Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadse... Se mere
Virksomheden har svaret
Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.
Virksomheden har svaret
Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdra... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere... Se mere
Virksomheden har svaret
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben een escape gedaan in Dordrecht. Sommige puzzels waren wel pittig maar wel erg leuk gevonden.

Besvarelse fra Outsideescape
Met 4 vriendinnen Utrecht gedaan, veel gelachen, veel gezien. We deden de basis tour en die vonden we pittig genoeg ! Op naar Dordrecht !

Besvarelse fra Outsideescape
Wandeling door Haarlem gedaan met 3 vriendinnen, was erg leuk, de stad eens op een andere manier gezien, dan alleen de winkelstraten. Puzzels zijn bijzonder leuk maar soms pittig. Fijn dat er geen tijdslimiet is.

Besvarelse fra Outsideescape
Leuke route door Breda! Ik kom zelf uit Breda maar het was zelfs voor mij superleuk om te doen.

Besvarelse fra Outsideescape
Het was een erg leuke outdoor escape in Den Bosch, je komt op andere plaatsen, leert nog wat over de stad en je kijk is heel anders.

Besvarelse fra Outsideescape
Erg leuke route door Delft. We waren met 2 volwassenen en 3 kinderen van 15 en 13 en de meer uitdagende versie was goed te doen.
Het is een leuke manier om een stad te verkennen en het is fijn dat er geen tijdsdruk is.

Besvarelse fra Outsideescape
Na een aantal escape tours te hebben gedaan waarbij de tijd ook in het wedstrijd element zat was dit een aangename verandering. Leuke wandeling door Amersfoort met leuke puzzels. Doordat je deze tour lekker op je gemak kan doen zie je meer van de route.

Besvarelse fra Outsideescape
Samen met een vriendin de outside Escape Leiden gedaan, superleuk! Ik had het al eerder gedaan, maar nu was er weer een nieuwe route, mijn eigen stad weer beter leren kennen! Aanrader, uitdagend en zeker ook leuk met kinderen!

Besvarelse fra Outsideescape
Dit was echt heel leuk om te doen. Wij hebben het als team uitje gedaan in Amsterdam en er een wedstrijdje van gemaakt.
Leuke opdrachten, soms echt wel even zoeken maar altijd op te lossen.
Aanrader!
Ik ga nog een paar steden bezoeken!

Besvarelse fra Outsideescape
Leuke escape met mooie plekken door Dordrecht. Soms wat lastige raadsels maar dat maakt het extra uitdagend

Besvarelse fra Outsideescape
Deze zaterdag de escpape tour in Deventer gedaan en dat is echt een aanrader! Wij waren met twee teams van drie en die competitie maakte het voor ons nog leuker. Het was een erg leuke manier om te stad te ontdekken en om op plekken te komen waar je normaal misschien niet zo snel naar toe zou gaan. In een andere stad zou ik dit zeker weer een keer willen doen.

Besvarelse fra Outsideescape
Wij hebben met 3 groepen van 6 personen escape the city in Leeuwarden gedaan afgelopen Zaterdag.
Hele leuke puzzles en route! iedereen kon meedoen en flink de hersens kraken. De opstart was wel moeizaam want de codes om te starten vonden we wat omslachtig.
Maar toen we eenmaal gestart waren was het superleuk!! Bedankt

Besvarelse fra Outsideescape
Voor het eerst zoiets gedaan met de familie maar het was zeker de moeite waard. Leuke route en op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen.

Besvarelse fra Outsideescape
Outside Escape Dordrecht gedaan.
De wandeling is een leuke route en stuurt je langs de belangrijkste gebouwen in de stad. Onderweg krijg je naast de raadsels ook wat achtergrondinformatie mee.
Raadsels waren origineel en zaten goed in elkaar, aanrader!

Besvarelse fra Outsideescape
Met 56 groep 8 leerlingen een escape in Amersfoort gedaan. Erg leuk, soms voor groep 8 leerlingen net iets te moeilijk. Zeker 2,5 uur mee bezig geweest. Volgend jaar weer 😊
Julianaschool Overveen

Besvarelse fra Outsideescape
Erg leuke escape. Leuke puzzles en ook nog educatief. Zo leer je nog eens wat over de geschiedenis van Amersfoort en de schilder Mondriaan

Besvarelse fra Outsideescape
Wij hebben een heel leuke middag gehad. Door de route en de opdrachten kregen wij een heel andere kant van Utrecht te zien. We waren niet in 2 uur klaar, maar dat zal vast aan onze puzzel kwaliteiten liggen.
Ik kan iedereen aanraden om een escape de city te spelen. Wij gaan het zeker nogmaals doen in een andere stad!!

Besvarelse fra Outsideescape
Wij vonden het erg leuk en voor de kleinkinderen leerzaam en onderhoudend

Besvarelse fra Outsideescape
Je leert de stad Helmond kennen op een leuke manier. De puzzels waren een leuke uitdaging.

Besvarelse fra Outsideescape
Super leuke tour gedaan in Utrecht. Puzzels zitten goed in elkaar en de afstanden zijn goed te doen. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Outsideescape
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.