Ontzettend mooi en schoon huisje, van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de prachtige omgeving, de tuin met de sauna en de rust en stilte om ons heen. Vriendelijke eigenaren die goed bereik... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mooi huisje, soort Amerikaanse blokhut. Mooi uitzicht en veel rust en ruimte. Park wat saai voor kinderen. Echt voor rustzoekers. Sommige dingen wat verouderd. Bezienswaardigheden bijna allemaal minim... Se mere
Fijne bungalow die koel bleef bij hete dagen, behulpzame en vriendelijke eigenaren. 5 nachten geweest. Mooie nieuwe keuken met inductie kookplaat. Fijne en gezellige woonkamer, serre, slaapkamers met... Se mere
Mooi huisje van alle gemakken voorzien. Ook met zeer warm weer en zonder airci goed te doen dankzij luiken en goede staande ventilator. Prachtige tuin met diverse zitjes met kussens en altijd zit je... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het huisje is in autentieke stijl van…
Her hisje is in autentieke stijl van de streek gebouwd. Prachtige gebinten in het huisje en een bedstee.
Een hele mooie lounch gedeelte in de tuin. Perfecte ligging....bij dwingeloo en dwingeler hei. De "oogstdag" van Lhee op 8 augustus is vanuit de tuin te volgen....geweldig.
Echt een heerlijk verblijf gehad in dit…
Echt een heerlijk verblijf gehad in dit prachtige huis. Deborah heeft ons heel fijn ontvangen en er stond zelfs een fles champagne voor ons klaar bij aankomst. Het huis ligt op een prachtige plek; je kijkt vrij weg over de weilanden. En binnen no time ben je in Knokke of Cadzand. Daarnaast is het verblijf heel ruim en van alle gemakken voorzien. Ook een heel leuke inrichting. Kortom: een aanrader! Wij hebben heel erg genoten.
Heerlijk genieten van de rust
Fijne locatie en goede accommodatie en voorzien van alle gemakken
Pipowagen
Eigenaren doen hun ding als je weg bent,respecteren je privacy en rust. Pipowagen is erg leuk met omheinde tuin.Wordt wel erg nadruk gelegd op dat de hond daar niets mag doen.
Je zit niet echt in de natuur,, maar omringd door akkerbouw. Een N weg op 100 meter afstand is niet echt de rust die in een natuurhuisje past. Ook met een hond kan je nabij het huisje niet echt wandelen.
Prima, net, compleet
Mooi, net, compleet vakantiehuisje. Zo naast de speeltuin, ideaal voor de kinderen. Mooi zwembad in Kircheim waar we meerdere keren zijn geweest. Ook het strandje bij het stuwmeer vonden de kinderen super. Ook genoeg andere uitstapjes te doen. Tierpark Knüll vonden onze kinderen helemaal geweldig. Wij hebben hier fijn 2 weken een onze vakantie kunnen houden!
NATUURHUISJE een fijne ontspannen
NATUURHUISJE was een fijne ontspannen leuke ervaring waarin we ons midden in de natuur en toch in de bewoonde wereld bevonden. Echt voor herhaling vatbaar!
heerlijk en comfortabel huisje met…
heerlijk en comfortabel huisje met prachtig uitzicht over de veleden vanaf de overkapte achterzijde.Erg aardige eigenaren.
Alles best duidelijk
Alles best duidelijk, makkelijk te reserveren, je kunt indien nodig meteen vragen stellen aan de eigenaren van het huisje.
Bij sommige huisjes op de site weinig foto's of info over de voorzieningen verder geen op of aanmerkingen
De koning te rijk
We voelden ons even een week grootgrondbezitters in deze mooie omgeving.
Mooie uitvalsbasis voor uitstapjes maar ook heerlijk voor je uitstaren in de tuin.
Wij hebben genoten van ons verblijf…
Wat hebben wij genoten van ons verblijf!
We waren hier met drie tieners, en tot onze verrassing waren we het allemaal over één ding eens: dit is een fantastische plek.
Het huis is een waar paradijs voor iedereen die van schoonheid houdt. In elk detail voel je de liefde, zorg en aandacht waarmee alles is ingericht. Voor onze jongste dochter, die heel gevoelig is voor sfeer en esthetiek, was dat vanaf het eerste moment al een groot deel van het succes van deze vakantie.
We gaan de heerlijke tuin, het rustige riviertje met de bevers en de prachtige omgeving enorm missen. Onze kinderen hebben 's avonds met veel geduld naar de bevers gekeken, en dat was iedere keer weer een bijzondere belevenis. De roeiboot zorgde zelfs voor een romantisch uitje voor onze oudste dochter en haar vriend – een herinnering die ze nog lang zullen koesteren.
Ook de ligging is perfect. Vanuit hier hebben we Nancy (op de heenweg), Dijon en Langres bezocht, en op de terugweg ook Metz. Wat een ideale uitvalsbasis om deze prachtige regio te ontdekken!
En hoe bijzonder is het dat op vrijdagochtend de bakker langskomt, zodat je de dag kunt beginnen met heerlijk verse croissants ? Zulke kleine details maken deze plek echt uniek.
In slechts vier dagen zijn we helemaal tot rust gekomen – het voelde alsof we een maand vakantie hadden gehad.
Dit was een verblijf om nooit te vergeten. We nemen niet alleen mooie herinneringen mee naar huis, maar ook een stukje van deze bijzondere plek in ons hart. We komen zeker terug, en de volgende keer blijven we nog wat langer!
Geweldig huisje in een geweldig…
Geweldig huisje in een geweldig omgeving!
We hebben een top verblijf gehad.
Rust, vrijheid, heerlijke jacuzzi, een eigenaar dat bereikbaar was wanneer het nodig was.
Het huis voorziet van alles wat we nodig hadden en de omgeving is zoooo mooi!
Rust ruimte en natuur. Wat wil je nog meer
We zaten hier 4 nachten maar het voelde veel langer. Wat zitten we hier mooi. En zo rustig in het hoogseizoen. Geweldige wandelingen in de Manteling, Oranje Zon en bij Westkapelle, een dagje Middelburg en langs Veere. En elke dag ook nog even genieten aan zee. Het was in de zomer al geweldig en moet in de herfst/ winter helemaal knus zijn. Kortom een gewelidg huisje in een geweldige omgeving.
Huis met 'the good vibes'.
Locatie/inrichting/onderhoud/faciliteiten van het het huis. Alles supermooi!
Wij (mijn gezin en ik) beschrijven het huis als 'het huisje met the good vibes'.
De manier om leuke huisjes op uinieke…
De manier om leuke huisjes op uinieke plekken te vinden.
Mooi huisje met een enorme tuin
Mooi huisje met een enorme tuin. De eigenaar woonde naast ons en dat was handig. Bij een probleem werd er direct actie ondernomen en het probleem was verholpen.
Aardige gastheer en gastvrouw.
Volgend jaar komen we weer.
Het huisje was ontzettend mooi
Het huisje was ontzettend mooi, midden in de natuur. Het was er schoon, groen en fijn. Met veel dieren en groen om ons heen. We kwamen er echt tot rust. De locatie was perfect. Alle faciliteiten waren aanwezig.
Heerlijk uitstapje
We hebben een geweldige mini vakantie gehad in dit appartement. Melanie heeft ons hartelijk ontvangen. Ze is vriendelijk en behulpzaam en weet veel interessants te vertellen over het pand en de omgeving. Het appartement is prachtig en van alles voorzien, en omgeven door een mooie tuin. We hebben veel ondernomen vanaf deze locatie en elke dag was het weer fijn terugkomen en uitrusten op deze plek.
Geniet in een mooie omgeving
Communicatie vooraf is snel en vriendelijk. Hele vriendelijke binnenkomst. Het huisje is van alle gemakken voorzien en lekker schoon.
Back to basic relaxen
Super aardige mensen, caroline is een echte meedenker.
Pod was heerlijk back to basic. Goed kunnen ontspannen
Mooi huis midden in het bos
Mooi huis midden in het bos. Schoon en compleet.