Nordmarkens Motor AB Anmeldelser 188

TrustScore 4 ud af 5

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi står för ett bekymmersfritt bilägande, även vid köp av begagnad bil. (Skriver Nordmarkens Motor) Jag köpte en begagnad bil hos Nordmarkens Motor, den höll nästan 5 månader och sen blev det någ... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En helt otrolig service. Inte billigaste men helt klart värt varenda krona. Efter samtal och bokning över telefon lämnade jag min bil till verkstadschefen Henrik Som körde bilen från Kristinehamn t... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Automekaniker
  5. Nissan-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Skrevet af virksomheden

Nordmarkens Motor är ett bilföretag som är auktoriserade för Nissan och SAAB. Även ackrediterad Autoexperten verkstad så att vi kan serva alla märken. Vi har fullserviceanläggningar i Årjäng och Karlstad.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Räddare i nöden

Min lilla Kia Ceed blev underkänd i bilbesiktningen pga rost på bakaxelbalken. Jag hade köpt bilen hos Nordmarkens motor och det var egentligen utanför någon garanti men jag fick ändå fin hjälp med att ordna till det. Jag upplevde en välvilja att göra mig nöjd som kund som jag sällan tidigare skådat. De slet och kämpade med bytet och gjorde ett fantastiskt jobb som bilprovningen en timma senare kunde intyga såg snyggt och fint ut. Hade det inte varit för dem hade det här blivit en fattig sommar med vatten på midsommarbordet. Imorgon höjer jag nubbeglaset för gänget på Nordmarkens Motor och önskar dem en fin Midsommarafton från en väldigt nöjd kund.

18. juni 2024

En helt otrolig service.

En helt otrolig service.
Inte billigaste men helt klart värt varenda krona.
Efter samtal och bokning över telefon lämnade jag min bil till verkstadschefen Henrik Som körde bilen från Kristinehamn till Karlstad för service då jag bor i Kristinehamn men jobbar i Storfors och inte hade möjlighet att lämna bilen själv. En helt otrolig service.
Underbar och trevlig personal som verkligen gör allt för att kunden skall ha så lite att tänka på som möjligt. Kan VARMT rekommendera Nordmarkens Motor i Karlstad.

11. januar 2024

Besvarelse fra Nordmarkens Motor AB

Tusen tack för detta och välkommen tillbaka!

Röd Varning Nordmarkens Motor

Här gäller inte garantin på Nissan bilar enligt vad Nissan nationellt själva till mig uppgett där samtliga punkter jag åberopat var inom ramen för företaget Nissans garanti.

Man försöker dessutom i efterhand ta betalt för jobbet trots överenskommelse vid disken att det är ett garantijobb och trots tidigare besked om att bilen har full garanti.

Många punkter utförs trots flera dagars väntan inte alls.
Utöver det misslyckas även deras verkstad med att åtgärda allvarliga fel som kvarstår precis likt efter hämtning.

Man anser trots detta att inga fel begåtts och till sist vill man heller inte besvara mail.

18. december 2023

Besvarelse fra Nordmarkens Motor AB

Hej B-E Sviken som du egentligen inte heter men det går bra att gömma sig bakom ett trollkonto. Som vi tidigare förklarat avgör inte vi utan Nissans garantiavdelning vad som ska gå på garanti. Utan att gå in på detaljer har vi fått avslag på dina garantianspråk av just Nissans garantiavdelning. Du har hintat tidigare via mail att får du inte igenom det som du hävdar är garanti skall vi misskrediteras vilket du gör med ditt inlägg. Vi har erbjudit dig att ta ett möte och reda ut hur det fungerar men ingen respons från din sida. Du agerar inte sunt och vi kommer inte att sitta stilla i båten och acceptera fantasier och smutskastning från din sida som skadar företaget och får personalen att må dåligt. Men för de som läser ditt inlägg och även detta föreslår vi att ta en titt på B-E Svikens övriga "seriösa" inlägg här på Trustpilot.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Efter besiktning kontaktade jag…

Efter besiktning kontaktade jag Nordmarkens motor i Karlstad pga nedslag på parkeringsbroms och en felkod. Hämtade bilen några timmar efter det. De lovade att de hade åtgärdat det. Detta var på fredagen. På måndagen började två lampor lysa ( motprlampan bla ) som aldrig lyst förut. De sa att ” det var något som Nisse på hörnet” hade gjort och att de var oskyldiga. Fick bogsera dit bilen på onsdagen. De satte dit en slang som hade lossnat. Besiktade om. Fortfarande fel. Bromsverkan otillräcklig. De hade bara smörjt bromsarna, inte gjort något annat åt handbromsen. Var tydlig med att detta fick de stå för, vilket han godkände i telefonen. När jag kom dit så sa de att de skulle byta bromsok och jag fick låna en bil. Inget om att det skulle kosta någonting. På mail skrev han sedan att bara detta besök skulle kosta mer än 5000kr. (tredje besöket) Vi hade en lång mailkonversation där han blandade ihop dagar och när saker och ting gjordes. Det slutade med att priset sjönk med nästan 2000kr denna gång och att han skrev att vi inte är välkomna dit någon mer gång, vilket i och för sig är märkligt då vi har en Nissan bil. Hela tiden stressad och blandat ihop saker. Han vet att jag hade rätt och därför slutade det med att han skrev att vi inte är välkomna dit löngre, men sänkte priset. Jag startar inte en konflikt, men måste stå upp för folk som ljuger och inte gör rätt från början. De är bara vänliga så länge man inte säger emot dem. Försäljaren ( den kvinnliga) är dock supertrevlig. Hon får fem stjärnor. Även Daniel är trevlig ( mekaniker). Han gör väl bara som han blir tillsagd av den otroligt otrevliga Henrik. Han är för stressad för detta jobb.

13. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi står för ett bekymmersfritt…

Vi står för ett bekymmersfritt bilägande, även vid köp av begagnad bil.
(Skriver Nordmarkens Motor)
Jag köpte en begagnad bil hos Nordmarkens Motor, den höll nästan 5 månader och sen blev det något fel med 3 cylinder i motor...
Dom ville inte gör något åt saken, ta det med försäkringen.
Jag har kört 880 mil på nästan 5 mån, det blev dyra mil..
Så något bekymmersfritt bilägande blev det inte.

1. september 2022

Besvarelse fra Nordmarkens Motor AB

Det här ärendet har varit hos Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) på vår inrådan. Som ett MRF företag följer vi alltid ARN:s rekomendationer. Bilen i fråga en årsmodell 2010 som vid leverans rullat 18007 mil rullade felfritt i 900 mil efter leverans när felet uppstod.

ARN kom fram till följande motivering och beslut:

Nämnden konstaterar att konsumentköplagen (1990:932) har upphört att gälla och ersatts av en ny konsumentköplag (2022:260) den 1 maj 2022. Den tidigare lagen är dock tillämplig på den aktuella tvisten, eftersom den gällde vid tidpunkten för Stefan Petterssons köp. Frågan i ärendet är om Stefan Pettersson har rätt att kräva att företaget häver köpet, avhjälper felet eller levererar en ny likvärdig bil. En förutsättning för att Stefan Pettersson ska ha rätt att
kräva detta, är att han har bevisat fel i bilen och att felet fanns redan vid leveransen.
En vara är enligt konsumentköplagen felaktig bland annat om den avviker från vad som avtalats eller från vad köparen haft rätt att förutsätta (16 §). Det är köparen, det vill säga Stefan Pettersson, som ska bevisa att varan är felaktig i lagens mening. Vid köp av en begagnad bil ska köparens förväntningar på bilen relateras till bilens pris, ålder och körsträcka samt till övriga omständigheter vid köpet. Säljaren ansvarar för fel som fanns vid leveransen (ursprungliga fel) även om felet visar sig senare. Enligt huvudregeln är det köparen som ska bevisa att felet fanns redan vid leveransen. Bevisbördan är dock omkastad om felet visar sig inom sex månader från leveransen. I sådant fall ska felet anses ha förelegat vid leveransen om inte säljaren bevisar att så inte var fallet eller det är oförenligt med felets art (20 och 20 a §§). Stefan Pettersson har lämnat in en
felsökningsbeskrivning, där det framgår att motorlampan lyser och att det är fel på bilen. Felet har visat sig inom sex månader från att bilen levererades till Stefan Pettersson, vilket innebär att det ska anses ha funnits redan vid leveransen om det inte
är oförenligt med felets art.
Nämnden anser att felets art talar emot att det fanns redan vid leveransen, eftersom felet i så fall
borde ha visat sig tidigare än efter fem månader och ca 900 mils körning. Det innebär att det är
Stefan Pettersson som måste bevisa att felet är ursprungligt. Det har han enligt nämndens bedömning inte gjort. Nordmarkens Motor AB är därmed inte ansvarigt för felet, vilket innebär att Stefan Petterssons krav ska avslås.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi bor i Örebro och fick se en annons…

Vi bor i Örebro och fick se en annons på Blocket gällande en Nissan Juke som vi var på jakt efter, ringer till Nordmarkens motor i Karlstad där bilen fanns och Jeanette svarar. Vi fick direkt en känsla av förtroende och trygghet och bestämde oss för att åka och titta på bilen, väl där så kände vi fortfarande den trygghetskänslan över att köpa bilen och fick all behövlig hjälp vi kunde önska. / Nu mera nöjda Nissan Juke ägare

7. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En fantastisk service från säljaren…

En fantastisk service från säljaren Jeanette! Fick rekommendationer av min syster och hennes man (nyligen köpt en ny NQ) att Nissan Qashqai är en passande bil både när det gäller ekonomi och kvalité! Samtidigt berättade de om den fantastiska säljaren Jeanette! Det bästa betyget som en anställd kan få är när min fru säger" hos Nordmarkens Motor känner jag mig inte besvärad av säljaren, snarare att jag upplever en naturlig och levande kontakt"! Min upplevelse är att vi fick en informativ och lockande beskrivning av bilens fördelar!

5. februar 2022

Stort tack!

Bra service

Bra service med snabb leverans när en av mina företagsbilar gav upp. Vi fick tag i en bra bil till ett väldigt vettigt pris. Vi har även haft bilar på service hos Nordmarkens Motor och är väldigt nöjda med både kvalitet och bemötande.

4. februar 2022

Tack så mycket!

Alltid lika bra service

Alltid lika bra service , trevlig samt hjälpsam personal som gör det lilla extra tack Nordmarkens Motor för att ni finns

3. februar 2022

Tusen tack!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inte så jätte bra service!

Har bokat en rutinmässig service som vi gör på våran bil varje år inklusive byte av halvljus. Visste att det skulle ta lite längre tid än vanligt så hade därför gått iväg för att roa mig själv sålänge medans servicen pågick. När det gått ungefär 2h tyckte jag att det gått lite väl lång tid, gick därför in och pratade med tjejen i kassan och frågade hur lång tid det var kvar på min bil. Fick till svar att mekanikern som börjar på bilen hade slutat för att gå och käka lunch. Tyckte det var väldigt skumt av honom att göra så då jag själv väntat på att bilen ska bli färdig i över 2h och nu skulle jag behöva vänta över 1h till för att få tillbaka bilen. Då vill jag också tillägga att tjejen i kassan hade sagt att bilen skulle vara klar till lunch och då var det ju väldigt konstigt att han då valde att ta lunch ist för att göra klart det sista på bilen för att sen ta en senare lunch. Jag kan heller inte döma hur det funkar hos er med lunchtider men jag kan i alla fall inte bara släppa allt jag gör i mitt yrke för att jag alltid ska käka lunch vid samma tid. Ni hade heller inte lunchstängt vid något tillfälle (vilket jag kollade upp). Fick heller ingen form av information att det skulle dra ut på tiden att serva bilen vilket jag tycker är brist på service. Jobbar själv i service yrke och detta var rent av dåligt! Kommer därför inte att komma hit något mer och rekommenderar inte heller någon annan att göra det då servicen inte heller var toppklass. Tack för mig!

24. januar 2022

Besvarelse fra Nordmarkens Motor AB

Hej Felicia. Kan bara beklaga din upplevelse och be om ursäkt. Tyvärr med den smittspridningen vi haft på senare tid har vi varit underbemannade vilket leder till att kvarvarande personal får dubbla arbetsuppgifter men gör allt dom kan för att det ska bli rätt men saker kan ramla mellan stolarna i dessa covid tider. Du får gärna kontakta mig för mer dialog. Kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida.
Mvh Urban

Jättenöjd!

Ett trevligt bemötande av en kunnig och serviceinriktad försäljare.

22. januar 2022

Roligt att höra! Tack!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag hade tid för reparation en…

Jag hade tid för reparation en tisdagmorgon och inte fått någon återkoppling varken under tisdagen eller onsdagen. 15:30 på onsdagen ringde jag och fick reda på att felsökning fortfarande pågår. Ingen vidare kundvård. Men mina förväntningar är rätt låga. Jag har liknande erfarenheter från ett tidigare reparationstillfälle.

17. juni 2021

Kunniga och hjälpsamma.

Kunniga och hjälpsamma.
God planering ochbra återkoppling efter slutfört arbete.
Duktiga montörer.

16. juni 2021

Hej Roger!
Tack för feedback. Det har framförts till berörda.
De bockar och tackar på rad. :)
//Niklas

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.