Se, hvad kunderne siger
Prachtige chocolade box, niks is teveel en luisteren goed naar je wensen. Barakalawfiki! Mijn dochter was er helemaal blij mee.
Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij Amaanah Gifts, jouw vertrouwde online bestemming voor unieke en gepersonaliseerde Islamitische cadeaus die de essentie van liefde, respect en betekenis belichamen. Bij Amaanah Gifts geloven we in het vieren van speciale momenten op een authentieke en persoonlijke manier, en daarom hebben we een prachtige selectie van handgemaakte, op maat gemaakte geschenken samengesteld die diep geworteld zijn in de Islamitische traditie.
Kontaktoplysninger
Verheeskade 197, 2521 DD, Den haag, Holland
- info@amaanahgifts.nl
- amaanahgifts.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik bestel altijd bij haar en zij is ook…
Ik bestel altijd bij haar en zij is ook mijn vaste gift maker! Ben super blij met haar..
Prachtige chocolade box, 1 Hizb
Allahoemma bareek wat een top service…
Allahoemma bareek wat een top service hier. Deze lieve zuster bespreekt al je wensen en laat het nog mooier worden dan je je ahd kunnen bedenken. Ben al jaren vaste klant. Ga zo door! Ik raad het iedereen aan bij haar te bestellen. Moge Allah je rizq vermeerderen ameen!
Snelle afhandeling en alles is mogelijk…
Snelle afhandeling en alles is mogelijk naar eigen wens aan te passen. Kwalitatieve stickervellen. Er was een klein foutje gemaakt in de prijsberekening en dit vertelde ze mij, waarna ik een dag later het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening gestort kreeg.
Bestelling
Zeer goeie service en de communicatie…
Zeer goeie service en de communicatie via whatsapp altijd netjes en snel beantwoord
Wat een geweldige producten en snelle…
Wat een geweldige producten en snelle service. Ik ben er helemaal blij mee!
Bestelling snel geleverd en…
Bestelling snel geleverd en vriendelijke persoon ☝️Ik raad het aan iedereen om hier van te genieten 😄
Mooie duidelijke site
Mooie duidelijke site, snelle levering ondanks de drukte voor Eid. Keep up the good work!
Super snelle service en alles naar wens…
Super snelle service en alles naar wens gemaakt! Aanrader
Mooie flesjes zam zam en leuke…
Mooie flesjes zam zam en leuke chocolaatjes. Ze heeft me goed geholpen met de bestelling via WhatsApp. Was ook snel klaar en ik kon de bestelling gewoon afhalen bij haar thuis ideaal.
Terugkerende klant
Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo door ♡
Heel vriendelijk denkt met je mee
Ik werd heel goed geholpen. Er werd contact opgenomen via WhatsApp om te overleggen hoe groot dr stickers moeten. Ze denkt met je mee en id heel vriendelijk
Het is naar wens mooi verpakt en zij is…
Het is naar wens mooi verpakt en zij is een hele lieve en oprechte dame met een hart van goud!

Besvarelse fra Amaanahgifts
Betrouwbaar en snel verzonden!
Top bestelling
Hele snelle levering, reageert ook snel en de producten waren geweldig. Ik had l’eid kaarten + snoepzakken gehaald en beide waren een succes. Zal zeker vaker bestellen in shaa Allah.
Snelle service mooie producten
Snelle service mooie producten, een hele lieve meid zeker aante raden
Ik heb onlangs 25 snoepzakjes besteld
Ik heb onlangs 25 snoepzakjes besteld, maar helaas ben ik erg teleurgesteld in de levering. Bij aankomst bleken drie zakjes al open te zijn gegaan in de doos, waardoor een deel van de inhoud niet meer bruikbaar is.
Dit is extra vervelend omdat mijn dochter deze maandag wil trakteren, en ik nu met een probleem zit. Wat het nog frustrerender maakt, is dat er op dit moment geen contact mogelijk is met de klantenservice en dat Amaanahgifts in het weekend gesloten is.
Ik had gehoopt op een zorgeloze ervaring, zeker gezien het doel van de bestelling. Helaas is dat niet het geval geweest. Ik hoop dat dit in de toekomst beter wordt opgepakt.

Besvarelse fra Amaanahgifts
Læs mere om andre typer anmeldelser.