Som alle andre teleselskaber har Norlys ikke tid til at tage telefonen. Skal vente mellem 20 og 60 minutter. Men nu bor jeg heldigvis i cykelafstand til en norlysbutik og personalet der er dygtigt, ve... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Over Bækken 6, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
12-05-26. Norlys butikken i Broen. Blev betjent med venlighed, tålmodighed, hjælpsomhed og kompetence. En rigtig god oplevelse. Tak!

Besvarelse fra Norlys
Ville ønske man fik lidt mere hjælp med installation af software modtager bare en pakke uden særlig information så sidder med en router og betalt TV pakke der ikke virker øv

Besvarelse fra Norlys
Altså min bedømmelse,må da lige vente lidt,jeg er da først blevet ny kunde hos jer lige nu. Mvh Jens

Besvarelse fra Norlys
God og kompetent vejledning til skift af mobilabonnement og opgradering af net.

Besvarelse fra Norlys
Vi skiftede til Norlys af to grunde, vi fik samlet tlf. TV og PC . i samme selskab , og helt sikkert var især den personlige betjening attraktiv. eks. de behagelige unge mennesker isatte Sim kort i vor tlf. og tablets. samtidig med en god samtale ,

Besvarelse fra Norlys
Skrev og opsagde abonnement da de er væsentligt dyrere end andre på fibernet i vores område . “vi har travlt i øjeblikket “ standardsvar. 2 mdr efter - får vi rykkere med gebyr. Skriver igen , vedhæfter korrespondance. De melder opsagt pr dags dato,8 maj opretholder rykkere og betaling. Skriver igen “vi har meget travlt i øjeblikket” svaret igen . Kundeservice chefen Må være mega flov eller mega fejlplaceret i den virksomhed.

Ikke den billigste.
Ikke altid ordholdende.
.....men stor og stabil

Besvarelse fra Norlys
Jeg har lige modtaget et fysisk brev, selvom at jer er tilmeldt jeres digitale løsning. Jeg kan se på Min Side at man skal betale et gebyr når man modtager fysiske breve fra Norlys. Jeg ønsker ikke at betale dette gebyr når nu jeg er tilmeldt jeres digitale løsningsmulighed.
I brevet informere i om en prisstigning på et BS gebyr, man kan slippe for dette hvis man tilmelder sit kreditkort. Jeg har prøvet dette før, det resulterede i at jeg fik et rykker gebyr fordi i ikke trak penge, hvordan kan jeg vide at dette ikke sker igen?

Besvarelse fra Norlys
Alt er godt og jeg er godt tilfreds som kunde hos jer

Besvarelse fra Norlys
Når jeg kommer i deres butik i Næstved centret for jeg altid en god service fra dem der arbejder der

Besvarelse fra Norlys
Det eneste jeg er utilfreds med er, at jeg ikke kan logge på selvbetjening.
Jeg har en masse ting som cyber beskyttelse, men det hjælper ikke ret meget, når jeg ikke kan logge ind.
Men ellers medium tilfreds

Besvarelse fra Norlys
God tilbud og god service. Han var rigtig god til forklaringen.

Besvarelse fra Norlys
Vi skiftede tele selskab udelukkende fordi vi ønsket kundeservice med rigtige personer, ikke robotter.
Flytningen er gået helt rilfredsstillende

Besvarelse fra Norlys
Det har været meget forvirrende og utilfredstillende at blive kunde hos Norlys. . Næsten umuligt at komme i telefoniskkontakt " Vi ringer til dig" og intet sket i lang tid.

Besvarelse fra Norlys
Efter et midlertidigt hop til en anden mobiloperatør, da det oprindelige ikke kunne levere esim til smartwatch og det andet selskab godt og grundigt fik behandlet en virkelig træls, så skiftede vi til Norlys, da vi i forvejen har el og bilopladning der.
En behagelig samtale med Matthias E. endte med at skifte 2 x mobilabonnementet med tilhørende esim til smartwatch - og det gik som smurt!!!!
Og med spørgsmål på en weekend aften inden skiftet, ja, så var der næsten prompte svar fra Matthias! Det var på ingen måde forventeligt - så når man modtager noget uventet, som i det her tilfælde, ja så scores der point i min servicebog!
Stor ros til jeres medarbejder der gør en forskel for jer!!

Besvarelse fra Norlys
Dette svindlerfirma bliver ved med at sende mig uberettigede rykkere. Jeg har ikke noget produkt fra dem og har ikke haft det i 10 måneder. Jeg betalte sågar for rykkerne, selvom de var uberettigede for at slippe for deres bullsht, men de fortsætter med at sende mig rykkere for absolut ingenting? Jeg snakkede med en af deres medarbejdere som lovede mig, at der ikke kom flere, men 3 uger senere får jeg sørme en rykker mere på min e-boks.
Svindel svindel svindel

Besvarelse fra Norlys
Jeg har netop flyttet Elaftale, Ladeboksaftale, Internet og nu også mobiltelefoni til Norlys. Alt har virket godt, kundeservice medarbejderne er rigtig flinke, men filmen er knækket vedrørende min lade boks aftale. Bestilte opsætning af min Norlys lader den 16. april til ny adresse, men først den 30. april blev sagen videregivet til Atea, der skal installere boksen. Nu har jeg fået at vide fra Atea, at jeg først kan forvente opsætning midt i Juni. Det er under al kritik, når det er Norlys der jhar forsinket sagen. Jeg er tvunget til at lade på offentlige ladere til en helt anden pris. Jeg ville forvente at Norlys ville gøre alt, når jeg er "storkunde" hos dem, men desværre.