Na het eerste gesprek met enzo was het heel duidelijk met de uitleg hoe de werkwijze zou zijn Gedurende onze vakantie hebben we de sleutel aan hem gegeven en volgens afspraak heeft hij precies z... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Onze click pvc vloer is net gelegd in onze nieuwe woning. We willen deze goed schoonmaken en onderhouden. Daarom hebben we James basisreiniger, James Vloerreiniger Schoon & Snel James Droog en James z... Se mere
Enzo is niet alleen heel aardig, maar bovenalles is onze parketvloer heel erg mooi opgeknapt en weer als nieuw. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Advies is om in de offerte een kilometervergoeding mee... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
- Leverandør af træ- og laminatgulve
- Hvidevareforretning
- Rengøringsservice
- Erhvervsrengøringsservice
- Leverandør af husholdningskemikalier
Skrevet af virksomheden
Parket Onderhoud Centrum Welkom op onze website voor uw parketvloer. Wij bieden u alles om uw parket, laminaat of pvc vloer perfect te onderhouden. Ook bieden wij alles om het onderhoud zo gemakkelijk mogelijk te maken door producten te verkopen waar wij zelf achter staan. Wij hebben met jaren ervaring en kennis over de vloeren de beste producten voor u uitgezocht. Wij weten precies wat het beste is voor uw vloer en of meubels om uw huis een echt thuis te maken. Een houten vloer geeft een echt karakter aan uw huis en daarom is het belangrijk deze goed te behandelen, als u twijfels heeft bij het maken van uw keuze raden wij u aan ons eerst te contacteren. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen. De keuzes die u kunt maken kunnen gaan over kleuren, lakken en nog veel meer. Ook als uw vloer ontvochtigd moet worden of juist bevochtigd bent u bij ons aan het juiste adres. Onderhoud Service Van af nu hebben we ook een onderhoud service, eenmalig of in contract vorm voor zowel particulieren als bedrijven. Een vloer goed onderhouden verlengt de levensduur van uw vloer, waardoor u het vernieuwen van de vloer kan uitstellen en op deze manier ook een hoop kosten bespaart. In velen gevallen kan het goed onderhouden van een vloer een hele opgave zijn, wij kunnen dat voor u verzorgen, het enige wat u hoeft te doe is zorgen dat de vloer leeg is. Wat we dan doen: Eerst maken we de vloer stofvrij dan gaan we de vloer intensief reinigen en vervolgens zetten we de vloer weer in een bij u passende afwerkings laag, uw vloer is weer schoon en optimaal beschermd tegen vocht en vuil.
Kontaktoplysninger
Sint Janstraat 34c, 5046EH, Tilburg, Holland
- 0614984785
- info@parketonderhoudcentrum.nl
- parketonderhoudcentrum.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Product paste niet en werd zonder…
Product paste niet en werd zonder problemen terug gestuurd. Vriendelijk, betrouwbaar.
Ik had het besteld en 2 dagen later…
Ik had het besteld en 2 dagen later kwam het al.
Scherpe prijs james producten.
Ik vond hier mijn producten voor een scherpe prijs.
De levering was redelijk snel.
Snel en goed geprijsd
Op een correcte niet lang moeten…
Op een correcte niet lang moeten wachten en goed afgeleverd
Bestelling geplaats
Bestelling geplaats , na 8 dagen gereclameerd , daarna na 4 dagen geleverd !! m.i. vergissing is het spel !! Produkt is wel goed !!
alles netjes gedaan.
13oktober besteld Foor Cleaner een fles…
13oktober besteld Foor Cleaner een fles van 1 liter en een fles van 2 liter. Heb deze op heden nog niet ontvangen.

Besvarelse fra Parket Onderhoud Centrum
Goed product en snelle service
betrouwbaar en mooi werk
Enzo heeft onze vloer in de herfstvakantie (in onze afwezigheid) geschuurd en in de olie gezet. We bleken verkeerde plinten te hebben die hij gelukkig meteen heeft kunnen vervangen. Ondertussen werden we op ons vakantieadres op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Bij thuiskomst was alles netjes op orde, de sleutel lag weer bij de buren en de vloer zag er weer als nieuw uit.
Snelle levering en zeer goed verpakt
Een dikke pluim!
Enzo luistert, denkt actief met je mee, geeft advies en kan dan ook nog eens de daad bij het woord voegen. Alle gewenste dienstverlening en resultaat in één!
Snel geleverd en goede service en goedkoop Dank je voor mijn vloerreiniger
Snel geleverd en goede servie
En goedkoop voor de vloerreiniger fris
Dank je
nette levering
Top service!
Komt afspraken na, (klant)vriendelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten, eerlijk advies, reageert snel.
Nette afhandeling
Keurig geïnformeerd, dat product niet meer leverbaar was. Zowel telefonisch als per mail. Retourbedrag snel overgemaakt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.