Super toffe ervaring.. Heel duidelijke omschrijving tot aan het begin van de route en vanaf daar was het één en al leuk, mooi, goed nadenken, echt teamwork, superleuk met de kids, want je kon ook ee... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben Den Bosch gedaan, een erg leuke escape, we hebben de uitdagende gedaan, helaas konden we 1 opdracht niet doen omdat er een beeld was weggehaald, maar zeker een aanrader, een mooie stad!!
Virksomheden har svaret
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Hooge Steenweg 29, 5211 JN, Den Bosch, Noord-Brabant, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
Leuke stadswandeling met uitdagende opdrachten.

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
Wij hebben de outside escape in Den Bosch gedaan en een top dag gehad! De tour zit goed in elkaar. Allemaal interessante weetjes onderweg en plekken waar je normaal nooit zou komen. In 4uurtjes hebben we de tour gelopen, geluncht en zelfs nog wat winkels meegepakt. Erg leuk!

Super toffe ervaring..
Heel duidelijke omschrijving tot aan het begin van de route en vanaf daar was het één en al leuk, mooi, goed nadenken, echt teamwork, superleuk met de kids, want je kon ook een niveau kiezen.
Heel slim gedaan en we kwamen op plekjes waar we nog nooit waren geweest en zagen hoekjes van de stad die we anders niet hadden gezien.

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
We hebben een top tour door de stad Den Bosch gehad. Je komt op plekken waar je normaal niet zomaar komt en nog met leuke opdrachten/raadsels ook. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
Het was een erg leuke outdoor escape in Den Bosch, je komt op andere plaatsen, leert nog wat over de stad en je kijk is heel anders.

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
Wij vonden het erg leuk en voor de kleinkinderen leerzaam en onderhoudend

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdrachten' echt lang gezocht naar het juiste antwoord, want 'opgeven was geen optie'. Misschien was met 2en de basis versie uitdagend genoeg geweest. Zo leuk om een stad op andere manier te leren kennen. Echte aanrader!

Besvarelse fra Outsideescape - Denbosch
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.