Norm Invest Anmeldelser

1.256

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 161 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser platformen for at være utrolig brugervenlig, overskuelig og meget nem at gå til, selv for helt nye investorer på det finansielle marked. Forbrugerne fremhæver desuden den utrolig hurtige, venlige og yderst kompetente kundeservice, som altid yder professionel rådgivning og svarer hurtigt på alle indkomne henvendelser fra kunderne. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med specifikke udfordringer såsom svært valg af enkeltaktier, langsomme svar, blokerede konti og manglende respons. Desuden nævnte disse få brugere, at de savnede klar information, gennemskuelighed og tilstrækkelig støtte gennem hele forløbet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positiv meninger om service, og de fremhæver gentagne gange den hurtige og kompetente... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen og fremhæver den hurtige svartid og den professionelle... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med den overskuelige og brugervenlige platform. Forbrugere... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med svartiderne og fremhæver de hurtige og effektive svar på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere

Jeg har været bruger siden maj 2024. Nem og overskuelig proces, selv uden den store erfaring inden for inversteringer. Nemt at følge med på app’en og hurtig og professionel betjening ved udbetaling. J... Se mere

100% gnidningsfrit investeringsforløb! Har været kunde hos Norm i et par år efterhånden og det har været en fornøjelse! Alt kontakt jeg har haft har vært med Hans-Christian, som har været meget... Se mere

SUPER. Fremragende personlig service og rådgivning Jeg har netop fået optimeret mine og min hustrus konti til Aktiesparekonti. Kundeservice ringede mig op og hjalp med at fange de helt rigtige beløb o... Se mere

1. Investeringsservice
  2. Formueforvaltning
  3. Formuerådgivning

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.256)

Nemt og troværdigt

Nemt og troværdigt. En let og tillidsvækkende måde at investere på uden at man selv behøver at vide noget om investering.

5. august 2025

Hej Annedorte

Mange tak for at beskrive vores løsning som værende nem og troværdig. Det betyder utroligt meget for os, at vores kunder er glade for os.

Team Norm Invest

Den bedste og mest velsmurte…

Den bedste og mest velsmurte investeringsplatform jeg endnu er stødt på. Fremragende afkast har jeg også fået med de seneste år. Jeg anbefaler varmt Norm Invest

4. august 2025

Hej Henrik

Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse af vores løsning. Vi er utroligt glade for, at du er meget tilfreds med os og det afkast vi har leveret de seneste år. Tak for din anbefaling.

investerings platform

Fin investerings platform

31. juli 2025

Hej Hans Jørn

Mange tak for rosen af vores investeringsløsning. Vi er rigtigt glade for at du er fuldt ud tilfreds med os.

Udbetaling af midler

Jeg tænker at det er noget besværligt, når man vil trække penge ud ?????

30. juli 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Jeg er ærgerlig over at høre du synes det er besværligt med udbetalinger hos os. Det er faktisk rigtig nemt hos os at få udbetalt sine penge og vi sælger typisk kunders investeringer, samme dag de skriver ind til os på vores hovedmail hello@norminvest.com

God passiv investeringsforening

God passiv investeringsforening. Jeg har været godt tilfreds og bruger dem måske snart igen.

29. juli 2025

Hej Morten

Tak for rosen af vores passive investeringsprodukt, som vi bygger på en nobelprisvindene model. Du skal have mange tak for din ros af os.

Team Norm Invest

Super skarp service og produkt

Super skarp service og produkt. Jeg er glad kunde på 4. år.

29. juli 2025

Hej Tina

Tusinde tak for rosen af vores service samt produkt. Vi er rigtigt glade for at have dig som kunde hos os.

Helt klar anbefaling

Det er virkelig en god oplevelse med Norm Invest.
De er altid tjekkede og svarer lynhurtigt på forespørgsler og spørgsmål.
Det kan kun anbefales.

25. juli 2025

Hej Ellis

Mange tak for din anbefaling af os. Vi er meget glade for din tilfredshed og for at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Team Norm Invest

Alle medarbejdere er søde og hjælpsomme.
Har haft en del dialog med Jeppe som er yderst kompetent og guider en på en rolig måde.

23. juli 2025

Hej Henrik

Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse af os. Vi er også rigtigt glade for, at du er meget tilfreds med Jeppe.

Team Norm Invest

Den nemme og gode investering

Nemt, tilgængeligt og super gennemført virksomhed. Har investeret ved dem gennem 2,5 år og kun haft gode oplevelser ;)

22. juli 2025

Hej Josefine

Tusinde tak for din store ros af vores produkt og for at kalde os for en gennemført virksomhed. Det værdsætter vi meget.

Team Norm Invest

Virkelig god service hele vejen igennem!

22. juli 2025

Hej Mads

Tusinde tak for den store ros af vores service. Vi værdsætter meget din ros og vil altid gøre vores for at yde den bedst mulige service.

God investeringsplatform

God investeringsplatform, hvor du kan målrette dine investeringer til din risikoappetit

16. juli 2025

Hej Mark

Mange tak for rosen af vores investeringsløsning og om muligheden for at få en skræddersyet profil hos os, der passer til ens tidshorisont, risikotolerance og risikovillighed.

Topklasse 🙌

De allerbedste anbefalinger fra mig.
Altid høflig, hurtig og hjælpsom kundeservice.

16. juli 2025

Hej Karina

Mange tak for dine anbefalinger af Norm Invest. Vi er utroligt glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Team Norm Invest

Nemt at få udbetalt sin investering

Nemt at oprette en investeringskonto, god kundeservice, der svarer inden for kort tid, og så er det nemt at få udbetalt sin investering.

9. juli 2025

Hej Lasse

Mange tak for rosen af vores løsning. Vi er glade for, at du ville dele din oplevelse hos os med andre.

Fantastisk investeringsplatform for begyndere

Jeg har haft en opsparing i Norm Invest i snart 4 år, og der er altid fantastisk kundeservice når man skriver til dem for at få lavet ændringer/udbetalinger. Kommer til at være kunde mange år endnu.

8. juli 2025

Hej Emil

Tusinde tak for din store ros af vores kundeservice. Vi er utroligt glade for, at du vil fortsætte hos os som kunde i mange år.

God platform

Vel designet platform, hvor alle de vigtige indstillinger er tilgængelig i appen. Venligt personale, og nemt at anvende.

4. juli 2025

Hej Lærke

Tusinde tak for din store ros af vores investeringsløsning samt vores personale. Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Team Norm Invest

Altid hurtige og professionelle.

3. juli 2025

Hej Lasse

Mange tak for rosen af os. Vi er meget glade for at du finder os hurtige og professionelle, da det er noget vi altid bestræber os på at være.

Hurtig service

25. juni 2025

Hej David

Mange tak for rosen af vores service og for at dele din oplevelse hos os med andre.

Skide god service

Skide god service, og dejligt nemt med brug af deres app:)

20. juni 2025

Hej William

Tusinde tak for din store ros af vores service samt vores app, som vi har forsøgt at gøre så enkel som overhovedet mulig.