one4all.nl Anmeldelser 341

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afrader! Heel omslachtig. Om je cadeaubon te kunnen verzilveren moet je eerst de one4all app downloaden en een account aanmaken. Daarna kun je pas je kaart activeren. Om hem vervolgens te kunnen gebru... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloos proces om een ontvangen kaart geactiveerd te krijgen in hun systeem. Genoeg reviews die het zelfde zeggen. One4all is rijp voor bericht naar Kassa.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geldklopperij. Heb een kaart proberen te verzilveren maar je wordt naar verschillende sites gestuurd en dan nog lukt het niet. Een bedrijf die rijk wordt van niet verzilverde kaarten. Wilde ge... Se mere

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede ervaring omdat ik heel snel…werd geholpen en vriendelijk

Hele goede ervaring omdat ik heel snel reactie kreeg op mij mail, en ze het keurig hebben opgelost. Kwestie van gegevens doorgeven en het geld van de kaart is gestort. Fijn mail contact.

4. november 2024

Beste Petra,

Superfijn te horen over jouw recente ervaring met onze klantenservice. Dat maakt ons blij! Wij vinden het erg belangrijk om er voor onze klanten te zijn, eventuele zorgen weg te nemen en aangekaarte problemen tot een goede oplossing te brengen. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben schroom dan niet om weer contact met ons op te namen. We helpen je graag verder op weg!

Waardeloze cadeaukaart

Vreselijke cadeaukaart, ik heb al tig x contact gehad via mail en telefonisch, inmiddels zijn de telefoonkosten nog hoger dan de cadeaubon, de it afd kom je ook niet verder mee, heb mijn telefoonnr al paar x aangepast, ook terwijl deze goed was op hun advies maar krijg de code niet binnen! App al tig x verwijderd en weer gedownload maar niks helpt. Het lijkt er idd op alsof ze willen dat je niet meer reageert en die bon maar vergeet. Meest waardeloze bon ever!

Beste Karen,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. Wij willen het probleem juist graag voor je verhelpen. We geven daarom niet zomaar op. Ter informatie: Het opgegeven telefoonnummer was helaas onjuist, een paar getallen stonden niet op de jusite plaats. We hebben dit verholpen en contact met je hierover opgenomen, Als het goed is moet je de code nu wel hebben ontvangen. Dit keer per email. Kijk daarom dan ook aub in je map ongewenste mail om te zien of hij daar is binnen gekomen. Is dat niet het geval neem dan direct weer contact op met ons via de email aangezien we dit tot een positief resultaat willen brengen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pure misleiding en wie wordt hier rijk van?

1 ster is nog te veel! Kreeg deze voor verjaardag twv 125 euro. Op kaart staat Bijenkorf. Reiskosten gemaakt en tijd besteed om iets uit te zoeken. Kom je bij kassa en wil je afrekenen, zeggen ze niet meer met deze club samen te werken. Staat wel gewoon nog op de kaart als partner. Pure misleiding dus? Wettelijk gezien niet, want lees kleine lettertjes ... iedere partner kan er any time mee stoppen en dat doen er steeds meer, maar dit kun je mensen niet aandoen.
Nu aankoop geprobeerd op Wehkamp te doen. Herkent de codes niet!!!
Wat is dit? Ben al uren bezig om iets te bestellen en kan ik dan maar maximaal iets van 50 kopen per item terwijl ik iets van ruim 100 wil uitzoeken? Schandalig dat dit gebeurt. Heeft er iemand als eens een zaak aangespannen tegen deze club?
Ik overweeg het wel. Ben ervoor verzekerd...
Misschien meerdere mensen?

Beste Loekie,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons vriendelijke verzoek om hierop te reageren zodat we je kunnen assisteren met het verzilveren van je cadeaukaart.

Bij Wehkamp dien je de One4All cadeaukaart eerst even om te wisselen naar een digitale Wehkamp kaart. Heb je dat eenmaal gedaan krijg je de Wehkamp code(s) per email binnen die je dan vervolgens op de Wehkamp webshop kunt invullen om te gebruiken als betaalmiddel. Zie ook: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden/wehkamp.html

De Bijenkorf is helaas geen deelnemende partner meer bij One4All. Onze excuses voor de verwarring. Eenmaal geprinte kaarten kunnen we niet eenvoudig terugroepen.

We horen graag van je, reageer daarom aub even op ons verzoek voor meer informatie want we willen dit netjes voor je in orde brengen.

Het One4all Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Received two £5.00 prizes on Post Code…

Received two £5.00 prizes on Post Code lottery, made mistake of transferring to this app. They are intentionally unclear on how to use and spend, still cannot use instore. Avoid

Hi Rod,

We are very sorry to learn of this and do sincerely apologize for the inconvenience caused. We have reached out to you via your Trustpilot account directly in a request for further information so we can follow up and provide you with a resolution.

Goede service!

Goed geholpen via de telefoon en vervolgens via de mail. Mijn kaart was verlopen en ik heb het bedrag op mijn rekening ontvangen. Vlot verlopen en achteraf nog een check of het geld ontvangen is.

21. oktober 2024

Beste Lisanne,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de aangeboden hulp via telefoon en email goed was verlopen. Wij vinden het erg belangrijk om naar onze klanten te luisteren en een passende oplossing te vinden. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben schroom dan niet om weer contact met ons op te nemen. We zijn je graag tot dienst.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Not able to purchase because value does not exceed costs of product

Not possible to pay with the card if the current debit on the card exceeds the value of the product of interest. Meaning, you'll always lose money unless it's the exact value remaining on the card.

27. oktober 2024

Hi Tim,

Thanks for your review. Our gift card acts as a VISA debit card. You can overcome the issue that you described by using the card in store. Just tell the cashier how much is left on the card (you can check your remaining balance 24/7 from our website), they will process that amount on the till. The remaining amount left to pay for the product can be done through alternative payment options such as Credit card/cash etc.

If you have any further questions don't hesitate to call or email our customer service team. We are more then happy to assist you further. You can reach us on working days from 9:00 AM to 5:00 PM via info@one4all.nl or by telephone on +31 202093481.

Mijn kaart was 2 maanden verlopen

Mijn kaart was 2 maanden verlopen, door contact op te nemen met one4all, ben ik zeer vriendelijk geholpen en het bedrag is op mijn rekening gestort, in mindering van de afhandelingskosten.
Heel erg tevreden met deze organisatie.

25. oktober 2024

Beste Yvon,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij waarderen dat enorm! We zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de medewerkers waarmee je te maken hebt gehad tijdens dit proces.

VRESELIJK!!

VRESELIJK!!!
Een bon als cadeau gekregen.
Bij het verzilveren en inwisselen moet ik tig keer mijn gegevens invullen! Ben hier min30min mee bezig geweest! Helemaal geïrriteerd mijn gegevens moeten invullen en dan verzilveren, dan een kadokaart uitzoeken om het weer te verzilveren! En vervolgens om weer mijn gegevens in te vullen!!! En nog een miljoen andere dingen.
Dit moet niet gekker en makkelijker worden toch!
Wat een vreselijke ervaring!

Ik wil gwn zonder enige gedoe van mn kado genieten.

Hallo Renu,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons vriendelijke verzoek om hierop te reageren zodat we je kunnen assisteren met het verzilveren van je cadeaukaart bij de retailpartner(s) van je keuze.

Alternatief kan je zelf contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Wij helpen je graag verder op weg! Ook kun je terecht op onze website omtrent de veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk, het werkt wel maar heel heel heel erg omslachtig. Had een bon van € 150,- deze ingewisseld bij Zalando, eerst verzilveren, dan in porties van € 50,- invoeren en omwisselen, man man man, dit is echt heel inefficiënt. Opgelicht voel ik me niet, anders dan dat ik 1,5 uur van mijn tijd kwijt ben ( inclusief schrijven mediocre review) voor het omwisselen van een kadokaart, dat moet anno 2024 anders kunnen.

Hallo,

Dank voor je review. Wij waarderen je feedback. Het omwisselen naar Egifts heeft te maken met het feit dat nog niet alle retailpartners VISA als betaalmogelijkheid aanbieden. Door het omwisselen van de One4All cadeaukaart naar een cadeaubon van de retailer kan je er alsnog terecht en je product naar keuze kopen. Op onze website leggen we per retailpartner duidelijk uit hoe je de One4All kaart aldaar kunt besteden, zie:

Wij begrijpen volkomen dat je het omslachtig vind om de omwisseling in delen te doen (3x€50.00 ipv 1x€150.00). Dit heeft echter te maken met EU regel- en wetgeving waar One4All en ook alle andere aanbieders van cadeaukaarten in Europa zich aan dienen te houden. Hier kunnen wij dus zelf niets aan doen. De hele cadeaukaartenbranche heeft hier mee te maken.

Voor meer informatie, zie: https://www.thuiswinkel.org/kennisbank/kennisartikelen/nieuwe-regels-voor-uitgave-en-acceptatie-cadeaukaarten/

We wensen je in ieder geval veel plezier met je aankopen!

Waardeloze giftcard!!!!

Waardeloze giftcard!!!!
Staat zogenaamd dat je m bij 100en online winkels kan verzilveren wil je m bij een winkel verzilveren is t alleen met de kaart in de winkel betalen!! Waardeloze kaart koop deze niet doe je niemand een plezier mee!!!!

Hallo Bram,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. Op onze website leggen wij per retail partner duidelijk uit hie je de kaart aldaar kunt besteden (in winkel en/of webshop). Let op dit zijn de gestelde voorwaarden van de retailers niet van ons. Om te kijken hoe het zit ga je hiervoor naar onze website, zie: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden-keuze
Selecteer de kaart die je in bezit hebt, er zijn 3 opties namelijk: One4All Multi kaart, FashionCadeau kaart of WoonCadeau kaart. Klik vervolgens op het logo van de winkel naar keuze en lees de instructies goed door.

Mocht je hier desonsdanks toch niet uitkomen verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Ook kun je terecht op onze website omtrent de veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nog steeds geen code… opgelost!

Mijn card ingewisseld voor een bol.com code. Zou me binnen 24 uur gestuurd worden. Zit al dagen te wachten. Telefonisch werd me gemeld dat er een foutje in het systeem zit. Inmiddels nog steeds geen code ontvangen. Ik word hier niet blij van. Had ik maar een gewone vvvbon gekregen, die werkt altijd….

Nog een telefoontje: dat hielp. Alles fijn in orde nu. Bedankt!

14. oktober 2024

Beste MJ van der Bijl,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat we jouw Bol.com Egift kunnen nazenden naar het door jouw opgegeven emailadres.

Hopelijk horen we snel van je zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Worst experience ever!

Worst experience ever...I got a cadeau card of 50 euros, charged it on my apple wallet, went to several shops and always said there was no credit on the card. I have never used it so 50 euros waisted...we tried to reach the custumer service several times and never got any reply...what a scam!

30. august 2024

Hi Shirley,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben al 5 weken met jullie zeer…

Ik ben al 5 weken met jullie zeer slechte klantenservice aan het bellen voor mijn cadeaukaart. Toen ik het pasje van de cadeauverpakking afhaalde, scheurde de streepjescode kapot, doordat de plakstrip op de streepjescode geplakt was. ELKE WEEK beloven jullie me reactie aan t einde van de week, maar ik heb nog steeds niks vernomen. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mn cadeau.

13. oktober 2024

Hallo M.

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat we je kosteloos een vervangende kaart kunnen opsturen. We willen juist dat je je kaart kunt besteden bij de winkel(s) naar je keuze, dus laat daarom alsjeblieft van je horen. We willen dit netjes voor je oplossen.

1 grote ergernis

1 grote ergernis. Ik had de fashion variant gekregen voor 100 denk je een paar nieuwe schoenen online te bestellen bij een aangesloten winkel blijkt dit niet te kunnen iets gelezen over online verzilveren maar dit zijn maar 4 winkels en dan max 50 euro. Dus zal hem nu ergens moeten te zien slijten ? Geen idee waar want niemand neemt ze aan.. zonde voor die gene die er 100 euro voor heeft betaald. In de winkel werd beweerd dat die bijna bij alle kledingwinkels werd geaccepteerd.. dit is dus niet zo. Hopelijk zijn er winkels die m wel aannemen. Probeer hem nu al een paar maanden te besteden.

10. oktober 2024

Hallo Kim,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen. Helaas kunnen wij gebaseerd op jouw achtergelaten informatie niet exact vaststellen waar het exact mis gaat.

Hopelijk horen we snel van je zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen.

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel! Wat een ergernis!! Nergens online te verzilveren…in winkels nemen ze hem niet aan. Moeilijk gedoe…Dagen bezig met het kopen van een jas bij zalando. Het is niet te doen. Ingelogd zoals uitgelegd op de site via visa…. HET WERKT NIET! bloeddrukverhogend!!! Vreselijk… KOOP DIT NIET ga voor fasioncheque…. Dit werkt makkelijk en snel! Deze kaart is het slechtste kado wat je zou kunnen geven!!!

6. oktober 2024

Hallo Lucinda,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen. Ter info bij Zalando dien je de kaart eerst even om te wisselen naar een Zalando Egift. Dat kan eenvoudig hier: https://swap.one4all.nl/
Heb je de kaart al reeds omgewisseld en je ondervindt problemen tijdens het bestellen van je Egift op www.zalando.nl neem dan even contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Hopelijk horen we snel van je zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen, zodat je je cadeaukaart kan uitgeven bij de winkel van je keuze.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb de kaart ingewisseld tegen een bol.com

Ik heb de kaart ingewisseld tegen een bol.com. Een aantal weken later wilde ik de kaart benutten. Maar ik heb geen idee waar ik het tegoed kan vinden. Op de website van one4all krijg ik als saldo...0euro. Ik begrijp er niets van. Mijn mail staat ook niets in. Vraag: waar kan ik het tegoed van bol.com nu vinden??

5. september 2024

Besvarelse fra one4all.nl

Beste Marlijn, Hartelijk dank voor je reactie. Het lijkt erop dat je je volledige tegoed op je One4All kaart hebt ingewisseld voor een bol.com Egift. Dit is de reden waarom er op de cadeaukaart 0 euro staat. De bol.com Egift is naar het opgegeven emailadres gestuurd. Controleer alsjeblieft zowel je Postvak In als je map ongewenste email. Staat het daar allebei niet in graag dan eventjes een belletje naar onze klantenservice. Wij kunnen Egifts namelijk eenvoudig herzenden, dat is geen enkel probleem. We zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481

UPDATE: Bol.com Egift is herzonden naar het opgegeven emailadres

Rampenkaart...

Ik heb de all4one cadeaukaart cadeau gekregen, en uiteraard wilde ik deze omzetten naar een bol.com tegoed. Wat een ellende. Ik typte alles correct in ook de zgn. 3-cijferige CCV2 code + geldigheidsdatum, maar nope, kreeg een foutmelding (uiteraard ligt het altijd aan jou, verkeerd ingetikte getallen etcyadayada). Ik ben zowat de hele dag bezig geweest, ook dit via contactformulier aangegeven en kreeg de standaard antwoord dat ik eerst kaart om moet zetten en dan pas....... Ja dat weet ik maar het werkt niet. Ik heb uiteindelijk maar de gulle geeftster gebeld dat ze er even achteraan moet gaan om haar geld terug te vragen. Deze cadeaukaart is een regelrechte RAMP.

25. september 2024

Hallo Natascha,

Onze excuses voor de ervaring, De One4All Multicard kan worden omgewisseld voor Bol.com Egifts. Helaas zien wij niet wat de exacte foutmelding is geweest of om welk Card ID het hier betreft. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen, zodat je de kaart alsnog kunt omwisselen naar Bol.com Egifts zoals gewenst.

We horen graag van je.

One4all Cadeaukaart

Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag en wil deze nu inleveren maar hij doet het niet dus waardeloos!!

23. september 2024

Hallo,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen. Helaas kunnen wij gebaseerd op jouw achtergelaten informatie niet vasttellen waar het exact mis gaat.

Alternatief kan je onze klantenservice direct bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Hopelijk horen we snel van je zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen.

Troep

Jullie krijgen ontzettend veel feedback, waarom doen jullie hier niets mee? Ik heb de kaart iets langer dan 3 maanden nu.. En ben tot nu toe bijna elke dag bezig geweest om het in te wisselen. Haast nergens word de kaart geaccepteerd ondanks dat dit wel door jullie gezegd word. Jeetje wat een bedrijf hey.. Doe wat aan je service.

22. september 2024

Hallo Cateleya,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen om de kaart succevol om te wisselen. Ons verzoek om hierop te reageren.

Alternatief kan je onze klantenservice direct bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg. Ook kun je terecht op onze website omtrent de veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Goede klantenservice

Mijn vriend had per ongeluk de verkeerde cadeaubon gekocht. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice van One4all kreeg ik netjes het geld teruggestort. Heel erg fijn!

20. september 2024

Beste Aimee,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij waarderen dat enorm. We zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de medewerkers waarmee u te maken heeft gehad tijdens dit proces.

Het One4All Team

Læs mere om andre typer anmeldelser.