Nordmarkens Motor AB Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min lilla Kia Ceed blev underkänd i bilbesiktningen pga rost på bakaxelbalken. Jag hade köpt bilen hos Nordmarkens motor och det var egentligen utanför någon garanti men jag fick ändå fin hjälp med at... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi står för ett bekymmersfritt bilägande, även vid köp av begagnad bil. (Skriver Nordmarkens Motor) Jag köpte en begagnad bil hos Nordmarkens Motor, den höll nästan 5 månader och sen blev det någ... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En helt otrolig service. Inte billigaste men helt klart värt varenda krona. Efter samtal och bokning över telefon lämnade jag min bil till verkstadschefen Henrik Som körde bilen från Kristinehamn t... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi bor i Örebro och fick se en annons på Blocket gällande en Nissan Juke som vi var på jakt efter, ringer till Nordmarkens motor i Karlstad där bilen fanns och Jeanette svarar. Vi fick direkt en känsl... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilsalg
  2. Autoværksted
  3. Bilforhandler
  4. Automekaniker
  5. Nissan-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Skrevet af virksomheden

Nordmarkens Motor är ett bilföretag som är auktoriserade för Nissan och SAAB. Även ackrediterad Autoexperten verkstad så att vi kan serva alla märken. Vi har fullserviceanläggningar i Årjäng och Karlstad.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ok fast man glömde att erbjuda gratis assistans

Ok fast man glömde att erbjuda gratis assistens för det kommande året vid servicetillfället, som det ska vara. Det fick jag på minna om gången innan.

Hej Anna!
Vi har undersökt noga.
Detta var ett underligt fel.
Vi skickar en förklaring per mail.

Tryggt bilköp

Trevliga och tillmötesgående säljare.
Personligt bemötande rekommenderas starkt.

Hej!
Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg.
Ett bilköp är en stor sak för de flesta.
Kom gärna förbi på en fika.
Trevlig sommar!

Så nöjda👍

Vi är jätte nöjda med vår bil! Försäljaren va super kunnig och gav jätte bra service!

Hej!
Trevligt! Det värmer att höra att det fungerar som det ska göra.
Lycka till med nya bilen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nordmarkens motor i Karlstad är alltid…

Nordmarkens motor i Karlstad är alltid trevliga och hjälpsamma. Det känns som att komma hem när man är hos er. Fortsätt att vara jordnära och lika serviceinriktade och trevliga för det är den enda och rätta vägen till framgång.

Hej Peter!
Tack för ett målande svar!
Det är precis så det ska kännas.
Välkommen in på en fika när du har vägarna förbi.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lång väntan på att Nissan skulle ta…

Lång väntan på att Nissan skulle ta kostnaden för en speciell reservdel. Nästan ett år.

30. november 2020

Hej Henrik!
Tack för din feedback. Jag har gått igenom ditt ärende med mina kollegor och det här var inget enkelt fall.
När bilen var inne för felsökning under ett antal gånger så fick vi aldrig fram felet. Vi la ner flera timmar på att provocera fram felet, men utan att lyckas. Då är det svårt att få igenom en garanti hos tillverkaren. Det är mycket samma regler oavsett bilmärke. Sen har givetvis pandemin påverkat med nedstängda bilfabriker och generalagenter. Det har, som du vet, inte varit ett normalt år 2020.
Nu löste det sig tillslut ändå hoppas jag. Vi har inte fått någon återkoppling om det blev bra, men annars är det bara att återkomma.

Bra service .

Hej Aqeel Jasim!
Tack för ditt betyg.
Det värmer att höra.
Bara att höra av sig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Bra bemötande

Bra bemötande, jobbar effektivt, väl utförda arbeten.

Tack för de fina orden!
Bara att höra av sig om det skulle vara något Ni behöver hjälp med.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ingen som har frklarat exakt vad ni…

Ingen som har frklarat exakt vad ni hade gjort, jag tror att det är bra om någon kan förkalar med papper .
Jag har en Toyota och när jag gör servis på bilen klarar de på Toyota exakt vad de gjorde.
Mvh
Saleh

Hej Saleh!
Våra kundmottagare brukar vara mycket noga med att förklara vad vi gjort med bilen så att du som kund vet vad du betalar för. På själva fakturan står det vilka delar som är utbytta och på serviceschemat står alla kontrollpunkter. I serviceboken ser du telefonnummer till assistans och när nästa servicetillfälle är.
Hör gärna av dig till oss om du vill ha en bättre förklaring.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tog betalt för spolarvätska fast det…

Tog betalt för spolarvätska fast det var nästan fullt +en dunk ibaksätet!

Hej Kari!
Det var märkligt.
Jag har gått igenom din servicehistorik och vad jag kan se så har du inte betalat för någon spolarvätska. Den ingår normalt sett alltid i service och ska inte kosta dig något extra.
Kolla gärna och hör av dig till oss så ska vi reda ut detta.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bil med dolt fel.

NM har sålt en bil till mig med ett dolt fel.jag anser att NM ej tagit ansvar för detta. Därför har jag bestridit en faktura på 36000 kr, som är ett ärende hos Arn. Jag anser dessutom att deras bedömare av skadan är jäviga. I övrigt har jag inga anm. Mot NM och deras service.

25. november 2020

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.