Mijn ervaring was kort gezegd, geweldig. Ik had bij m’n bestelling per ongeluk het verkeerde e-mailadres ingevuld heel stom van mij, maar het werd snel en voor kundig opgelost door de mensen van roses... Se mere
Door onvoorziene omstandigheden van de bezorgdienst een zeer moeilijke levering gehad. Desondanks werd ik goed geholpen door Roses Of Eternity, die er werkelijk alles aan deden om ervoor te zrogen d... Se mere
Prachtige galaxy rozen besteld met licht. 1 roos deed het aan/uit knopje het niet goed. Mail gestuurd en meteen antwoord. Paar dagen later bij het bedrijf langs gereden en meteen om kunnen ruilen. 1 l... Se mere
Gespecialiseerd in een luxe aanbod van Longlife rozen die tot wel 3 jaar houdbaar zijn!
Overspoor 66H, 1688JH, Nibbixwoud, Holland
- +310616629615
- info@rosesofeternity.nl
- rosesofeternity.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Nouu toen ik het cadeau gaf aan mijn…
Nouu toen ik het cadeau gaf aan mijn vrouw ze wist niet helemaal hoe ze moest reageren, op een gegeven moment barstte ze in tranen uit en gaf ze mij een dikke knuffel van dankbaarheid.
“Het is een teken dat wij voor mekaar zijn gemaakt en dat onze liefde voor altijd en eeuwig zou zijn” dat is wat ze zei, omdat ik haar zo heb verrast met de “Rose of Eternity” zijn wij die avond ook nog lekker wezen uiteten en heeft ze meerdere malen gezegt dat ze zo blij was met het cadeau en dat een Roos voor altijd en eeuwig is.
Ben enorm blij met de roos en ik vind het enorm goede kwaliteit en er zit ook gewicht in dus het voelt allemaal helemaal in orde, ben blij dat ik zo’n cadeau via @RosesOfEternity heb kunnen geven aan mij vrouw’
My mom loved the rose!
My mom loved the rose!! The quality is amazing of this product and the flower looks gorgeous. We love it. The delivery whas super fast it whas perfectly on time for mothersday.
Prachtig en uniek cadeau om te geven…
Prachtig en uniek cadeau om te geven aan een bruidspaar
A happy wife (with her present) is a…
A happy wife (with her present) is a happy life 😊
Meerdere rozen besteld en een doosje…
Meerdere rozen besteld en een doosje met een sieraad. Alles keurig netjes verpakt en snel bezorgd.
Als je iets cadeau wilt doen wat niet snel vergaat is dit echt een aanrader
Mooi product snel geleverd en de vrouw…
Mooi product snel geleverd en de vrouw was zeer tevreden dus eigenlijk perfect
Een gouden roos met vaas als cadeau…
Een gouden roos met vaas als cadeau besteld. De ontvanger was er ontzettend blij mee! Het zorgde voor een prachtig en onvergetelijk moment. Mooie kwaliteit en een bijzonder geschenk om te geven.
Top 100% 💐💐💐
Snelle levering
Snelle levering. Goed, veilig en netjes ingepakt. Kwaliteit van product zoals behoren. Uiterst tevreden en verder geen opmerkingen. Aanrader mij betreft.
Roses of Eternity ❤️🌹❤️🌹
English: It's a really beautiful gift, you'll truly make an impression with it. Good quality, truly special, and it melts hearts. Super happy with this gift, whether to receive, give, or buy for yourself. The price isn't expensive either, so everyone can enjoy something so lovely!
Dutch: Het is een heel mooi cadeau, je maakt hier echt indruk mee. Goede kwaliteit, echt bijzonder en doet harten smelten. Superblij met dit cadeau, om te krijgen, geven of voor jezelf te kopen. De prijs is ook niet duur, waardoor iedereen kan genieten van zoiets moois!
De rozen zijn van hoge kwaliteit
De rozen zijn van hoge kwaliteit en altijd mooi op tijd. Ik heb hier al 3x besteld en was er elke keer ontzettend tevreden mee!
Mijn moeder heel blij gemaakt met…
Mijn moeder heel blij gemaakt met Moederdag🌹🤎
schoonmoeder blij
Mijn schoonmoeder is superblij met het cadeau en het werd snel geleverd, zonder enige klachten
Bestelling (stolp roos met led) 1e x…
Bestelling (stolp roos met led) 1e x met een blaadje wat er af was. Even contact opnemen en daarna een mooie nieuwe stolp gekregen. Top geregeld!
Don Snel: foto lijst ter herinnering
Ik ben heel blij met de foto lijst met de witte rozen waar een prachtige foto van mijn lieve Joke (die helaas twee jaar geleden overleden is) in staat en die een mooie plaats in de kamer zodat ik er regelmatig naar kan kijken
My mom was pleasantly surprised with…
My mom was pleasantly surprised with her Mother’s Day gift
Het was voor moederdag en mama is er…
Het was voor moederdag en mama is er heel blij mee en heeft een mooi plekje gekregen
Makkelijk en snel besteld
Makkelijk en snel besteld, duidelijke bezorging en product naar verwachting mooi