Har været på platformen i ca 1 år. Pluto Markets er den billigste handels platform i Danmark som jeg har prøvet, sammenlignet med banker og Nordnet. Du kan handle i før- og eftermarked, kryp... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Pluto.markets er en dansk reguleret investeringsplatform, der tilbyder kurtagefri handel med 4.500+ aktier og ETF’er til private og virksomheder. Derudover tilbyder Pluto markedets højeste rente, krypto samt at man kan sammensætte sit eget ETF-alternativ med “Collections”. Pluto servicerer 15.000+ danskere og er dækket af indskydergarantien.
Danmark
- pluto.markets
Svarer typisk inden for 1 måned
Lækkert med kurtage frit køb og fedt at…
Lækkert med kurtage frit køb og fedt at man kan købe en mindre andel af aktien, hvis man ikke har råd til dem hele. Det er også fedt at der er mulighed for at handle på markedet i hele des åbningstid, når man f.eks. vil købe fra det amerikanske marked. De eneste minusser er det beskedne udvalg af ETF'er og fonde, samt at det endnu ikke er muligt at få en aktiesparekonto, men det bliver måske bedre med tiden🙂
Som udbytteaktionær er Pluto en…
Som udbytteaktionær er Pluto en fortrinlig platform. De er super innovative og følger med udviklingen, har gode priser, gør det rigtig nemt og overskueligt at investere, har en hurtig og effektiv kundeservice.
Det dur
Super platform lige til at gå til gode renter på indestående og nogen gode collections 👍 herfra
Let overskuelig platform intuitiv at…
Let overskuelig platform intuitiv at navigere i. Hurtig og god kundeservice. Begrænset antal tickers/aktier men der opgraderes løbende med flere aktier samt features som automatisk handel/opsparing. Godt med mulighed for handel direkte i valuta uden vekselomkostninger
Super investeringsplatform og fantastisk oplevelse !
Jeg har investeret med Pluto i noget tid nu, og jeg er fuldt ud tilfreds. Platformen er utrolig brugervenlig, overskuelig og gør det nemt at komme i gang – uanset om man er nybegynder eller har erfaring med investering. Man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem, og det er tydeligt, at der er et dedikeret team bag, som virkelig går op i at skabe en god brugeroplevelse. Jeg kan varmt anbefale Pluto til alle, der ønsker en moderne og gennemskuelig måde at investere sine penge på. Fem store stjerner herfra!
Alt fungerer fint
Alt nemt, men det ville være godt hvis i kunne udvide med flere europæiske aktier og råvarer inkl soft commodities som kaffe og lignende...alt er godt mine forslag er bare icing on the cake.
Intuitiv handelsplatform som bare…
Intuitiv handelsplatform som bare virker uden så meget støj
Pluto bliver Danmarks bedste platform
Har været på platformen i ca 1 år.
Du kan handle i før- og eftermarked, krypto og lave dine egne ETF’er til langt mindre kurtage. Derudover kan du handler i fraktioner og dermed ikke skulle købe hele aktier.
Det er nok Danmarks fremtidige investeringsplatform lige her.
Enkelt og godt
Enkelt og godt. Kommer ofte med flere opdaterering som optimerer deres app
Fed platform
Fremragende investeringsplatform
Fremragende investeringsplatform.
- Nem App
- Billigt!
- Sindsyge produkter !
Er allerede i gang med at flytte alle mine aktier derhen nu.
Uovertruffen kundeservice og relevante…
Uovertruffen kundeservice og relevante konkurrencedygtige produkter.
Det virker fint men der er stadig…
Det virker fint men der er stadig betaling for at handle
Danmarks bedste handelsplatform.
Danmarks bedste handelsplatform.
10/10 -> easy UI og gode opdateringer…
10/10 -> easy UI og gode opdateringer løbende der gør det nemmere at investere.
Pluto er lige mig😄
Jeg er vild med at investere gennem Pluto. Det er så let, det er så overskueligt både at investere og at skabe sig overblik over hvordan det går og markedet.
Alt vedr handler er super enkelt.
Alt vedr handler er super enkelt og lige til
Alt fungere
Alt fungere, intet at klage over, lave gebyrer og vigtigst: Sole klare gebyr og hvad det koster og intet skjult.
Overskuelig
Det er virkelig en fin, nem og overskuelig platform til køb/salg af aktier.
Der mangler at man kan oprette ASK.
Ellers er alt upåklageligt.
Kanon gode priser Også dejligt man kan…
Kanon gode priser Også dejligt man kan købe en lille del af en dyr aktie Hurtig og venlig kundeservice