Nordicaquadesign Anmeldelser 56

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 veckor från beställning inte ett ord.. Plötsligt, ett meddelande att varorna är skickade, skall få meddelande från transportleverantören, sen 1 vecka och fortfarande helt tyst. Kommer absolut i... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Nordic Aqua Design är en svensk webbutik med fokus på akvarieväxter, aquascaping och tillbehör för akvariehobbyn. Vi startade med en passion för växtakvarium och har på kort tid vuxit till en av Sveriges största leverantörer av akvarieväxter online. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment av friska växter, noggrant utvalda produkter och inspiration till både nybörjare och erfarna akvarister. Som ett växande företag och ett mindre team arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner kring lager, leveranser och kundservice. Levande växter är färskvara, vilket ibland innebär snabba förändringar i tillgång och leveranstid, men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder och hitta lösningar när något inte blir som tänkt. Vi uppskattar all feedback från våra kunder och använder den för att fortsätta utveckla Nordic Aqua Design.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oseriöst företag!

Lade en beställning på två växter och fyra snäckor den 2 maj 2026. Allt såg ut att finnas i lager. 12 maj skickade jag meddelande på Messenger och efterfrågade leveransen. Komiskt nog svarade de, precis som till alla andra verkar det som "leveransen skickas kommande måndag".

Ingen leverans har fortfarande kommit. Jag har efterfrågat leveransen igen och fått till svar att de skulle höra med "packansvarig" på måndag. Sen har de inte hört av sig...

Ser på hemsidan att en del av det jag beställt nu står markerat som slutsålt men de hör inte av sig eller svarar på meddelanden.

26. maj 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din beställning har dragit ut på tiden och att du inte har fått tydligare återkoppling från oss. Det är inte så vi vill att kontakten med oss ska upplevas.

Vi har haft ett högt tryck under perioden och som ett litet team som vuxit snabbt har vi tyvärr inte alltid hunnit hantera alla ärenden så snabbt och tydligt som vi önskar. Det är dock ingen ursäkt, och vi förstår att det blir frustrerande när man väntar på sin leverans och inte får klara besked.

Vi kommer att ta kontakt med dig direkt för att gå igenom din order, kontrollera vad som hänt och hitta en lösning — oavsett om det handlar om leverans, ersättning eller återbetalning.

Beställde växter

Beställde 12 växter. endast 8 kom efter ca en månad. Företaget svarar sent eller aldrig på mejl. mycket dåligt hanterande av beställningar

21. april 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att din beställning inte hanterats på det sätt du hade rätt att förvänta dig, både gällande leveransen och vår återkoppling.

När det gäller levande akvarieväxter kan lagersaldot förändras väldigt snabbt, eftersom det är färskvara och tillgången hos våra leverantörer ibland ändras med kort varsel. Det gör att vi tyvärr inte alltid kan säkerställa varje leverantörs aktuella lagersaldo i realtid. Med det sagt ska du självklart inte betala för växter som inte skickas.

Vi kommer att ta kontakt med dig för att gå igenom din order och säkerställa att du blir återbetald för de växter som inte levererats, om detta inte redan är åtgärdat.

Vi beklagar återigen väntetiden och den bristande kommunikationen. Det är något vi arbetar aktivt med att förbättra i takt med att vi växer.

VARNING!

2 veckor från beställning inte ett ord..
Kommer absolut inte rekommendera detta företag. Oseriöst företag eller bara fullkomligt inkompetent, nåt är det.
Inser att jag blivit blåst på pengarna.

VARNING!!

26. april 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar att du upplevde bristande information kring din leverans och att väntan skapade frustration.

När en order markeras som skickad hos oss innebär det att den har packats, lämnat vårt packrum och överlämnats till transportören. Därefter är det transportören som hanterar den fortsatta leveransen och aviseringen, men vi förstår självklart att det är frustrerande om informationen därifrån dröjer eller upplevs som otydlig.

Vi vill samtidigt vara tydliga med att vi i våra system kan se att ordern levererades till ombud och hämtades ut dagen efter att denna recension skrevs. Även om vi förstår frustrationen kring väntetiden och kommunikationen, stämmer det alltså inte att ordern inte levererades.

Om du upplever att något fortfarande inte stämmer, eller om något saknades i leveransen, är du varmt välkommen att kontakta oss så går vi gärna igenom ärendet och reder ut eventuella oklarheter.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ha inte bråttom med beställningen

Snart en månad sedan jag lade en beställning. Ingen uppdatering om vad som händer. Inte fått något än. Mailat flera gånger. Fick svar här om dagen, att min order skulle skickas på måndag. Undra vilken måndag som menas, vilken månad... Inte fått någon bekräftelse på att min order är skickad...

21. april 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du fått vänta så länge och att du inte fått tydligare uppdateringar från oss under tiden. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Din order innehöll beställningsvaror, vilket innebär att vi behöver få hem dessa från våra leverantörer innan ordern kan skickas. Vid sådana varor finns det tyvärr alltid en risk för längre leveranstid, särskilt när även våra leverantörer har högt tryck eller fördröjningar. Med det sagt ska det självklart inte ta närmare en månad utan tydlig information från oss, och det tar vi ansvar för.

Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer, så går vi igenom ärendet direkt och ser till att kompensera dig för den långa väntetiden.

Vi beklagar återigen både förseningen och den bristande kommunikationen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick fel vara och dom svarar inte på…

Fick fel vara och dom svarar inte på mail😔

10. april 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Det här ska självklart inte hända, och vi beklagar att du både fått fel vara och inte fått svar från oss i tid.

Skicka gärna ett nytt mejl till oss med ditt ordernummer och en bild på varan du fått, så går vi igenom ärendet och ser till att lösa det så snabbt vi kan.

Vi beklagar besväret och uppskattar att du uppmärksammar oss på detta.

Värdelöst!

Har fortfarande inte fått det som saknades, en slang så jag kan använda filtret och den saknade växten. Svarar inte när man skriver på kundtjänst. Helt värdelöst!

20. marts 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du fortfarande saknar delar av din order och att du inte fått återkoppling från vår kundtjänst. Så ska det självklart inte gå till.

Vi vill gärna reda ut detta direkt och se till att du får en lösning, oavsett om det gäller att skicka de saknade produkterna eller återbetala dem om något inte längre finns tillgängligt.

Skicka gärna ett nytt mejl till oss med ditt ordernummer och skriv “Trustpilot” i ämnesraden, så kan vi enklare hitta ärendet och följa upp det.

Vi beklagar besväret och förstår din frustration.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Väntar fortfarande på min beställning…

Väntar fortfarande på min beställning som gjordes i oktober 2025, har försökt att få kontakt efter många olika försök så fick jag det där en utbetalning lovades, i december. Har inte fått mina pengar. Så rekommenderar inte någon att beställa här ifrån. Tråkigt!

7. oktober 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen om du fortfarande väntar på antingen leverans eller återbetalning. Så ska det självklart inte vara, och vi förstår att det skapar frustration när ärendet dragit ut på tiden.

Vi har tyvärr svårt att identifiera ordern enbart utifrån uppgifterna i recensionen, särskilt då vi inte kan se något ordernummer här. Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer och märk mejlet med “Trustpilot”, så kan vi hitta ärendet och se till att detta blir löst under kommande vecka.

Om en återbetalning har utlovats men inte genomförts ska vi självklart följa upp det och säkerställa att det blir rätt.

Beställ inte härifrån

Beställde växter den 27/1. Har flertalet gånger frågat vad som händer med min beställning och får som svar att det ska komma samma vecka, men jag får aldrig något. Nu har det gått mer än en månad och jag vill hellre ha återbetalning, men där får jag inte heller något svar. Jag skulle inte rekommendera Nordicaquadesign om man inte vill vänta i flera veckor och ändå inte få nånting. Känns som en scam och att kasta pengar i sjön. Hade jag kunnat ge noll stjärnor så hade jag gjort det…

5. marts 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du fått vänta så länge och att kommunikationen från oss inte varit tillräckligt tydlig under tiden.

Din order innehöll beställningsvaror, vilket innebär att vi först behöver få hem varorna från våra leverantörer innan vi kan skicka dem vidare. Vid sådana varor kan leveranstiden tyvärr bli längre, särskilt när tillgången ändras eller våra leverantörer har högt tryck. Med det sagt förstår vi att en väntan på över en månad är frustrerande, och du borde självklart ha fått tydligare uppdateringar från oss.

Vi vill också vara tydliga med att din order har skickats från oss. Om något fortfarande inte stämmer, eller om du saknar något i leveransen, ber vi dig att kontakta oss på mejl med ditt ordernummer så går vi igenom ärendet och ser till att hitta en lösning.

Vi beklagar återigen väntetiden och den bristande kommunikationen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med min beställning…

Jag är mycket nöjd med min beställning från NordicAqua. Paketet kom i gott skick och växterna var i utmärkt skick, precis som förväntat. Leveransen tog lite längre tid än jag hoppats på, men i stort sett är jag väldigt nöjd och kan varmt rekommendera NordicAqua!

4. marts 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att paketet kom fram i gott skick och att växterna levde upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar också din förståelse kring leveranstiden. Levande akvarieväxter kräver ibland lite extra hantering för att skickas på rätt sätt, men vi arbetar hela tiden för att göra leveranserna både snabbare och tydligare.

Tack för att du rekommenderar oss — det betyder mycket för oss!

Ej fått min order från 5/1-26

Ej fått min order från 5/1-26 beräknad leveranstid 1-2 veckor. Kundtjänst väljer att svara varannan/var tredje gång jag skriver. Bortförklaringar, skyller på deras leverantör. Jag rekommenderar inte att handla från detta företag.

(Uppdatering) Ordern skickades ca 2 mån efter beställning men några dagar senare reklamerades sändningen hos DHL i Eskilstuna, paketet och innehållet hade skadats. Jag fick alltså aldrig ordern och vill inte ha någon ersättnings order efter allt strul. Fakturan är annullerad.

2. marts 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att ärendet dragit ut på tiden och att upplevelsen inte blev som du hade förväntat dig.

Den aktuella ordern gällde ett akvarium med längre leveranstid, vilket framgick i samband med beställningen. Med det sagt förstår vi att väntan ändå blev frustrerande, särskilt när kommunikationen från vår sida inte upplevdes som tillräckligt tydlig.

När ordern väl skickades skadades försändelsen tyvärr under transport hos DHL. Det är såklart väldigt tråkigt, och även om själva transportskadan ligger utanför vår direkta kontroll förstår vi att det påverkade din helhetsupplevelse negativt.

Eftersom du inte önskade en ersättningsorder har ordern makulerats och fakturan annullerats/återbetalning hanterats. Vi beklagar återigen allt strul kring detta och tar med oss din feedback kring både leveranstid och kommunikation.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levererar inte samt återbetalar inte.

La två beställningar hos Nordic Aquadesign. Varav en skulle samfraktas med den första. Ena beställningen kom fram med väldigt tråkiga och trötta växter då de skickades undermåligt paketerat (trots att det står att de ska levereras med heatpack nu under vintern). Beställning 2 som skulle samfraktas, Har aldrig levererats eller blivit återbetalat.

Rekommenderas inte! Hade de återbetalat så hade de kanske fått en stjärna till, men att behålla pengar utan att ens försöka leverera är bedrägligt.

Edit:
Någon timma efter att den här recensionen skrevs gjordes det (hör och häpna) en återbetalning för det som inte levererades - förstår dock inte varför men kund ska behöva tjata för att en återbetalning ska göras.
I och med återbetalningen gjordes så höjer jag betyget till 2 stjärnor...

12. februar 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension och för din uppdatering. Vi beklagar verkligen att återbetalningen för den ej levererade delen missades från början. Det ska självklart inte krävas att en kund behöver påminna oss för att en återbetalning ska hanteras, och vi förstår din frustration kring detta. Skönt att återbetalningen nu är genomförd, men vi tar med oss att hanteringen borde ha skett tidigare.

Vi beklagar också att växterna du fick hem upplevdes som trötta. När vi skickar levande växter under kallare perioder gör vi alltid en bedömning vid packning utifrån väder, transportsträcka och vilka växter som ingår i ordern. Heatpack är inte alltid det bästa alternativet för alla växter, eftersom vissa sorter kan påverkas negativt av för hög värme i en stängd låda. Därför gör vi en samlad bedömning för varje försändelse.

Med det sagt ska växterna självklart komma fram i gott skick. Om du inte redan varit i kontakt med oss kring växterna får du gärna mejla oss med bilder och ordernummer, så tittar vi vidare på det.

Vi beklagar återigen att din upplevelse inte blev som den skulle och uppskattar att du uppdaterade recensionen när återbetalningen var gjord.

Kass kundservice och återkoppling

Kass kundservice och återkoppling. La beställning för en månad sen och ett svar på mail ang order. Bortförklaringar på om försenade leveranser från underleverantörer etc. Inga varor i sikte, 700kr i sjön. Beställ ej härifrån.

20. februar 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar att väntetiden och kommunikationen inte levde upp till dina förväntningar.

Din order innehöll beställningsvaror, vilket innebär att produkterna först behövde komma in från våra leverantörer innan vi kunde skicka dem vidare. Vid sådana varor kan leveranstiden därför bli längre än för produkter som finns på vårt eget lager. Med det sagt förstår vi att väntan blev frustrerande och att vi borde ha varit tydligare i vår återkoppling. Det är dock tråkigt att detta tolkas som en bortförklaring från vår sida, då vi självfallet måste få hem varorna från leverantör för att kunna skicka de vidare till våra kunder.

Kan se att ärendet nu är löst och tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete med att förbättra kommunikationen kring beställningsvaror.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Försenad leverans, saknade varor och utebliven återbetalning

Leveransen var kraftigt försenad och när paketet väl kom saknades det flera växter.
Kontakten med företaget har varit svår, och trots att återbetalning utlovades skriftligt har jag fortfarande inte fått mina pengar.

Det har krävts upprepade påminnelser utan resultat, vilket känns väldigt oprofessionellt.

Jag vill varna andra för att handla här. Min upplevelse är att man riskerar både förseningar, ofullständiga leveranser och utebliven återbetalning.
Efter min erfarenhet och efter att ha läst andras omdömen känns det som ett återkommande mönster där kunder inte får allt de betalat för.

Jag har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka.

18. februar 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att din leverans blev kraftigt försenad, att flera växter saknades och att återbetalningen inte har hanterats som den skulle. Det här är inte en acceptabel upplevelse och vi förstår din frustration.

Om en återbetalning har utlovats skriftligt ska den självklart också genomföras. Vi vill därför gå igenom ditt ärende direkt och säkerställa att återbetalningen för de saknade varorna blir löst.

Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer och märk mejlet med “Trustpilot”, så prioriterar vi ärendet och återkopplar med status.

Vi beklagar återigen både förseningen, den ofullständiga leveransen och den bristande kommunikationen. Din feedback är viktig och vi tar den med oss i vårt arbete med att förbättra våra rutiner kring leverans, återbetalning och kundservice.

Sämsta skitet

Sämsta skitet, blåst på både växter och återbetalning. Fick hälften av beställningen och lovad återbetalning men visade sig vara ren lögn. Efter åtskilliga försök att få tag på dem efter dem lovat det så har dem inte svarat en enda gång. Bluff och båg!

13. februar 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du fått en ofullständig leverans och att den utlovade återbetalningen inte har hanterats som den skulle. Så ska det självklart inte gå till.

Vi vill samtidigt vara tydliga med att vi inte delar bilden av att det skulle röra sig om “bluff och båg”. Vi har levererat tusentals ordrar över hela Sverige sedan vår start, däremot förstår vi att situationen har skapat frustration, särskilt när återkopplingen från oss inte varit tillräckligt snabb eller tydlig.

Om du fortfarande saknar återbetalning vill vi reda ut detta direkt. Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer och märk mejlet med “Trustpilot”, så går vi igenom ärendet och ser till att det blir löst.

Vi beklagar både den ofullständiga leveransen och den bristande kommunikationen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Får inte det man beställt

Får inte det man beställt, ingen återkoppling trots mail och kontakt på messenger, har inte fått någon återbetalning. Avråder alla från att beställa därifrån. Kommer aldrig köpa därifrån igen

18. december 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du upplever att du inte fått det du beställt och att du inte fått återkoppling från oss i tid. Så ska det självklart inte vara.

Vi har svårt att gå igenom ärendet utan mer information, men vi vill gärna reda ut vad som hänt och hitta en lösning. Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer och märk mejlet med “Trustpilot”, så kan vi identifiera ordern och följa upp både leverans och eventuell återbetalning.

Vi beklagar besväret och förstår att situationen har skapat frustration.

Order not received

After 4 months my ordered plants have still not been shipped and I get no reply to my emails.

6. februar 2026

Hello,

Thank you for your review. We are sorry to hear about your experience, but based on the information available to us, we have not been able to identify an order that has been waiting to be shipped for four months.

We always want to resolve any genuine issue, so please contact us by email with your order number and the email address used when placing the order. That way we can look into this properly and clarify what has happened.

If there has been an error on our side, we will of course make sure it is corrected.

Kind regards,
Nordic Aquadesign

Non existent customer support

Not only are they unreachable by email, but their services dont work, creating an account, chat function? They dont provide updates on the order, delay it, send out ship notification claming they have packed it and its on its way... as if, ive not recived any information apart from a claim its been shipped. I made sure to place my order before 20:00 on sunday, and they still took more then a week to "ship" it, yet so far ive seen no proof of them doing so. Not only do i wish to get in contact with them, but i doubt any of the guarantees they provide are legit. The webbsite looks promising offering klarna and other "safe" paymemt methods, but once you get to the checkout they dont offer them due to technical issues.... and so you end up having to order without any buyer protection, with a company that wont respond to their emails. I wouldn't recommend this to anyone and regret placing my order.

17. januar 2026

Hello,

Thank you for your review. We are sorry to hear that you have had difficulty reaching us and that the order updates and website functions did not work as expected for you.

We have tried to identify the order based on the information in this review, but unfortunately we are not able to connect it to a specific customer or order. Please contact us by email with your order number and the email address used when placing the order, and mark the email “Trustpilot”, so we can look into this properly and help resolve the situation.

We also want to clarify that the guarantees we offer are genuine and apply to orders placed with us. If something has gone wrong with your order, delivery, or communication from our side, we will of course review it and make sure it is handled correctly.

We are sorry for the frustration this has caused and would like the opportunity to investigate the case further.

Kind regards,
Nordic Aquadesign

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra och dåligt

Jag ser att det finns många negativa recensioner här och ville därför lämna en mer balanserad och konstruktiv bild.

Jag har handlat här minst fem gånger tidigare och har generellt varit nöjd med både produkter och utbud. Sortimentet är bra och kvaliteten på det jag fått hem har motsvarat förväntningarna.

Problemet ligger dock i orderhantering och kommunikation vid förseningar.

Min senaste beställning lades den 14/1. Jag valde aktivt bort flera produkter som inte fanns i lager och valde endast sådant som enligt sajten kunde skickas omgående. En av produkterna var dessutom brådskande då den behövdes för att behandla växter som höll på att dö. Jag lade även till två andra växter som angavs vara i lager.

Den 20/1, utan att ha fått någon uppdatering, kontaktade jag företaget och undrade var ordern tagit vägen. Den 22/1 fick jag svar om att produkterna ändå inte funnits i lager, samt hänvisning till kallt väder. Jag fick då besked om att leverans skulle ske först 27–28/1, alltså cirka 14 dagar efter att ordern lades.

Jag bad då att få avbryta ordern för att kunna köpa den viktiga produkten lokalt och förhoppningsvis rädda mina växter, men detta var inte möjligt. Det var droppen för mig. Och en sådan miss från dem att låta en kund försvinna över något så litet.

Jag upplever detta som ett nonchalant sätt att hantera försäljning, med ett alltför lågt kundperspektiv. Hade jag fått information om förseningen i samband med beställningen hade det varit lättare att acceptera. Men oväntade och okommunicerade förseningar är inte acceptabelt för e-handel 2026.

Ironiskt nog hade jag kunnat beställa samma produkt från Amazon och haft den inom 24 timmar, men jag valde medvetet att stötta ett inhemskt företag. Tyvärr upphör mitt stöd här efter denna upplevelse.

23. januar 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en så tydlig och konstruktiv recension. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det du tidigare varit nöjd med och det som inte fungerade i din senaste beställning.

Vi beklagar att ordern inte hanterades med den tydlighet och snabbhet du hade rätt att förvänta dig. Om produkter visas som tillgängliga och kunden väljer bort varor med längre leveranstid ska kommunikationen från vår sida vara tydlig om något ändå förändras. Där har vi brustit i det här fallet.

Levande växter och vissa akvarieprodukter kan påverkas av både lagersaldo, leverantörsled och väderförhållanden, vilket ibland gör att en order behöver hållas eller försenas. Men det förändrar inte att du borde ha fått information tidigare, särskilt när en produkt var brådskande för dig.

Vi förstår också att det blev extra frustrerande när du ville avbryta ordern för att kunna lösa situationen lokalt. Oavsett vad som var möjligt i just det läget borde kommunikationen ha varit tydligare och mer lösningsorienterad.

Vi tar verkligen med oss din feedback kring orderhantering, lagerstatus och proaktiv kommunikation vid förseningar. Det är precis den typen av återkoppling som hjälper oss att förbättra upplevelsen för våra kunder.

Vi beklagar att vi tappade ditt förtroende i det här ärendet, särskilt eftersom du valt att handla hos oss flera gånger tidigare. Tack igen för att du delade din upplevelse på ett sakligt sätt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Order #6753

Anledningen till att jag vände mig till Nordic aquadesign var för att jag var på jakt efter en Nymphaea lotus och jag gillade även att man kunde ”rädda en växt” och få en ”mystery plant” för en billig peng. Jag valde även att lägga till lite andra växter för att fylla ut mitt akvarium med lite mer växter. Jag lägger min beställning och så här långt är allt bra.

När jag väl fick hem mitt paket så insåg jag rätt snabbt att det saknades en växt och det var så klart min lotus, dvs den största anledningen till att jag ens la min beställning.

Nu har jag försökt få kontakt med kundtjänst, men likt många andra historier här så verkar det vara hopplöst. Det verkar ju dock som att leverantören i fråga är lite aktiv här inne, så förhoppningsvis ser dom kanske detta också.

Positiva punkter:

• Höll faktiskt utlovad leveranstid.
• Bra kvalitet på växterna som kom.
• Bra med emballage.

Negativa punkter:

• Skickar ut ofullständiga ordrar.
• Verkar som att mailadressen till kundtjänst aldrig läses/är ur funktion.

19. januar 2026

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension och för att du både lyfter det som fungerade bra och det som inte blev som det skulle.

Vi är glada att höra att leveranstiden hölls, att växterna som kom fram var i bra skick och att emballaget motsvarade dina förväntningar. Samtidigt beklagar vi verkligen att Nymphaea lotus saknades i din order, särskilt eftersom det var den huvudsakliga anledningen till att du lade beställningen hos oss.

Så ska det självklart inte gå till. Om en vara saknas i en leverans ska det hanteras snabbt och tydligt, antingen genom att vi skickar det som saknas eller återbetalar varan om den inte kan levereras.

Vi beklagar också att du inte fått svar från vår kundtjänst. Vi har haft ett högt tryck på ärenden, men det är ingen ursäkt för att du inte fått återkoppling. Vi kommer att gå igenom order #6753 och ta kontakt med dig för att lösa detta.

Tack igen för din tydliga feedback. Den hjälper oss att förbättra både orderhantering och kundservice.

Värdelös kundservice, oseriöst.

Tog 1 månad att få en uppdatering, ena produkten fanns inte inne, sa att dom skulle betala tillbaka men fick aldrig några pengar. Värdelöst företag.

21. november 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar om du upplevt bristande återkoppling och att en återbetalning inte hanterats som förväntat.

Vi har försökt identifiera ärendet utifrån informationen i recensionen, men kan inte koppla detta till en specifik order. För att kunna kontrollera vad som har hänt behöver vi därför mer information.

Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer och märk mejlet med “Trustpilot”, så går vi igenom ärendet och hjälper dig vidare. Om en återbetalning har utlovats men inte genomförts ska vi självklart se till att det blir rätt.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.