Som alle andre teleselskaber har Norlys ikke tid til at tage telefonen. Skal vente mellem 20 og 60 minutter. Men nu bor jeg heldigvis i cykelafstand til en norlysbutik og personalet der er dygtigt, ve... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Over Bækken 6, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har netop flyttet Elaftale, Ladeboksaftale, Internet og nu også mobiltelefoni til Norlys. Alt har virket godt, kundeservice medarbejderne er rigtig flinke, men filmen er knækket vedrørende min lade boks aftale. Bestilte opsætning af min Norlys lader den 16. april til ny adresse, men først den 30. april blev sagen videregivet til Atea, der skal installere boksen. Nu har jeg fået at vide fra Atea, at jeg først kan forvente opsætning midt i Juni. Det er under al kritik, når det er Norlys der jhar forsinket sagen. Jeg er tvunget til at lade på offentlige ladere til en helt anden pris. Jeg ville forvente at Norlys ville gøre alt, når jeg er "storkunde" hos dem, men desværre.
flygt i en helvedes fart!!!! I kommer aldrig ud

Besvarelse fra Norlys
Et elendigt selskab. Hold jer langt væk. Havde købt Viaplay total og pludselig forsvandt championsleague og formel 1. Nordlys forklaring efter at have ventet eminent i tlf. Vi skulle rette henvendelse direkte til Viaplay da de havde ændret i pakkerne…… men vi betalte jo til nordlys for Viaplay, så det er da deres ansvar, men den unge dame kunne og ville ikke hjælpe. Så nu er alle TV abonnementer via nordlys opsagt.

Besvarelse fra Norlys
Kundeservice umuligt at komme igennem😩
Jeg ventede i 39 min, et estimat på 40 min, fik jeg at vide, men pludselig blev jeg smidt af. Selv ikke engang Yousee har så dårlige og lange ventetider 😩🤷♂️

Besvarelse fra Norlys
Når man ringer til kundeservice, siger telefonsvareren:
"Vi har usædvanlig travlt..."
Det har de sagt i over et år alle de gange vi har forsøgt at få fat i dem, når de endnu en gang har fejlet. Når det er hver gang man ringer, er det altså ikke "usædvanlig", det er bare normalt.
Men ventetid over en time, det er helt urimeligt.
Norlys, i er blevet for STORE og er ligeglade jeres kunder.

Besvarelse fra Norlys
Det man får oplyst i Norlys butikken stemmer ikke overens med det man får at vide når man ringer ind til kundecenter.

Besvarelse fra Norlys
Jeg har opsagt alle mine ting hos Norlys og alligevel sender man mig regninger og rykker
Hvad pokker er det for noget har snakket med dem og de skulle nok få styr på det. Er det hvad I kalder det også sende rykker. Det bestemt ikke i orden føj for pokker en behandling I giver jeres kunder
Men der er ikke noget nyt i det når folk ikke vil være kunde der mere så sender I dem bare regninger. Føj føj føj

Besvarelse fra Norlys
Jeg har norlys, og jeg har ALDRIG oplevet ringere forbindelse! Mit tv er det eneste som tager WiFi/data fra routeren, og stadig kan jeg ikke se "netflix", den afbryder ofte forbindelsen, og der går længe før forbindelsen kommer igen..😡
Kæft hvor er det træls!
Hvis de "arbejder" på det, giver jeg det en måned mere. Også finder jeg et selskab med bedre signal! Bor trods alt midt i en "større" by, hvor der ikke burde være dét problem...
Føj norlys. 👎

Besvarelse fra Norlys
Dårlig vejledning. Lang ventetid til kundeservice. Kæmpe mastodont af en maskine uden reel ønske om at arbejde for en god service for sine kunder !

Besvarelse fra Norlys
Forvirrende, utålmodig og lidt "aggressiv" tone. Ville meget gerne sælge, hellere i går end i dag. Maile vi modtog med ordren svarede ikke til det aftalte og på trods af det skulle vi "bare" godkende

Besvarelse fra Norlys
Utrolig lang ventetid på at komme igennem til kundeservice

Besvarelse fra Norlys
Fantastisk god hjælp til min tlf i Horsens. Flyttede straks mit abonnement til norlys så nu er hele pakken hos dem. Dejligt man som ældre bare kan gå ned og få hjælp, det er en stor hjælp👏👏👏

Besvarelse fra Norlys
Norlys er uden sammenligning det mest inkompetente og useriøse selskab, jeg nogensinde har været kunde hos. Hele sagen startede med en reklamation på noget udstyr, som ikke virkede, og siden da har det været den ene absurde oplevelse efter den anden.
En medarbejder lovede, at det hele ville blive ordnet, men i stedet modtager vi nu en rykker, og de har ovenikøbet lukket vores abonnement. De har selv lukket abonnementet tidligere, genåbnet det igen og samtidig forringet vores vilkår uden nogen forklaring eller respekt for os som kunder.
Deres chef lovede personligt at kontakte os onsdag, men som alt andet hos Norlys blev det bare til tomme løfter. Ikke et opkald, ikke en besked – absolut ingenting.
Man bliver kastet rundt mellem medarbejdere, der virker totalt uduelige og uden det mindste overblik. Ingen tager ansvar, ingen følger op, og ingen kan give et klart svar på noget som helst. Det virker ærligt talt som om ingen i virksomheden aner, hvad de laver.
Det er chokerende, at et firma kan behandle betalende kunder så respektløst og samtidig være så amatøragtige i deres håndtering af helt almindelige sager.
Hold jer langt væk fra Norlys, medmindre I vil bruge jeres tid på kaos, dårlig service og tomme løfter.

Besvarelse fra Norlys
Som sedvanlig en god oplevelse og behandling når man kommer i jeres butik tak for det

Besvarelse fra Norlys
Det var bare en helt igennem fantastisk behandling af Oliver, sådan en person skal man lede længe efter, hans gode adfærd hans venlighed er guld værd, bare der var flere af hans Slags
Venligst Svend Rasmussen

Besvarelse fra Norlys
nok det dårligeste valg og service ift deres streamingtjenester. pas godt på dem og vælg helst andre streamingsfirmaer.