Er wordt gebeld met het verhaal dat ze een dochteronderneming zijn van budgetenergie. Alles zal hetzelfde blijven. En het is alleen een offerte. Handtekening is alleen om te bevestigen dat ze gebeld... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een dame belde me met een voorstel om een energiecontract af te sluiten, achteraf klopte het verhaal helemaal niet en werd door een andere leverancier ook weer zelfstandig overgezet Van HEM naar Energ... Se mere
100% onbetrouwbaar en instabiel . Melissa Dijkstra wat een rotte wijf zielig meisje Word vaker gebeld door ze levenloos mensen die niks hebben bereikt in Nederland en naar Turkije zijn gevl... Se mere
Asociale benadering. 2x vriendelijk aangegeven geen interesse te hebben en verzocht mij uit hun systeem te halen. Medewerker praat gewoon door. 3e x iets duidelijker mijn verzoek aangegeven, toen ging... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Niet na komen van afspraken
Mijn moeder van 81 via de telefoon benaderd voor een contract waarbij zij aangaf dat ze het via haar dochter moesten regelen. Toch een contract opgesteld en haar op de acceptatie kop laten drukken om het te bevestigen met de voorwaarde dat ze de dochter nog zou bellen. Na 1,5 dag niks gehoord en twee x zelf geprobeerd te bellen. Twee x een uur aan de telefoon gezeten met bandje zonder contact. Waardeloze manier om mensen en vooral ouderen op deze manier te benaderen en beloftes toe te zeggen en die niet waar maken. Dus Francisca de Vries. Als je ouderen wat beloofd wees dan in ieder geval zo eerlijk om je afspraak na te komen ipv het vertrouwen van mensen te beschadigen met je mooie praatjes
Bedankt voor de 900 euro
Maandag voor de 3e maal gebeld door Mike de Vries (ben al geholpen in 2018 en 2019). Heeft mij mooi toegelicht over de vermindering energiebelasting van 558 euro, netjes toegepast en mij ook nog eens op een veel lager kortingstarief overgezet waardoor ik een mooie 900 euro per jaar bespaar. Bedankt Mike en alle toppers bij Particulier garant !!
ik kan niet begrijpen wie een negatieve review over deze organisatie zou achterlaten, ik denk dat het een poging is van de concurrent om deze mensen zwart te maken.
Geen goed woord over voor dit bedrijf
Geen goed woord over voor dit bedrijf. Vorige week werd ik gebeld en vertelde hen geen interesse te hebben. Vandaag opnieuw iemand aan de lijn gehad terwijl ik toch duidelijk had aangegeven mij uit hun systeem te halen. Ze blijven proberen contact te houden via een anoniem nummer... Kan ze dus ook niet blokkeren
Keiharde leugens en bedrog!
Helaas voor deze firma treffen ze bij mij de verkeerde. Ik ben niet naïef zeg ik het zo over mijzelf. Ik heb ze hun hele verhaal laten doen om te achterhalen met wie ik precies zaken doe en of ik ze op leugens kon betrappen. Laat ik het kort houden. GEEN ZAKEN MEE DOEN! Zie de titel van mijn review! Ik ben nog niet klaar met ze. Die klacht bij de AP gaat er komen!
Ook mijn moeder (91) is telefonisch…
Ook mijn moeder (91) is telefonisch benaderd door particuliergarant. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik geen oordeel heb over het verloop van het gesprek, dat 27-06-2021 plaats vond. Gevolg: binnen 5 minuten 3x e-mail hun aanbod inclusief knop [bekijk ons aanbod]. LET OP! Deze knop leidt tot het accepteren van hun aanbod; in dit geval met de de maatschappij Engie. Ze heeft mij die mail de 28e doorgestuurd, met de vraag om advies. Ook heb de knop gebruikt om het aanbod te bekijken, waarbij bleek dat mijn moeder dus zonder het te weten al iets geaccepteerd had. Waarom zou ze anders mijn advies vragen?
Vervolgens, in een poging e.e.a. binnen de gestelde termijn (14 dgn) te annuleren, 2,5 uur in de wacht gehangen zonder verder iemand aan de lijn te krijgen.
Tevens via verschillende e-mail adressen de annulering te communiceren. Uiteraard is het e-mail adres gebruikt voor het aanbod een zogenoemd noreply adres, dus die was onbereikbaar.
Wel is er vandaag (29/7) 7x gebeld naar mijn moeder, waarbij mijn zus de laatste keer heeft opgenomen en hun te verstaan heeft gegeven alles te annuleren.
Anderzijds was opzeggen bij de leverancier Engie geen enkel probleem: na de aanmelding van particuliergarant bij Engie en het ontvangen van welkomstmail (Engie) waarin wel duidelijk werd aangegeven hoe te handelen in de 14 dgn termijn, was 1 telefoontje voldoende om e.e.a binnen 1 minuut te annuleren.
Wel bij Engie nog aangegeven (telefonisch en mail) dat ze zich de ogen uit de kop moeten schamen om met een dergelijk bedrijf samen te werken!
Anoniem gebeld met onwaar verhaal
Net anoniem gebeld door een dame namens Particulier Garant. Zij noemde mijn naam en dat zij een tijd geleden korting op mijn energietarieven had geregeld. Dit kan niet, aangezien ik nog nooit telefonisch heb afgesloten. Ik gaf dit aan, waarna zij heel er heel snel overheen praatte. Ik heb haar onderbroken en aangegeven dat ik het een erg vervelend gesprek vond. Toen heb ik opgehangen.
Kijk uit ze zijn weer bezig kreeg een…
Kijk uit ze zijn weer bezig kreeg een telefoontje van ene Sara(h) Jans(s)en namens particulier garant met een voorstel die je niet zou kunnen weigeren....
Kijk uit heb haar verhaal gehoord en heb gezegd dat ik het zelf heerlijk uit ga zoeken als ik daar zelf zin in heb. Mee sloeg ze om en zei dat ze heel veel moeite had gedaan om voor mij de beste deal uit te zoeken. Trap er niet in die moeite kun je je besparen door zelf onderzoek te doen. En daarna werd onze Sara(h) heel erg kort af. Ook krijg ik het idee dat deze organisatie achter meer verkooppraatjes zit. (Zoals het verkopen van stedentrips) waarbij je zogenaamd ook bedenktijd hebt....
Pas op voor het bellen door Particuliergarant!
Pas op voor het bellen door Particuliergarant. Ze
doen net alsof je klant bij hen bent m.b.t. levering van energie, ze je kennen en afspraken met ze hebt gemaakt. NIET INTRAPPEN!
Willen je laten overstappen onder valse voorwendselen
Er werd gedaan alsof ze in hun computer mijn huidige leverancier en maandbedrag konden zien waarna ze mij een aanbieding deden voor de helft van de prijs. Doordat ik op dat moment niet snel in mijn eigen gegevens kon heb ik dit voor waar aangenomen. Heb nog gevraagd waar het addertje zat en de persoon aan de telefoon deed hier erg lacherig over dat meer mensen dat vroegen. Het kwam volgens haar omdat ze meer korting mochten geven. Werd vervolgens door meerdere eneriemaatschapijen gebeld met de vraag of ze mij een aanbod mochten doen omdat ik in een bedenkperiode zat. Het was mij nooit verteld dat mijn gegevens ook aan derden zouden worden gedeeld. Ben er toen ook achtergekomen dat ze mij een verkeerd huidig maandbedrag (3× zoveel als ik werkelijk betaal) hadden voorgespiegeld. Ben toen op onderzoek uitgegaan en alles werd al snel duidelijk. Kreeg het bedrijf niet telefonisch te pakken en op mijn mail werd niet gereageerd. Uiteindelijk de optie via de nieuwe leverancier kunnen annuleren en deze hebben een klacht inediend. Vanaf dat moment wordt ik 20x per dag annoniem gebeld waarbij opgehangen wordt als ik opneem.
Vandaag gebeld door partuculier garant om te vragen of ik nog steeds wilde overstappen. Heb het verhaal uitgelegd en de dame aan de telefoon bevestigde idd dat sommige collegas zo te werk gaan. Ik vroeg of ze er achter stond om voor een bedrijf met deze werkwijze te werken, maar dat kon haar niet zoveel schelen want ze moest geld verdienen. Vervolgens begon ze erover dat andere bedrijven ook wel negatieve recenties op internet hebben staan. Ik ben sinds dit gesprek alweer 4x annoniem gebeld en hoop dat dit snel stopt.
Gelukkig wel van de overstap af.
Zelfs na nieuwe wetgeving mensen lastig…
Zelfs na nieuwe wetgeving mensen lastig vallen... De wetgeving zegt duidelijk dat mensen zelf moeten opt-innen, dit heb ik niet gedaan en zal ik ook nooit doen.
Hoe ze aan je gegevens komen willen ze je ook niet vertellen. Altijd van die vage praktijken....
Ze bellen je anoniem en doen alsof ze je vaker hebben gesproken en proberen je een voordeel op je energie contract aan te smeren. Gewoon geen interesse, laat mensen met rust!
Opdringerig en verteld leugens
In de middag gebeld door dit bedrijf. Kwam met een mooi verhaal dat ze mij nog terug zouden bellen. De zouden kijken voor een nieuwe energieleverancier. Ze hadden er 1 gevonden, nu betaalde ik 38 cent per kw/h en dat werd 26 cent per kw/h. Op zich niets mis met dat verhaal, laat het wel zo zijn dat ze erg snel sprak, mij geen tot weinig bedenktijd gaf en door bleef drammen. Ik had meerdere malen gevraagd naar de opname omdat ik dit terug wilde luisteren. Die vraag ontweek ze elke keer, maar bij de 6e keer gaf ze aan dat ik hiervoor bij de energieleverancier moest wezen. Die stuurde het wel op.
Sindsdien wordt ik elke dag wel 20 tot 30 keer anoniem gebeld. Laat ik zeggen dat er 5 a 10 minuten tussen zit. Tijdens het werk heb ik er geen last van, mn telefoon ligt dan toch ergens anders. Maar nu ik een dagje vrij ben, is het zeer, zeer hinderlijk.
Toch maar even het bedrijf gegoogled en zag dat het bol staat van de slechte ervaringen.
Energieleverancier op gebeld en hun hebben zich wel 10x verontschuldigd. Particulier garant kan helemaal niet mijn huidige energietarief weten.
De opnames hebben hun helemaal niet en mogen ook niet zomaar opgestuurd worden. Als ik ze wil horen, moet ik haar het kantoor komen aan de andere kant van 't land...
Meteen een klacht ingediend en gebruik gemaakt van mijn 14 dagen bedenktijd.
Oplichters & stalkers
Wat een oplichters: telefoniste dwingt je tot het digitaal tekenen van de overeenkomst en belooft de beste prijs te hebben voor je. Uiteindelijk schatten ze je verbruik veel lager is om onder je reguliere maandbedrag te komen. Als je dan het wil annuleren dan stalken ze je met anoniem bellen en zeggen niets aan de telefoon. Snap niet dat zo een malafide partij kan blijven bestaan.
Zeer agressieve en intimiderende…
Zeer agressieve en intimiderende verkoper. Onder valse voorwendselen dwingen om op bevestigen te klikken.
Gelukkig niet gedaan. Wat een zeer nare ervaring
Agressieve verkoop via telefoon door Eneco/ Particulier Garant
Helaas gebruikt Eneco nog steeds Particulier Garant om energie contracten te verkopen.
De medewerkster met de naam Melissa Dijkstra is zeer intimiderend en agressief. Belt steeds terug ondanks aandringen van mijn vrouw dat ze geen contract gaat afsluiten. Toch wordt er door Particulier Garant een contract per e-mail gestuurd met diverse bijlage en aangegeven dat er toestemming is verkregen tot een automatische betaling.
Eneco geeft als verweer geen opdracht te hebben gegeven voor werving van nieuwe accounts voor Eneco.
Waarom stopt dit niet!!
Deze partij heeft een nieuwe manier van…
Deze partij heeft een nieuwe manier van terreur bedacht ! Ze zeggen dat ze al eerder contact hebben gehad en dit een terugbel afspraak is. Zeer onvriendelijk , brutaal en waarom ze bellen ? Geen idee!!! Boodschap totaal onduidelijk. Krijgen ze niet het antwoord dat ze willen dan hangen ze gewoon met een grote bek op
Brutaal, onzinnige informatie, riekt naar list en bedrog
Net een heel onplezierig gesprek gehad met een opdringerige jongen van dit bedrijf, ik dacht dat dit soort praktijken verboden waren. Wat een onzin kraamt deze telefonist uit, na 2 vragen krijg je onzinnige antwoorden. Dus met een "Heeeel hartelijk dank voor uw telefoontje en ik wens u een fijne dag" maar opgehangen.
Bellen anoniem over energie
Bellen anoniem over energie. Ik meende dat daar vandaag een verbod op is ingevoerd.
Geen ster waard!
Net anoniem gebeld door Particulier garant. Agressieve verkoper aan de lijn. Geef aan niet in gesprek te willen gaan en niet meer gebeld te willen worden, hangt hij meteen op en wordt vervolgens 11 keer achter elkaar gebeld.
Stalker gedrag!!!
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf
Een ster is eigenlijk nog te veel. Agressieve verkoop. Ik kreeg een verkoopster aan de telefoon die deed alsof ze me al eerder gesproken had. Ik bel naar aanleiding van een gesprek dat wij in november hebben gehad waarop u aangegeven had.. bla bla bla. Ik kan mij niet herinneren dat ik een gesprek met haar heb gehad en dat heb ik ook aangegeven waarop zij geen duidelijke reactie geeft. Vervolgens heeft ze een mooi verkoop praatje. Ik wilde haar de kans geven om iets uit te leggen over energieprijzen ook gewoon omdat ik even benieuwd was naar wat zij mij wilde verkopen idd veel goedkoper was als ons huidige energie contract. Vervolgens moest ik via een e mail wat vragen met haar beantwoorden. Waarop zij zei dat ik alles op ja moest zetten, terwijl ik aangaf dat dit in strijd was met de werkelijkheid en zij aangaf dat dit op zich niet zoveel uitmaakte. Ik moest op bevestigen klikken. Waarbij ik duidelijk had aangegeven dat ik nergens aan vast wilde zitten, omdat ik overstappen naar een andere energie maatschappij toch wel eerst met mijn man wil overleggen en dat ik tijd en ruimte wil hebben om het eerst goed door te lezen. Waarop verkoopster aangaf dat wanneer ik binnen 14 dagen zou reageren ik nergens aan vast zat. Ik kon haar altijd bellen ik kreeg haar naam en een telefoonnummer en 1 telefoontje was voldoende om aan te geven dat ik niet geïnteresseerd zou zijn en dan zou zonder opgave van reden de overeenkomst ontbonden kunnen worden. Heel dom van mezelf maar met de gedachte dat ik haar kon bellen en ik nergens aan vast zou zitten heb ik toen onder druk via de mail op een bevestiging geklikt en bleek vast te zitten aan een nieuw energiecontract wat helemaal niet overeenkomt met de werkelijkheid. Vervolgens heb ik 3x geprobeerd te bellen naar particulier garant en heb 3x meer dan een uur!! in de wacht gestaan en uiteindelijk had ik nog niemand gesproken. Zij zijn echt onbereikbaar. Dat dit mag en kan vind ik echt schandalig.
Even een dikke pluim voor de medewerker van Eneco (bedrijf waar ik een nieuw contract zou hebben) die heb ik gebeld en binnen paar minuten kreeg ik iemand aan de lijn en binnen 1 minuut was het contract ontbonden.
Waarschijnlijk oplichting
Bellen me op met slecht nederlands en zeggen dat we al eerder gesproken hebben en ze terugbellen over een voorstel. Dit is pertinent onwaar. Onbetrouwbaar en waarschijnlijk oplichting
Læs mere om andre typer anmeldelser.