one4all.nl Anmeldelser 341

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloos proces om een ontvangen kaart geactiveerd te krijgen in hun systeem. Genoeg reviews die het zelfde zeggen. One4all is rijp voor bericht naar Kassa.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geldklopperij. Heb een kaart proberen te verzilveren maar je wordt naar verschillende sites gestuurd en dan nog lukt het niet. Een bedrijf die rijk wordt van niet verzilverde kaarten. Wilde ge... Se mere

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Afrader

Afrader! Heel omslachtig. Om je cadeaubon te kunnen verzilveren moet je eerst de one4all app downloaden en een account aanmaken. Daarna kun je pas je kaart activeren. Om hem vervolgens te kunnen gebruiken in een winkel moet je hem in je Google wallet plaatsen. Ik had 2 kaarten 1x € 20,- en 1x € 40,-. In verband met foutmeldingen/onvoldoende saldo (ondanks dat er voldoende op stond)is deze in meerdere kleinere pinbedragen besteed 2x € 20,- en 2x €10,- (wel in 1 aankoop). Deze kaart wil ik NOOIT MEER hebben.

6. juni 2026

Geldklopperij

Geldklopperij.

Wilde geen ster invullen maar ook dat kan niet.
K
Conclusie.
NIET DOEN.

31. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Is de One4all kaart oplichting?

1 ster is nog teveel. Dochter heeft 2 kaarten (elk 10,-) gekregen voor haar verjaardag die op geen manier te gebruiken zijn. Niet bij online aankopen omdat het bedrag niet meer mag zijn (je kunt niet bijbetalen met een andere betaalmethode) en de kaarten niet samen gebruikt kunnen worden. Na contact met de klantenservice wordt aangegeven dat we ze fysiek in een van de aangesloten winkels moeten uitgeven. Bij Shoeby tevergeefs geprobeerd. De medewerkster was welwillend om van alles te proberen maar zelfs een betaling van exact 10,- kan niet worden afgeschreven op de creditcard manier, betaling mislukt werd steeds aangegeven terwijl hij vooraf aangaf dat er 10,- op de kaart stond. Andere kaart was niet in te lezen. De dame gaf aan dat ze nog nooit heeft meegemaakt dat een betaling met een One4all kaart is gelukt. Hoe zijn deze kaarten te innen en kan mijn dochter een aanschaf doen? Is dit oplichting? Het wordt mijn dochter nu wel onmogelijk gemaakt om hier iets mee te kopen. Nooit aanschaffen en cadeau geven is mijn advies. Liever contant geld geven. De moeite die het nu gekost heeft en de mislukking van innen zal nooit de bedoeling zijn geweest van degene die dit cadeau heeft gedaan.

14. maj 2026

NEEM NOOIT EEN CADEAUKAART VAN DIT BEDRIJF

Wat een rot bedrijf.. het is koste me 1,5 uur in de winkel om een cadeaukaart om te wisselen. In eerste instantie een cadeaukaart moeten omzetten naar een fashion 4all cadeau kaart. Vervolgens krijg je een nieuwe code en die moet je dan weer inwisselen. Je kan niet gewoon naar de winkel gaan en de kaart inleveren. In de winkels moeten ze allemaal capriolen uithalen om de kaart te activeren en na activeren ben je er dus nog niet…. Ik heb het nu omgezet en nu krijg ik de kaart niet meer geactiveerd.. Ik kreeg meerdere autorisatie foutmelding en daarna er is helaas wat misgegaan. Ik moest de app downloaden, maar het zojuist aangemaakte wachtwoord (wat opgeslagen stond in mijn wachtwoorden) werkte niet. Daarna weer een nieuw wachtwoord aanmaken, met weer foutmeldingen omdat ik moest wachten omdat ik al te veel pogingen had gedaan. Terwijl dat absoluut niet het geval was. Na 5 activaties en kaart omzettingen, 2 wachtwoord aanpassingen, 1 keer een app downloaden, 8 e-mails met verschillende pincodes, 3 keer sms controles lukte het dan eindelijk om de cadeaukaart te verzilveren.

In de winkel zeiden alle medewerkers ook dat ze tegen iedereen zeggen om nooit cadeaukaarten bij dit bedrijf te kopen. Ze grappen er altijd over dat als je echt een hekel aan iemand hebt je dan dit als cadeau kaart geeft.

Dit bedrijf verdient gewoon aan mensen die de kaarten niet kunnen activeren en in de kast laten liggen.. hopelijk trekken bedrijven die hier mee samenwerken zich terug en gaat het bedrijf snel failliet!!!!

Overigens neemt er bij de klantenservice ook niemand op. Je luistert gewoon rustig 45 minuten naar een muziekje zonder enig gehoor waarnaar de verbinding wordt verbroken.

15. maj 2026

Heel verwarrend!

Er staat duidelijk een datum op: geldig tot.... En dan is dat dus niet de datum dat de kaart verloopt.
Dat is wanneer de koper hem gekocht heeft.
Maar dat weet je niet altijd.
Heel verwarrend!!!

17. maj 2026

Verschrikkelijk deze kaart

Verschrikkelijk deze kaart, het wordt je onmogelijk gemaakt om de kaart uit te geven. Je moet een account aanmaken met allemaal gegevens van jezelf. Winkel weten niet hoe ze met deze kaart moeten omgaan.

4. maj 2026

Trap niet in one 4 all cadeaukaart

Trap niet in one 4 all cadeaukaart! Je kan ze nergens uitgeven! Vrienden van ons hebben €250,- uitgegeven aan deze nep cadeaubon. Ze zijn woest! En wij ook. 1,5 uur geprobeerd ze te registreren en dat lukt maar vervolgens kun je er nergens terecht. Er staat een plaatje van leenbakker en gamma op de kaart maar zij accepteren de kaart niet omdat het te moeilijk is en er geen duidelijke omschrijving staat hoe ze te gebruiken. In webshop werkt deze kaart ook niet met de google pay wallet. Drama! Geef gewoon geld dan heb je dat gezeik allemaal niet!

5. april 2026

Waardeloos!!

Waardeloos!!! Het is niet fysiek te gebruiken en ook niet online, terwijl er gewoon saldo op je kaart staat!
Klantenservice gemaild maar er wordt geen contact met je opgenomen.

30. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tijdje terug ontvangen van vrienden met…

Tijdje terug ontvangen van vrienden met een bedrag van 150,- euro om dit uit te kunnen geven bij restaurant De beren in Hoorn als wij weer op de been zijn. Krijg je te horen dat het helaas is verlopen in het restaurant. Contact op genomen met One4all en antwoordt.... ja hij is verlopen.

Belachelijk dat je geld om zet in een kaart en dat ze dan kunnen zeggen.. helaas niets te doen.

26. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had een primera kaart omgezet omdat…

Ik had een primera kaart omgezet omdat ik het nodig had voor een aanvulling bij een mediamarkt besteding. Echter kan de kaart alleen gebruikt worden als "creditcard" waardoor je vast zit aan het maximale bedrag (50 euro) wat de one4all accepteert. Wanneer je hierachter komt met betalen probeert hij wel de betaling met een error te doen. Hierdoor verdwijnt je kaart/bedrag in de twilight zone en moet je contact opnemen en bidden naar onze god in de hoop dat het bedrag nog terug komt.

De specifieke werkwijze zal ongetwijfeld ergens te vinden zijn over hoe en wat alles werkt. Maar in de huidige tijd waar diensten zo makkelijk mogelijk kunnen werken (letterijk overal is het beter) is het vrij duidelijk dat one4all bewust alles zo omslachtig vermeld dat ze willen dat je het bedrag maar vergeet door de moeite die er meer gepaard gaat.

1 out of 5. Never again, Shady practice, Ga failliet, KY one4all.

24. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gebrek aan service bij het stellen van een vraag.

Geprobeerd om boeken bij Boekenwereld te kopen. Ik kreeg iedere keer de melding "invalid retailer". Via de helpdesk/klantenservice kom je niet verder dan standaard antworden, die niet van toepassing zijn op je vraag, of waaruit blijkt dat ze je mail niet gelezen hebben (kijkt u onze instructievideo als u er niet uitkomt, als antwoord op de vraag wat doe ik verkeerd als ik de stappen uit de video volg en nog steeds de melding "invalid retailer" krijg.
Ook mijn man kreeg het niet voor elkaar. Inmiddels door een kennis geholpen, want de laptop ging op hol van alles wat we via one4all probeerde. Geef mij maar een gewone boekenbon, ook online veel makkelijker.

13. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen One4all restaurant cadeaukaart kopen!!

One4all diner cadeaukaart niet te besteden bij wél aangesloten restaurant.
Zeer slechte klantenservice. Alleen maar tijd gekost zonder adequate oplossing.Leggen het probleem bij de klant. Doen geen enkele moeite om het op te lossen.
Per email nieuwe kaart aangevraagd , krijg als antwoord: saldo staat erop, ga maar naar een ander restaurant!? Met als risico dat het daar ook geweigerd word en de betaling niet geinnt kan worden.
Te gek voor woorden dus niet kopen!!
Heel onze avond verpest, was nog wel een verjaardagsfeest.
Gemeld bij Radar. Zouden veel meer mensen moeten doen.
Er lopen al meerdere klachten volgens hen over One4all.

5. marts 2026

Waardeloos!!

Waardeloos!!! Gewoon oplichterij dit bedrijf. Op geen enkele manier in te wisselen. En een klantenservice die doodleuk vrolijk blijft beweren dat het gewoon moet kunnen of dat het aan de betreffende winkel ligt.

6. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer prima systeem, vraagt wel wat leeswerk

Zeer prima systeem, zich goed aan de richtlijnen van het voorkomen van witwassen houdt. Het vraagt wel wat meer werk dan een cadeaubon van een organisatie rechtstreeks, maar geenszins werd ik hierdoor belemmerd. Lees de instructies goed en dan gaat het niet fout. Heb de bonnen om kunnen zetten én gebruiken bij Bol.com, Etos en Eventim (via een Podium Cadeaukaart). Maar mensen: begin in godsnaam eens met lezen. Als je dat niet kan, koop dan deze bon niet.

26. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos, niet te verzilveren. Oplichterij!

Waardeloos! Als je een hekel aan iemand hebt moet je dit als cadeau geven. Het is bijna niet in te wisselen. Er staat aangegeven op de site dat je het kunt gebruiken als creditcart bij winkel van keuze. Bij Zalando 3x geprobeerd en steeds geweigerd. Ook bij Kleertjes kwam ik er niet doorheen. Site spreekt zichzelf tegen hoe het te gebruiken. Zonde van het geld en heel veel ergenis. Snap niet waarom ervoor gekozen zou worden voor deze kadobon ipv vvv, bol.com etc. te kopen want het brengt werkelijk niets dan bedrog en ergnis. Dat het nog bestaat is mij een raadsel.

1. marts 2026

Vreselijke kaart

Vreselijke kaart
Heel ingewikkeld proces om te activeren, met het verplicht invullen van allerlei gegevens in een app. Vervolgens kun je de kaart niet inleveren bij een aankoop bedrag hoger dan op de kaart staat, Dus bijbetalen zoals bij iedere cadeaukaart, werkt niet. Als het bedrag niet exact klopt ben je dus geld kwijt.
Een waardeloze kaart, in de winkel werd bevestigd dat de kaart een ellende is .

1. marts 2026

1 ster teveel

1 ster teveel, als je ervaring met deze kaart hebt geef je het nog niet aan iemand waar je echt een hekel aan hebt. Achterlijk gedoe met omwisselen voor weer een kadokaart van een andere winkel.

28. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.