Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadse... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdra... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Vandreområde
  2. Forlystelsescenter
  3. Firmaunderholdning
  4. Rejsearrangør
  5. Seværdighed

Skrevet af virksomheden

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben een escape gedaan in…

We hebben een escape gedaan in Dordrecht. Sommige puzzels waren wel pittig maar wel erg leuk gevonden.

27. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel. Fijn dat de puzzels in de smaak vallen, al waren ze dan pittig ;-)

Met 4 vriendinnen Utrecht gedaan

Met 4 vriendinnen Utrecht gedaan, veel gelachen, veel gezien. We deden de basis tour en die vonden we pittig genoeg ! Op naar Dordrecht !

29. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel! Goed om te horen dat jullie een gezellige dag hadden in Utrecht. Tot snel in Dordrecht (of een van de andere steden)!

Pittige puzzels

Wandeling door Haarlem gedaan met 3 vriendinnen, was erg leuk, de stad eens op een andere manier gezien, dan alleen de winkelstraten. Puzzels zijn bijzonder leuk maar soms pittig. Fijn dat er geen tijdslimiet is.

29. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel! We proberen inderdaad ook andere stukken van een stad te laten zien dan de "standaard" plaatsen, fijn dat dat wordt gewaardeerd.

Leuke route door Breda

Leuke route door Breda! Ik kom zelf uit Breda maar het was zelfs voor mij superleuk om te doen.

28. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Leuk om te horen dat een outside escape in je eigen stad ook leuk is om te doen. Dank je wel!

Het was een erg leuke outdoor escape in Den Bosch

Het was een erg leuke outdoor escape in Den Bosch, je komt op andere plaatsen, leert nog wat over de stad en je kijk is heel anders.

27. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Fijn dat jullie hebben genoten van de Escape in Den Bosch! Dank je wel.

Erg leuke route door Delft

Erg leuke route door Delft. We waren met 2 volwassenen en 3 kinderen van 15 en 13 en de meer uitdagende versie was goed te doen.
Het is een leuke manier om een stad te verkennen en het is fijn dat er geen tijdsdruk is.

15. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je voor je review. Goed om te horen dat jullie hebben genoten!

Een leuke tour door Amersfoort

Na een aantal escape tours te hebben gedaan waarbij de tijd ook in het wedstrijd element zat was dit een aangename verandering. Leuke wandeling door Amersfoort met leuke puzzels. Doordat je deze tour lekker op je gemak kan doen zie je meer van de route.

25. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Fijn om te horen dat jullie het ontbreken van een tijdslimiet kunnen waarderen!

Aanrader!

Samen met een vriendin de outside Escape Leiden gedaan, superleuk! Ik had het al eerder gedaan, maar nu was er weer een nieuwe route, mijn eigen stad weer beter leren kennen! Aanrader, uitdagend en zeker ook leuk met kinderen!

22. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Leuk om te horen dat je zelfs van de route in je eigen stad nog iets kan leren. Dank je wel!

Leuk als team uitje

Dit was echt heel leuk om te doen. Wij hebben het als team uitje gedaan in Amsterdam en er een wedstrijdje van gemaakt.
Leuke opdrachten, soms echt wel even zoeken maar altijd op te lossen.
Aanrader!
Ik ga nog een paar steden bezoeken!

23. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je voor de mooie review! We zien je graag terug in een van de andere steden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echte aanrader om de stad te leren kennen

Deze zaterdag de escpape tour in Deventer gedaan en dat is echt een aanrader! Wij waren met twee teams van drie en die competitie maakte het voor ons nog leuker. Het was een erg leuke manier om te stad te ontdekken en om op plekken te komen waar je normaal misschien niet zo snel naar toe zou gaan. In een andere stad zou ik dit zeker weer een keer willen doen.

Besvarelse fra Outsideescape

Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen, we zien jullie graag terug in een andere stad!

Super leuk !

Wij hebben met 3 groepen van 6 personen escape the city in Leeuwarden gedaan afgelopen Zaterdag.
Hele leuke puzzles en route! iedereen kon meedoen en flink de hersens kraken. De opstart was wel moeizaam want de codes om te starten vonden we wat omslachtig.
Maar toen we eenmaal gestart waren was het superleuk!! Bedankt

Besvarelse fra Outsideescape

Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de Escape!

Super leuk!

Voor het eerst zoiets gedaan met de familie maar het was zeker de moeite waard. Leuke route en op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen.

Besvarelse fra Outsideescape

Super om te horen. Dankjulliewel!

Aanrader!

Outside Escape Dordrecht gedaan.
De wandeling is een leuke route en stuurt je langs de belangrijkste gebouwen in de stad. Onderweg krijg je naast de raadsels ook wat achtergrondinformatie mee.
Raadsels waren origineel en zaten goed in elkaar, aanrader!

20. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjulliewel! Leuk om te horen :-D. Fijn dat jullie een mooie escape hebben gehad!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Met 56 groep 8 leerlingen een escape in…

Met 56 groep 8 leerlingen een escape in Amersfoort gedaan. Erg leuk, soms voor groep 8 leerlingen net iets te moeilijk. Zeker 2,5 uur mee bezig geweest. Volgend jaar weer 😊
Julianaschool Overveen

18. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Wouw, leuk om te horen! Dankjulliewel!
Ik heb je even een mail gestuurd. Wellicht kunnen we wat met je feedback, zodat de route nog beter is voor volgend jaar als jullie hem weer doen ;-) (en ook voor alle andere outside escapers)

Escape Amersfoort

Erg leuke escape. Leuke puzzles en ook nog educatief. Zo leer je nog eens wat over de geschiedenis van Amersfoort en de schilder Mondriaan

12. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel voor de mooie review! Leuk om te horen dat jullie naast de raadsels ook van de stukjes geschiedenis ook genoten hebben !

Escape Utrecht

Wij hebben een heel leuke middag gehad. Door de route en de opdrachten kregen wij een heel andere kant van Utrecht te zien. We waren niet in 2 uur klaar, maar dat zal vast aan onze puzzel kwaliteiten liggen.
Ik kan iedereen aanraden om een escape de city te spelen. Wij gaan het zeker nogmaals doen in een andere stad!!

15. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Fijn dat jullie een leuke dag gehad hebben.

Volgens onze data neemt zo'n 40% van de Outside Escapers in Utrecht tussen de 2-3,5 uur de tijd voor de Escape. We zullen het even aangeven op de website!

Je krijgt na ongeveer 10 minuten wel de melding, "Misschien is het tijd voor een hint!", maar we zien dat vele wel fanatiek blijven doorzoeken! ;-)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke opdrachten en locaties in Helmond

Je leert de stad Helmond kennen op een leuke manier. De puzzels waren een leuke uitdaging.

14. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Super om te horen. Hopelijk hebben jullie ook gelijk een beetje meer over Helmond geleerd. Wij vonden het een verrassend mooie stad in ieder geval!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuke tour gedaan in Utrecht

Super leuke tour gedaan in Utrecht. Puzzels zitten goed in elkaar en de afstanden zijn goed te doen. Zeker een aanrader!

14. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Super leuk om te horen! We hebben nog een route gebouwd in Utrecht, mochten jullie er nog eentje willen doen!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.