I ordered an EliteFootPro foot massager from them, but they sent me a different one. I've been emailing them for three days now, and they haven't responded yet. So, be careful.
Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Se mere
Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt. De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klant... Se mere
Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had... Se mere
Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!
Waarom kiezen voor Calmenta?

Het hazeland 21-3, 6931KA, westervoort, Holland
- info@calmenta.nl
- calmenta.nl

Tot wel 30% korting!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
I ordered an EliteFootPro foot massager…
goede zachte massage
Fijn massage apparaat
Het bestellen was een lastige keuze want ik wist niet hoe de ervaring was met dit apparaat. Het bevalt me uiteindelijk prima en minder rugklachten nu
Shiatsu voetmassage tril apparaat.
Nette snelle levering. Het apparaat is super fijn.
Makkelijk lopen
Snelle levering
Snelle levering, gemakkelijk om te bestellen en geen schade, top.
Prijs correct.
Op 16 januari iets besteld.Op de site…
Op 16 januari iets besteld.Op de site staat volgende werkdag bezorgd.Nog steeds niks ontvangen.Heb een mail gestuurd, geen reactie.Net gebeld geen gehoor.Vindt dit niet netjes.Ik bestel hier nooit meer.
Heb vanochtend gebeld, was niet in gesprek.Pakket is alleen maar aangemeld, dus nog niet onderweg.En klopt vrijdag besteld, morgen is het al woensdag.Dit is belachelijk.Binnen een dag verzonden.Jullie hebben nog niks verzonden.Misleiding is dit

Besvarelse fra Calmenta
Zeer snelle levering en zeer…
Zeer snelle levering en zeer toegankelijke service na verkoop.

Besvarelse fra Calmenta
Snel gelevert en voldoet aan alle…
Snel gelevert en voldoet aan alle verwachtingen de eerste dagen

Belazeren op Black Fryday
Het apparaat is geen topper veel te hard, maar houd hem wel omdat ik artrose heb en mijn vingers niet kan gebruiken om de pijn te verminderen.
Wat ik wel slecht vind ik koop hem voor 183.00 euro en Black Friday 235.00 euro

Wat een heerlijke massagestoel
Wat een heerlijke massagestoel! Ik ging vaak naar een salon, maar dat is niet meer nodig. De stoel werkt perfect en je kunt alles naar wens instellen. Een heerlijk moment van ontspanning.
Je kunt hem makkelijk opbergen, ik schuif hem zo onder de bank. Het hoofdgedeelte kan eraf geritst worden, zodat je dit kunt wassen. Het helpt me echt om meer te ontspanning tijdens drukke weken. Ik ga ook de voetmassage bestellen, lijkt me ook heerlijk!

Besvarelse fra Calmenta
Ik ben zelf fysiotherapeut dit is een…
Ik ben zelf fysiotherapeut dit is een topapparaat voor dit geld de beste prijs kwaliteit verhouding die er bestaat!

Massagestoel
Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vriendin en omdat ze veel last heeft van haar rug en haar spieren wegens medische reden op zoek gegaan naar een massagestoel.
Na veel zoeken en lezen uitgekomen bij Calmenta en hier dan ook voor hun stoel de sprong gewaagd.
Stoel kwam op tijd en stevig verpakt geleverd aan mijn deur aan ook de communicatie omtrent de levering van Calmenta was correct en duidelijk.
Hij is aan de zwaardere kant om te verhuizen iedere keer maar dat is op zich geen groot probleem, er zit ook een grote opbergtas bij.
De stoel is ook absoluut niet het goedkoopste wat je op de markt kan vinden maar mijn vriendin is er zeer tevreden over en dat is het belangrijkste.

Ik had het snel
Ik had het snel, en goed verpakt. Moet het nog in de de praktijk brengen.

Snelle levering ! Product in perfecte staat bij mij aangekomen
Snelle levering !
Product netjes verpakt !
Product is zonder schade & helemaal heel bij mij aangekomen !

Besvarelse fra Calmenta
Snelle levering, geen factuur van aankoop ontvangen.
Graag had ik een factuur ontvangen van mijn aankoop.

Besvarelse fra Calmenta
Het product is heel fijn maar onprettig…
Het product is heel fijn maar onprettig dat de vervoerder dpd het pakket naar een ver parcelafhaalpunt bracht terwijl er op 700 meter van mijn woning een dpd parcellocker beschikbaar is. Helaas kon ik niet voor de locker kiezen als optie bij bezorging.

Besvarelse fra Calmenta
Tot mijn spijt heb ik het toestel…
Tot mijn spijt heb ik het toestel moeten terugsturen, ik kon de shaitsu massage niet verdragen, deed pijn, kon mijn voeten niet op het toestel houden.