Banner for Norlys

Norlys Anmeldelser 86.275

3,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 13.193 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne udtrykker generelt tilfredshed med personalet, som beskrives som dygtigt, venligt og kompetent, især i butikkerne. Mange fremhæver den personlige betjening og den gode hjælp, de har modtaget, når de har haft spørgsmål eller brug for assistance med produkter og abonnementer. Dog er der en del utilfredshed med ventetider på telefonen og vanskeligheder med at komme i kontakt med kundeservice. Nogle kunder har oplevet problemer med produkter, herunder tv-pakker og internet, samt udfordringer med aktivering af SIM-kort. Enkelte har også rapporteret om dårlig support og manglende opfølgning efter køb.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med service. Mange forbrugere rapporterer om ekstremt dårlig service,... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed, tålmodighed og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice. Mange kunder rapporterer om dårlig support, lang... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt. Mens nogle kunder rapporterer succes med at få løst... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Mens nogle kunder var tilfredse med hurtig levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Som alle andre teleselskaber har Norlys ikke tid til at tage telefonen. Skal vente mellem 20 og 60 minutter. Men nu bor jeg heldigvis i cykelafstand til en norlysbutik og personalet der er dygtigt, ve... Se mere

Det eneste jeg er utilfreds med er, at jeg ikke kan logge på selvbetjening. Jeg har en masse ting som cyber beskyttelse, men det hjælper ikke ret meget, når jeg ikke kan logge ind. Men ellers medium... Se mere

Det blev en god oplevelse i dag - efter at have brugt en hel dag på at tale med 6 forskellige medarbejdere uden at får sat vores tlf op med simkort uden held. I dag kontaktede jeg igen Nordlys, hvor d... Se mere

i de fleste tilfælde er i nemme at snakke med, men i er for svære at komme til at snakke med. prøv at give rabatter til jeres kunder i stedet for til alle andre. Samle rabat ved alle pro.

1. nr. 19 af de 23 bedste virksomheder i Elselskab
  2. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
  3. nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Gasselskab
  4. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Forsyningsselskab
  5. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Internetserviceudbyder
  6. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Teleudbyder

Om Norlys

I Norlys forsyner vi over 1 million adresser med elektricitet og internet, både i byerne og på den yderste markvej.

Vi skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. .

Kan vi hjælpe dig?
Vi sidder klar ved telefonerne på 70115000, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Åbningstider i Energi Privat

Weekend og helligdage: 09.00-17.00

Åbningstider i Tv & Internet Erhverv
Mandag til fredag: 07.00-21.00
Weekend og helligdage: 09.00-17.00

Du kan besøge Norlys' hjemmeside via linket i toppen af siden her, eller følge os på facebook via linket længere nede på siden.

Fremtiden er Norlys

Hos os får du mobil, internet, tv & streaming, el og opladning ét sted

3,6

Middel

86 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super venlig og hjælpsom personale

12-05-26. Norlys butikken i Broen. Blev betjent med venlighed, tålmodighed, hjælpsomhed og kompetence. En rigtig god oplevelse. Tak!

Hej Ruth

Hvor dejligt at høre fra dig, og tusind tak for din fine anmeldelse. Skønt at besøget i vores butik i Broen bød på venlig og tålmodig hjælp samt kompetent vejledning. Vi sender rosen videre til holdet i butikken.

Emma, Norlys ❤️

Ville ønske man fik lidt mere hjælp med…

Ville ønske man fik lidt mere hjælp med installation af software modtager bare en pakke uden særlig information så sidder med en router og betalt TV pakke der ikke virker øv

17. maj 2026

Hej Susanne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er beklageligt at høre, at du har stået med en router og tv-løsning uden tilstrækkelig vejledning, og at installationen derfor har været mere besværlig end forventet. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når udstyr ikke er lige til at komme i gang med.

Hvis du ønsker mere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på:
📩 some.digital@kontakt.norlys.dk (fiber-, coaxinternet og tv)

Husk gerne at oplyse mobil- eller kundenummer samt en kort beskrivelse af din henvendelse.

Silas, Norlys ❤️

Altså min bedømmelse,må da lige vente…

Altså min bedømmelse,må da lige vente lidt,jeg er da først blevet ny kunde hos jer lige nu. Mvh Jens

17. maj 2026

Hej Jens

Tak fordi du kiggede forbi med en anmeldelse, og velkommen til Norlys! Vi håber, at din start bliver let og lige til. Hvis du på et tidspunkt får brug for hjælp eller spørgsmål melder sig, siger du bare til.

Alfred, Norlys ❤️

God og kompetent vejledning til skift…

God og kompetent vejledning til skift af mobilabonnement og opgradering af net.

Hej Christian

Tak for de pæne ord! Dejligt at høre, at skiftet af mobilabonnement og opgraderingen af dit net var i trygge hænder, og at du blev guidet hele vejen.

Oliver, Norlys ❤️

Vi skiftede til Norlys af to grunde

Vi skiftede til Norlys af to grunde, vi fik samlet tlf. TV og PC . i samme selskab , og helt sikkert var især den personlige betjening attraktiv. eks. de behagelige unge mennesker isatte Sim kort i vor tlf. og tablets. samtidig med en god samtale ,

Hej Gaston

Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du kunne samle mobil, TV og internet hos os, og at du fik hjælpen i butikken til SIM-kort og alt det praktiske sammen med en god snak. Vi glæder os til at have dig med i fællesskabet.

Ida, Norlys ❤️

Skrev og opsagde abonnement da de er…

Skrev og opsagde abonnement da de er væsentligt dyrere end andre på fibernet i vores område . “vi har travlt i øjeblikket “ standardsvar. 2 mdr efter - får vi rykkere med gebyr. Skriver igen , vedhæfter korrespondance. De melder opsagt pr dags dato,8 maj opretholder rykkere og betaling. Skriver igen “vi har meget travlt i øjeblikket” svaret igen . Kundeservice chefen Må være mega flov eller mega fejlplaceret i den virksomhed.

1. marts 2026

Hej Laila

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er beklageligt at høre, at din opsigelse og efterfølgende kontakt ikke er blevet håndteret korrekt, og at du efterfølgende har modtaget rykkere trods tidligere korrespondance. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på sagen, er du meget velkommen til at kontakte os på:

Silas, Norlys ❤️

Tja, hvad skal man sige ?

Ikke den billigste.
Ikke altid ordholdende.
.....men stor og stabil

Hej Erik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er beklageligt at høre, at din oplevelse hos os har været blandet, særligt i forhold til pris og aftaler, der ikke altid har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det påvirker helhedsindtrykket, når der er ting, som ikke spiller som forventet.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at uddybe din oplevelse nærmere.

Fysisk post mm

Jeg har lige modtaget et fysisk brev, selvom at jer er tilmeldt jeres digitale løsning. Jeg kan se på Min Side at man skal betale et gebyr når man modtager fysiske breve fra Norlys. Jeg ønsker ikke at betale dette gebyr når nu jeg er tilmeldt jeres digitale løsningsmulighed.

I brevet informere i om en prisstigning på et BS gebyr, man kan slippe for dette hvis man tilmelder sit kreditkort. Jeg har prøvet dette før, det resulterede i at jeg fik et rykker gebyr fordi i ikke trak penge, hvordan kan jeg vide at dette ikke sker igen?

Hej Martin

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er beklageligt at høre, at du både har modtaget fysisk post trods tilmelding til digital løsning, og at tidligere erfaringer med betalingsopsætning har skabt usikkerhed omkring gebyrer og rykkere. Vi forstår godt, at det giver frustration, når det ikke fungerer stabilt eller gennemsigtigt i praksis.

Silas, Norlys ❤️

Når jeg kommer i deres butik i Næstved…

Når jeg kommer i deres butik i Næstved centret for jeg altid en god service fra dem der arbejder der

Hej Per

Tusind tak for de pæne ord! Hvor er det dejligt at høre, at du hver gang føler dig godt hjulpet i butikken i Næstved Centret. Vi giver roserne videre til teamet der.

Alma, Norlys ❤️

Det eneste jeg er utilfreds med er

Det eneste jeg er utilfreds med er, at jeg ikke kan logge på selvbetjening.
Men ellers medium tilfreds

Hej Carina

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at adgangen til selvbetjeningen ikke fungerer for dig, især når du gerne vil bruge cyberbeskyttelsen. Hvis problemet stadig består, kan en nulstilling af adgangskoden ofte hjælpe.

Alma, Norlys ❤️

God tilbud og god service

God tilbud og god service. Han var rigtig god til forklaringen.

Hej Nighat

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du både fik en god aftale og en tydelig forklaring.

Super oplevelse

Super oplevelse. Dygtigt personale. God service.

Hej Bo

Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du følte dig i gode hænder og fik en god oplevelse hos os.

Noah, Norlys ❤️

Vi skiftede tele selskab udelukkende…

Vi skiftede tele selskab udelukkende fordi vi ønsket kundeservice med rigtige personer, ikke robotter.
Flytningen er gået helt rilfredsstillende

Hej Johannes

Tusind tak fordi du valgte os for den personlige kundeservice. Dejligt at høre, at flytningen gik problemfrit, og at du kan få fat i et menneske, når du har brug for hjælp.

Oliver, Norlys ❤️

Det har været meget forvirrende og…

Det har været meget forvirrende og utilfredstillende at blive kunde hos Norlys. . Næsten umuligt at komme i telefoniskkontakt " Vi ringer til dig" og intet sket i lang tid.

15. april 2026

Hej Grazyna

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er meget beklageligt at høre, at opstarten som kunde har været forvirrende, og at du ikke har fået den forventede opfølgning efter at være blevet lovet et tilbagekald.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

📩 some.digital@kontakt.norlys.dk (fiber-, coaxinternet og tv)

Husk gerne at oplyse mobil- eller kundenummer samt en kort beskrivelse af din henvendelse, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Fantastisk medarbejder!

Efter et midlertidigt hop til en anden mobiloperatør, da det oprindelige ikke kunne levere esim til smartwatch og det andet selskab godt og grundigt fik behandlet en virkelig træls, så skiftede vi til Norlys, da vi i forvejen har el og bilopladning der.

En behagelig samtale med Matthias E. endte med at skifte 2 x mobilabonnementet med tilhørende esim til smartwatch - og det gik som smurt!!!!

Og med spørgsmål på en weekend aften inden skiftet, ja, så var der næsten prompte svar fra Matthias! Det var på ingen måde forventeligt - så når man modtager noget uventet, som i det her tilfælde, ja så scores der point i min servicebog!

Stor ros til jeres medarbejder der gør en forskel for jer!!

14. maj 2026

Hej Thomas

Sikke en dejlig anmeldelse at få. Hvor er det godt at høre, at skiftet til vores mobil gik gnidningsfrit med eSIM til smartwatch, og at dine spørgsmål blev besvaret hurtigt, også på en weekend. Vi sender rosen videre til kollegaen, der hjalp dig. Skønt at have dig med på mobil oven i el og opladning.

Alfred, Norlys ❤️

Svindlerfirma

Dette svindlerfirma bliver ved med at sende mig uberettigede rykkere. Jeg har ikke noget produkt fra dem og har ikke haft det i 10 måneder. Jeg betalte sågar for rykkerne, selvom de var uberettigede for at slippe for deres bullsht, men de fortsætter med at sende mig rykkere for absolut ingenting? Jeg snakkede med en af deres medarbejdere som lovede mig, at der ikke kom flere, men 3 uger senere får jeg sørme en rykker mere på min e-boks.

Svindel svindel svindel

Hej Mathias

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er meget beklageligt at høre, at du fortsat modtager rykkere, selv efter du har været i dialog med os og fået oplyst, at sagen skulle være lukket. Vi forstår godt, at det er frustrerende og uacceptabelt, når der bliver sendt opkrævninger på et forløb, du ikke længere er tilknyttet.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

📩 some.digital@kontakt.norlys.dk (fiber-, coaxinternet og tv)

Husk gerne at beskrive din sag samt oplyse relevante oplysninger som fx mobil- eller kundenummer, så vi kan hjælpe dig bedst og hurtigst muligt videre.

Silas, Norlys ❤️

Dårlig service vedrørende opsætning af min Norlys ladeboks

Jeg har netop flyttet Elaftale, Ladeboksaftale, Internet og nu også mobiltelefoni til Norlys. Alt har virket godt, kundeservice medarbejderne er rigtig flinke, men filmen er knækket vedrørende min lade boks aftale. Bestilte opsætning af min Norlys lader den 16. april til ny adresse, men først den 30. april blev sagen videregivet til Atea, der skal installere boksen. Nu har jeg fået at vide fra Atea, at jeg først kan forvente opsætning midt i Juni. Det er under al kritik, når det er Norlys der jhar forsinket sagen. Jeg er tvunget til at lade på offentlige ladere til en helt anden pris. Jeg ville forvente at Norlys ville gøre alt, når jeg er "storkunde" hos dem, men desværre.

10. maj 2026