Na drie weken is mijn bestelling nog niet binnen! Ook diverse keren geprobeerd contact te leggen. Maar ik draai in het zelfde cirkeltje. Hoezo, klant goed willen helpen ?
Se, hvad kunderne siger
Ik was begonnen met de aankoop van een hybride wokpan waarvan ik zo tevreden van was dat ik nog 2 koekenpannen bijgekocht heb! Wat me vooral aansprak is dat de pannen pfasvrij zijn en dat ze een zeer... Se mere
We zijn nu iets meer dan een half jaar in het bezit van een wok en twee koekenpannen. We hebben eerst afgewacht hoe de pannen zouden bevallen. Nu kunnen we zeggen dat ze ons prima bevallen en ze blijv... Se mere
Perfect, maar dan ook pérféct voor alle vleessoorten. Sorry, doch niet geëigend voor vissoorten... ; of ze nu zout- dan zoetwatervissen zijn. Jammer, maar hélaas! Zéér goede technologie & zeer eenvoud... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De braadpan kleeft meer dan mijn Tefal…
De braadpan kleeft meer dan mijn Tefal pannen... en die tip om grof zout op de pan te strooien voor het bakken van een entrecôte is ook niet bepaald een wondermiddel...
Ik ben dus niet echt enthousiast over mijn aankoop.
Voor die prijs had ik wel iets anders verwacht.

Besvarelse fra ONYX Cookware
Levering doort langer als aangegeven
Levering heeft langer als gepland op zich laten wachten. Hierdoor had ik de pannen te laat om mee op vakantie te nemen.
Ik heb de set met verwijderbare handgreep en aanbevolen glazen deksels besteld.
Het nadeel van de verwijderbare handgreep:
Je kan de deksels er niet opzetten als de handgreep gemonteerd is.
De handgreep wordt vuil tijdens het koken is is iets moeilijker proper te maken.
Bij volle pannen buigt de handgreep door.
Het voordeel is:
Makkelijk te stapelen om mee te nemen.
De pannen passen in kleinere ovens.
Ik heb de pannen nog niet uitbundig kunnen testen maar de antikleef is beduidelijk minder dan een teflon pan.

Besvarelse fra ONYX Cookware
Goed materiaal
Vlotte levering, pan zeer goed verpakt.
Heel plezierig om mee te werken, weegt niet heel zwaar.
Hele goede kwaliteit van pannen en…
Hele goede kwaliteit van pannen en kookpotten. Wij hebben eerst 1tje gekocht om "te proberen" en hebben ondertussen al meerdere stuks in onze keukenkasten staan.
De goederen worden heel goed verpakt en snel geleverd.
Perfecte braadpan
Perfecte braadpan, bakt alle vleessoorten naar wens, onderhoudt makkelijk, blijft er als nieuw uitzien.
Dit is echt top kwaliteit !
Dit is echt top kwaliteit !
Lang getwijfeld gezien de advertentie van Facebook kwam, maar niet kunnen weerstaan.
Geen seconde spijt, geweldige kookervaring, wat wordt beloofd is echt, tevreden klant.
Non stick pannen van extreem hoge kwaliteit
Zeer goede pannen. Heb zelf een wok 30 cm en koekenpan 28 cm met keramische afwerking gekocht. Over beiden zeer tevreden! De informatie op de website klopt. Ik wou degelijke pannen die niet kleven en zeer weinig vetstof nodig hebben. De pannen leveren wat ze beloven. Je kan met 1 theelepel olie hele gerechten bereiden, sommige gerechten kunnen zelfs zonder vetstof. Zelfs met zeer weinig vetstof is het met deze pannen mogelijk een mooi bruin korstje te bakken zonder te verbranden. Dit heb ik bij nog geen enkele pan gehad.
Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, aangezien ik de pannen nog maar 1,5 week heb, maar tot nu toe absolute aanrader. Brengt je gerechten naar een nieuw niveau!
Ongelooflijk materiaal
Ongelooflijk materiaal. Een plezier om mee te werken !
Die Pfanne ist super,wir werden…
Die Pfanne ist super,wir werden sicherlich noch mehr bestellen.Leider war die Lieferzeit sehr lang fast 14 Tage.
Super pannen
Heel goede pannen,👌 heel gemakkelijk…
Heel goede pannen,👌 heel gemakkelijk te reinigen,
best wel tervreden
DPD is ondermaats
Vijf sterren gaat dan over het product, niet over DPD als leverancier, diens info is ondermaats, helemaal als je inlichtingen wil.
Zeer tevreden van mijn aankoop
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit
Deze maal kocht ik een wok pan . De artikelen zijn prijzig maar ik wil geen andere meer . Gewoon superieure kwaliteit !
Absoluut tevreden
Absoluut tevreden. Mooie pannen, bovendien... machtig om in te koken en...te onderhouden!
De eieren zweven precies op de pan
De eieren zweven precies op de pan. Steak kan droog gebakken worden maar qua smaak doe ik er toch wat bakboter bij. Moeiteloos schoon te maken op de koop toe! Hopelijk behoudt deze pan zijn unieke eigenschappen
Læs mere om andre typer anmeldelser.