Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Altid hurtige og effektive

Besvarelse fra Norm Invest
Professionel og kompetent. Jeg har kun gode ting at sige, pengene føles i trygge hænder her.

Besvarelse fra Norm Invest
Meget imødekommende, og hurtige til at lave ændringer i portefølje og hurtig udbetaling!

Besvarelse fra Norm Invest
Nu har jeg været kunde hos dem i lidt mere end 2 år - og de er altid super søde og hjælpsomme (og svarer meget hurtigt når jeg sender en mail til dem)
Den 24.10.2025 sendte de mail ud om at nu kan man få en Aktiesparekonto hos dem, jeg skrev så til dem den 27.10.2025 at det ville jeg gerne have og at de skulle sælge for 200.000 kr af min beholdning. I dag den 03.11.2025 er alt på plads - det synes jeg er imponerende hurtigt. Det er også vigtigt for mig at afkastet hos dem er MEGET bedre end penge man investerer gennem sin bank.

Besvarelse fra Norm Invest
Hurtige svar, og enormt venlige. De er meget hjælpesomme ned til det helt konkrete.

Besvarelse fra Norm Invest
Har brugt Norm Invest i godt to år, og altid god og hurtig kundeservice, samtidig med godt afkast på mine investeringer. Jeg er meget tilfreds.

Nemt og hurtigt.
Havde behov for at få udbetalt min portefølje, det blev iværksat indenfor 24 timer.
Fantastisk service og er sikker på, at jeg vender tilbage som kunde

Besvarelse fra Norm Invest
Hurtig responstid og udmærket afkast indenfor de rammer som markederne nu engang er underkastede. Fik mail om delvis salg af værdipapirer indenfor en time.

Besvarelse fra Norm Invest
Simpelthen så god en oplevelse og service fra deres side, hver gang, jeg har haft skulle have brug her for. Og billige omkostninger, ikke mindst.

Besvarelse fra Norm Invest
Har lige oprettet Aktiesparekonto. Bad om overførsel af et beløb fra min 'gamle' portefølge til Aktiesparekontoen. Det blev hurtigt og problemfrit udført.

Besvarelse fra Norm Invest
God og nem mulighed for at investere penge uden selv at bruge en masse tid og energi på det.
Nemt at trække penge ud igen ved at skriver en mail til dem.
Også god kundeservice over telefonen.

Besvarelse fra Norm Invest
Altid klar til at hjælpe og altid yderst effektive. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Norm Invest
Var hurtig til at hjælpe med udbetaling.

Besvarelse fra Norm Invest
Meget intuitivt, overskueligt og fleksibelt ift risikovillighed og tidshorisont.

Besvarelse fra Norm Invest
God vejledning, gode afkast og en hurtig, venlig og professionel håndtering. Jeg er meget tilfreds

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg blev rådgivet godt i sin tid da jeg skiftede fra june til Norm invest. Ind og udbetaling er nemt, appen er intuitiv, og afkast har været rigtig fornuftigt :-) alt i alt glad og bliver hængende

Besvarelse fra Norm Invest
Hurtigt svar via mail og god kunde-oplevelse.

Besvarelse fra Norm Invest
Der er hurtig respons ved spørgsmål og ønsker om f.x. ændringer