Norm Invest Anmeldelser

1.256

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 161 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser platformen for at være utrolig brugervenlig, overskuelig og meget nem at gå til, selv for helt nye investorer på det finansielle marked. Forbrugerne fremhæver desuden den utrolig hurtige, venlige og yderst kompetente kundeservice, som altid yder professionel rådgivning og svarer hurtigt på alle indkomne henvendelser fra kunderne. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med specifikke udfordringer såsom svært valg af enkeltaktier, langsomme svar, blokerede konti og manglende respons. Desuden nævnte disse få brugere, at de savnede klar information, gennemskuelighed og tilstrækkelig støtte gennem hele forløbet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positiv meninger om service, og de fremhæver gentagne gange den hurtige og kompetente... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med kundeservicen og fremhæver den hurtige svartid og den professionelle... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med den overskuelige og brugervenlige platform. Forbrugere... Se mere

Response time

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med svartiderne og fremhæver de hurtige og effektive svar på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere

Jeg har været bruger siden maj 2024. Nem og overskuelig proces, selv uden den store erfaring inden for inversteringer. Nemt at følge med på app’en og hurtig og professionel betjening ved udbetaling. J... Se mere

100% gnidningsfrit investeringsforløb! Har været kunde hos Norm i et par år efterhånden og det har været en fornøjelse! Alt kontakt jeg har haft har vært med Hans-Christian, som har været meget... Se mere

SUPER. Fremragende personlig service og rådgivning Jeg har netop fået optimeret mine og min hustrus konti til Aktiesparekonti. Kundeservice ringede mig op og hjalp med at fange de helt rigtige beløb o... Se mere

1. Investeringsservice
  2. Formueforvaltning
  3. Formuerådgivning

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.256)

Altid hurtig svar.

Altid hurtig svar.
God hjælp til investering og flytning af midler

15. januar 2026

Hej Joy

Mange tak for den store ros af vores løsning og for at dele oplevelsen med andre.

Team Norm Invest

Super nemt med fornuftigt afkast dog…

Super nemt med fornuftigt afkast dog ofte man skal tage stilling til sin portefølje niveau.

Hej Brian

Mange tak for at rose vores løsning og dens opnåede afkast.

5 stjerner herfra som kunde i 6 år

5 stjerner herfra som kunde i 6 år. Gode afkast, overskuelig og nem app, god kommunikation. Her netop fået hurtig og problemfri hjælp til at flytte min beholdning over på en aktiesparekonto. Sådan!

Hej Niels

Dejlig anmeldelse fra en trofast kunde - tusinde tak for den store ros af vores løsning.

Team Norm Invest

Har investeret gennem Norm Invest i…

Har investeret gennem Norm Invest i flere år, og er meget tilfreds, god kundeservice. Det er dejligt nemt, hvis man ikke selv har tid til at sætte sig ind i aktie investering.

Hej Torben

Hvor er vi glade for din store tilfredshed med os. Tusinde tak for din anmeldelse.

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom

Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto.
Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og det hele kom på plads i løbet af meget kort tid, selv om det var lige om årsskiftet.
Tak for jeres professionelle håndtering.

Hej Torben

Hvor er vi glade for din meget fine anmeldelse af vores løsning, og for at kalde os en professionel løsning. Tusinde tak for rosen.

Team Norm Invest

Nem og enkel måde at investere på

Nem og enkel måde at investere på.
De gange jeg har haft behov for kundeservice, har Norm Invest responderet hurtigt og effektivt.

6. januar 2026

Hej Christel

Hvor dejligt at du er godt tilfredse med os. Tak for at dele din oplevelse med andre.

Ekstraordinær kundeservice

Hej Emil

Wow! Vi er så glade for at høre, at du har oplevet vores kundeservice som værende ekstraordinær. Mange tak for rosen.

En anbefaling værd

Let at overskue, lave omkostninger, god service og ganske fornuftige afkast. Kan bestemt anbefale Norm Invest, hvis det skal være simpelt og rentabelt på samme tid.

Hej Thomas

Hvor er vi glade for, at du kan anbefale os og er godt tilfreds med overskueligheden ved løsninger, de laver omkostninger mm.

Sobert foretagende!

Sober, hurtig og altid god information og betjening!

2. januar 2026

Hej Trine

Mange tak for den store ros af os.

Team Norm Invest

Jeg vil gFremragende service og fuld gennemsigtighederne rose Norm Invest for en…

Derudover er jeg meget tilfreds med, hvor tydeligt I har gjort omkostningerne på platformen. Det er nemt at gennemskue, hvad man betaler, og adgangen til de nødvendige rapporter er blevet meget brugervenlig. Det giver et godt overblik over min investering. Tak for den gode service!

2. januar 2026

Hej Ash

Mange tak for at kalde vores løsning for fuld gennemsigtig og vores service for fremragende. Det betyder utroligt meget for os, at du er så godt tilfreds med os.

Team Norm Invest

Nem investeringsløsning. God service.

Nem investeringsløsning. God service og hurtige brugbare svar når man henvender sig på mail. Stor tak til Hans-Christian, der har været meget behjælpelig:)

Alt i alt god oplevelse

22. december 2025

Hej Jonatan

Tusinde tak for den store ros af vores investeringsløsning, og for at dele din oplevelse hos os med andre.

Exceptionelt service niveau

Exceptionelt service niveau. 👍🏻

18. december 2025

Hej Richard

Tusinde tak for at kalde vores service for at være exceptionelt - det er meget værdsat, at vi har levet helt op til dine forvetninger.

imponerende højt serviceniveau

Jeg har oplevet et imponerende højt serviceniveau hos Norm Invest, hvor spørgsmål og ændringer altid bliver håndteret hurtigt og professionelt. Det giver en stor tryghed at vide, at man er i gode hænder. Norm Invest er efter min erfaring det oplagte valg, hvis man ønsker et solidt og professionelt investeringsprodukt.

18. december 2025

Hej Jørgen

Hvor skal du have mange tak for at kalde vores service for at være på et imponerende højt niveau. Vi er så glade for at alt hos os har været så tilfredstillende, og tak for at dele dine oplevelser hos os med andre.

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning og hurtig ekspedition

15. december 2025

Hej Finn

Tusinde tak for at rose vores kundeservice og herunder behandlingstiden. Vi er glade for, at du er godt tilfredse med os.

Så nemt og effektivt

Så nemt og effektivt. Og rigtig godt tilfreds med gevinsten på de ca. 3 år jeg har brugt Norm.

15. december 2025

Hej Anders

Mange tak for ros af vores løsning og dit opnåede afkast hos os.

Professionel og tryg…

Professionel og tryg investeringsløsning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Norm Invest. Platformen er enkel at bruge, deres rådgivning er kompetent, og jeg føler mine midler bliver håndteret professionelt og indbringende. Kundeservicen er i top – hurtige svar, klare forklaringer og en tryg tilgang til investering. Jeg kan varmt anbefale Norm Invest til både nye og erfarne investorer.

4. december 2025

Hej Søren

Tusinde tak for din store ros af vores platform, kundeservice mm. Vi er utroligt glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Jeg er glad for Norm Invest

Jeg er glad for Norm Invest.
Det kunne ikke være nemmere og supporten er super lige til og ville være en glimrende benchmark for utallige andre firmaer.

5. december 2025

Hej Casper

Mange tak for at dele din glæde for Norm Invest. Vi er så glade for dine mange rosende ord om os.

Team Norm Invest

Support er super hurtige og meget…

Support er super hurtige og meget hjælpsomme!

Appen kører helt af sig selv med glimrende afkast!

5. december 2025

Hej Nicolaj

Mange tak for din store ros af vores support, app og afkast. Det er vi meget glade for, at du er tilfreds med.