Som alle andre teleselskaber har Norlys ikke tid til at tage telefonen. Skal vente mellem 20 og 60 minutter. Men nu bor jeg heldigvis i cykelafstand til en norlysbutik og personalet der er dygtigt, ve... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Over Bækken 6, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Norlys
Er ked af at Norlys ikke kan hjælpe med at tv2 og tv2 play ikke kan synkronisere lyd og billede.

Besvarelse fra Norlys
Jeg har været kunde igennem et 4-6 år og har været tilfreds hele vejen igennem.

Super service.
Vi skulle bare købe en højtaler, men fik også sparet nogle penge på vores abonnementer - uden at spørge!

Besvarelse fra Norlys
Vi har et Nordlys-abonnement i vores sommerhus til TV og internet. I efteråret aftalte vi et fleksibelt abonnement til TV, som betyder at vi kun skulle have det i sommerhalvåret, når vi har udlejning. Vi overhørte begge to og bekræftede denne gensidige aftale, hvor TV abonnementet skulle åbnes igen den 1.5.2025. Det gjorde den så ikke, der var ingen programmer at se overhovedet. Ved opringningen til Nordlys fik vi at vide at det fleksible TV-abonnement ikke eksisterer længere, og at vi har betalt vinteren igennem stik imod den aftale vi indgik i efteråret. En aftale hos Nordlys er altså ikke en aftale.
Når man går ind på sit site, er der ingen oplysninger om en aftale, man har indgået telefonisk eller ændringer som selskabet har foretaget i henhold til den indgåede aftale. Der er hellere ikke udspecificeret, hvilken pakke man har, i vores tilfælde den såkaldte 'tyskerpakke' til vores tyske gæster, ingen oplysninger om hvilke programmer den indeholder.
Lang ventetid i telefonen. Helt igennem en utrolig dårlig oplevelse!

Besvarelse fra Norlys
Fuld rod i deres regnskab. Og medarbejderne kan ikke finde ud af at rette op på tingene. Og de sender ikke den mail de lovede. Telmore det fungere sku bare.

Besvarelse fra Norlys
Den ene gang efter den anden, har jeg oplevet at Norlys ikke har styr på særlig meget. Supporten er forskellig, afhængig af hvem man taler med. Ventetiden i tlf. er som regel 40 min, pga af ekstraordinær travlhed, og de fleste "tilbud" er fyldt med gebyrer og andre ting skrevet med småt, så det er umuligt at gennemskue.
Jeg håber de strammer op...men tror desværre ALT i Norlys er drevet af profit.

Besvarelse fra Norlys
God service indtil man har købt deres produkt!
Oprettede et mobil abonnement til min datter via tlf. salg og fik lovning på, at jeg efterfølgende kunne tage ind i en Norlys butik og købe en mobil tlf. med rabat. Dette kunne dog ikke lade sig gøre. Føler mig snydt.
Deres TV pakke lever heller ikke op til min forventning. Siger den snart op og finder på noget andet.

Besvarelse fra Norlys
Konstant forbindelsesfejl, halvdelen af tiden kan man ikke engang google noget. Det bliver så dårligt, at internet speedtests ikke engang kan startes.

Besvarelse fra Norlys
God information. Alting fungerede perfekt mht. nyt mobil abonnement,,,,,
Vi ser frem til, at det fungerer lige så fint mht. ny installation af ladestandere til el bil….

Besvarelse fra Norlys
Som betalende kunde er det absolut håbløst at der skal gå 15 minutter mellem man skifter enhed, feks fra en computer til en anden, for at se fodbold. Det er absolut idiotisk at man ikke kan fjerne enheder og så komme direkte igang, som man kan på alle andre streaming tjenester.