Pluto.markets Anmeldelser 53

4,5

Pluto.markets er transparent, nemt at bruge og ikke mindst billig (læs: Ingen kurtage). Collections-funktionen, hvor du kan bygge din egen ETF-lignende portefølje, der IKKE er lagerbeskattet, er tæt p... Se mere

Jeg flyttede fra Nordnet og over til Pluto. Alt gik efter planen og Pluto dækkede omkostningerne ved flytningen. Pluto har meget lave omkostninger og man kan investere for få beløb hvilket jeg syne... Se mere

Deres begrænsninger på daglig handel i amerikanske aktier er simpelthen ikke godt nok. Det er intet problem hos de andre jeg benytter (saxo, nordnet, danske bank). Det er lidt an en tilsnigelse... Se mere

Fuldstændig fantastisk platform. Kurtagefri handel og markedets laveste omkostninger, en super brugervenlig app, og det mest geniale, fractional shares. Deres service er helt i top. Jeg har haft e... Se mere

1. Finansiel institution

Pluto.markets er Danmarks kurtagefri investeringsapp, hvor du kan handle 4.000 aktier og ETF'er helt uden handelsgebyrer og i fraktioner. Reguleret i Danmark og dækket af indskydergarantien.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det tager typisk over 1 måned at svare

Virkelig god investeringsplatform

Virkelig god investeringsplatform! Pluto er en overskuelig app som gør det nemt at investere. Hvis man skal starte med at investere vil jeg helt klart anbefale at bruge Pluto. Jeg elsker at man kan investere lige præcis det beløb man ønsker og dermed kun købe en andel af de forskellige aktier.

14. februar 2025

Besvarelse fra Pluto.markets

Tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på! 🙏

DCA i Danmark

Jeg elsker at man kan bruge dem til at dollar cost average ind i selskaber. Det kan være virkelig svært at time markedet, og derfor er det her en fantastisk løsning.

Besvarelse fra Pluto.markets

Godt at du har lagt mærke til den magiske kombination af fractional shares + ingen kurtage! :)

Joakim, founder.

Jeg har længe tænkt på at investere i…

Jeg har længe tænkt på at investere i aktier, men har ikke haft tiden eller know-how til det (og har det stadig ikke 😊). Da jeg i dag så opslaget fra Pluto.markets om, at jeg som "uvidende" om aktiemarkedet kunne investere nemt og stort set uden omkostninger, foretog jeg mine første investeringer – fantastisk!

Super nem og overskuelig app – 5 stjerner herfra.

NB: Auto-invest-funktionen er helt perfekt for mig 🙌

Hej Stefan,

Tak for den fine anmeldelse - sig endelig til hvis du kommer på noget vi kan gøre bedre!

Næsten for let

Så bliver investering ikke meget lettere. Alle kan være med her, og så med automatisk indberetning til Skat.
Det er den løsning vi har manglet i årevis i Danmark,

Besvarelse fra Pluto.markets

Mange tak for din feedback - det varmer! Jeg lover, at det kun bliver vildere herfra. :)

Mvh.
Joakim, CEO og co-founder.

Fantastisk handelsplatform

Pluto Markets fungerer virkelig godt som handelsplatform. Den er intuitiv og nem at bruge, og det gør det enkelt at investere, selv for nybegyndere. Jeg har ikke haft brug for support, da alt kører problemfrit, men det virker som en professionel og pålidelig platform. Det er også en stor fordel, at der ikke er kurtage på handler. Kan klart anbefales!

18. januar 2025

Besvarelse fra Pluto.markets

Vi takker mange gange for din positive anmeldelse - selvom vi ellers rigtig godt lide at interagere med vores brugere via supporten. 😄

Mvh.
Joakim, CEO og co-founder.

Investeringsplatformen for alle – nem, gebyrfri og fleksibel

Denne nye investeringsplatform er en gamechanger investorer. Den er utroligt nem at bruge, hvilket gør den ideel for alle, der vil i gang med investering uden tidligere erfaring. Platformens design er brugervenligt, nemt at gå til, så man hurtigt kan føle sig tryg ved at træffe beslutninger.

En stor fordel er, at man kan købe en andel af en aktie, hvilket gør det muligt at investere, selv med et lille budget. Kombineret med fraværet af gebyrer betyder det, at hver krone går direkte til dine investeringer. Denne platform er perfekt til dem, der vil tage små skridt mod finansiel vækst uden at blive tynget af omkostninger.

24. december 2024

Besvarelse fra Pluto.markets

Mange tak for de varme ord, Jesper. Vi ruller snart en masse nye features ud, som jeg håber at du vil synes om. :)

Joakim fra Pluto

Super fed app

Super fed app. Som ny på aktiemarkedet synes jeg at det har været super nemt at komme igang, og det at man kan købe delvise aktier gør at man kan sprede sin risiko super meget. Kan varmt anbefales.

26. november 2024

Hej Simon P.

Tak, det varmer!

Hvis du har mere feedback må du endelig sende det direkte eller ringe til mig på jb@pluto.markets.

Mvh.
Joakim, CEO & co-founder.

God start for ny investering app

God start for ny investering app. Håber de tilføjer muligheden for at investere i ETF'er på et tidspunkt.

7. november 2024

Hej Jonas.

Fedt at du kan lide det! ETF'erne kommer i 2025, men inden da lancerer vi rigtig mange andre spændende produkter som jeg glæder mig til at vise dig!

Hvis du har mere feedback/spørgsmål må du endelig sende det direkte til mig på jb@pluto.markets.

Mvh.
Joakim, CEO & co-founder.

Vis anmeldelser på alle sprog. (53 anmeldelser)