Ontzettend mooi en schoon huisje, van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de prachtige omgeving, de tuin met de sauna en de rust en stilte om ons heen. Vriendelijke eigenaren die goed bereik... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mooi huisje, soort Amerikaanse blokhut. Mooi uitzicht en veel rust en ruimte. Park wat saai voor kinderen. Echt voor rustzoekers. Sommige dingen wat verouderd. Bezienswaardigheden bijna allemaal minim... Se mere
Gezellig, schoon, en rustig gelegen huisje met bosrijk omgeving. We werden vriendelijk ontvangen. Binnen zag er netjes uit met alle voorzieningen, bedden waren opgemaakt en de 'n matras was uitstekend... Se mere
Mooi huisje van alle gemakken voorzien. Ook met zeer warm weer en zonder airci goed te doen dankzij luiken en goede staande ventilator. Prachtige tuin met diverse zitjes met kussens en altijd zit je... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rust ruimte en natuur. Wat wil je nog meer
We zaten hier 4 nachten maar het voelde veel langer. Wat zitten we hier mooi. En zo rustig in het hoogseizoen. Geweldige wandelingen in de Manteling, Oranje Zon en bij Westkapelle, een dagje Middelburg en langs Veere. En elke dag ook nog even genieten aan zee. Het was in de zomer al geweldig en moet in de herfst/ winter helemaal knus zijn. Kortom een gewelidg huisje in een geweldige omgeving.
Huis met 'the good vibes'.
Locatie/inrichting/onderhoud/faciliteiten van het het huis. Alles supermooi!
Wij (mijn gezin en ik) beschrijven het huis als 'het huisje met the good vibes'.
De manier om leuke huisjes op uinieke…
De manier om leuke huisjes op uinieke plekken te vinden.
Mooi huisje met een enorme tuin
Mooi huisje met een enorme tuin. De eigenaar woonde naast ons en dat was handig. Bij een probleem werd er direct actie ondernomen en het probleem was verholpen.
Aardige gastheer en gastvrouw.
Volgend jaar komen we weer.
Het huisje was ontzettend mooi
Het huisje was ontzettend mooi, midden in de natuur. Het was er schoon, groen en fijn. Met veel dieren en groen om ons heen. We kwamen er echt tot rust. De locatie was perfect. Alle faciliteiten waren aanwezig.
Heerlijk uitstapje
We hebben een geweldige mini vakantie gehad in dit appartement. Melanie heeft ons hartelijk ontvangen. Ze is vriendelijk en behulpzaam en weet veel interessants te vertellen over het pand en de omgeving. Het appartement is prachtig en van alles voorzien, en omgeven door een mooie tuin. We hebben veel ondernomen vanaf deze locatie en elke dag was het weer fijn terugkomen en uitrusten op deze plek.
Geniet in een mooie omgeving
Communicatie vooraf is snel en vriendelijk. Hele vriendelijke binnenkomst. Het huisje is van alle gemakken voorzien en lekker schoon.
Back to basic relaxen
Super aardige mensen, caroline is een echte meedenker.
Pod was heerlijk back to basic. Goed kunnen ontspannen
Mooi huis midden in het bos
Mooi huis midden in het bos. Schoon en compleet.
Schattig knus theehuisje
Een klein, knus en eenvoudig theehuisje waar juist de eenvoud de charme is. Verwacht geen luxe, maar een sfeervolle plek waar je echt even kunt ontsnappen aan de drukte. Binnen vind je een comfortabel tweepersoonsbed, een tafelmodel koelkastje, een klein tafeltje met twee stoelen en alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.
De douche en het toilet zijn los van het huisje, wat helemaal past bij de unieke en eenvoudige sfeer van deze plek. Rondom het huisje is ook nog een klein zitje waar je gezellig samen een spelletje kunt spelen of kunt genieten van een drankje.
Het uitzicht over het water is prachtig en de alpaca’s aan de overkant maken het extra bijzonder. Buiten kun je heerlijk ontspannen in de hottub en zodra het donker wordt, zorgen de sfeervolle lampjes rondom het huisje voor een magische en romantische sfeer.
Simpel, knus en helemaal af. Een plek waar je ontdekt dat je eigenlijk niet veel meer nodig hebt.
Vriendelijke mensen met het hart op de…
Vriendelijke mensen met het hart op de juiste plaats. Geweldig mooie plaatsen op de camping en prachtige huisjes in een idyllisch landschap.
Prachtig!
Wij verbleven in Rincón de Paz, de yurt staat in een prachtige omgeving waar je onwijs mooie wandelingen kunt maken en kan genieten van prachtige uitzichten. De yurt zelf is erg netjes en ruim en is van alle gemakken voorzien. In de warme maanden is het wel erg warm maar gelukkig zijn er rondom de yurt ook wel schaduw relax plekken. De eigenaars zijn ook onwijs aardige, gastvrije en behulpzame mensen. Wij hebben een hele fijne tijd gehad!
We hebben enorm genoten van de rust en…
We hebben enorm genoten van de rust en charme van deze idyllische plek. Het meer om in te zwemmen, de natuur om mee te verbinden en het leuke, speelse huisje.
Het enige minpuntje zijn wel de muizen (?), die vieren s nachts feest naast, boven en onder je. Met oordopjes lukt het, maar zonder hen zou het echt een paradijslijke ervaring geweest zijn.
Buitengewoon
Heerlijk huisje, niet voor niets heet het "Buitengewoon".
De eigenaren zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt. Het uitzicht op het bos (en de vogels, eekhoorn, etc.) doet je meteen tot rust komen. Mooie fietsomgeving. Huisje ligt landelijk in afgelegen gebied, afgescheiden op het erf van de eigenaren.
Luxe
Een luxe en comfortabel huisje met extra's. Zoals een schaduwdoek in de tuin, een hangmat en veel privacy.
Wat een fijn verblijf
Wat een fijn verblijf, lieve mensen, uitgebreid ontbijt met streekproducten. Alles was tiptop in orde en we hadden echt een vakantiegevoel.
Frans en Ria.
Wat een heerlijk huisje is…
Wat een heerlijk huisje is Koeterdekoet! Smaakvol ingericht, tot in de puntjes verzorgd en van alle comfort voorzien. Een heerlijk bed, een zalige douche en een prachtig uitzicht op de weilanden, waar de koeien tevreden rondlopen en de vogels vrolijk kwetteren. Maar ja, wie zou hier nu niet gelukkig zijn?
Ook de omgeving is fantastisch. Heerlijk om te fietsen en te wandelen, met leuke stadjes, de zee, de duinen... Kortom, er is hier ontzettend veel te beleven.
Wij zijn echte Anglofielen, maar West-Friesland hoeft zeker niet onder te doen. We zijn heel aangenaam verrast door de prachtige natuur en de mooie, uitstekend verzorgde stadjes en dorpen.
Heel hartelijk bedankt ook voor de warme ontvangst, met bloemen, lekkers en zelfs een flesje wijn.
Dit is absoluut een adresje om naar terug te keren!
Mooie kamer op een prima locatie
Mooie kamer op een prima locatie. Prettige contacten met de eigenaren.
Mooi huisje!
Een tevreden gebruiker
Inmiddels heb ik in de laatste paar jaar verschillende natuurhuisjes mogen verblijven. Ik vind de accommodaties echt heerlijk. Puur omdat ze ook persoonlijk, basic en zeker ook goed verzorgd zijn. Ze liggen meestal in een mooie omgeving waar je direct de natuur kunt ervaren en beleven op de manier die je prettig vindt.
De organisatie heeft geen commerciële "alles moet maar kunnen" uitstraling. Daar hou ik van. Ik hou niet zo van platgelopen en strakke concepten. Het is gewoon bij mensen thuis die je het vertrouwen geven dat je er een fijn verblijf zult hebben.
Ik krijg bij natuurhuisje echt een vakantie gevoel terwijl ik er niet heel ver voor van huis hoef.
Kortom ik ben heel tevreden :-)
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.