Lekkageservice Anmeldelser 5

2,7

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Nauwgezetter te werk gaan.

Dit bedrijf kan zich verbeteren door alle technieken die er zijn toe te passen als er naar een lekkage gezocht word, in ons geval (vloer)verwarming. Bij verwarming lekkage geen vocht detectie meter gebruikt...... en dat terwijl er 1 tot 2 keer per dag de ketel bijgevuld moest worden. Verder als men in gebreken is gebleven dat gewoon toegeven.

16. januar 2026

Een dure ervaring !!

Ik had het vermoeden dat ik een lekkage had in de vloerverwarming. Het zat echter in de warmtepomp en een leiding/ventiel allebei in de berging. Nadat er wat spullen opzij gezet waren, oorzaak snel duidelijk.
Monteur is hooguit 20 minuten binnen geweest [inclusief toilet bezoek en telefoongesprek] en alleen een schroevendraaier en het lampje van zijn telefoon gebruikt. Monteur was gehaast en leek wat geirriteerd dat ik lekkage zelf niet had gezien. En dat hij voor mijn makkelijk te vinden lekkage moest komen. Moet voor heel het gebeuren wel gewoon 570 euro afrekenen.
Gewoon de standaard prijs, geen reductie rekening houdend met de gedane werkzaamheden.
Het was een goede les om de volgende keer eerst zelf nog eens uitgebreider rond te kijken. Bedenk goed wanneer je in zee gaat met dit soort bedrijven. Je standaard al een hoop geld kwijt kunt zijn. Dit in verhouding tot de gedane diensten.
Geen goede ervaring dus, wel een goede maar dure les😬

16. januar 2026

Prima ervaring

Prima ervaring! Keurig op tijd, duidelijke uitleg, goed onderzocht en snel probleem gevonden. Meegedacht in mogelijke oplossing. Alle tijd genomen. Zeer positief over dit bedrijf.

10. maj 2024

Geen service

Ik kijk op google alle positieve reviews en zou toch denken, okay prima. Er stond ook een review die opmerkt dat die ook bevriende bouwbedrijven ertussen ziet zitten. Ik kan dat uiteraard niet bevestigen, maar mijn ervaring komt wel meer overeen met de minder positieve reviews. Haastig werk en totaal niet meedenken.
De naam lekkageservice heb ik meer zonder de service ervaren.

Lekkageservice is 2x bij ons geweest. De lekkage/vocht bleef na reparatie. Bij de 2e keer komt meneer binnen en ziet de doorweekte muur in de gang. Vol overtuiging "Ja hier zit nog vocht". Ik bleef even stil....ik dacht serieus dat er iemand binnen zou komen en zou roepen GEFOPT!!!! En dan een cameraploeg van BANANASPLIT.
Zegt meneer heel droog, ooh heeft het herstelbedrijf niet verder gekeken....uhm nee want dat wilde je niet in je rapport zetten. IK HEB HET NOG GEZEGD BIJ JE 1e BEZOEK!!!!

Eerste bezoek kwam meneer binnen. Bood wat koffie aan, "nee hoor, ik heb vandaag wel 6 afspraken". Hij is serieus nog geen 10 min bezig geweest. De lekkage was namelijk al gevonden op zolder door de loodgieter die de week ervoor was gekomen. Die had een rapport gemaakt met verzoek voor een lekdectie om te kijken met een warmtebeeldcamera waar al het water nog meer naar toe gaat. DIT VOND MENEER LEKDETECTIE NIET NODIG!!! Het stond letterlijk in de aanvraag van de loodgieter. Bij het bevragen hierover wordt meneer geïrriteerd. Ik parafraseer wat, maar het komt erop neer: je gaat het rapport tekenen zoals ik het heb opgemaakt anders krijg je sowieso de rekening van vandaag en zoek je het uit. Ik snap nu echt wel dat Google al die loodgieterbedrijven uit hun zoekresultaat heeft verwijderd. Je wordt zo onder druk gezet om gewoon te tekenen zodat je verder kan.

Ik heb echt nog nooit van mijn leven zo een onkunde en desinteresse meegemaakt. Ik zit al 3 maanden in de afgebroken muren en afdekzeil in de kamers. Heerlijk met 3 kleine kinderen die onder de bouwstof zitten. De verzekering gaat niet verder repareren want ze wacht op het rapport van lekdetectie. Helaas, zoals in andere reviews is te lezen, was deze de 1e keer niet compleet dus de verzekering ging niet verder kijken. Dus, 2maanden verder en is nog slechter dan daarvoor. Omdat er toch weer gewacht moest worden is schade nu groter. Dus vloeren (ja meervoud in vloerEN) mogen er allemaal uit. Dank je wel lekdetectie!!!

Mijn tips: Plan geen 6 afspaken op een dag. Neem tijd voor je klant en lees ook rapporten van je collega. Doe niet zo uit de hoogte alsof je de alheilige bent en alles weet.

Wellicht wordt dit bericht vandaag gelezen en zullen ze daar wel denken ach ja, genoeg werk, klikken verder om hun vakantie voor dit jaar maar te boeken. Want ja, ik heb de bedragen gehoord die ze vragen voor een lekdetectie...wow... voor 15 min werk. Veel plz met boeken ik zit nog wel even in de rommel.

29. marts 2024

Er dette din virksomhed?