Outsideescape - Rotterdam Anmeldelser 5

4,1

Haagseveer 7, 3011AW Rotterdam, Zuid-Holland, NL

De escape was ontzettend leuk. Duidelijke instructies, leuke feitjes over de stad. Puzzels waren erg leuk om te doen. Alles bij elkaar een fantastische manier om een stad een beetje te leren kennen

Mooie route, leuke opdrachten. Alles werd goed uitgelegd. Fijn dat je het in eigen tempo kunt doen.

1. Vandreområde
  2. Forlystelsescenter
  3. Firmaunderholdning
  4. Rejsearrangør
  5. Seværdighed

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

• Haagseveer 7, 3011AW, Rotterdam, Zuid-Holland, Holland

• 31641479532

4,1

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Super leuke buitenactiviteit

Super leuke buitenactiviteit! Leuke manier om lekker buiten te zijn, en niet doelloos rond te dwalen. Je gebruikt je hersenen en je leert ook nog wat over de historie van de stad. Goed opgezet en makkelijk in gebruik!

3. november 2024

Besvarelse fra Outsideescape - Rotterdam

Dankjewel voor de mooie review. Was er heerlijk weer voor de afgelopen dagen!

Hele leuke activiteit

29. oktober 2024

Besvarelse fra Outsideescape - Rotterdam

Dankjewel. Fijn om te horen dat jullie de route door Rotterdam leuk vinden!

Ontzettend leuk om te doen

Alles bij elkaar een fantastische manier om een stad een beetje te leren kennen

16. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape - Rotterdam

Super leuk om te horen dat jullie een leuke dag gehad hebben! Dankjewel!

Leuk dagje uit!

Samen met mijn kinderen (6 en 8 jaar) de Escape Tour in Rotterdam gedaan. Het was super gezellig en goed te doen (ook voor de kids). De link werkte goed en de instructies waren heel duidelijk. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

8. september 2024

Besvarelse fra Outsideescape - Rotterdam

Dankjewel! Leuk om te horen dat het ook voor kids ook goed te doen is! Leuk stukje Rotterdam he, zo rond de markt!
(ik neem aan dat jullie de basis versie gedaan hebben. De uitdagende versie is in ieder geval meer dan geschikt voor volwassenen. Mochten er mensen vragen over hebben, mail gerust!)