Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Norm Invest A/S i et stykke tid, og det har været en gennemført positiv oplevelse. Fra første møde har servicen været personlig, professionel og gennemsigtig – noget, man virkelig sætter pris på i en branche, hvor tillid er altafgørende.
Deres rådgivere tager sig tid til at forstå ens behov og risikoprofil, og kommunikationen er altid klar og tilgængelig.
Afkastet har levet fuldt op til – og i flere tilfælde overgået – mine forventninger, uden at det er sket på bekostning af en ansvarlig investeringsstrategi. Det har været tydeligt, at der ligger både indsigt og omtanke bag hver beslutning.
Også på omkostningssiden er Norm Invest konkurrencedygtige. Der er fuld transparens, og man har aldrig følelsen af skjulte gebyrer eller uigennemsigtige aftaler.
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger – hvis du leder efter en professionel, pålidelig og resultatorienteret investeringspartner, så er Norm et oplagt valg.

Besvarelse fra Norm Invest
Perfekt service ! Jeg er tilfreds og bruger dem :) hurtig support også .

Besvarelse fra Norm Invest
Enestående kundeservice. Reagerer meget hurtigt på spørgsmål og udviser stor tålmodighed med også mindre kløgtige spørgsmål. Fin app, der giver hurtigt overblik og mulighed for at indbetale på investeringskontoen uden at skulle forbi netbank. Holder godt øje med din investering og sørger or at rebalancere, når markedet ændrer sig, så din risikoprofil er konstant.

Besvarelse fra Norm Invest
Det er nemt at komme i kontakt med min kontaktperson i Norm Invest. Jeg oplever, at der bliver bliver lyttet til det mine spørgsmål og der kommer et kompetent svar.

Besvarelse fra Norm Invest
Kæmpe anbefaling herfra! Rigtige gode afkast der slog markedet og mine egne investeringer. Samtidig også en kompetent support som har hjulpet med flere ting, herunder også mine pensionsinvesteringer.

Besvarelse fra Norm Invest
Fantastisk koncept for private investorer!
Dygtige medarbejdere, der guider dig hele vejen i processen.

Besvarelse fra Norm Invest
Hurtig og smidig ind- og udbataling.

Besvarelse fra Norm Invest
Norm Invest har en super god kundeservice. Da jeg skulle have noget af min investering udbetalt fik jeg hurtige og præcise svar på mine spørgsmål. Og så er de også rigtig gode til at få pengene til at yngle.

Besvarelse fra Norm Invest
Hurtig svar på et spørgsmål og en redegørelse som var nem at forstå og gå til

Besvarelse fra Norm Invest
Fremragende service altid. Tak for altid at gøre det nemt at have investeringer hos jer, Hans-Christian:-)

God professionel behandling. Fin platform. Anbefaling herfra 👍

Besvarelse fra Norm Invest
Mit bekendtskab med Norm Invest har absolut kun været positivt hele vejen igennem med en kompetent vejledning og service, når behovet var der. Senest har jeg haft behov for at få en del af min portefølje solgt og omsat til en udbetaling, hvilket hurtigt er blevet behandlet. De bedste anbefalinger fra en tilfreds kunde.
Søren H. Hansen

Besvarelse fra Norm Invest
Ingen ventetid i telefonen, meget venlig og tydelig kommunikation og hurtig sagsbehandling.

Besvarelse fra Norm Invest
De har efterhånden med investering i 3,5 år. Med en samlet fortjeneste omkring på 25%

Besvarelse fra Norm Invest
God service og hurtigt svar på spørgsmål!