Virksomheden har svaret
Al dagenlang staat er dat er een storing is, contact gehad met de klantenservice. Zij geven aan dat wanneer de storing opgelost de rode tekst weggehaald zal worden. Bestel hier nooit meer!
Virksomheden har svaret
Na 5 minuten van alles invullen treedt er een fout op. Neem contact op met uw leverancier. Na weer 5 minuten van alles invullen treedt er opnieuw een fout op. Neem contact op met uw leverancier.... Se mere
Virksomheden har svaret
Giftcards online kopen? Kies dan uit onze diverse producten. Geschikt voor een verjaardag, bruiloft of de laatste werkdag van een collega.
Amsterdam, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zelfde ervaring als de laatste twee reviews. Er is al ruim een week een "technische storing". Ik kreeg redelijk snel antwoord op mijn mailtjes maar erg behulpzaam waren ze niet. Ik moet het maar blijven proberen, als de foutmelding weg is kan ik mijn kaarten omzetten. Ik geloof er niks van en vrees dat ik mijn geld kwijt ben.
Edit: Wonder boven wonder deed de website het opeens weer en heb ik zonder problemen mijn kaarten kunnen omzetten. Ik pas mijn review aan naar twee sterren, want ik vind het nog steeds niet kunnen dat er ruim een week geen mogelijkheid was om de kaarten in te wisselen.

Besvarelse fra Giftcardstore
Ik heb via Euroclix 2 cadeaukaarten van Kado+kaart (1x € 150 en 1x €65) aangeschaft op 23-5-2026. Bij het inwisselen voor een andere cadeaukaart komt er een melding dat de site een storing heeft en het niet mogelijk is om de kaart in te wisselen. Na een aantal dagen heb ik het contactformulier ingevuld en geen reactie ontvangen. Vervolgens op 29-5 telefonisch contact opgenomen. Zij gaven geen oplossing te hebben en dat ze niet weten wanneer de storing is opgelost. Inmiddels blijkt dat het saldo wel van de kaart van € 150 is afgeschreven maar geen kaart voor geleverd. Vandaag een mail gestuurd om de koop te ontbinden en mijn geld terug te vorderen. Nu maar hopen dat ik snel mijn geld terug krijg.
Vooral niet bestellen op deze site!

Besvarelse fra Giftcardstore
Ik ben er klaar mee en jullie zijn 10€ rijker.
Lijkt me niet echt de bedoeling van een kadokaart.
Dit kan en moet veel beter werken.

Besvarelse fra Giftcardstore
Giftcard na 2 jaar ongeldig. Compleet onzinnig dat de giftcard na 2 jaar ongeldig is. Het geld raakt toch niet over datum? Waarom is het niet levenslang, of minimaal 5 jaar geldig? en waar gaat het geld heen als het niet word gebruikt?

Besvarelse fra Giftcardstore
Melding Kaart kan niet geclaimd worden. Dit klopt niet.

Verschrikkelijk!!
Wat een zwendel
Je kunt hem niet verzilveren de site geeft constant fout melding aan..
Bij telefonisch contact wordt er gezegd dat je mail moet sturen ook dit heeft niet geholpen..
Oplichters!!

Besvarelse fra Giftcardstore
Giftcards helaas net verlopen. Bij veel instanties de mogelijkheid te verlengen tegen betaling. Giftcard shop kan niets doen. Waardeloos bedrijf.

Besvarelse fra Giftcardstore
Ik heb weinig extra's toe te voegen na het lezen van meerdere reviews maar wil voor de vorm toch nog even een slechte review achterlaten.
Totaal onoverzichtelijke site, een kaart die binnen een jaar verloopt en waar geen coulance is.
Wel een prachtig verdienmodel, je biedt het overal aan als een leuk en makkelijk cadeau maakt het dan heel ingewikkeld om er iets mee te kunnen en laat hem vrij snel verlopen zodat je 100% winst in je zak hebt.

Besvarelse fra Giftcardstore
Helemaal top en goed gegaan!! Werkt super simpel (als je goed leest!!)
Binnen no time mijn cadeaubon in de mailbox. Een kwestie van doorklikken!!
Als ik nog eens een cadeaubon nodig heb koop ik hem bij jullie.

Besvarelse fra Giftcardstore
**Oplichterspraktijken – koop deze kaart niet**
Deze cadeaubon gekocht bij Albert Heijn met het idee om hem te gebruiken voor een dagje Efteling met de familie. Wat blijkt? Je kunt de kaart helemaal niet direct gebruiken. Eerst moet je hem omzetten naar een andere kaart (een Efteling-kaart). Met andere woorden: **een kaart in een kaart**. Waarom zo ingewikkeld?
Nog erger: na het omzetten moet je **tot wel 3 dagen wachten** voordat je de nieuwe kaart ontvangt. Als je, zoals wij, morgen naar de Efteling wilt gaan, heb je er dus helemaal niets aan.
Mijn vrouw en ik waren al **30 minuten bezig om überhaupt uit te zoeken hoe het werkt**, en daarna ontdek je dat je ook nog eens moet wachten. Dat maakt deze cadeaubon in de praktijk vrijwel onbruikbaar als je hem snel wilt inzetten.
Het voelt alsof het hele businessmodel gebaseerd is op **vertraging en frustratie**, zodat mensen afhaken en het geld op de kaart uiteindelijk nooit wordt gebruikt.
Ik vind het ook onbegrijpelijk dat **Albert Heijn** dit soort kaarten verkoopt.
**Kortom: koop deze kaart niet als je van plan bent hem snel te gebruiken.**

Besvarelse fra Giftcardstore
Als ik een 0 kom geven had ik het gedaan. Bestel hier noooooooit wat!!!!!!!
Reactie op onderstaand bericht: ik heb ongeveer 20 keer moeten bellen en een in gebreke stelling moeten sturen voor ik mijn geld terug kreeg… ik zou hier niet bestellen als ik jou was.

Besvarelse fra Giftcardstore
Kadobon was volgens hun verlopen. Staat op de bon zelf nergens een datum waarop deze is aangeschaft en online is dit ook niet te controleren. Dan zou deze kadobon altijd geldig moeten zijn. Neem je contact op met de klantenservice wordt je het bos in gestuurd met een onzin verhaal wat een slecht bedrijf.
Weer een onzin verhaal, ik geef toch aan dat de aanschafdatum niet wordt weergegeven op jullie site en dus de vervaldatum niet te achterhalen is.

Besvarelse fra Giftcardstore
staat duidelijk op de verpakking dat de bon ook bij de bijenkorf kan worden ingeleverd. Maar dat is dus niet het geval (meer). Klantenservice gebeld: zal wel een oude verpakking zijn lever je hem maar bij Zalando in. Wat is dat nou voor antwoord. Geef dan gewoon mijn geld terug.

Besvarelse fra Giftcardstore
Zeer omslachtig en er op gericht het zo moeilijk mogelijk te maken.

Besvarelse fra Giftcardstore
Waardeloos. Erg lang bezig met uitzoeken hoe het werkt, omslachtig en totaal niet klantvriendelijk deze manier. Absoluut geen aanraden (tenzij je iemand wil frustreren)

Besvarelse fra Giftcardstore
Na 5 dagen wachten de via bol.com bestelde rituals kaart nog steeds niet ontvangen. 18 december stond in mijn post.nl app een brief die bezorgd zou worden zelfde avond stond de brief niet meer in mijn app.
Bol schreef dat de kaart bezorgd zou zijn maar dat slaat nergens op want wacht nog steeds. Ik heb gelukkig gekozen voor betaling achteraf.
Kaart wordt niet met track en tracé verstuurd dus puinhoop maar betalen? Echt niet

Besvarelse fra Giftcardstore
Tijd terug een positief bericht gekregen dat mijn (net 2 dagen verlopen) kaart voor de helft van het tegoed (dus slechts 25 i.p.v. de waarde van 50,-) kon worden omgezet naar een nieuwe bon. Deze bon onlangs willen inwisselen krijg ik melding dat kaart al is gebruikt (wat niet zo is). Dit herhaaldelijk aangekaart bij bedrijf. Totaal geen enkele reactie! Te schandalig voor woorden. Maken ze je eerst bij met een dode mus en vervolgens werkt het niet en reageren ze nergens meer op. Uiteindelijk zo 50,- door de neus geboord en nooit meer iets gehoord!

Besvarelse fra Giftcardstore
Kaart als cadeau ontvangen, weet niet meer precies wanneer. Verzilveren lukte mij maar niet dus weer in de la gestopt. Onlangs dochter naar laten kijken en toen bleek de kaart alweer verlopen. Dit is het verdienmodel van dit bedrijf. WAARDELOZE KAART, ZEKER NIET aan te raden! KLANTONVRIENDELIJK: nergens op mijn kaart staat voor het gemak een aankoopdatum, laat staan een datum van verloop. Met piepkleine letters wordt verwezen naar Algemene Voorwaarden. Ik was van plan voor familie 17 cadeaukaarten af te nemen, maar ik kies wel een betrouwbare aanbieder! Mensen trap hier niet in, pure SCAM wees gewaarschuwd!!! Nergens lees ik iets over coulance-regelingen, kan natuurlijk ook niet als het bij zoveel consumenten misgaat…

Besvarelse fra Giftcardstore
Bij de aanschaf van playstation te goed staat er op de pagina dat je +10% tegoed krijgt ik had 80euro gekocht 1x50 1x10 en 1x20, heb ze allemaal gekregen maar mis nog aleen de 10% extra tegoed wat mij is beloofd
Update: toch handmatig of later de 10% extra gekregen al dan niet in de vorm van dezelfde tegoed. Acceptabel en klantenservice is mij bijgestaan
Update na bericht van giftcardstore
Heb helaas nog steeds niet mn extra tegoed mogen ontvangen en ook geen zogenoemnde nazending

Besvarelse fra Giftcardstore
Læs mere om andre typer anmeldelser.