Norwegian Air Shuttle Anmeldelser

4.462

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 101 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede desværre rigtig ringe kundeservice samt uacceptabelt lange ventetider, når de forsøgte at få hjælp eller kontakte den digitale support. Derudover fortalte rejsende gentagne gange om meget frustrerende flyforsinkelser, besværlige procedurer i lufthavnen og irriterende problemer med den manglende bagagehåndtering undervejs på rejsen. Nogle anmeldere var tilfredse med det venlige flypersonale og selve den behagelige oplevelse om bord på flyene. Andre rejsende fremhævede desuden positivt, at priserne på billetterne var overkommelige, og at visse flyvninger forløb helt uden problemer samt ankom til tiden.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver negative aspekter af service, hvor mange udtrykker stor frustration over ekstremt dårlig... Se mere

Staff

Brugere beskriver negative interaktioner med personale, idet flere anmeldere oplevede medarbejdere som... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor frustration og dyb skuffelse over kundeservice, idet det er næsten umuligt at komme... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen meget skuffende og peger på uventede ekstraomkostninger. Mange anmeldere beretter om... Se mere

Booking process

Kunder deler tvetydige meninger om bookingproces, idet flere anmeldere oplever store udfordringer med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg skal flyve med Norwegian for første gang, om et par dage og ville gerne stille dem et par spørgsmål. De er desværre umulige at få fat i med mindre man vil vente en halv evighed på telefonen. Når m... Se mere

Flyet blev omdirigeret til Kbh i stedet for Billund. Efter at have ventet på bus til Billund i næsten 2 timer, valgte jeg at tage toget hjem. Hvilket vi fik at vide, ville blive refunderet. Efterfølg... Se mere

Forsinket med Norwegian fly fra Aalborg til CPH, misser flyet videre til Oslo med Norwegian. Flyet holder der stadig da jeg kommer til skranken. Ingen kommunikation fra første fly om at vi er fo... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Norwegian.no, Norges Lavpris Flyselskap. Her kan du kjøpe Billige Flybilletter til de fleste norske byer og en rekke velkjente Europeiske byer som London, Grenoble, Alicante m.fl. Vi tilbyr faste Lave Priser til alle våre destinasjoner.

Dårlig

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.462)

Dårlig oplevelse da jeg blir afvist på…

Dårlig oplevelse da jeg blir afvist på hjemrejse og må i sidste ende købe en ny billet for at komme hjem
Den nye billet koster 4 gange så meget som den jeg allerede havde og det er min egen billet jeg køber igen
De vil ikke betale mig tilbage for den annuleret billet jeg havde selv om den ikke er brugt og svare ikke tilbage på mine henvendelser på mail og på tlf 😡

13. august 2026

Værste selskab nogensinde

Værste selskab nogensinde, de svin tog dobbelt pris på bagage, jeg klagede, de kunne godt se fejlen, men det var bare ærgerligt, deres politik er at man ikke kan få refunderet for bagage udenset hvad grunden er, det er rent tyveri

27. september 2026

⭐️ 1 stjerne

⭐️ 1 stjerne – Meget dårlig oplevelse

Dette er under al kritik. Vi bestilte og betalte for 5 flybilletter gennem Flybillet til Norwegian Air og betalte ekstra for at få billetterne tilsendt på mail. Vi modtog aldrig billetterne og kunne heller ikke checke ind som lovet 24–48 timer før afrejse – der stod blot ”afventer”.

Efter utallige forsøg lykkedes det os til sidst at finde bookingen via Norwegians egen hjemmeside. Her viste det sig, at der kun var boardingkort til 3 ud af vores 5 billetter. Vores to mindste børn kunne derfor ikke komme med flyet.

Vi blev stillet over for valget om at betale et meget stort ekstra beløb for at ombooke børnene – ellers risikerede vi at miste billetterne helt.

Det har været en utrolig frustrerende oplevelse, og vi føler os meget dårligt behandlet. Vi kan på ingen måde anbefale Flybillet eller Norwegian efter denne oplevelse.

24. september 2026

Skal med D8 3583 til CPH fra Prag.

Skal med D8 3583 til CPH fra Prag.

Er kommet til skade med mit knæ, og kan ikke sidde på den anviste plads.

Ombord fik jeg uden problemer en ny plads, og blev endda spurgt om jeg skal have hjælp i CPH.

Som sædvanligt god service fra Norwegian. 👍😎🇩🇰

22. september 2026

Hunde med fly.

Havde en ret kedelig oplevelse med Norwegians personale i lufthavnen i Alicante. Vi skulle have 2 små hunde med i kabinen, hvilket personalet gjorde særdeles stressende for både hunde og os. Personalet var meget arrogante og direkte uhøflige. Har du hund, kan jeg ikke anbefale at have den med hos Norwegian. Vil gerne give personalet 0 stjerner.

14. september 2026

Ansvarsfralæggelse i topklasse

Hvis dit fly bliver forsinket eller aflyst, kan du glemme alt om kompensation. Når du ringer ind for at høre angående din oprettet sag, kommer de med søforklaringer om, at de har alt for travlt til at give dig din retmæssige kompensation (vel at mærke efter at have siddet i telefonkø i 800 år). Kundeservice er et fremmedord hos Norwegian.

16. august 2026

Til Norwegian,

Dårligere kundeservice tror jeg at man skal lede længe efter.
Det her er decideret håbløst. Jeg har nu ventet i 5 uger på at høre fra jer vedrørende min ødelagte bagage. Jeg har rykket jer tre gange skriftligt uden at få en reaktion.
I dag har jeg spildt 30 minutter i jeres tlf-kø og er blevet smidt af to forskellige chatbots, fordi der åbenbart ikke er nogen til at svare. I er komplet umulige at komme i kontakt med, og jeres kundeservice er en joke.
Få nu hevet min sag ud af bunken og giv mig et svar. Mit “support”-nummer er: 4850609.

Mvh.
Martin

12. august 2026

Aldrig igen Norwegian

Aldrig igen Norwegian. Min flyafgang (booket til den 31. december 2026) blev aflyst af dem, og jeg indsendte med det samme en anmodning om tilbagebetaling. Det er nu over 12 dage siden, og jeg har mødt fuldstændig tavshed. Ingen tilbagebetaling, intet svar, ingenting.

Ifølge EU-forordning 261/2004 skal pengene udbetales inden for 7 dage. De skylder mig altså penge og har ignoreret loven i over en uge ekstra.

Hvis I overvejer at booke med Norwegian: tænk jer om. Deres kundeservice eksisterer tilsyneladende ikke, når de først har taget jeres penge. Total mangel på respekt for kunderne og for loven. Jeg vil ikke anbefale dette selskab til nogen.

31. august 2026

Norwegian de nye Ryanair?

Skulle med knægten til Manchester fra Aalborg via København. Forsinket fra Aalborg til København og forsinket fra København til Manchester…..og samme historie tilbage igen. Uha den er ikke god Norwegian. Er I de nye Ryanair?

7. september 2026

Uoverskueligt forløb ved billeje gennem Norwegian

Jeg valgte at bestille en lejebil sammen med min rejse via Norwegian. Jeg forventede, at det var lige så gennemskueligt, som når jeg normalt bestiller bil direkte hos et udlejningsselskab. Da jeg henvendte mig ved Avis-skranken, gjorde jeg opmærksom på, at jeg allerede havde forsikring på plads gennem Norwegian og deres partner CarTrawler. Alligevel bad medarbejderen mig blot om at skrive under på en skærm for at få udleveret nøglerne. Jeg blev på intet tidspunkt oplyst om, at jeg med min underskrift faktisk accepterede Avis' egne, meget dyre tillægsforsikringer.

Det er meget uheldigt og utroligt uigennemskueligt, at Norwegian ikke advarer deres kunder om dette. Man forventer naturligvis, at udlejeren automatisk respekterer de valg, man har truffet ved bestillingen, så man undgår uønsket mersalg. Jeg forventede egentlig blot at opnå en rabat ved at benytte Norwegians link. I stedet endte det i en uoverskuelig proces, der pludselig involverede en helt tredje forsikringsudbyder i form af XCover, og som i sidste ende efterlod mig med en unødvendig ekstraregning for at være dobbeltforsikret.

24. august 2026

Jeg flyver mellem København og…

Jeg flyver mellem København og Stockholm næste hver weekend og 70% af gangen er flyet forsinket. Det er så latterligt. Og de har den typiske undskyldning det er vejret. Selv med klar sol er det vejret. Nu har jeg så prøvet noget nyt i dag vi skal sidde og venter 20 min på en capin medarbejder kommer fordi hun er forsinket. I et varmt fly. Fra dags dato hedder det SAS

4. september 2026

Jeg har fløjet en del gange med…

Jeg har fløjet en del gange med Norwegian og jeg må kun sige at service var dårlig og dårlig jeg har i dagfløjet fra Canaria til København. Man skulle tro det var et servicefag stewardesserne under de sure og de virker irriteret på passagererne de lukker sig ind bag deres forhæng ud i de små køkkener og hvis man uheldigvis kommer til at spørge om at gå på toilet får man at vide at man kan bare sætte sig i kø langt inde. Hvorfor alverden ansætter man folk der er så service så lidt. Maden om bord er lige til at smide ud det smager frygteligtprisen er ganske højt, men kvalitet det er langtfra. Jeg er selv uddannet slagter og kunne aldrig drømme om at købe deres mad ombord på de fly. Jeg vil råde til at søge andre steder for eksempel har jeg fløj en del med SAS, som er helt anden selskab og en helt anden service man sidder betydeligt bedre i deres sæder. Sæderne i Norwegian er lige så hård som en trappe og efter 5 timer flyvende er man godt øm bagi. Et godt råd kig mod andre flyselskaber

2. september 2026

Aflyst fly

Aflyst fly. Jeg skal bruge tid (30 min) på: 1) at skaffe en kvittering for mit valg om at afslå deres alternative afgang 24 timer 2) at lave en ansøgning om at få billetten refunderet med et væld af detaljer som de allerede har fra da jeg bookede og betalte. Herudover imødeser jeg if N selv at vente 2-3 uger på at få mine penge tilbage.

1. september 2026

Jeg har en beskadiget kuffert.

Jeg har en beskadiget kuffert.
De gør det så svært at finde ud af at anmelde eller følge op på sin anmeldelse og kan ikke kontakte dem på telefon for der henvises kun til nettet.

Come on, Norwegian!!!!!

Jeg kommer til at vælge andre fremadrettet for der er kontakt til firmaet nemt nok

29. august 2026

ALDRIG MERE Norwegian!
Føj for en elendig service
Fløj fra Aarhus til Malaga i juli, og min kuffert dukkede aldrig op. Har efterfølgende efterlyst den, og efter 21 dage udfyldte jeg et længere dokument om hvad der var i kufferten.
Ventede derefter nogle uger, og det eneste jeg fik retur var at de havde tjekket min kuffert ind og ud, og at de dermed ikke kunne tilbyde kompentation.....
De er hamrende ligeglad med hvilken oplevelse du har haft, og det eneste de har travlt med er at vaske hænder. Det er sgu for mafia agtig, og de burde virkelig skamme sig over at være så ligeglade med deres kunder.

7. juli 2026

Flyet blev omdirigeret til Kbh i stedet…

Efterfølgende nægter Norwegian at refundere. Jeg var hjemme 6 timer senere end planlagt, og ingen kompensation. Ekstrem dårligt service niveau.

6. juli 2026

Jeg var noget nervøs for at flyve med…

Jeg var noget nervøs for at flyve med Norwegian efter alle disse anmeldelser - men når noget går godt er det også vigtigt at huske at dele dette ☀️ Og det gjorde det bestemt her 👍🏼
Vi skulle på en lille flyve tur fra Kbh til Prag . Alt tjek in via appen var nemt og overskueligt og da vi ankom til lufthavnen spurgte vi en anden rejsende 🧳 som hjalp os med at vise os hvilke mærker der skulle sættes hvor på vores kufferter og tjek in skærmene var nemme at finde og vi havde god tid til at stå og nørde lidt 😅
Da vi ankom i flyveren var der smil og god stemning - så alt i alt en rigtig god oplevelse og det samme da vi skulle hjem igen ☀️♥️ Så jeg tør uden tvivl at flyve med Norwegian igen 🧳☀️😎

13. juli 2026