Nordicaquadesign Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dessa skojare borde få besök, har nu letat upp dom ansvariga bakom detta scamer företag. Inga bekräftelse skickas på beställning även efter meijl kontak. Har mycket dåliga förklaringar så som att dera... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick hem min beställning till ett ombud dygnet efter att den skickades. När jag packade upp ordern blev jag positivt överraskad över hur bra kvalité det var på växterna. Jag kunde till och med p... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Då jag ej fick min produkt så avbeställde jag den. Tyvärr hade jag betalat. Några pengar tillbaka har jag inte sett röken av trots påstötningar. Mail svarar man inte på. Blir nog en polisanmälan på är... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag la en beställning den 28 och 29 juli ,betalade med swich. Nu är det den 7 augusti har inte fått mina varor och inget svar från företaget. Det syns heller inte på klarna att jag har betalat dem pen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Nordic Aqua Design är en svensk webbutik med fokus på akvarieväxter, aquascaping och tillbehör för akvariehobbyn. Vi startade med en passion för växtakvarium och har på kort tid vuxit till en av Sveriges största leverantörer av akvarieväxter online. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment av friska växter, noggrant utvalda produkter och inspiration till både nybörjare och erfarna akvarister. Som ett växande företag och ett mindre team arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner kring lager, leveranser och kundservice. Levande växter är färskvara, vilket ibland innebär snabba förändringar i tillgång och leveranstid, men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder och hitta lösningar när något inte blir som tänkt. Vi uppskattar all feedback från våra kunder och använder den för att fortsätta utveckla Nordic Aqua Design.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 70 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

69 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Otaliga kontakt försök

Otaliga kontakt försök, ett par offentliga svar om att pengar ska returneras. Kommer aldrig att hända. Tyvärr är alla lovord om kontakt och retur alltid offentliga och ingen kontakt sker privat. Köp inget från företaget, dom kommer att göra allt för att ta dina pengar men inte göra rätt för sig. (Bestämde, betalade, företaget makulerade order då dem ”satt fel pris” dessa finns bara för att mjölka köparen så långt det går utan konsekvenser. Håll er långt ifrån dem.

14. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Man får inte vad man köper

Beställde fyra st. växter. Det enda som kom fram som det skulle var invitroskålen från tropica. Resten var inte alls som förväntat, komunicerat ELLER annonserat.
Bacopan jag beställde kom som knippor av orotade skott. På hemsidan ser man dessa annonserade som rotade hela växter med ingen ytterligare information om att det är skott som säljs.
Lindernian jag beställde vart inte med i paketet, och utkryssad på löpsedeln utan ytterligare information om refundering eller efterleverans.
Det enda pluset dem får är att växterna inte kom fram döda.
Jag rekommendera inte att handla från denna butik, och det vart dumt att jag ej kollade på omdömena tidigare, annars hade jag nog inte beställt själv.

12. december 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Hej Lena! Otroligt tråkigt att du känner dig så missnöjd med din leverans från oss. Också tråkigt att du väljer att skriva här i första hand, utan att först ta kontakt med oss så vi kan kika på ärendet och finna en lösning. Din order levererades till dig två dagar efter din beställning, och det blir svårt för oss att förbättra oss om vi inte får besked från dig som kund i samband med att du hämtar ut din order.

Gällande Bacopa, så framgår det på produktsidan att denna kan komma både som kruka och som orotade skott direkt från Tropica. Vi erbjuder även denna i etablerad fas från vår egen odling, men den du fick skickad kommer direkt från Tropica. Fördelen med dessa är att bladen redan är etablerade och du får snabb tillväxt direkt och slipper vänta på etablering.

Då Lindernia var slut hos leverantör har denna plockats bort ur din order och kommer att återbetalas. Vi ber om ursäkt för att vi inte varit mer tydliga med detta.

Ännu en gång, är det tråkigt att din upplevelse inte varit som vi velat, vi hoppas så klart att du är villig att ge oss en ny chans i framtiden.

Fel på ordern

Fel på ordern, får inget svar vid kontakt.

*Uppdatering efter kommentar*
Det tog ca 5 dagar inte 3 för er att besvara mailet . Kontakta er den 6/12 ( räknar inte med helgen) och fick svar den 12/12.

Har fortfarande ett annat olöst ärende som pågått flera månader.

1. december 2025

Hej Linnea!

Ser att det tog 3 dagar för dig att få svar, vår målsättning är att besvara samtliga ärenden inom 24-48 timmar, men ibland kan det ta något längre. Vi är ett litet team som både packar, sköter växterna och svarar på kundtjänst.

Vi svarar på alla ärenden så fort vi kan. Vi har oerhört högt tryck just nu efter Black Friday och inför julen, så därför kan svar dröja något.

Vi ser till att ersätta dig för den skadade växten i leveransen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Även trevligt med bifogade varuprov på en ny produkt.

1. december 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Hej Ingvar! Kul att höra att du är nöjd! Välkommen åter!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De ”glömde” att skicka med mina snäckor…

De ”glömde” att skicka med mina snäckor och nu får jag ingen återkoppling av företaget , trots att jag förklarat att de var INTE med i försändelsen .Väntar fortfarande på en förklaring och mina 3 snäckor :/

24. november 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för din recension. Vi beklagar att du upplever att snäckorna saknades i leveransen och att återkopplingen från oss inte varit tillräckligt tydlig.

I det här ärendet har vi gått igenom packningen och den dokumentation vi har, och utifrån det ser det ut som att snäckorna packades och lämnade oss tillsammans med ordern. Vi förstår samtidigt att du inte upplever att de fanns med när försändelsen kom fram, och vad som i så fall har hänt under transporten är svårt för oss att svara på i efterhand.

Vi vill självklart hjälpa till att reda ut detta och hitta en rimlig lösning. Skicka gärna ett mejl till oss med ditt ordernummer och märk mejlet med “Trustpilot”, så går vi igenom ärendet igen och ser hur vi kan ställa detta till rätta.

Vi beklagar besväret och den otydliga kommunikationen.

Varning!

Varning!
Detta företag lovar snabba leveranser men man får vara glad om man överhuvudtaget får det man betalat för.
Jag beställde två snäckor från dem 19/10. Betalade och fick orderinformationen skickad till min mail.
Sen hände inget. Deras hemsida gick ner pga tekniska problem (?), när den väl är uppe igen får jag ingen kontakt med dem. Först när jag skriver om dem i en akvariegrupp på FB (efter otaliga försök att nå dem via mail och deras chatt funktion) får jag ett mail att de lovar skicka snäckorna och de ber mig att ta bort inlägget på FB för det skadar deras rykte. Till slut 23/11 informeras jag via mail att de ska skicka snäckorna. Så 26/11, märk nu har det gått mer än 1 månad sen jag gjorde beställningen, hämtar jag paketet från mitt lokala postombud. Väl hemma packar jag upp och ser att det var bara 1 snäcka i förpackningen, trots att jag betalat för 2. Jag mailade dem direkt samma dag och påtalade detta men än har de inte svarat.
Så om ni överhuvudtaget ska köpa från dem rekommenderar jag att ni använder Klarna som betalmetod, fast då tar de en avgift på 19kr för detta. För då kan man via Klarna pausa betalningen innan varorna skickats.
Uppdatering; 5/12 mottog jag den andra snäckan.

26. november 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Hej Lena! Din order lades i vårt system dagen innan vårt akuta systembyte som orsakade att några ordrar föll mellan stolarna då de låg kvar i det gamla systemet som var ur funktion. Därför har din order dröjt. Vi har sedan behövt vänta in leverans av dina snäckor och har skickat dessa så fort vi kunnat.

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att dina snäckor fröjdas i ditt akvarium.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Handlat en gång och aldrig mer

Handlat en gång och aldrig mer. Har aldrig varit med om något så fruktansvärt dåligt skött företag. Otroligt lång leveranstid. Får en av två betalade varor. Står tillfälligt slut på fakturan på den ena varan. Ingen återbetalning görs och ingen ny produkt skickas efter första leverans som var i slutet av augusti. Mejlat och skrivit på messenger. Inget svar. Meddelandet på messenger har lästs men ingen återkoppling. Vill du ha krångel handla här. Vill du ha snabb leverans avstå.

17. november 2025

Hej Christina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att din beställning har dragit ut på tiden och att du fått kämpa för att få återkoppling — det är absolut inte den service vi vill ge.

Under slutet av sommaren och framåt drabbades vi av ett omfattande systemfel som tyvärr orsakade stora brister i vår hantering. Det är också något som tydligt speglas i flera av de negativa omdömen som lagts på Trustpilot under samma period. Många ärenden, inklusive ditt, blev inte hanterade i tid trots att de borde ha varit enkla och snabba att lösa. Det är helt vårt ansvar, och något vi arbetat intensivt på att rätta till.

Vi vill också bekräfta att din återbetalning nu är genomförd.

Vi förstår verkligen att din upplevelse inte alls motsvarade förväntningarna och beklagar djupt att du drabbades under just den period då vårt system inte fungerade som det skulle. Din feedback hjälper oss att förbättra både våra rutiner och kundservice framöver.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Väldigt lång väntetid, för döda snäckor?

Väldigt lång väntetid. Blufföretag?
Precis som många andra beställde jag hem varor för några veckor (5v) sedan. Dom uppdaterade sin hemsida, och deras system kraschade.. I samma veva "tappade" dom bort alla sina ordnar.. Hoppas dom lyckas styra upp det här. Dom har inte tid att ta hand om alla sina kunder som fortfarande väntar. Nej då..dom startar upp en Black-weekend istället.
Ett företag som ligger i blåsväder. Beställ inte härifrån.

Jag väntar än på min beställning, och tvivlar att jag kommer få den.

Uppdatering 17 Januari.
Mitt paket kom tillslut, efter veckor av väntan. Glädjen höll dessvärre inte i sig så länge. Snäckorna var döda. Har under dom senaste veckorna vid ett flertal gånger försökt få kontakt med företaget ang detta utan framgång.

17. november 2025

Hej Emma,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen att fem veckors väntetid känns helt orimligt, och vi beklagar att du upplever att vi inte haft kontroll under tiden.

Under vår systemuppdatering drabbades vi tyvärr av ett omfattande fel som gjorde att ett antal ordrar ”försvann” eller inte längre syntes korrekt i det nya systemet. Det är förklaringen till varför du inte sett någon rörelse i din order, men absolut inte en ursäkt — det här borde inte ha fått ske.

Vi fick hem dina snäckor i slutet av förra veckan. Eftersom de är levande djur valde vi att vänta med att skicka dem över en onsdag–helg för att inte riskera att de fastnar på en terminal under helgen och kommer fram i sämre skick. Vi skickar aldrig levande djur dagarna precis innan en helg av just den anledningen.

Din leverans är alltså inte bortglömd — den har bara krävt extra försiktighet, och drabbats av systemfelet som slog ut delar av vår hantering.

Vi ber om ursäkt för den frustration detta orsakat och hoppas att du ger oss chansen att visa hur vår service fungerar nu när allt flyter som det ska igen.

VARNING EN MÅNADS LEVERANSTID

Helt oacceptabelt med en månads leveranstid
Värdelös kundtjänst som bara har Mail som de bara svarar på när det passar dem, typ varannat mail
Dåliga bortförklaringar till varför och när man får vad man betalat för via Swish
Och ingen som helst kompensation eller ens en ursäkt

12. november 2025

Hej Carl,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tycker verkligen att det är tråkigt att du upplever våra förklaringar som bortförklaringar, för det har absolut inte varit vår avsikt. Under denna period hade vi tyvärr ett omfattande systemfel som kraftigt påverkade våra leveranstider och vår möjlighet att svara i den takt vi normalt gör. Det är givetvis inte en ursäkt för att du behövt vänta så länge, men det är bakgrunden till situationen.

Vi förstår helt att en månads leveranstid känns oacceptabelt när man förväntat sig en betydligt snabbare hantering, och vi beklagar djupt att du inte fått den service du borde. Att du dessutom inte upplevt att du fått tydliga besked eller kompensation är något vi tar till oss och arbetar aktivt med att förbättra.

Om du fortfarande saknar någon information eller om något i din beställning ännu inte är löst får du gärna höra av dig till oss igen så ser vi till att ordna det direkt. Nu när vårt system fungerar som det ska hoppas vi kunna ge en betydligt bättre upplevelse framöver.

Dåligt

Dåligt, inte fått varor och ingen återbetalning. Säger att de ska återbetala innan veckans slut, gått 1 månad efter det. Svarar inte.

29. september 2025

Dålig återkoppling

Beställde växter härifrån. Upplevde att det var dålig uppdatering av orderstatusen och att det dröjde längre tid än vad som är normalt med att få hem leveransen. När jag väl fick hem ordern så saknades det två stycken plantor. På följesedeln i paketet hade man för hand skrivit "slut-återbetalas". Denna info framgick inte på följesedeln jag fick via mail när ordern skickades.
Jag har ej fått någon mer info om hur det ska återbetalas. Har skickat 6 st mail om detta under ett par veckors tid, utan att få svar.

Beställde mot faktura via Klarna, så har ej betalat ordern än. Rapporterat till Klarna som har pausat fakturan.

De växter jag fick var fina, men det är ju å andra sidan inte detta företags förtjänst.

22. oktober 2025

Hej Linda,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att du behövt vänta så länge på återkoppling och att informationen kring de saknade plantorna inte var tydlig från början. Det ska självklart framgå i samband med att ordern skickas att en vara inte kunnat levereras, och vi ber om ursäkt för att detta inte kommunicerades korrekt i ditt fall.

Under den period då du försökte nå oss har vi haft ett omfattande systemfel som påverkat både orderstatus, hantering av saknade varor och vår möjlighet att svara på mail i tid. Tyvärr har detta lett till att vissa ärenden fallit mellan stolarna — vilket absolut inte är acceptabelt och något vi nu har åtgärdat.

Eftersom du handlade via faktura och Klarna redan pausat den, är du självklart inte skyldig att betala för produkter du inte mottagit. Vi ser till att återbetalningen registreras korrekt så snart vi får kontakt med dig, så att ärendet kan avslutas på rätt sätt.

Vi är glada att höra att de växter du fick var fina, men förstår helt att helhetsupplevelsen inte blev bra när kommunikationen brustit. Hör gärna av dig till oss på nytt så löser vi det sista direkt.

Tack för ditt tålamod, och återigen — vi beklagar att detta inte fungerade som det skulle.

Rekomunderas inte!

Rekomunderas inte!

Allt var i lager som jag kunde se när beställningen lades. Väntat i drygt 2 veckor nu och endast fått en bekräftelse på att ordern är motagen och betald.

Skickat två meddelande ifrån deras hemsida där jag ville ha en uppdatering av min beställning. Fortfarande inte hört något ifrån dom.

Tråkigt för har beställt där ifrån innan i somras. Tog tid men fick ändå det jag hade beställt och någon form av respons.

Uppföljning.
Har äntligen fått varorna efter en månads väntan och tjat på messanger. Eller rättare sagt fått allt utom den dyraste varan som jag hade beställt.

Det som kom var bra men kommer aldrig mer beställa därifrån.

Uppföljning 2:
Har frågor om återbetalning nu sen början av november. Så vet tyvärr inte hur mycket mer jag kan kontakta er. Skriver igen på message (vilket är lite roligt eftersom jag kontaktade er imorse innan ni svarade på min trustpilot.

4. oktober 2025

Hej Johan,
Tack för att du delar din upplevelse, och vad skönt att höra att de produkter som kom fram höll bra kvalitet — även om vi verkligen förstår att leveranstiden och den bristande kommunikationen gjort dig besviken.
Under den här perioden har vi haft ett omfattande systemfel som tyvärr påverkat vår orderhantering, uppdateringar i systemet och vår möjlighet att svara på meddelanden i den takt vi normalt gör. Detta har lett till att vissa beställningar blivit liggande längre än de borde och att uppföljning inte skickats ut som den ska. Det är självklart inte acceptabelt, och något vi har arbetat intensivt med att få ordning på.
Att du dessutom saknat en av de beställda produkterna trots den långa väntetiden är inte okej. Självklart ska du antingen få den saknade varan eller en återbetalning — beroende på vad som är rätt i ditt fall.
Hör gärna av dig till oss igen så löser vi detta omgående. Vi vill inte att du ska stå utan en vara du betalat för.
Tack för att du tog dig tid att skriva, och återigen beklagar vi att din upplevelse inte motsvarade det vi strävar efter.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har försökt att kontakta butiken…

Jag har försökt att kontakta butiken ett flertal gånger pga uteblivna produkter och att jag önskar återbetalning för dessa men får inga svar. Jag har öppnat ärende hos Klarna så får se vad som händer.

De växter jag har fått har varit bra packade och i fint skick men leveransen kan vara lång.

Får du dina produkter så är butiken okej men skulle du få problem med uteblivna produkter så räkna inte med hjälp..

18. september 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för att du delar din upplevelse, och vad skönt att höra att de växter du fått varit välpackade och i fint skick. Samtidigt beklagar vi verkligen att du saknat produkter och inte fått den återkoppling du förväntat dig när du försökt nå oss.

Under en period har vi haft ett omfattande systemfel som tyvärr påverkat både orderhantering och vår möjlighet att besvara meddelanden i den takt vi vill. Detta har gjort att vissa ärenden fallit mellan stolarna, vilket självklart inte är acceptabelt och något vi nu arbetat hårt för att lösa.

Självklart ska du få hjälp med de produkter du inte mottagit, antingen genom komplettering eller återbetalning beroende på vad som är rätt i just ditt fall. Du är varmt välkommen att kontakta oss igen så ordnar vi detta omgående – även om du redan öppnat ett ärende hos Klarna hjälper vi dig gärna direkt.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och vi ber om ursäkt för att du drabbats av våra tekniska problem.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställ ej härifrån om det är brottom.

Beställde en akvarielampa 21/9 som det stod 1-3 dagars leveranstid på, efter 1 vecka frågade jag vad som händer med beställningen då det fortfarande stod ''behandlas'', fick då svaret att den skulle levereras till deras lager 3 dagar senare och att den då skulle skickas. Ett tag senare skickade jag igen och fick samma svar, väntade då ytterligare några dagar och skrev sedan att de får avrbyta ordern så jag kunde beställa någon annan stans, fick då till svar att de skickat ordern samma dag och ej kunda avbryta den, 2 dagar senare fick jag äntligen lampan. Kommer absolut inte att beställa från denna sidan igen. Beställde lampan 21/9 och den levererades 13/10

13. oktober 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det blev frustrerande när leveransen tog längre tid än du förväntat dig, särskilt när du behövde produkten snabbt.

Vi vill dock förtydliga att det aldrig har stått 1–3 dagars leveranstid på själva produkten du beställde. De 1–3 dagarna som syns i kassan avser PostNords hanteringstid efter att paketet fått en spårningsetikett – alltså inte den totala leveranstiden.

På produktsidan har det tydligt framgått att lampan är ”Finns i lager hos leverantör – längre leveranstid”, vilket innebär att vi först måste få hem varan till vårt lager innan vi kan skicka den vidare till dig. Denna process tar normalt längre tid än lagervaror, och vi försöker alltid informera så tydligt vi kan om detta.

Vi beklagar verkligen att kommunikationen kring tidsplanen inte upplevdes som tillräcklig och att du behövde kontakta oss flera gånger. Det är något vi tar med oss för att förbättra kundupplevelsen framöver.

Vi uppskattar att du delade din feedback, och vi hoppas att lampan fungerar bra nu när den är på plats.

Bluff företag

Beställde växter och sniglar fick hem 2 av 3 växter sedan saknades det 3 sniglar .
Har försökt nå detta s.k företag men dom vägrar svara.
Ni som funderar på att handla från dessa GÖR INTE DET....
Vill man vara ett seriöst företag och få/behålla kunder får ni nog tänka om ang ert agerande/beteende....

9. oktober 2025

Hej Kristian,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar verkligen att din beställning inte motsvarade förväntningarna. Att du saknade både växter och sniglar är naturligtvis inte acceptabelt, och vi förstår att det skapar irritation när man dessutom inte får återkoppling så snabbt som man önskar.

Under den här perioden har vi haft ett omfattande systemfel som tyvärr påverkat både vår orderhantering och vår möjlighet att svara i den takt vi vill. Detta har gjort att vissa ärenden fallit mellan stolarna – vilket inte är okej, och något vi nu arbetat intensivt för att åtgärda.

Självklart ska du få de saknade produkterna eller en lösning som fungerar för dig. Hör gärna av dig till oss igen så löser vi detta omgående. Vi vill absolut inte att du ska sitta med en ofullständig leverans.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och återigen ber vi om ursäkt för strulet.

Horrible experience

Update: After several confirmations that they would refund me (starting in September and latest November 11th 2025), I have still not been refunded by this company. DO NOT RECOMMEND.

Short of it: Delay then the agreed refund not completed. Very, very hard to get in touch, always some excuse. Do not follow through with what they say.

Longer version:

Ordered and after contacting them myself to find out what was happening, I was told that there was a small delay. After waiting longer, I contacted them again and after several attempts, I finally got offered a cancellation and refund, which I agreed to.

I have still not received a refund. I contacted them several times and there is only ever an answer when I threaten to report them or ask if the business is legitimate. How hard is it to refund someone.

Out of the blue I got an email saying the plants were on their way. I had to contact them.. again.. and got an assurance that I would be refunded.. again.

Still nothing. Worst experience. Always some excuse. I can only think of one reason why after all this time there has still not been a refund.

I'll be buying from other companies in the future, the goods come from elsewhere anyway.

6. oktober 2025

Hi,
Thank you for taking the time to share your experience. We are truly sorry for the frustration this situation has caused — the delays, the mixed messages, and especially the missing refund. This is absolutely not the level of service we aim to provide.
In your case, the plants you ordered were not in stock at the time of purchase. As stated in our terms, these plants are ordered specifically per customer request, which is why cancellations normally aren’t possible once they’ve been ordered from our suppliers. Despite this, we agreed to cancel your order and issue a refund as a gesture of goodwill, as we never want a customer to feel stuck in a situation they’re unhappy with.
Unfortunately, during this period we experienced a major system failure where the connection between our e-commerce platform and our bank malfunctioned. This caused certain refunds and payouts not to be processed correctly, despite being marked as completed on our end. This is the sole reason why your refund was delayed — not lack of willingness from our side. The issue has now finally been resolved.
We completely understand your frustration, and we truly apologize for the poor communication during this time. If you still haven’t received your refund, please contact us once more and we will make sure to resolve it immediately.
Thank you for your patience, even though we recognise we have tested it far too much.
All the best,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betyg baserat på konversation med företaget

Bestälde växter till mitt akvarium. Det kom inga växter. Mailade och fick snabbt svar, att dom var försenade. Och att jag skulle höra av mig när dom kommit för att bli kompenserad för förseningen. Nu har dom kommit, mailade, men nu hör dom inte längre av sig. Skickat 2 ggr. Inget svarar längre. Varför ber dom mig kontakta dom? När dom ignorera mig.. Växterna var dock bra och friska.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Nordicaquadesign

Tack för att du delar din upplevelse, och vad skönt att höra att växterna kom fram i fint skick – även om vi verkligen förstår att förseningen och bristen på återkoppling efteråt har varit frustrerande.

Vi vill be om ursäkt för att du inte fått svar när du kontaktat oss igen. Vi har under en tid haft ett omfattande systemfel som tagit mycket fokus från vår verksamhet och den servicenivå vi vill erbjuda. Tyvärr har detta inneburit att vissa ärenden fallit mellan stolarna, vilket självklart inte är acceptabelt och något vi nu åtgärdat.

Du ska givetvis få den kompensation vi lovat för förseningen. Hör gärna av dig till oss på nytt så ser vi till att lösa det direkt.

Tack för ditt tålamod.

Allt gott!
/Teamet på Nordic Aquadesign

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.