Jeg vil gerne rose Norm Invest for en utrolig hurtig respons på min anmeldelse. Det er tydeligt, at I tager jeres kunders feedback seriøst, og det skaber stor tillid. Derudover er jeg meget tilfred... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Applebys Plads 7, 1411, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Altid hurtig svar.
God hjælp til investering og flytning af midler

Besvarelse fra Norm Invest
Super nemt med fornuftigt afkast dog ofte man skal tage stilling til sin portefølje niveau.

Besvarelse fra Norm Invest
5 stjerner herfra som kunde i 6 år. Gode afkast, overskuelig og nem app, god kommunikation. Her netop fået hurtig og problemfri hjælp til at flytte min beholdning over på en aktiesparekonto. Sådan!

Besvarelse fra Norm Invest
Har investeret gennem Norm Invest i flere år, og er meget tilfreds, god kundeservice. Det er dejligt nemt, hvis man ikke selv har tid til at sætte sig ind i aktie investering.

Besvarelse fra Norm Invest
Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto.
Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og det hele kom på plads i løbet af meget kort tid, selv om det var lige om årsskiftet.
Tak for jeres professionelle håndtering.

Besvarelse fra Norm Invest
Nem og enkel måde at investere på.
De gange jeg har haft behov for kundeservice, har Norm Invest responderet hurtigt og effektivt.

Besvarelse fra Norm Invest
Let at overskue, lave omkostninger, god service og ganske fornuftige afkast. Kan bestemt anbefale Norm Invest, hvis det skal være simpelt og rentabelt på samme tid.

Besvarelse fra Norm Invest
Super god kommunikation og hjælp.
God investering og godt afkast.

Besvarelse fra Norm Invest
Sober, hurtig og altid god information og betjening!

Besvarelse fra Norm Invest
Derudover er jeg meget tilfreds med, hvor tydeligt I har gjort omkostningerne på platformen. Det er nemt at gennemskue, hvad man betaler, og adgangen til de nødvendige rapporter er blevet meget brugervenlig. Det giver et godt overblik over min investering. Tak for den gode service!

Besvarelse fra Norm Invest
Nem investeringsløsning. God service og hurtige brugbare svar når man henvender sig på mail. Stor tak til Hans-Christian, der har været meget behjælpelig:)
Alt i alt god oplevelse

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg har oplevet et imponerende højt serviceniveau hos Norm Invest, hvor spørgsmål og ændringer altid bliver håndteret hurtigt og professionelt. Det giver en stor tryghed at vide, at man er i gode hænder. Norm Invest er efter min erfaring det oplagte valg, hvis man ønsker et solidt og professionelt investeringsprodukt.

Besvarelse fra Norm Invest
Professionel rådgivning og hurtig ekspedition

Besvarelse fra Norm Invest
Så nemt og effektivt. Og rigtig godt tilfreds med gevinsten på de ca. 3 år jeg har brugt Norm.

Professionel og tryg investeringsløsning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Norm Invest. Platformen er enkel at bruge, deres rådgivning er kompetent, og jeg føler mine midler bliver håndteret professionelt og indbringende. Kundeservicen er i top – hurtige svar, klare forklaringer og en tryg tilgang til investering. Jeg kan varmt anbefale Norm Invest til både nye og erfarne investorer.

Besvarelse fra Norm Invest
Jeg er glad for Norm Invest.
Det kunne ikke være nemmere og supporten er super lige til og ville være en glimrende benchmark for utallige andre firmaer.

Besvarelse fra Norm Invest
Support er super hurtige og meget hjælpsomme!
Appen kører helt af sig selv med glimrende afkast!