Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig service. Nemt tilgængelig.
Problemfrit og trygt. God afkast efter risikoprofil.

Besvarelse fra Norm Invest
Det er et meget solidt firma som stort set kun har givet mig overskud gennem 10 år. Kan kun anbefales.
Meget fin kunde service gennem hele forløbet. 👍😊

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg har haft et rigtig godt forløb som kunde hos NormInvest. Det er et seriøst og reelt firma, hvor tingene fungerer. Jeg oplevede en fejl i forbindelse med en ændring af risikoklasse, hvor de viste gebyrer på hjemmesiden ikke stemte overens med de reelle omkostninger. Efter jeg gjorde opmærksom på det, refunderede de straks beløbet uden diskussion – hvilket for mig understøtter, at man kan stole på deres kundeservice og professionalisme.
Selve investeringsdelen har også fungeret problemfrit. Indbetalinger gik glat, investering i ETF’er og obligationer kørte automatisk, og afkastet var fornuftigt.
Jeg er ikke længere kunde, fordi jeg ønsker at styre investeringerne mere aktivt selv og tage en højere risiko, end de tilbyder – også i deres mest risikofyldte portefølje. Men hvis jeg igen skulle have brug for en "all inclusive"-løsning, hvor man blot indbetaler og lader pengene vokse stille og roligt, ville jeg uden tøven vende tilbage til NormInvest.
Jeg kan derfor kun give gode anbefalinger til dem, der ønsker en enkel og pålidelig løsning, og som har det fint med de brede ETF’er, de vælger at investere i.

Besvarelse fra Norm Invest
Trofast investor igennem flere år, exceptionelt afkast taget de usikre tider vi har været igennem, hvorfor jeg fandt det passende at give dem min 3. 5 stjernet anmeldelse!!!
#rigtiggladinvestor

Besvarelse fra Norm Invest
En helt igennem positiv oplevelse med Norm Invest. Særdeles hurtig, venlig og kompetent service og rådgivning. En yderst overskuelig og brugervenlig app. Jeg føler mig i trygge og yderst professionelle hænder og kan kun give Norm Invest mine allerbedste anbefalinger.

Besvarelse fra Norm Invest
Nem at benytte med en lækker app. Og så er konceptet rigtig godt.

Besvarelse fra Norm Invest
Nemt og overskueligt. God vejledning og hurtigt svar på henvendelser.

Besvarelse fra Norm Invest
Rigtig god service, godt produkt og nem at benytte for førstegangs aktieinvestor

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg føler mig i trygge hænder, og deres service er altid imødekommende og venlig!

Besvarelse fra Norm Invest
Det er en fornøjelse at arbejde med Norm Invest.
Let at få kontakt.
Hurtig og venlig sagsbehandling
Og ikke mindst fine afkast på investeringer.

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg har kun haft en rigtig positiv oplevelse med Norm Invest.
Appen er utrolig brugervenlig og logisk opbygget, så det er nemt at få et godt overblik over sine investeringer. Alt er sat op på en måde, der giver mening – selv hvis man ikke er ekspert.
Deres kundeservice fortjener også stor ros. Hver gang jeg har haft et spørgsmål, har jeg fået hurtigt svar fra kompetente medarbejdere, som både er venlige og professionelle. Det gør, at man føler sig taget alvorligt og tryg i processen.
For mig betyder det meget, at jeg føler, jeg er i sikre og professionelle hænder, når jeg investerer.
Norm Invest lever i den grad op til det, og jeg har fuld tillid til deres setup.
Alt i alt en super oplevelse – kan kun anbefale Norm Invest til andre, der ønsker en tryg og brugervenlig platform til deres investeringer.

Besvarelse fra Norm Invest
Fik altid god service mens jeg var der. Både hurtig investering af pengene når man indbetalte hver måned, og hurtig svar på kundeservice henvendelser.

Besvarelse fra Norm Invest
Har haft min portefølje i ca. 5 år og der er fin vækst. Norm Invest svarer hurtigt, informerer hvis der skal rebalanceres eller indsættes kontanter til at dække de små omkostninger og servicen er i top. Har lige fået udbetalt et beløb idag og det var nemt at sætte processen igang.

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg bruger Norm Invest som investeringsplatform, da det er billigt og de er super dygtige og venlige!

Besvarelse fra Norm Invest
Altid venlig betjening og hurtigt svar, super oplevelse hver gang man er i kontakt med Norm Invest,

Besvarelse fra Norm Invest
Super løsning, hvis man vil undgå at bruge for meget tid på sine investeringer.
Hurtig og virkelig god service. De er altid behjælpelige! Kan kun anbefales 👏👏