Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadse... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdra... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Vandreområde
  2. Forlystelsescenter
  3. Firmaunderholdning
  4. Rejsearrangør
  5. Seværdighed

Skrevet af virksomheden

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mysteries om op te lossen, plekken om te ontdekken!

Hele leuke manier om de stad te ontdekken. Leuke puzzels, wel echte doordenkers, soms ook echt even 'huh, hoe moeten we nu verder?!', maar over het algemeen kwamen we er na goed nadenken goed uit. :) De wandeling was niet te lang, precies goed.
Het opletten op de afbeeldingen blijft tot een laat punt belangrijk, later dan wij van eerdere outside escapes gewend waren.
Wij hadden een beetje de pech dat we hem tijdens de 4EM van Groningen deden, dat bemoeilijkte vooral de wandeling terug naar de auto voor ons enorm. Goede reminder om even te checken of er evenementen in de stad waar je de escape wilt doen zijn.

Besvarelse fra Outsideescape

Bedankt voor jullie review. Tijdens een evenement zijn er soms inderdaad wat extra hindernissen, maar fijn dat jullie desondanks hebben genoten.

Als teamuitje geboekt

Als teamuitje geboekt. We hadden 2 teams en de strijd zat er in! Het spel zat leuk in elkaar met een verhaal, waarbij je een deel van Den Haag leert kennen. Eenvoudig met je mobiel te spelen, heel laagdrempelig. Uiteraard kozen wij voor de uitdagende variant en als leuke bijkomstigheid, stonden we na afloop op plek 1!

24. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Leuk dat jullie de strijd zijn aangegaan met een ander team.. een beetje competitie maakt het alleen maar uitdagender.

Top middag

Wat een top middag hebben we afgelopen zaterdag in Deventer gehad. We hadden de uitdagende versie gekozen, nou dat was best pittig. Uiteindelijk gelukt en kwamen we tot de juiste oplossing. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de outside escape in Deventer. We zien jullie graag nog eens voor een pittige uitdaging in een andere stad.

Visite Haarlem y Ámsterdam de una manera diferente

Hice dos outside escape 1 en Haarlem y otro en Ámsterdam,me encantan! Una manera muy divertida e ingeniosa de recorrer la ciudad y aprender algo de historia del lugar, super recomendable!
Nosotros eramos un grupo de 4 personas y lo fuimos haciendo a nuestro tiempo , paramos a almorzar y después seguimos, no hay limite de tiempo lo que lo hace muy flexible y adaptable a la exigencia de cada uno.

11. oktober 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Gracias por esta reseña. Es bueno saber que disfrutaste tanto de la escapada al aire libre en Ámsterdam y Haarlem. ¿Quizás nos volvamos a ver en otra ciudad?

Een aanrader

Leuk, goed geregeld, duidelijke richtlijnen en een leuke manier om de stad Groningen te ontdekken!

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat jullie een leuke dag hebben gehad in Groningen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was echt leuk om te doen

Het was echt leuk om te doen. Voor ons de eerste keer dus wat het even wennen qua vraagstelling. Dus waar je op moet letten. Geen tijdsdruk dus we hebben lekker op een terras gezeten en gelunched in de stad.
Aanrader dus. Ook de routes waren erg duidelijk.

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel voor de mooie review! Goed dat jullie lekker de tijd hebben genomen in Deventer, na een break kijk je weer met een frisse blik naar de puzzels!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt een leuke manier om door een stad…

Echt een leuke manier om door een stad te wandelen en te ontdekken. Je moet goed blijven kijken, een beetje puzzelen en af-en-toe een stukje terug omdat er toch iets aan de aandacht is ontsnapt.
Supergezellig teamuitje!

10. oktober 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Fijn dat jullie teamuitje geslaagd was. Weer eens een andere manier van samenwerken ;=)

Meidenweekend Den Bosch

We hebben een top tour door de stad Den Bosch gehad. Je komt op plekken waar je normaal niet zomaar komt en nog met leuke opdrachten/raadsels ook. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Wat fijn dat jullie een topervaring hebben gehad met de outside escape in Den Bosch.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rotterdam nog spannender dan gedacht

We hebben een gezellige en spannende wandeling door Rotterdam gemaakt.
Door anders te moeten kijken ontdek je je eigen stad nog beter.
De opdrachten waren uitdagend maar bijna allemaal zonder hints uit te voeren.
We hebben genoten

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Leuk om te horen dat jullie zelfs in je eigen stad nog nieuwe dingen hebben ontdekt door een outside escape te doen. Zien we jullie nog eens in een andere stad?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke tocht door de stad

Leuke tocht door de stad, vragen waren goed te doen!

Besvarelse fra Outsideescape

Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de route door Groningen!

super leuke speurtocht

deze outside escapes zijn een super leuke manier om de stad te verkennen, leren kennen en gewoon een leuke dag uit te hebben. ik heb er tot nu toe al 3 gedaan en ik niet wachten om er nog meer te doen! hopelijk worden er ook nog meer gemaakt in de toekomst!

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je voor deze mooie review. Wat leuk om te horen dat je al meerdere routes hebt gedaan. Er zijn er nog heel wat te doen, en er komen er regelmatig bij. We zien je graag terug!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een leuke zoektocht in de stad…

Wat een leuke zoektocht in de stad Haarlem! We hebben heel hard na moeten denken maar heel veel lol met elkaar gehad en superveel van de stad gezien. Topaktiviteit!

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je voor deze mooie review. Fijn dat jullie hebben genoten, wellicht zien we jullie weer eens in een van de andere steden!

Leuke dag met collega's

Superleuke route door Utrecht gelopen op plekken waar we normaal niet snel uit zouden komen. Grappige raadsels en tussendoor lekker koffietje gehaald. Was een leuke activiteit om met mijn collega's te doen!

2. oktober 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel! Fijn dat jullie hebben genoten van de route in Utrecht. We hebben nog meer routes in Utrecht, wellicht leuk voor een volgend uitje ;-)

neven en nichtendag

Wij hebben met vijf groepen gelopen, het was een neven en nichten dag. Super gezellig, er is geen tijdslimiet. Vier groepen hebben fanatiek gepuzzeld voor het punten aantal en een groep is halverwege op een terras gaan zitten met een biertje.

Besvarelse fra Outsideescape

Wat leuk om te horen! Jammer dat de 5e groep het niet heeft afgemaakt natuurlijk. Goed te horen dat de andere fanatiek bezig zijn geweest. De 5e groep kan het altijd nog afmaken ;-)!

Superleuke stadswandeling!

Echt een superleuke manier om door een stad te wandelen! Je moet goed blijven kijken, een beetje puzzelen en af-en-toe een stukje terug omdat er toch iets aan de aandacht is ontsnapt.
De (voor jou) interessantste plekken kun je later nog eens bezoeken!

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel voor je mooie review. De outside escape kun je zeker mooi gebruiken om een stad te leren kennen en daarna verder te ontdekken.

Super leuke escape tocht

Super leuke escape tocht. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Verrassende puzzeltjes en leuke achtergrond informatie. Nu voor de stad Delft gedaan maar gaan zeeeeeeeker andere plaatsen nog doen. Leuke verrassing in de uitkomst van de opdracht voor de deur van de kapel, compliment voor de makers (ga niet vertellen wat want spoiler)

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel voor je mooie review! We zien je graag terug, er zijn nog veel meer verrassende routes.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische manier om Haarlem te zien

Wij hebben met ons internationale team van 20 mensen een fantastische middag gehad in Haarlem. Wat een leuke manier om de stad te bezoeken en om samen iets te ondernemen! Heel fijn dat de tocht ook zo goed in het Engels gedaan kan worden.

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel! Leuk om te horen dat het ook met een internationaal team goed werkt!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij waren er op 4 oktober

Wij waren er op 4 oktober. Tijdens Leidens ontzet worden er borden weggehaald zo ook het bord op de Beestenmarkt, waar een vraag over was.

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel voor jullie review.
Helaas kunnen we niet voorkomen dat er, zeker met evenementen in een stad, soms dingen veranderen of weg zijn. We hopen dat jullie desondanks een leuke escape hebben gehad!

Topdag in Gouda.

Lekker buiten bezig met pittige vragen, leerzaam en leuk.

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel! Leerzaam en leuk, dat is de bedoeling :-)

Puzzelen to the max

Het was een ontzettend goed opgezette puzzeltocht. Het verhaal is mooi verteld en je zit er gelijk helemaal in. Omdat de route niet al te lang is en er geen tijd aan vastzit kan je gerust tussendoor even lunchen of een drankje doen. De hints zijn goed en zorgen ervoor dat je zeker nog blijft nadenken. Wij hebben ervan genoten.

3. oktober 2024

Besvarelse fra Outsideescape

Dank je wel voor jullie mooie review. Leuk om te horen dat jullie hebben genoten. Misschien zien we jullie nog eens terug in een andere stad?

Læs mere om andre typer anmeldelser.