Se, hvad kunderne siger
Ze namen op eigen initiatief keurig contact op over bezorging van een TV die nog in bestelling was bij de leverancier. Direct van daaruit bij mij thuisbezorgd. Zou hier zeker nogmaals bestellen.
Heel vriendelijk personeel én scherpe aanbiedingen! Het bestaan van een fysieke winkel vind ik erg belangrijk. Ook dat ze al tientallen jaren bestaan en dus blijkbaar een goeie bedrijfsvoerIng hebben.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Apollo Almere biedt scherpe prijzen en een uitstekende service en is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres. Vergeet niet om via onze website uw Persoonlijke Deal aan te vragen. Wij zijn geautoriseerd official NL dealer van onze favoriete merken; Audio; Sonos, Bowers&Wilkins, Denon, Marantz, Yamaha, SVS, Audioquest, Bluesound, Dali, Cambridge Audio, Klipsch, Monitor Audio, Marantz, NAD, ProJect, Thorens, Q Acoustics, Roksan, Yamaha. Witgoed; Miele, Jura, AEG, Bosch, Siemens, Liebherr, LG en Samsung TV (Qled en OLED specialist); Samsung, LG, Panasonic, Philips en Sony
Kontaktoplysninger
Korte Promenade 5, 1315 HM, Almere, Holland
- 036-5339099
- support@apollo.nl
- www.apollo.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Via Marktplaats bij Apollo terecht…
Via Marktplaats bij Apollo terecht gekomen voor een goed geprijsde via inruil verkregen Cambridge audio set (CXA81 en CXN). Enorm vriendelijk en deskundig geholpen door Sander en collega en een fraaie deal kunnen maken. Adresje om te onthouden!
Kwaliteit en flexibiliteit
Goede bereikbaarheid, onderscheidende prijzen en zeer goed advies. Uiteraard ook een fraaie verzameling producten en merken.
Prettige ervaring
Zou hier zeker nogmaals bestellen.
Gewoon menselijk contact
Gewoon menselijk contact, even nabellen, heb je nog meer nodig? Service met een grote S!
Mooie goedwerkende Philips Ambilight…
Mooie goedwerkende Philips Ambilight tv. Snelle verzending, mooie aanbieding.
Wat een kanjers bij Apollo
Wat een kanjers bij Apollo. En wat een top service. Brian van Apollo heeft ons snel en bijzonder goed geholpen. Binnen een paar uur na onze melding dat de nieuwe tv het niet deed heeft Brian van Apollo bij ons thuis het euvel verholpen en alles opnieuw goed ingesteld. Apollo in Almere is een echte aanrader. Dank jullie wel voor de meer dan prima service.
Scherpe prijs en snelle levering
Scherpe prijs, snelle levering. Wel even naar de extra korting vragen
Persoonlijke benadering
Persoonlijke benadering. Frank doet wat hij zegt, geeft helder advies. En ook nog op de afgesproken dag geleverd ondanks dat dit lastig voor hen was.
Apollo is Top!
Een van de beste LG OLED smart TV gekocht tegen een hele scherpe prijs en snelle levering!
Perfect bedrijf betrouwbaar en…
Perfect bedrijf betrouwbaar en fantastische prijzen en ik heb goede ervaring opgedaan met dit bedrijf uitstekende kwaliteit en fijne aflevering perfecte chauffeur vriendelijk geholpen.
Topervaring bij Apollo Almere!
Onlangs een SVS SB-1000 Pro aangeschaft bij de vestiging in Almere en ik ben zeer onder de indruk. Het personeel is kundig, denkt mee en is oprecht vriendelijk. Wat me vooral opviel: ze doen wat ze beloven. De subwoofer was direct leverbaar tegen een zeer scherpe prijs. Inmiddels staat hij thuis te spelen en ik geniet er volop van. Zo hoort retail te zijn! Apollo heeft er een vaste klant bij. Ga zo door!
Je wordt netjes opgebeld als je…
Je wordt netjes opgebeld als je pakketje iets later komt ,goede communicatie,netjes bezorgt .
Great experience
Great price, top communication about delivery and so far I am very happy with my soundbar. So definitely a recommendation.
Super service
Het klopt wat ze hier zeggen over de service van Apollo, deze is bijzonder goed.
Keurige afhandeling van bestelling
Keurige afhandeling van bestelling. Ik werd 1 uur van te voren gebeld over dat de monteurs er zouden zijn. Dit stelde ik zeer op prijs. De monteurs waren uiterst vriendelijk en hebben mijn bestelling keurig geplaatst. Als ik iets nieuws nodig heb, bestel ik zeker weer bij dit bedrijf
Hele scherpe prijs en top service.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.