Mega tevreden! Na meerdere cups gebruikt te hebben was ik een beetje ten einde raad, tot ik de disc voorbij zag komen met de goede voorwaarden dat als het niet lukt je je geld terug kan ontvange... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hele fijne disc set! Het materiaal voelt zacht en high-quality aan. Het vergt in het begin heel even oefenen met inbrengen, maar als je het eenmaal doorhebt is het ideaal. Geen gedoe meer met wegwerpp... Se mere
Sinds ik deze discs gebruik heb ik niets anders meer gebruikt. Maandstonden duren minder lang en zijn minder pijnlijk. Ik was eerst best wel bang voor lekkages, maar dit is nooit een probleem geweest... Se mere
Heb de dics terug gestuurd omdat het bij mij niet werkte. Contact opgenomen met de klantenservice. Het contact loopt heel moeizaam. Het duurt erg lang voordat ik reactie krijg. Uiteindelijk het pakket... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek de duurzame menstruatiedisc, de nieuwste versie het beste alternatief van tampons, menstruatie ondergoed en menstruatiecups.
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed product en fijn contact!
Het is even oefenen met de menstruatiedisc, maar als je het eenmaal door hebt werkt het super goed! Geen lekkages en je voelt hem niet zitten. Top!
Super service!
Super service bij het aangeven dat ik niet de juiste maat pod had besteld, ze hielpen met fijne vragen en stuurde ze me kosteloos een maatje kleiner op! Ik zie er naaruit om de pod te gaan dragen
Perfecte klantenservice
Perfecte klantenservice, snel en vriendelijk 🤗
LOOOOOVEE the disc
Love their menstrual disc, it was such a big change from pads and I feel much more carefree during my period. When I had problems with the disc at first the customer service was very fast and friendly, helping me find the issue and resolve it :))
Ik ben heel tevreden over de disc
Ik ben heel tevreden over de disc, alleen als ik moet poepen dan heb ik het idee dat de disc zich leegt, kan dat zo zijn? Of zit de cup niet goed ingebracht want ik zie bloed bij het afvegen
Super fijn contact gehad met Quinty!
Super fijn contact gehad met Quinty!
Het is altijd lastig om dit soort producten online aan te schaffen, en helaas had ik de verkeerde maat besteld. Maar dankzij de snelle hulp en actie kreeg ik een vervangende maat M toegestuurd, echt top!
Ik heb altijd cups gebruikt, wat met mijn spiraal soms spannend was. Nu heb ik eindelijk een product waarmee ik zorgeloos kan menstrueren.
Heel tevreden met de disc
Heel tevreden met de disc! Even oefenen op het inbrengen, maar zit heel comfortabel. Geen lekkage!
Ik had de twee maten besteld, waarbij bleek dat M toch beter was dan L. Ik heb de L mogen terugsturen en kreeg een M in de plaats! Hele vriendelijke, vlotte klantenservice!
Tevreden maar…
Ik ben tevreden over pads en secrets. Goede klanten service en denken met je mee. Fijn dat ik de disk nog kon ruilen naar maat L. Op de zwaarste dag is het lastiger om lekvrij te blijven. Ik heb een heftige menstruatie. Tussentijds ledigen is nodig en een lastig dingetje vind ik ivm knoeien. Flesje water mee naar toilet is een must! Afhankelijk van wat de planning is voor die dag zou ik de disk overslaan omdat een schoon toilet essentieel is. Nog geen handigheid in gekregen hoe hier anders mee om te gaan.. Ook snap ik niet hoe automatisch de disk wordt geledigd met naar toilet gaan, dit heb ik nog niet ervaren. 1dag is dus opletten en de andere dagen gaat super goed en ben ik ruim tevreden. In principe geen tampons meer voor mij.
Omruilen geen probleem
Ik had 2 maten besteld ivm nieuw met het product...ik kreeg direct respons op mn vraag of ik de andere kon ruilen (dicht en in verpakking uiteraard) dit was geen enkel probleem. Overigens een mail dat het nieuwe product verzonden was.
This is an amazing product
This is an amazing product! It has a bit of a learning curve but once you learned how to use it, is flawless.
Goede en vriendelijke klantenservice
Goede en vriendelijke klantenservice, mooie producten, snelle verzending, alles snel geregeld, ook als het toch niet geschikt voor je is.
Fijn product en top service!
De service en persoonlijk contact is super fijn!
Ze doen wat ze beloven en geven goed advies.
Ben heel tevreden over het artikel!
Ik bestelde een M en een L . De M bleek toch te klein en had lekkage. Ik mailde de klantendienst en krijg kosteloos een grotere disc toegezonden en dat is echt service. Ik had mijn twijfels over het product hoe kan zo een groot ding nu blijven zitten en dat alles zonder door te lekken. Ik heb getwijfeld maar toch het product gekocht. En het is gewoon niet erg meer om ongesteld te zijn bijna. 2x per twaalf uur ververs ik de disc en verder geen omkijken meer naar. En ook over de garantie mijn twijfels maar het heeft zich beide bewezen. Top producten en top service. Hier word een mens gelukkig van
Fantastisch product!
Fantastische service! Ik kwam pads & secrets toevallig tegen via Instagram. Ik was wat sceptisch na meerdere cups te hebben geprobeerd, maar de niet goed geld terug garantie trok me over de streep. Ik bestelde zowel maat M als maat L. Bij het proberen was ik zeer positief verrast. Je voelt de disc echt niet zitten!! Wat een verademing t.o.v. de cups die ik altijd voelde en die zakken. Maat L bleek voor mij te groot (ondanks 2 kinderen) en kon moeiteloos geruild worden voor nog een M.
Overall super fijne discs en een fantastische customer support, dikke aanrader! :)
Menstruatie disk (M)
Menstruatie disk (M)
Super blij met mijn aankoop! Eindelijk geen tampons meer. Was heel benieuwd naar het gebruik er van en het voldeed aan mijn verwachtingen. Zelfs tijdens het sporten voel je de disk niet zitten. Bleef mooi op zijn plaats zitten. Ik zou het iedereen aanraden. Top product.
Goede klantenservice, er wordt snel gereageerd op je vragen. Ook duidelijke uitleg gekregen waarom mijn disc toch wat lekte. (Waarschijnlijk verkeerde maat besteld). Goede service door toch een ander maat disc op te sturen.
Ik ben erg tevreden.
Ontzettend goede klantenservice
Ontzettend goede klantenservice. Helaas werkte de disc niet voor mij. Dit zal zeker niet voor iedereen problemen geven. Desondanks heb ik keurig het geld terug gekregen.
Als je niet de problemen hebt die ik had, dan is het product ook top. Geen lekkages meer tov de cup.
Betrouwbare en goede kwaliteit
Snelle levering. Goede kwaliteit. Alleen lastig elke keer om de pad goed in te brengen. Maar als het eenmaal zit, dan maakt het ook waar, waarvoor gemaakt is ;-)
Super service
Super service, nadat er een foutje gemaakt was met de bestelling werd dit meteen netjes opgelost.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.