Nordmarkens Motor AB Anmeldelser

3,8

Min lilla Kia Ceed blev underkänd i bilbesiktningen pga rost på bakaxelbalken. Jag hade köpt bilen hos Nordmarkens motor och det var egentligen utanför någon garanti men jag fick ändå fin hjälp med at... Se mere

Vi står för ett bekymmersfritt bilägande, även vid köp av begagnad bil. (Skriver Nordmarkens Motor) Jag köpte en begagnad bil hos Nordmarkens Motor, den höll nästan 5 månader och sen blev det någ... Se mere

En helt otrolig service. Inte billigaste men helt klart värt varenda krona. Efter samtal och bokning över telefon lämnade jag min bil till verkstadschefen Henrik Som körde bilen från Kristinehamn t... Se mere

Vi bor i Örebro och fick se en annons på Blocket gällande en Nissan Juke som vi var på jakt efter, ringer till Nordmarkens motor i Karlstad där bilen fanns och Jeanette svarar. Vi fick direkt en känsl... Se mere

1. Bilsalg
  2. Autoværksted
  3. Bilforhandler
  4. Automekaniker
  5. Nissan-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Nordmarkens Motor är ett bilföretag som är auktoriserade för Nissan och SAAB. Även ackrediterad Autoexperten verkstad så att vi kan serva alla märken. Vi har fullserviceanläggningar i Årjäng och Karlstad.

God

Verkstaden

Bra kontakt med verkstaden

Hej!
Skönt att höra att allt fungerar.
Hör av dig direkt om vi kan hjälpa dig med något.
// Niklas

Alltid bra och snabb service

Alltid bra och snabb service, vänligt och trevligt bemötande i kundmottagningen.

Tack för de orden!
För oss är din upplevelse det allra viktigaste.
Välkommen åter!

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande, kunnig personal och snabba och bra svar på mina frågor.

Hej Lars!
Tack för betyget!
Hör av dig direkt om du har fler funderingar. Om vi inte kan svara direkt så tar vi reda på. Då lär vi oss samtidigt!
Hörs!
// Niklas

Hej Allt bra förutom att jag fick ringa flera gånger utan att komma fram vid beställning av service.

Hej
Fick ringa flera gånger innan jag kom fram.
Annars bra.

Hej Hans Fredrik!
Ibland blir det kö på alla linjer. Vi jobbar med att bemanna mer vid toppar.
Lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp eller maila till:
servicekarlstad@nordmarkensmotor.se
så behöver du inte vänta i luren.

Bra servis

Bra servis. Trevligt bemötande.

13. juni 2021

Tack för betyget!
För oss är bra bemötande vår högsta prioritet.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Proffsigt utfört arbete.

11. juni 2021

Hej Bo!
Det värmer att höra.
Lika trevligt varje gång du hälsar på hos oss.

Mycket nöjd

Bra bemötande och ett professionellt utfört arbete, en bilverkstad som jag nu kommer att vara kund till. Inget krångel allt löstes smidigt.

10. juni 2021

Hej!
Tack för återkoppling och betyget!
Välkommen som ny kund!

Bra och trevligt.

Bra och trevligt.
Ligger nära ochså så man kan ta cykeln hem medan defixar bilen.
Mvh Lars Lundin

10. juni 2021

Hej Lars!
Bra och miljövänligt med cykel.
Hoppas att det löst sig med extraljusrampen nu.
Välkommen åter!

Alltid gott bemötande

Alltid gott bemötande. Så trevlig personal. God service med tillgång till kaffe och toa .

Hej Inez!
Tack för betyget.
Vi har lyckats när du känner dig som hemma! :)

Snabb service

Snabb service, de har alltid fixat mina problem på ett bra sätt. Min självklara verkstad som Nissan ägare.

Tack för feedback.
Vi ler här när vi läser ditt svar. :) Det är så det ska kännas!
Välkommen åter.
// Niklas

Jag är nöjd med den service jag får

Jag är nöjd med den service jag får, men skulle vilja att de åter var märkesverkstad för min bil.

Tack för din feedback.
Då vi är ackrediterad Autoexperten-verkstad så får du samma goda service som tidigare. Dessutom 1 års fri assistans vid service. Vi får även tag på originaldelar om det skulle behövas.
Hör gärna av dig till oss direkt om du har några funderingar kring detta så ska vi förklara bättre!