ik haar eaangegeven dat ik eea na ging kijken en zag toen hoe slecht deze club acteert.

12. oktober 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas kun je geen 0 sterren geven…

Helaas kun je geen 0 sterren geven anders was dit absoluut gebeurd. Wat een brutale benadering!! Prive bellen en gelijk met grote praatjes beginnen dat ze al eerder korting voor me hebben gerelegd en dat ze me nu weer kunnen verwennen met allerlei voordeel. Ik zeg jullie hebben niets geregeld en ik heb drie jaar vast zelf geregeld. Begint ze te vragen of ik wel weet wat er momenteel gebeurt met de gasprijs en dat ik het ga betreuren als ik niet van hun diensten gebruik maak.
Als je onzeker bent (of wellicht ouder) ga je twijfelen en stink je erin. Wat een K bedrijf, dat dit mag!!!

Niet in zee gaan gelijk ophangen!

11. oktober 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mevrouw belt op met de mededeling mij…

Mevrouw belt op met de mededeling mij eerder te hebben gesproken en dat er een afspraak is om terug te bellen.
Is onwaar. Ze verzinnen informatie ter plekke.
Daarna gevraagd of zij kunnen bewijzen dat ze mij mogen bellen. Heel verhaal met erom heen draaien over een collectief waar niets van klopt.
Ik word heel boos als ze door mij heen blijft praten en pertinente leugens aan het verspreiden is.
Hoe kom je erbij om voor zo'n bedrijf te werken. Doe het je medemens en jezelf niet aan.

8. oktober 2021

Agressieve telefonische verkooptechniek

Ik word net gebeld, dame doet net alsof ze al eens korting voor ons geregeld heeft. Wat een oplichterij om zo bij bijvoorbeeld kwetsbare en oudere mensen op het verkeerde been te zetten. Dit zou toch echt eens verboden moeten worden. Hier krijg ik toch zo'n rotgevoel bij....

6. oktober 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedrijf met werkwijze o.b.v. koude acquisitie en leuegens

Ook hier is 1 ster te veel. Werken o.b.v. koude acquisitie en leugens over dat we 1,5 jaar geleden contact hebben gehad. Terwijl ik NOOIT een energiecontract op mijn naam heb gehad! Als je ze ermee confronteert, worden ze ook nog aggressief. Ik heb ze gevraagd dit vorige contact te bevestigen binnen twee weken. Anders maak ik er werkn van

30. september 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.