Calmenta Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered an EliteFootPro foot massager from them, but they sent me a different one. I've been emailing them for three days now, and they haven't responded yet. So, be careful.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt. De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klant... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Helse- og skønhedsbutik

Skrevet af virksomheden

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Kontaktoplysninger

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

135 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bloedcirculatie apparaat

Super Bloedcirculatie apparaat, doet goed. Vandaag voor het eerst gebruikt
Besteld voor mijn vader , Hij heeft rusteloze benen, hoopt dat het werkt.

Sorry voor de late reactie.

26. februar 2025

Besvarelse fra Calmenta

Fijn om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaring:)! Wij zijn benieuwd naar de resultaten die uw vader gaat bereiken, mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag!

Klantgerichte houding

Bereikbaarheid, snelle levering, klantvriendelijk en komen met klantgerichte oplossing

24. februar 2025

Besvarelse fra Calmenta

Super om te horen Yusuf en bedankt voor het delen van uw ervaringen:)!

Shiuzi massagestoel

Snel verzending een heel goed product en ik geniet elke daag ervaan

24. januar 2025

Besvarelse fra Calmenta

Bedankt voor het delen van uw ervaringen Manuela! Wij zijn blij dat wij u van dienst mochten zijn:)!

Positief

Mooie website , snelle levering

7. januar 2025

Besvarelse fra Calmenta

Super om te Elly en bedankt voor het delen van uw ervaring:)!

Genieten.

Makkelijk te bestellen, keurig door Post.nl op tijd bezorgd en gelijk al baat bij het gebruik.

10. januar 2025

Besvarelse fra Calmenta

Super om te horen Joost! Bedankt daarnaast voor het delen van uw ervaring:)!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ene dag besteld, volgende dag in huis. Er zat geen NL handleiding bij, maar die heb ik opgevraagd en dezelfde dag gekregen (via de mail). Goede ervaring dus.

6. januar 2025

Besvarelse fra Calmenta

Bedankt voor het delen van uw ervaring Saskia:)! Veel plezier van het product en mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag!

Aanschaf trilplaat

Bij het zoeken naar een trilplaat kwam ik op de site van Calmenta terecht. Na reviews te hebben gelezen een bestelling geplaatst. Zeer snelle levering en het product voldoet volledig aan mijn verwachting. Kon met weinig moeite het product direct gebruiken

27. december 2024

Besvarelse fra Calmenta

Fijn om te horen John en bedankt voor het delen van uw ervaring:)!

Van harte aanbevolen

Supersnelle levering (20 min. na bestelling al verzonden, hoewel het aan het einde van de dag was), en de volgende dag al ontvangen. De massagestoel ziet er kwalitatief goed uit en geeft een heerlijke massage. Fijn dat er veel opties op zitten. De rugpijn van mijn man was na een paar keer masseren al een stuk minder. Ook heel fijn om ‘gewoon’ te relaxen. Ik beveel dit bedrijf en product van harte aan.

23. december 2024

Besvarelse fra Calmenta

Wat super om te horen Eveline! Fijn dat wij jullie van dienst mogen zijn, maar wij zijn blijer om te horen dat de klachten van uw man zo snel al aan het verminderen zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij het graag en helpen wij u graag verder. Telefonisch of via info@calmenta.nl:)!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nietegenstaande de drukte voor de…

Nietegenstaande de drukte voor de feestdagen werden wij prima op de hoogte gehouden omtrent de levering van ons product. Het toestel werd uitgetest en werkt uitstekend en eenvoudige bediening.
SUPER

19. december 2024

Besvarelse fra Calmenta

Bedankt voor het delen van uw ervaring en het kiezen voor Calmenta:)!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levering

Levering niet op tijd en niet op goede adres

14. december 2024

Beste,

Wat vervelend om te horen dat uw product niet op tijd is geleverd en ook niet op het juiste adres.

Wij hopen dat u begrijpt dat wij op beide geen invloed hebben, maar wel door deze beoordeling in slecht daglicht worden gezet.

U heeft namelijk zelf het adres ingevuld en hier hebben wij niks aan verandert. Daarnaast sturen wij nog altijd een track and trace mail waarop het adres zichtbaar wordt waar het product naar toe gaat. Wij hebben hierop van u geen reactie gekregen en dus ook geen kans gehad om dit eventueel aan te passen. Mocht het adres wel juist zijn geweest heeft PostNL de fout gemaakt om niet naar het juiste adres toe te gaan, iets waar wij als Calmenta dus helemaal niks aan kunnen doen.

Daarnaast zie ik in het systeem dat wij hebben voldaan aan onze leverbehoefte door op de dag van uw bestelling het product af te leveren bij PostNL. Echter heeft PostNL vertraging opgelopen en de leverbehoefte niet waargemaakt. Wij als Calmenta kunnen hier helaas niks aan doen.

Ik hoop dat u uw beoordeling zou willen heroverwegen met alle informatie die wij u hierboven hebben meegegeven en zouden dan ook graag er alles aan doen om dit te voorkomen. Wij zouden ook graag met u meekijken en bovenstaand aan u willen uitleggen via info@calmenta.nl of telefonisch via 06-23582294.

Alles oppie toppie

Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is. Een aanrader voor eenieder die nek schouder of rugklachten heeft . Calmenta bedankt!

10. december 2024

Besvarelse fra Calmenta

Fijn om te horen Jim! Wij zijn bij dat we u van dienst mochten zijn en wensen u nog veel plezier van de stoel:)!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Keurig pakket

Keurig pakket. Aan deur gezet wat goed uitpakte. Goede info verstrekking rondom (vertraging van) levering. Product: overzichtelijk. In gebruik - mijn moeder van 92 - even uitvinden of de afstandsbediening te doen is. Deze lijkt overzichtelijk genoeg.

2. december 2024

Besvarelse fra Calmenta

Bedankt voor het delen van uw ervaringen Erna! Wij wensen uw moeder heel veel plezier van het product:)!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met het bedrijf

Heel blij met het bedrijf, snelle levering, complimenten, super blij met me voettrilplaat, dankkk ga zo door, gr Yvon,

28. november 2024

Besvarelse fra Calmenta

Super om te horen Yvonne! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Læs mere om andre typer anmeldelser.