Afrader! Heel omslachtig. Om je cadeaubon te kunnen verzilveren moet je eerst de one4all app downloaden en een account aanmaken. Daarna kun je pas je kaart activeren. Om hem vervolgens te kunnen gebru... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een waardeloos proces om een ontvangen kaart geactiveerd te krijgen in hun systeem. Genoeg reviews die het zelfde zeggen. One4all is rijp voor bericht naar Kassa.
Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... Se mere
Geldklopperij. Heb een kaart proberen te verzilveren maar je wordt naar verschillende sites gestuurd en dan nog lukt het niet. Een bedrijf die rijk wordt van niet verzilverde kaarten. Wilde ge... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele goede ervaring omdat ik heel snel…werd geholpen en vriendelijk
Hele goede ervaring omdat ik heel snel reactie kreeg op mij mail, en ze het keurig hebben opgelost. Kwestie van gegevens doorgeven en het geld van de kaart is gestort. Fijn mail contact.

Waardeloze cadeaukaart
Vreselijke cadeaukaart, ik heb al tig x contact gehad via mail en telefonisch, inmiddels zijn de telefoonkosten nog hoger dan de cadeaubon, de it afd kom je ook niet verder mee, heb mijn telefoonnr al paar x aangepast, ook terwijl deze goed was op hun advies maar krijg de code niet binnen! App al tig x verwijderd en weer gedownload maar niks helpt. Het lijkt er idd op alsof ze willen dat je niet meer reageert en die bon maar vergeet. Meest waardeloze bon ever!

Besvarelse fra one4all.nl
Pure misleiding en wie wordt hier rijk van?
1 ster is nog te veel! Kreeg deze voor verjaardag twv 125 euro. Op kaart staat Bijenkorf. Reiskosten gemaakt en tijd besteed om iets uit te zoeken. Kom je bij kassa en wil je afrekenen, zeggen ze niet meer met deze club samen te werken. Staat wel gewoon nog op de kaart als partner. Pure misleiding dus? Wettelijk gezien niet, want lees kleine lettertjes ... iedere partner kan er any time mee stoppen en dat doen er steeds meer, maar dit kun je mensen niet aandoen.
Nu aankoop geprobeerd op Wehkamp te doen. Herkent de codes niet!!!
Wat is dit? Ben al uren bezig om iets te bestellen en kan ik dan maar maximaal iets van 50 kopen per item terwijl ik iets van ruim 100 wil uitzoeken? Schandalig dat dit gebeurt. Heeft er iemand als eens een zaak aangespannen tegen deze club?
Ik overweeg het wel. Ben ervoor verzekerd...
Misschien meerdere mensen?

Besvarelse fra one4all.nl
Received two £5.00 prizes on Post Code…
Received two £5.00 prizes on Post Code lottery, made mistake of transferring to this app. They are intentionally unclear on how to use and spend, still cannot use instore. Avoid

Goede service!
Goed geholpen via de telefoon en vervolgens via de mail. Mijn kaart was verlopen en ik heb het bedrag op mijn rekening ontvangen. Vlot verlopen en achteraf nog een check of het geld ontvangen is.

Besvarelse fra one4all.nl
Not able to purchase because value does not exceed costs of product
Not possible to pay with the card if the current debit on the card exceeds the value of the product of interest. Meaning, you'll always lose money unless it's the exact value remaining on the card.

Mijn kaart was 2 maanden verlopen
Mijn kaart was 2 maanden verlopen, door contact op te nemen met one4all, ben ik zeer vriendelijk geholpen en het bedrag is op mijn rekening gestort, in mindering van de afhandelingskosten.
Heel erg tevreden met deze organisatie.

VRESELIJK!!
VRESELIJK!!!
Een bon als cadeau gekregen.
Bij het verzilveren en inwisselen moet ik tig keer mijn gegevens invullen! Ben hier min30min mee bezig geweest! Helemaal geïrriteerd mijn gegevens moeten invullen en dan verzilveren, dan een kadokaart uitzoeken om het weer te verzilveren! En vervolgens om weer mijn gegevens in te vullen!!! En nog een miljoen andere dingen.
Dit moet niet gekker en makkelijker worden toch!
Wat een vreselijke ervaring!
Ik wil gwn zonder enige gedoe van mn kado genieten.

Eerlijk is eerlijk
Eerlijk is eerlijk, het werkt wel maar heel heel heel erg omslachtig. Had een bon van € 150,- deze ingewisseld bij Zalando, eerst verzilveren, dan in porties van € 50,- invoeren en omwisselen, man man man, dit is echt heel inefficiënt. Opgelicht voel ik me niet, anders dan dat ik 1,5 uur van mijn tijd kwijt ben ( inclusief schrijven mediocre review) voor het omwisselen van een kadokaart, dat moet anno 2024 anders kunnen.

Waardeloze giftcard!!!!
Waardeloze giftcard!!!!
Staat zogenaamd dat je m bij 100en online winkels kan verzilveren wil je m bij een winkel verzilveren is t alleen met de kaart in de winkel betalen!! Waardeloze kaart koop deze niet doe je niemand een plezier mee!!!!

Besvarelse fra one4all.nl
Nog steeds geen code… opgelost!
Mijn card ingewisseld voor een bol.com code. Zou me binnen 24 uur gestuurd worden. Zit al dagen te wachten. Telefonisch werd me gemeld dat er een foutje in het systeem zit. Inmiddels nog steeds geen code ontvangen. Ik word hier niet blij van. Had ik maar een gewone vvvbon gekregen, die werkt altijd….
Nog een telefoontje: dat hielp. Alles fijn in orde nu. Bedankt!

Worst experience ever!
Worst experience ever...I got a cadeau card of 50 euros, charged it on my apple wallet, went to several shops and always said there was no credit on the card. I have never used it so 50 euros waisted...we tried to reach the custumer service several times and never got any reply...what a scam!

Besvarelse fra one4all.nl
Ik ben al 5 weken met jullie zeer…
Ik ben al 5 weken met jullie zeer slechte klantenservice aan het bellen voor mijn cadeaukaart. Toen ik het pasje van de cadeauverpakking afhaalde, scheurde de streepjescode kapot, doordat de plakstrip op de streepjescode geplakt was. ELKE WEEK beloven jullie me reactie aan t einde van de week, maar ik heb nog steeds niks vernomen. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mn cadeau.

1 grote ergernis
1 grote ergernis. Ik had de fashion variant gekregen voor 100 denk je een paar nieuwe schoenen online te bestellen bij een aangesloten winkel blijkt dit niet te kunnen iets gelezen over online verzilveren maar dit zijn maar 4 winkels en dan max 50 euro. Dus zal hem nu ergens moeten te zien slijten ? Geen idee waar want niemand neemt ze aan.. zonde voor die gene die er 100 euro voor heeft betaald. In de winkel werd beweerd dat die bijna bij alle kledingwinkels werd geaccepteerd.. dit is dus niet zo. Hopelijk zijn er winkels die m wel aannemen. Probeer hem nu al een paar maanden te besteden.

Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel! Wat een ergernis!! Nergens online te verzilveren…in winkels nemen ze hem niet aan. Moeilijk gedoe…Dagen bezig met het kopen van een jas bij zalando. Het is niet te doen. Ingelogd zoals uitgelegd op de site via visa…. HET WERKT NIET! bloeddrukverhogend!!! Vreselijk… KOOP DIT NIET ga voor fasioncheque…. Dit werkt makkelijk en snel! Deze kaart is het slechtste kado wat je zou kunnen geven!!!

Besvarelse fra one4all.nl
Ik heb de kaart ingewisseld tegen een bol.com
Ik heb de kaart ingewisseld tegen een bol.com. Een aantal weken later wilde ik de kaart benutten. Maar ik heb geen idee waar ik het tegoed kan vinden. Op de website van one4all krijg ik als saldo...0euro. Ik begrijp er niets van. Mijn mail staat ook niets in. Vraag: waar kan ik het tegoed van bol.com nu vinden??

Rampenkaart...
Ik heb de all4one cadeaukaart cadeau gekregen, en uiteraard wilde ik deze omzetten naar een bol.com tegoed. Wat een ellende. Ik typte alles correct in ook de zgn. 3-cijferige CCV2 code + geldigheidsdatum, maar nope, kreeg een foutmelding (uiteraard ligt het altijd aan jou, verkeerd ingetikte getallen etcyadayada). Ik ben zowat de hele dag bezig geweest, ook dit via contactformulier aangegeven en kreeg de standaard antwoord dat ik eerst kaart om moet zetten en dan pas....... Ja dat weet ik maar het werkt niet. Ik heb uiteindelijk maar de gulle geeftster gebeld dat ze er even achteraan moet gaan om haar geld terug te vragen. Deze cadeaukaart is een regelrechte RAMP.

One4all Cadeaukaart
Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag en wil deze nu inleveren maar hij doet het niet dus waardeloos!!

Troep
Jullie krijgen ontzettend veel feedback, waarom doen jullie hier niets mee? Ik heb de kaart iets langer dan 3 maanden nu.. En ben tot nu toe bijna elke dag bezig geweest om het in te wisselen. Haast nergens word de kaart geaccepteerd ondanks dat dit wel door jullie gezegd word. Jeetje wat een bedrijf hey.. Doe wat aan je service.

Goede klantenservice
Mijn vriend had per ongeluk de verkeerde cadeaubon gekocht. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice van One4all kreeg ik netjes het geld teruggestort. Heel erg fijn!

Besvarelse fra one4all.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.