Afrader! Heel omslachtig. Om je cadeaubon te kunnen verzilveren moet je eerst de one4all app downloaden en een account aanmaken. Daarna kun je pas je kaart activeren. Om hem vervolgens te kunnen gebru... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een waardeloos proces om een ontvangen kaart geactiveerd te krijgen in hun systeem. Genoeg reviews die het zelfde zeggen. One4all is rijp voor bericht naar Kassa.
Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... Se mere
Geldklopperij. Heb een kaart proberen te verzilveren maar je wordt naar verschillende sites gestuurd en dan nog lukt het niet. Een bedrijf die rijk wordt van niet verzilverde kaarten. Wilde ge... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een ellende
Wat een ellende. Mijn kinderen krijgen een waardebon van one4all. Jeetje, wat omslachtig allemaal. Ze moeten dit echt verboden maken, ben er 35 minuten mee bezig geweest om in te wisselen bij bol.com. Doe de kinderen en hun ouders één plezier: geef gewoon geld, of een specifieke kadokaart.

Het liefst geef ik 0 sterren
Het liefst geef ik 0 sterren. Echt onmogelijk om de cadeaukaarten te verzilveren. Vreselijke kaarten.

Oplichterij !
Oplichterij !! Ik moest letterlijk 2 euro bij betalen om mijn kaart te activeren wat een debiele kaart heel omslachtig never maar ook never nooiet zal ik dit kaart kopen voor iemand !!!!!!!!!!! Ppfff

Bad webshop instructions
It’s really inconvenient that One4all has different types of gift cards, such as Fashion, Wonen, and one without a category. If you happen to buy the wrong gift card, they cannot help you correct it. They also have no managers with more decision-making authority, and customer service keeps repeating that everything is clearly stated on the website and that I should have checked it myself.

Oplichters
Zeer omslachtig via veel stappen en uiteindelijk mijn giftcard niet kunnen verzilveren. Je moet een account aanmaken en daarna kun je pas je giftcard claimen. Vervolgens met de visa-debet gegevens geprobeerd om iets te kopen bij de aangesloten winkels Douglas, MyJewellery en Zalandao, en daar werd de visa debet niet geaccepteerd. Nadat het niet werkte geprobeerd mijn account te verwijderen maar dat gaat ook niet via hun website. Begin er niet aan en pak je verlies.

1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Wat een ellende. Het schijnt dat je alleen het bedrag kan besteden dat er op staat. En niet onder €50 ,online te gebruiken..Een waardeloos kado.Bijna net zo erg als de VVV dinercheque, die ook nergens te gebruiken is.
Frustratie en plasticverspilling

Zelfs 1 ster is nog teveel
Zelfs 1 ster is nog teveel. Waardeloze kaart one4all. Lees alleen maar slechte ervaringen. Er wordt om gegevens gevraagd die niet op de kaart staan. Voelt als oplichting!
Kreeg 25 juli reactie / mail van one4all via trust, wordt gevraagd om aanvullende info die ik via een referentienr ????? in kan sturen, als ik dit niet doe zou mijn negatieve ervaring met one4all niet echt zijn. !!! Nou ja kijk eens hoeveel negatieve reacties er alleen al dit jaar zijn geplaatst! Zelfs 93 % Wie heeft er nu hulp nodig 🙈🙈🙈

Wat een ellendige cadeaukaart
Wat een ellendige cadeaukaart. Je moet hem eerst activeren online, dan krijg je d.m.v. een aantal codes via de mail toegang tot je account. Maar dan ben je er nog niet, je moet dan tot maximaal het bedrag van de kaart iets bestellen. Als het bedrag hoger is kun je de kaart niet gebruiken want je kunt niet de kaart aanvullen met een aanvullende betaalwijze. Ik zal echt nooit deze cadeaukaart geven aan iemand en hoop hem ook nooit te krijgen. Een en al frustratie met dat ding.

Dit zijn echt oplichters
Dit zijn echt oplichters. Ik heb een kaart gekregen die ik op meerdere manieren (online en in de winkel) heb geprobeerd te verzilveren, maar niets werkt. Op het moment dat je deze kaart laat zien in een winkel beginnen de medewerkers al te zuchten, omdat het zulke vreselijke kaarten zijn. Op een gegeven moment heb ik de klantenservice gemaild met de boodschap dat de kaart niet werkt, waarna mij wordt gemeld dat hij verlopen is maar dat ze mij wel 'tegemoet' willen komen met een nieuwe kaart, maar dan moet ik wel zelf 5 euro verzendkosten betalen (op een kaart van 20 euro). Als ik dan zeg dat ik de kaart al 10 keer heb geprobeerd te verzilveren kunnen ze alleen die ene keer zien dat ik dat probeerde toen de kaart inmiddels verlopen was. Nadat ik zei dat ik dit geen passende oplossing vond omdat ik het daarvoor zovaak al probeerde (wat ze dan dus, lijkt mij, ook kunnen zien) hoorde ik niets meer.

Oplichters
Oplichters! Je kunt je cadeaukaart enkel gebruiken na een verificatiecode in te voeren, maar je ontvangt nooit een verificatiecode! Zonde van me geld. Serieus OPLICHTERS!!!

Besvarelse fra one4all.nl
GELDKLOPPERIJ - Niet doen!!!
Kreeg een kadokaartje van lieve vrienden voor mijn verjaardag. 50 euros. Op de een of andere manier kon ik het niet innen. Ik ging zelfs naar TK-maxx den haag en de manager probeerde mij te helpen om op internet dit te regelen maar ook met haar erbij lukte het niet. Kaartje was 2 jaar geldig (of course - maar die 50 euros zijn wel uitgegeven he!!) en terwijl deze ellende gaande was ben ik naar België verhuisd.
Heb One4All eindelijk gemaild en mijn pasje is sinds een maand verlopen! En natuurlijk is een verlenging niet meer mogelijk (ja ja, het geld hebben ze zeker in hun broekzak gestopt!) dit was hun reactie:
"Helaas is uw cadeaukaart verlopen. Wij vinden het jammer dat u geen gebruik heeft kunnen maken van uw pas.
De kaarten worden afgesproken voor twee jaar, met hierbij geldende contracten en afspraken met de deelnemende locaties. Onze cadeaukaart kan alleen de bepaalde geldigheid garanderen conform de overeenkomsten met de aangesloten locaties.
In uw geval zien we dat de kaart inmiddels is komen te vervallen op 05-06-2025
Helaas is er geen mogelijkheid om de vervaldatum te verlengen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden van deze cadeaukaart te vinden op de bijbehorende website.
Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd.
Gea
Het klantenserviceteam"
Wil je een kado geven, geef dan geld in een envelopje of koop iets! Dit is zonde van je geld! Geldklopperij gewoon!!!!
Je bent gewaarschuwd!
Gr,
Barbara

Om te huilen
Om te huilen! Kado-kaart verzilverd. Maar kon hem niet gebruiken bij H&M. 2x gesproken met klantenservice. Zegt die man ook nog, dat ik hem niet had geclaimed, nou dus wel, moest ik opnieuw doen, maar kreeg natuurlijk de melding dat dit al gedaan was. Ik durf niet eens meer te gebruiken, je staat gewoon voor schut. Wat een rot bedrijf niet. Koop hier nooit een kado kaart voor iemand, je geeft namelijk iemand hoofdpijn kado! En nee One4all kom niet met je bullsht zoals bij andere berichten, het is duidelijk dat jullie niet oke zijn.

Besvarelse fra one4all.nl
Scam je geliefde met hun cadeau bon
Nog nooit in mijn hele leven, heb ik zo een slechte user interface mee gemaakt. Dit is gewoon belazerij, wat je ook doet koop hier niks. Ik verzilver mijn cadeau-bon (eindelijk gelukt).....kan ik niet mijn kaartje krijgen die ik wil,terwel op site staat van wel. Gewoon dieven !

Drama
Digitale kaarten zijn zowel online als fysiek in de winkel onbruikbaar!

Besvarelse fra one4all.nl
Ongelofelijk slecht en vermoeiend…
Ongelofelijk slecht en vermoeiend proces.
Er staat aangegeven dat je bij kan betalen, maar dit lukt in de praktijk helemaal niet. Als ik de kaart wil verzilveren geeft de webshop van Mediamarkt aan dat er onvoldoende tegoed is.

Besvarelse fra one4all.nl
Wat moet je iemand toch enorm haten als…
Wat moet je iemand toch enorm haten als je dit aan hen cadeau geeft.

Verschrikkelijk systeem
Je moet door tig hoepels om überhaupt iets te kunnen kopen en je kunt de kaart niet eens gewoon in de winkel gebruiken mbv de magneetstrip. Een verschrikkelijk systeem.

Besvarelse fra one4all.nl
Wat een rot cadeaukaart, NIET KOPEN!
Rectificatie: Brahim heeft nav mijn review contact met mij opgenomen en het gehele bedrag willen terugstorten op mijn rekening! Ik verwacht dit over enkele dagen te ontvangen. Ondanks de vervelende situatie, zou het nu goed opgelost moeten zijn!
Wat een rot cadeaukaart. NIET KOPEN!
2 cadeaukaarten ontvangen, maar werken allebei niet. Als je het bedrijf mailt, krijg je een of andere achterlijke bot die steeds dezelfde reacties geeft. Als je belt naar het bedrijf, krijg je iemand die het ook allemaal niet weet en je verzoekt om het op de mail te zetten. Waardoor je vervolgens weer alleen maar automatische antwoorden krijgt, die je niet verder helpen. Het is onmogelijk om een bestelling te plaatsen bij Rituals. Rituals is ook bekend met de ellende die deze cadeaukaart met zich meebrengt, maar lijkt er helaas de contacten mee verbroken. Ik wil het liefste het geld van de cadeaukaarten terug, want de wijze waarop je de cadeaukaart moet inleveren (VISA) werkt voor geen ene meter.

Besvarelse fra one4all.nl
scam/ personal data at risk
I received a €20 One4all gift card for my birthday, but I’ve had a lot of trouble trying to use it. It took me quite a while to understand how it all works, and when I downloaded the app to add the card (since using it online with the code didn’t work), I was surprised to find there’s a €50 minimum spend. Even then, I haven’t been able to make a successful purchase with it.
Eventually, I considered just letting go of the €20, but when I tried to delete my account, I found there was no way to do so through the website or the app. I contacted support through the form and later via email, but haven’t received any reply.
I’ve decided to keep pursuing the deletion of my personal data. At this point, it’s no longer about the €20 gift card—it's about making sure that my personal information, such as my date of birth, isn’t reused or sold. I’ve sent another email to the company requesting the deletion of my account and all associated data.
If I don’t receive a response or see action taken, I will escalate the matter by contacting the Consumer Protection Agency in the Netherlands. It’s a matter of principle now. While the poor experience with the gift card and the 200+ negative reviews on Trustpilot are concerning, the potential mishandling of consumers' personal data is a much more serious issue.
Læs mere om andre typer anmeldelser.