Contact gehad met bedrijf en mijn vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Wasmachine die ik besteld had, was inderdaad zoals beschreven. Werd vlot thuis geleverd en netjes aangesloten. Fijne mac... Se mere

Wat een scherpe prijzen. Maar nog belangrijker service van een heel ander niveau. Een Wiggo Gasfornuis van 90cm breed gekocht. De winkel bevindt zich in Almere en wij boven in de provincie Gr... Se mere

Amerikaanse Koelkast. Samsung RF65DG960EB1 - French Door - Zwart Uitstekende prijs en top service van Appie. Vanuit de eerste keer bij de showroom tot de bezorgen van de koelkast tot de keuken prima... Se mere

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Wat een fantastisch aardige eigenaar…

Wat een fantastisch aardige eigenaar van dit bedrijf. 3 jaar geleden een wasdroger gekocht. Helaas ging die recentelijk stuk. Nadat we een monteur hadden besteld die adviseerde een nieuwe te kopen, toch even langs Appie, die verbaasd vroeg waarom wij die monteur hadden besteld. Hij wilde het namelijk zelf gratis oplossen en dat is ook gebeurd. Nog geen twee dagen later kregen we onze wasdroger in prima staat weer terug. Eén en al service. Tel daarbij op de geschiedenis van hem en zijn familie en het recentelijk afbranden en weer opbouwen van zijn bedrijf. Dat leidt ervoor ons toe dat we hem veel goede business gunnen.

Met vriendelijke groet,
Dennis
M 06 39836056

(verzonden vanaf mobile)

1. april 2026

Great and fast service and delivery

Great and fast service and delivery. I accidentally ordered the wrong washing machine because I didnt look carefully at the dimensions but they quickly understood and exchanged it for me at no extra charge and they did that all by delivering it and taking the old one from the spot it is in.

20. marts 2026

Amerikaanse Koelkast Samsung

Amerikaanse Koelkast. Samsung RF65DG960EB1 - French Door - Zwart
Uitstekende prijs en top service van Appie. Vanuit de eerste keer bij de showroom tot de bezorgen van de koelkast tot de keuken prima geholpen. Koelkast draait als een zonnetje!

6. marts 2026

Service van het hoogste niveau.

Een Wiggo Gasfornuis van 90cm breed gekocht. De winkel bevindt zich in Almere en wij boven in de provincie Groningen.

Nog dezelfde middag werd ik gebeld met de vraag of ze vandaag nog langs konden komen! Top graag zelf! Na het uitpakken en installeren sloeg de stroom van de woning. Gebeld naar de winkel en beloofd werd de volgende dag een nieuwe te brengen.

Wat een top service!
Bedankt en het fornuis bevalt uitstekend!!!

3. marts 2026

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice. Ondanks dat de retourtermijn al verstreken was, werd mijn koelkast zonder problemen retour genomen. Communicatie was duidelijk en vriendelijk, en alles werd snel geregeld. Absoluut aan te bevelen!

13. februar 2026

Top!!!

Vriendelijke man! Ik had hem 1,5 uur geleden besteld en toen belde hij op vanuit Arnhem dat hij er tegen de avond wel kon zijn.. oké.. ok 20:00 was die er , aangesloten en oude mee terug genomen top!!

20. januar 2026

Nieuwe condensdroger

Was op zoek naar een nieuwe condensdroger,en via google kwam ik bij Amywitgoed terecht.
Gelijk gebeld en werd goed te woord gestaan en kreeg nog persoonlijk een video vd machine toegestuurd met complete uitleg.
Terug gebeld en besteld.
Prijs was goed+gratis leveren en kon zelf de dag kiezen voor te leveren.
Top bedrijf en als ik weer iets nodig hebt,zal ik eerst bij hun kijken.
Amywitgoed ga zo door TOP.

29. december 2025