Norm Invest Anmeldelser

1.256

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 161 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser platformen for at være utrolig brugervenlig, overskuelig og meget nem at gå til, selv for helt nye investorer på det finansielle marked. Forbrugerne fremhæver desuden den utrolig hurtige, venlige og yderst kompetente kundeservice, som altid yder professionel rådgivning og svarer hurtigt på alle indkomne henvendelser fra kunderne. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med specifikke udfordringer såsom svært valg af enkeltaktier, langsomme svar, blokerede konti og manglende respons. Desuden nævnte disse få brugere, at de savnede klar information, gennemskuelighed og tilstrækkelig støtte gennem hele forløbet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positiv meninger om service, og de fremhæver gentagne gange den hurtige og kompetente... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen og fremhæver den hurtige svartid og den professionelle... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med den overskuelige og brugervenlige platform. Forbrugere... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med svartiderne og fremhæver de hurtige og effektive svar på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere

100% gnidningsfrit investeringsforløb! Har været kunde hos Norm i et par år efterhånden og det har været en fornøjelse! Alt kontakt jeg har haft har vært med Hans-Christian, som har været meget... Se mere

SUPER. Fremragende personlig service og rådgivning Jeg har netop fået optimeret mine og min hustrus konti til Aktiesparekonti. Kundeservice ringede mig op og hjalp med at fange de helt rigtige beløb o... Se mere

1. Investeringsservice
  2. Formueforvaltning
  3. Formuerådgivning

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.256)

God kundeservice

God kundeservice, gode afkast, gode oplevelser.

5. december 2025

Hej Christian

Tusinde tak for ros af vores kundeservice og Norm porteføljernes afkast. Vi værdsætter meget, at du vil dele din oplevelse hos os herinde med andre.

Alt i orden

Alt i orden. God kommunikation

5. december 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at alt har været som du havde håbet.

100% gnidningsfrit!

100% gnidningsfrit investeringsforløb!
Har været kunde hos Norm i et par år efterhånden og det har været en fornøjelse! Alt kontakt jeg har haft har vært med Hans-Christian, som har været meget behagelig og professionel!

Utrolig nemt både at overføre og udbetale midler!
Gav gerne en 6. stjerne!

4. december 2025

Hej Jonas

Hvor skal du bare have mange tak for din store ros af os. Jeg er utroligt glad for at du har haft en god dialog med vores ansatte, Hans-Christian, og at du har følt hele processen har været behagelig og professionel.

Team Norm Invest

God platform og super service

Jeg har været bruger siden Jan 2024, var nyt på investeringsmarkedet. Jeg kan på det varmeste anbefale Norm Invest. Det er nemt at komme i gang, det er en meget overskuelig hjemmeside og platform. Deres app er også super god. Jeg har talt med deres kundeservice et 5-6 gange i den tid jeg har været hos dem og har altid talt med ekstremt hjælpsomme og kompetente rådgivere. Der er ingen dumme spørgsmål og de har været meget serviceminded. Som passiv investeringsplatform, har jeg ikke noget og sætte en finger på.
Gider dem min varmeste anbefaling.

3. december 2025

Hej Torsten

Mange tak for din mange rosende ord af vores løsning og tak for at dele det hele med andre.

Nem og overskuelig proces

Jeg har været bruger siden maj 2024. Nem og overskuelig proces, selv uden den store erfaring inden for inversteringer. Nemt at følge med på app’en og hurtig og professionel betjening ved udbetaling. Jeg bliver uden tvivl ved med at investere gennem Norm Invest.

3. december 2025

Hej Jeanette

Tusinde tak for rosen af vores app og kundeservice. Vi er meget glade for din tilfredshed med os og at du føler det har været helt gnidningsfrit at udbetale penge.

Fremragende service

Effektiv og professionel service. Tryg og transparent forvaltning af privat portefølje.

2. december 2025

Hej Mikkel

Tak for at kalde vores service for både effektiv og professionel. Vi er meget glade for, at du vil dele din oplevelse med os til andre.

Team Norm Invest

Jeg har altid fået god hjælp fra…

Jeg har altid fået god hjælp fra kundeservice. De svarer hurtigt og man får den hjælp man har brug for.

27. november 2025

Hej Lene

Du skal have tusinde tak for rosen af vores kundeservice. Vi prøver altid at hjælpe vores kunder bedst og hurtigst muligt.

venlig og professionel.

Jeg føler, at der bliver lyttet og aftalerne er respekteret til punkt og prik.
Alt med venlig og professionel.
Jeg er tilfreds

2. december 2025

Hej

Mange tak for rosen af vores løsning. Vi er utroligt glade for at du er yderst tilfreds med os.

Team Norm Invest

God service og flot afkast

Jeg har været bruger siden 2022, og har kontinuerligt investeret med flotte afkast.

Altid hurtigt svar på mails, så meget tilfreds med servicen.

Jeg anbefaler altid NormInvest til familie og venner.

27. november 2025

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse af vores løsning. Vi er meget glade for din tilfredshed med os og at du altid anbefaler os til andre. Det er meget værdsat.

Team Norm Invest

Super god support og rådgivning i…

Super god support og rådgivning i forbindelse med investering.

26. november 2025

Hej Morten

Tusinde tak for rosen af vores support. Vi er utroligt glade for at du er godt tilfreds med os.

Altid hurtige og hjælpsomme

Altid hurtige og hjælpsomme. Let at komme i kontakt med.

24. november 2025

Hej Mark

Mange tak for rosen af vores service! Det er meget værdsat.

Fint afkast

Fint afkast. Super hurtig, venlig og kvalificeret vejledning.

20. november 2025

Hej Anne

Mange tak for rosen af afkast såvel som vores service. Vi er glade for at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Hurtig ekspedition

Venlig og hurtig ekspedition.

18. november 2025

Hej Jens

Tusinde tak for rosen af vores ekspeditionstid. Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt på kunders henvendelser og det sker altid på samme dag man kontakter os.

Stabilt

Godt, stabilt og trygt stadig at investere. Prompte svar fra kundeservice.

13. november 2025

Hej Rune

Tak for dine fine ord om Norm Invest og vi er utroligt glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og oplever prompte svar fra vores kundesupport.

Super gode, klar anbefaling

Jeg har været super glad for Norm Invest. Jeg startede min investering i marts 2021 og har kontinuerligt sat beløb ind på opsparingen. Her, november 2025, har jeg så trukket investeringen ud, da den skal bruges til boligkøb og har tjent ca. 75.000 kr. på at de har stået der. Jeg er super tilfreds med den nemme løsning og med den gode kundeservice som altid hurtigt og venligt besvarer mine henvendelser. Jeg vil også investere hos dem i fremtiden.

12. november 2025

Hej Rachel

Tusinde tak for din meget store ros af vores løsning og det afkast du har opnået hos os. Vi er utroligt glade for at høre, at du også vil investere hos os fremover.

God kundekontakt

Nem at komme i kontakt med og hurtig adgang til at trække penge ud igen.

12. november 2025

Hej Max

Tak for rosen af udbetalingsprocesen - vi bestræber os altid på, at de skal være ligeså nemt at udbetale penge, som at indbetale dem hos os.

Team Norm Invest

Norm invest leverer en nem måde at…

Norm invest leverer en nem måde at investere frie midler på , deres produkter er overskuelige, kundeservicen i top og konkurrencedygtige afkast

Hej Martin

Tak for ros af afkast, kundeservice såvel som vores investeringsprodukter. Vi værdsætter meget din store ros af os.

Team Norm Invest

Super og hurtig personlig service

Super og hurtig personlig service, både mht køb og salg, stort som småt. Jeg er meget tilfreds med Norm Invest:-)

Hej

Vi er utroligt glade for at høre, at du er meget tilfreds med Norm Invest! :-) Godt at høre, at du fik god og personlig service hos os.

Norm Invest er super!

Jeg er rigtig glad for at have en konto hos Norm Invest, det føles trygt og de er altid lette at få fat på. For nyligt ville jeg gerne have udbetalt nogle af mine penge og det var super nemt.
- Malaika

Hej Malaika

Hvor er vi glade for dine rosende ord af vores løsning. Du skal have tak for at dele din oplevelse hos os med andre.