Ze kwamen snel ter plaatse en vooraf duidelijk gemeld hoe ze te werk gaan. Monteur heeft 3 vochtplekken bekeken en is deze stapsgewijs langsgegaan. De lekkages stonden niet met elkaar in verbinding ma... Se mere
Wij hebben een grote lekkage gehad na een hagel storm. Bedrijf gebeld zei konden de volgende dag al komen, snel gevonden inclusief profesioneel rapport. Wij zijn tevreden.
ben geholpen door zouhair, op 14 januari 2025, toen hij weg ging en ik daarna belde omdat de kelder onder water stond omdat hij een fout had gemaakt met het afsluiten van het kraantje. Hij zou mij ter... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Deskundig en betrokken advies
De monteur die bij mij is langs geweest kwam deskundig over en was zeer betrokken. Hij belde zelfs nog na of het probleem definitief verholpen was, gezien het defect tijdens het bezoek niet direct naar boven kwam. Verder was de communicatie helder. De monteur gaf aan wanneer hij onderweg was en OTL is telefonisch goed bereikbaar.
Bedrog!
Bedriegelijke onderneming.
Ze konden meteen komen na kort telefonisch contact.
Echter geen duidelijke communicatie over prijzen of procedure. Uiteindelijk aan deur geweigerd omdat de prijs veel te hoog was. Onbeschofte monteur.
Vervolgens rare, onprofessionele emails sturen dat ik de factuur van 550€ toch moet betalen.
Zie verdere reviews op internet, blijkt om fraude te gaan.
NIET DOEN DUS!

Besvarelse fra Otl Lekdetectie
Na telefonisch contact met bedrijf…
Na telefonisch contact met bedrijf iemand langs gekomen om lekkage te detecteren.
Vakkundig gedaan en rapport opgesteld.
Zeer tevreden met alles
Discussie over rapport netjes opgelost
Discussie over rapport en betaling, maar dit is netjes opgelost door Danny. Deze gaf aan de processen te gaan verbeteren en klonk oprecht. Hij vond het ook vervelend voor ons dat het zo gelopen is.
Niet doen!!! Ze staan op de zwarte lijst van verzekeraars
belachelijk duur (niet duidelijk voortijdig gemeld).Zijn alleen rondgegaan met een vochtmeter en trekken voorbarige conclusie.
Na indienen van declaratie bij onze verzekeraar, werd ons verteld dat ze op de zwarte lijst staan vanwege slechte conclusies en rapportages... Gelukkig heeft de verzekeraar de kosten wel vergoed. Zij adviseerden de volgende lekdetectie-bedrijven: Polygon, Triton of LEKK.
Zeer slechte service!
Zeer slechte service!
Lekkage niet gevonden en veel aanvullende kosten. Echt waardeloos. Niet doen!

Besvarelse fra Otl Lekdetectie
Rookdetectie
Middels rookdetectie is de oorzaak van het stankprobleem achterhaald. Er is een uitzondering gemaakt om af te wijken van de standaard procedure door de noodzaak in de desbetreffende branche. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Kosten zijn aan de hoge kant.
Zeer professionele organizatie met oog voor detail
Zeer professionele organizatie met flexibiliteit en oog voor onze situatie. Zullen in de toekomst indien nodig zeker weer hun hulp inschakelen.
Menselijke organisatie
Ik ben Oti dankbaar voor het feit dat ze begrip hebben gehad voor mijn privé situatie. Ben blij dat er organisaties zijn die zich kunnen verplaatsen in mensen. Een dikke pluim voor jullie! Groetjes Berrie
Direct gekomen
Direct gekomen, lek opgespoord en reparatieadvies.
Wij hadden een flinke lekkage aan het dak en dankzij OTL wisten wij snel waar de oorzaak lag, dit hebben we dan ook snel kunnen fixen.
Verder een professioneel rapport voor de verzekering.
Op advies van de loodgieter OTL NL…
Op advies van de loodgieter OTL NL Lekdetectie ingeschakeld. Na terugkomst van 3 weken vakantie enorme schimmelplekken geconstateerd. Binnen 3 werkdagen kon een afspraak met de monteur gemaakt worden. Conclusie geen lekkage maar voldoende ventileren en luchtvochtiger aanschaffen om de problemen op te lossen . Volledig rapport van de geconstateerde gebreken wordt verstrekt zodra de faktuur betaald is. De geboden oplossing geven ons voldoende handvatten om verder actie te ondernemen.
Fam.Schreuder